No subject. . at all. .

När upptäcker man att man kanske går ut lite för ofta ?

 - är de när vakten säger hej välkommen hit o man går raka vägen förbi kön utan att visa legg, trots att man är långt från vip.?
-  eller är det när dom glatt säger har har ni de sista fribiljetterna till nästa vecka, ses då, ha de så kul ikväll. ?
- Kanske när man börjar få halva priset på garderoben. .?
- Möjligen då vakten säger kom tillbaka snart, när man går ut för att kolla hur mycket drag det är på de andra ställena ?
- Är de kanske när det enda man hittar i väskor är uteblivna fribiljetter och kvitton från Hugos?
- kanske när man inte längre frågar sig själv och varanndra, ska vi ut i helgen, utan istället vilken dag, båda  ?

Jag vet inte men en del av beviset är väl kanske det att de vita helgerna inte längre är de nyktra helgerna utan de helgerna som iövrig bara blev lite lugnare.. ? Vad ska man säga, vi tycker om att träffa folk. Sitter man hemma och är arbetslös hela veckorna så är det väl självfallet att man tagit det lugnt nog.?


På tal om något helt annat så var vi ett antal som var på bio igår och såg mirror, faktiskt väldigt bra, satt på helspänn ett bra tag där men det blev trots allt inga skrik, väldigt trevligt.. Sen var jag väldigt trött och var en av dom som bestämde mig för att åka hemåt när en del andra åkte vidare till Amanda. Idag har jag varit enormt duktig, städat min övervåning, ja, till o me stordammat varenda hylla och vrå, känner mig riktigt stolt, jag har till o me pluggar lite körkort, kanske 10 minuter men ändå.. =P


Sovdags, Adjöken.


Allt & inget.

Evigheter sen sist så det är väl kanske på tiden för en liten uppdate. Varit ganska fullt upp senaste tiden, mycket vänner, fester och jobb inblandat, och mycket annat också. . . Im having the time of my life. kind of.. :)

Helgen var så att säga, hektisk? Firade Evelina i fredags, otroligt lyckat måste jag säga, massa trevligt folk som vanligt, smörgåstårta och sen blev de utgång på det. Jag som hade lovat mig själv att åka hem skapligt blev kvar tills de stängde som vanligt.. Sen kom jag hem, sov ca två timmar sen va de bara gå upp o packa resväskan vilket jag också hade lovat mig själv att göra innan jag åkte till ewe, men som inte heller blev riktigt som jag trott.. Men i alla fall så var de bröllop i hellekis som stod på schemat vilket låg en bra bit härifrån, väl där var vigseln vid två på dagen sen fortsatte allt med 4 rätters och allt vad de va till tre på natten och jag kan tala om att med mina två timmars sömn så var jag riktigt trött! och inte nog med det. . inte fick jag sova dagen efter heller, för då var det presentöppning och brunch. . Men bröllopet var fint i alla fall, och som alltid trevligt att uppdatera sig med den delen av släkten.

Nu har jag i alla fall vilat ut, igår blev de en del shopping med linda, typ skor tröjor och scarf och idag ska jag och emelie ta oss en liten tripp till linköping och se vad vi hittar. :) Man kan ju inte bara sitta hemma och glo nu när man väl är ledig.. =)

Nu ska jag försöka mätta hungern. Vi hörs óch ses, eller inte..



Föresten angående inlägget innan så har jag äntligen hört från Sebbis i Australien, han har det hur bra som helst, jobbar, festar, ligger på stranden och njuter och träffar sjukt mycket nytt folk. Lät som att han bodde riktigt bra med stranden strax utanför dörren och dessutom hade han ett jobb me en rejäl lön. Han tyckte fortfarande att jag ska ta mitt pick och pack och komma ner.  . Och jaa vad ska jag säga.. Jag vill inget hellre!
Hans bror och mor hade det också bra i nya zeeland, brorsan tyckte dom i skolan var en aning nördiga som satt och ritade seriefigurer hela tiden.. haha där fick jag mig en rolig syn =P

I´ll be back.

RSS 2.0