Everytime I fake a smile. .

Det finns ínte ord för att förklara hur synd det är att en så himla sjukt jäkla kul kväll kan bli förstörd efter att krogen har stängt. . .





Så som ni kanske förstår va vi ute, jag kanske berättar lite mer detaljerat sen för nu ska jag gå. Men som sagt otroligt otroligt synd att kvällen skulle bli förstörd när den va så himla kul innan det hade stängt.


Storken fick påökt.

Jaa, redan innan storken hann komma förbi med min lilla kjol som jag beställt så hittade jag en väldigt fin klänning. Perfekt för sommarkvällar när man vill känna sig lite extra fin :) Jag tänkte att jag kan ju lika gärna beställa den så får ja se vad jag tycker om den när den kommer, hade ju ändå fri frakt sen kjolen :)

Idag har jag och Emelie legat o glassat i solen hela dagen, får väl se vad det gav for resultat, om det gav resultat. Jag som vanligt har väl fått fräknar och röda kinder, samt röda näsa. Väldigt vackert om man frågar mig... Not! Ikväll händer det grejer, om ni bara visste! :) Den stora frågan är vad ska man ha på sig? Den aprikos färgade kjolen? Jeans kjolen? Eller en svart kjol? Kanske något helt annat? Inte en aning, men kjol blir det nog utan tvekan :) Jag tror inte ni väl höra om mina klädfunderingar , kanske inte så jätte intressant så jag tar nog och avrundar!

Imorgon ska jag förresten ner o beställa soffa, någon som vill följa med som smakråd ?! Jag bara hoppas att det inte är för lång beställningstid på sofforna, får jag lägenheten om två veckor så är det ju inte jätte kul o vänta 6 veckor till innan jag får en soffa . .  Humm? Just ja, jag skulle gå. Men innan det, en soffa i tyg, pratar vi ljus grå, eller mörk grå då? Ljusgrå är finast speciellt då det kommer va väldigt ljust i övrigt, men mörk grå mer praktiskt tror ja? Vad ska jag ta!? Beslutsångest som aldrig förr. . .





The Dress with a big D.


Till sckjdadkö

Du din Mr, jag ville bara säga att jag faktiskt nämnde all hjälp jag fick när det gällde val av färg. Det står klart och tydligt efter ett antal smakråd. Så om det inte va tack nog så, Tack igen då, Erik. Eller kan det vara Linus. ? Lite lurigt de där. . . :D Tack ändå :)





Födelsedagen närmar sig. .

Den där dagen som alltid känns så långt borta, ett tag kändes det ju nästan som att man aldrig skulle fylla 20, men nu är jag här. Det är nära nu, lite mer än en vecka. Känns skumt och otroligt. Sen är det alltid tråkigt när firandet inte blir som man tänkt sig, får helt enkelt se hur det ska lösa sig till det bästa.! Idag var jag me mamma och köpte en present till mig, en jätte fin alldeles perfekt 20 års present, men jag har ju redan glömt vad det va! Or not.. haha Men den är perfekt, alldeles underbar liksom. O alla som känner mig bra förstår precis vad det är om jag säger att det är något som jag har väldigt många av, olika former och färger, en för varje tilfälle ungefär. Och ja, man kan aldrig få för många om man frågar mig! :) Jag längtar vill ha nu! Men jag avslöjar inte vad det är för något :)

Utöver det så köpte jag ett par gladiatorsandaler typ, men en rejäl klack, får se om jag behåller dom. Kostade lite mer än vad jag väntat mig. . Precis som presenten, så jag ska nog inte vänta mig så lite när det gäller priser då jag alltid kommer dit o blir besviken för att det kostade mycke mer :D Men i alla fall så kanske ni får se skorna imorgon.

Nu ska jag fara vidare och tvätta ansiktet och borsta tänderna. Mys. Adjööken!




Många magar att mätta?

Jag förstår inte, jag är såå såå hungrig. Sen sa ja de till mamma o blinkade med ögonen o hoppades på respons. Då säger hon först, ät en macka då? Men det vill ja ju inte ha, de är ju inte ens gott.. O då säger hon att hon förstår sig inte på mig, jag är alltid hungrig. ? Vad är de för påhopp, du har ju ätit säger hon, men hallå, då va klockan halv 12-12 o nu är klockan 6 halv 7 ? Sjuk skillnad ju. Så jaa, jag får väl hitta något eget att äta. Något gott ska de va annars får de kvitta.

Men jag kan ju säga en sak i alla fall, jag vet någon som är mer hungerbarn än jag, oftare och med större potioner så det så! O de flesta vet nog vem jag syftar på ;) hihi. Men vadå, de sägs ju att man ska äta lite med ofta.?! O lite kan man ju definera på många olika storlekar. :)

Jag vill ha blommig falukorv till lunch, mamma! något annat vill jag inte ha!




När något tar slut, börjar något annat. =)

Japps, precis så är det ju faktiskt. När glädjen tog slut för den jätte fina kläningen ja beställde, som var alldeles för kort och säkert för liten också, envis som ja är så kan ja inte testa den ifall ja kan ha den, då blir de så svårt att skicka tillbaka den. Utan istället så fick ja något nytt att fundera på! Något väldigt vackert, åtminstone enligt mig :) Så jag valde efter mycket om och men, samt några smakråd vilken färg, och sen klickade jag hem en kjol från nelly. Väldigt användbar må jag säga då man kan ha den även som tubtopp. Och enda anledningen till att jag köpte den var dessa fiffiga funktioner som den hade. (Eller inte. . . ) Kan också varit så att de va funktionerna som övertalade den lilla biten jag har av hjärnan som är smart och sparsam på att det var ett riktigt kap. Haha. Man finner då alltid sätt att lura sig själv. . :)

Ni ska få en liten bild här så kan ni beundra den fina kjolen eller kommentera med ett bläää om ni tycker den är ful. Ingen kommentar tar ja också som att den är ful så känn ingen press. Ful eller ej så kommer den till Marklandsgatan 5 inom 2-3 dagar. Perfekt!





Imorgon ska jag försöka pallra mig till jobbet igen, så jag borde runda av här. Godnatt :)

Ensam stark?

En liten sak jag skulle vilja gå till botten med. Jag har nu skrivit på lägenheten och ja, jag flyttar själv. Det känns konstigt nog som att några reagerat på det. Och ja det innebär en del ansvar, men det är väl ändå ansvar man kan ta även om man är ensam. Det här innebär att ja, om jag inte får förlängning på jobbet så vet jag inte vad som händer. Men det är problem jag får ta då, jag har ingen kille jag kan leva på om jag inte får pengar någon månad. Jag måste köpa alla möbler själv, betala räkningarna själv, och laga och betala maten själv. Men det är väl faktiskt inte så lustigt? Jag säger absolut inte att det inte är jätte mysigt och jätte bra att bo med sin pojkvän, men samtidigt så tror jag att det är en upplevelse att ha sitt eget. Sen kan ju en del tänka att konstigt då, jag har ju ingen pojkvän jag skulle kunna bo med men jag har alltid drömt om min egen lilla lägenhet. Det känns faktiskt jätte bra att börja där.. Jag har tagit allt ett steg längre och idag när jag kom ut från Gustafssons  så kändes det otroligt bra. :) !

Klarar jag det här? Vad vet jag? Jag har egentligen inte en aning, jag är inte vidare intresserad av att laga mat, jag har knappt aldrig betalat en räkning då jag skickar pappret till pappa och han betalar den, med mina pengar dessvärre, haha! Men det blir spännande och kul de här! Jag längtar, och jag tror utan tvekan att det kommer gå galant så länge jag inte blir av med jobbet, och så länge jag inte ser någon skräckfilm. Haha , då är det utan tvekan kört :P

Jag tror att ensam kan vara stark faktiskt. Singel, men inte ensam. Så kan det ju också vara, och jaa de kan ju alla underbara vänner ta åt sig äran för :) Men när det gäller lägenheten, så är det bara vänta o se! Jag längtar. Någon gång under Juni flyttar jag, och min nya adress blir Nygatan 89 :)





Någon påstod att jag lät som en kraxande kråka häromdagen, Thanks alot!
Men nu sa till o med han att kråkan hade flygit sin väg, dvs wii ja börjar bli frisk!



I väntan på storken. .

Jag skulle precis gå in o duscha men så såg ja den, storken, dvs brevbäraren, hon står o pysslar vid grannhuset o ja har bara lust att skrika sno dig på för med den där posten bör min klänning komma. Nyfiken i en strut som man självklart är sitter man o väntar o väntar. Det värsta är att jag vet inte om hon tagit min sida än, eller om hon kommer här nu, hon va nämligen mitt emot nyss. O man vill ju inte verka som en crazy liten tant som väntar på posten som om de vore de enda som händer i hennes liv. Men inte kan jag behöva vänta till efter duschen med att se om den jättefina kläningen är lika fin som den ser ut o va?

Ne nu måste jag gå ut o öppna lådan o se om den innehåller någon present, gör den inte det så blir jag sååå ledsen.
Nu ringer Emelie också, adioooos!


                                           

In the aeroplane over the sea . .

. . . That's exactly where I want to be!

Jag är så otroligt sugen på en liten getaway! Någonstans, en ö i grekland, en vecka, åtminstone det! Det skulle ju vara så himla underbart att bara få komma bort lite, få gå omkring i sol och värme o bara ha det sådär jätte bra! Sätta sig på en servering i solen lite när man vill och äta en massa gott. Gu va de inte vore fel. ! Eller en liten weekend någonstans? Jag skulle inte klaga om jag fick de heller.. Bara att få lite miljöombyte för en stund vore guld värt. Något som lockar er också kanske? ;) Vem vill inte komma bort liksom men lagom innan hösten drar igång så vill ja verkligen verkligen komma bort lite.. Som sagt guld värt, om inte mer, släng på lite diamanter också, guld och diamanter värt! :)

Nu måste jag duscha och fixa. Adjöken.



Kreta, Tagen med en kass telefon -06, men man ser ju nästan vad det är?

Min egna lilla lya.

Ja som jag sa tidigare så skriver jag på papprena imorgon, sen är de så gott som försent. Då har jag tagit ett steg närmare vuxenvärlden, alldeles i samband med min egen 20 års dag. Hur är de med det där egentligen, först händer inget och sen händer allt? Men ska jag säga mitt så är det alldeles underbart. Jag har alltid längtat efter att få inreda min egen lägenhet och nu är jag ju faktiskt där, bara jag och ingen annan bestämmer hur det ska se ut, hur bra låter inte det? :) Det är bara en liten etta, men det är faktiskt en väldigt söt sådan!  Dessutom får jag närmare till jobbet, och jag kan inte längre skylla på avståndet när det gäller träning så det blir att köpa träningskort igen. Även här så är nog oddsen på min sida.

Det går bra nu!

Nu vill jag bli frisk och leta möbler! Tjoho! som att jag inte redan letat o hittat det mesta men ändå hallå :) Först ska jag lägga ner de här o se en riktigt bra film på 3an, tror jag i alla fall den är, bröllopsfixaren, den är så mysig.





Time to grow up, hard to believe?  You just wait and see. Only time can tell.
Kommer gå galant!





Studenten!

Jag hittade ett klipp ifrån studenten förra året och kände att jag kan passa på att lätta hjärtat lite och tala om för att er därute som inte har tagit studenten än att det är THE WEEK in your life. ! De va i alla fall  bästa veckan i mitt liv, eller om man ska säga veckorna.. Det ni har framför er är någonting underbart! Helt fantastiskt, allt va så kul. Det går inte att beskriva med ord, saker som mösspåtagning, middagar, grill i parken, utgångar, dans, fest, stoj o tjohoj! Allt var så mysigt, så bra! Till o med dagarna, åkte o bada vid en sjö, åt glass i söderköping, åt utomhus med vänner, på serveringar, i parken, allt med den underbara mössan. Den där mössan är verkligen något speciellt! Den innebär lycka, frihet, sammanhållning, vänner, kärlek, livsglädje och allt allt möjligt! På något sätt så känner jag att studenten utan studentmössa, det är inte samma sak. Det är min studentmössa, mitt bevis på att jag har tagit studenten! Alla betyg o intyg o sånt vet jag inte ens vart det är, men studentmössan och likaså studentskylten har jag här i rummet så jag ser det varje dag. Mössan är speciell. Visserligen prickig o dan efter spild dricka ute på krogen. Men den har ju varit med om mycke! Likaså studentklänningen hänger så tjusigt i garderoben, alldeles för dyr för att aldrig mer bli använd. Men det är ju en studentklänning, MIN studentklänning. Vore ju dumt o förstöra den kvällen och den lyckan i den klänningen med att använda den igen?

Det är tråkigt att aldrig mer ta studenten. Även om man pluggar vidare så är det ju inte studenten.. Då tar man ju bara examen, visst de är säkerligen kul det med. Men det är inte studenten. Det medför inte nästan två veckor studentvecka, studentkryssning, flak och allt annat som var. Och jag kan lova, och garantera, att på Emelie's student i år, så kommer jag att tjuta! O allra helst då Linda är där, vi såg knappt på vår egen student! Vi gick i samma klass sen första klass, osen dom två sista åren så valde vi varsin inriktigt och gick då i parallellklassen.. Vi har alltid varit så himla tajta, förutom ett halv år/år där någonstans som vi inte behöver nämna :) haha. De är nog mitt enda ånger under studenten. Att jag aldrig såg dig på utspringet, jag fick aldrig ge dig din studentnalle! Och likaså madde!

Inte för att jag vill, men för att jag borde så ska jag avrunda nu. :) Ta vara på studenten, ni som varit där själva vet vad jag pratar om, ren lycka!


Ni som var med förra året, känner säkerligen igen den här! Studentkryssningen? kön till krogen? Utspringet? överallt :)





   

   





Om jag kunde, skulle jag utan tvekat göra det en gång till! Fast å andra sidan. så kunde det ju inte göras bättre :)
Woho, Student 2008. Klå den ni, 2009! =)



Midsommar på Smögen. Wonderful!

Något annat som är helt bokat och klart är att vi ska fira midsommar i Smögen!  Vi är ju dessutom några stycken som åker så de kommer bli grymt kul, Oddsen är verkligen på våran sida. Campingen står för Volleyboll turnering på dagen, och traditionellt midsommarfirande med långbord med sill och potatis, samt after beach varje kväll med allsång! Låter det inte för bra ? Jag skulle nog säga att de gör de. Men för att de hela ska bli lite bättre så kan jag tala om att det ligger inte lång ifrån nattklubbarna heller. Det kommer bli så bra!  En annan fråga är ju hur vi ska hitta dit, o vi ska åka tidigare dessutom så vi kan inte förlita oss på killarna heller. Men vet ni vad, det är ju en del av de roliga! Redan lust att börja fixa musik för allsången i bilen!


Hur bra kommer detta inte att bli? Kom igen nu foks! Erkänn att ni längtar? :)


Vad tror ni? Kommer bil nr 1 att hitta dit?


Helt klart. Fantastiskt!

Imorgon ska jag skriva på, och sen är det helt helt klart. No turning back! Underbart!


Ursäkta jag måste bara gå och fräsa nosen . .

Nya pudra näsan? åh jo, i alla fall för mig, måtte det vara tillfälligt! Igår hela dagen på jobbet var jag på bristningsgräns för att gå hem, dom sa att jag borde gå hem men jag ska bara o jag ska bara. Imorse behövde jag också bara så att jag pallrade mig dit.. men fick faktiskt lov att pallra mig hem både för min och för de andras skull. Så nu sitter jag här nyvaken, jag såg en film jag längtat efter att se, "Confessions" men med ren besvikelse så somnade jag cirka en timma precis där i mitten och vaknade lagom så ja såg de spännande slutet. Så typiskt.. Jag ville ju verkligen se den, och som grädde på moset var ju faktiskt början bra! Och nu var det slut på bra filmer dessutom, får vänta på braiga Desperate Housewifes ikväll istället. :)

Spänd som jag är för tillfället så har jag dessutom fått ont i ryggen, kalas kul! 4 av 5 toast! Men snart är det i alla fall sommar, oh som jag längtar så kommer det gå med raketfart! Fast å andra sidan, är de ju nästa vecka allt börjar, så de räcker med raketfart fram tills dess. Men å andra sidan så kom jag på, jag är ju sjuk!? Dvs, tiden får gärna gå riktigt rikigt sakta så jag hinner bli frisk, gärna till imorgon. Jag har varit hemma en halv dag och är redan rastlös!? Jag är ju otrolig . .
I alla fall. Nu ska jag sluta skriva ovettiga och osammanhängande saker här och låtsas att jag har viktigare saker att göra. (Vilket jag faktiskt avslöjar just nu att jag inte har) . Well well, hoppas ni mår bättre än mig :) Titt va en giraff kan se rolig ut om man bara trycker ihop stackaren lite :) Det va något nytt va? Å på den andra bilden ser han ut mer som en tax. Spännande!


                          



Totallt oviktigt. .

Helt exalterad!

EXTAS!

Jag är helt i extas, hjärtat dunkar i 310, jag vill, nu nu nu! :) Tänk vilken känsla, what a feeling. Jag vet ju inte vart jag ska ta vägen. Lycka. Glädje. Planering! Fanastiskt helt enkelt :) Nu ska jag städa. Adjöken!







Föresten, till någon  Karin  som undrade, frakten sist va på cirkus 60 kronor :)

Efterklok.

Ja, vad ska man säga, det är alltid lätt att vara efterklok, jag hade riktigt kul igår, det kan jag nog säga i alla fall, men jag kanske skulle pallrat mig raka vägen hem istället och komma hem lite tidigare. Inte för att det inte va trevligt utan för att idag vaknade jag förkyld  som skutan och mår inte alls som någon stjärna. Och kom inte och kalla det bakfylla, för det är det inte. Det är förkylning av någon form. Och för er som har varit med ett tag så vet ni ju att jag var sjuk konstant i ett antal veckor och åt cirkus 5 pencilin kurer i rad varav varje varade i två veckor, alla kurer va med 2 dagars mellanrum. Så nu känner jag ju såklart en viss oro. Det får inte hända igen. Det går inte ihop sig med jobbet för därifrån har jag inte ens tid att vara borta en dag.. och med allt annat som händer så får det bara inte ske just nu!

Så att nej, det måste vänta. En uppdatering om vad jag faktiskt haft för mig de senaste dagarna kanske kommer senare. Och med senare menar jag inte just nu. kanske i eftermiddag, senare eftermiddag dvs, kanske ikväll. Men ni får nog lov att inte bli arga om det inte kommer förrän imorgon :) Only time will tell.


Nu ska jag ta och sova lite middag, och hoppas på att jag vaknar och är frisk som en nötkärna, för det här, det är inge kul . .




Vackert ? :)

Idag har varit en fin dag, en lugn o härlig dag hemma, bara varit och för en gångs skull diskuterat lite med bror min, o mor min och även morfar o mormor. Och på tala om morfar så vet jag nu vad jag får mina små rim ifrån som jag kan dra till med ibland alldeles osammanhängande, haha dom är lite wierd varning men dom sista orden morfar sa innan han stängde dörren och skulle åka var nämligen något i form med;

- Tjopp och kläm nu åker vi hem.

Bara sådär helt out of the blue liksom. Inte undra på att jag kan va som jag är när jag inte är på något annat vis. Men sånt är spännande. Oförutsägbar och knäpp, de gillar jag på sätt och vis. :) Och på en höft sådär så påminde det mig om mina vänner och kvällen, som har varit pretty good. Först en god middag med gott sällskap och sedan film hos Emma med Amanda, Emelie och Tessan. Såg 27 dresses, faktiskt otroligt bra! Dessvärre va filmen lite trött och hackade den inte så tappade den färgen, rösterna eller texten haha. Allt detta mitt i de spännande slutet, så jag som aldrig ens sett den innan får ta o se den igen någon dag :P

På tala om dresses så beställde jag en sockersöt klänning idag från Stylebystars. Den är så vacker.  :)
De är ju bara hoppas att det sitter bra också, för de skulle ju va en fördel . . Nå, sockersöt?





Nu ska jag ta och krypa ner i sängen o hoppas på besök av John blund. Men ska jag vara ärlig så känns de redan som om han varit här ;) Godnatt pretty people!



Stora ögon med längtansfull blick.

Snart är det förhoppningsvis spikat och klart, och då kommer jag och tala om för er varför jag är så sjukt, glad, förväntasfull, överlycklig och ja allt såntdär. Det finns ju dom som redan vet. Men inte alla. =) I alla fall så längtar jag så in i skogen till allt kommande i juni vilket faktiskt är otroligt mycket, det kommer helt enkelt vara en riktigt hektisk månad. :) Men sånt är kul ibland, mycket saker att se fram emot, mycket att vara överlycklig för. Härligt ! Jag är nöjd. så nöjd.

Just nu är jag dessutom väldigt trött och börjar känna mig förkyld. Så dagen i ära ska jag till en början ta de lilla lugna, och nu tänker jag städa och få ordning i garderoben till lite bra musik. Adios Amigos. I will be back!

Dra åt skruvarna. .








Åh om folk bara kunde förstå när man behöver dom som mest. . . Men visst. Va sån då..











Don't bring flowers after I'm dead.

Såg att någon finurlig sak gissade vilt i förra inlägget, och jag tror inte på att det var Gud i sin egen storhet. :) Men jag säger fortfarande inget och thats it. Idag är jag bara så hysteriskt trött, på mycket. Jag var på stan en snabbsväng förut med Evelina innan vi skulle möta upp de andra tjejerna på lite fika. Vi hittade i alla fall The perfect inflyttningspresent till kära Johanna som har inflyttningsfest på lördag. Himla kul! =) Vi är nöjda. Åh så nöjda haha. I övrigt så har vi fikat, pratat och diskuterat allt mellan himmel och jord. Och nu sitter jag här igen i mina egna tankar och nästan dränker mig själv. Otroligt. Jag tänker på tok för mycket, jag har alltid varit sån och det kommer jag förmodligen alltid att vara. Jag vill så mycket mer än vad jag har både tid och pengar till. Det är jobbigt, de tar hårt på mina stackars krafter.

Nu har även Tessan och Vickan bokat midsommar. Det här kommer att bli kul kul :)Längtar verkligen, ska bli så skönt att komma bort! Någonting som bara sådär allmänt förövrigt känns helt otroligt är att om drygt 2-3 veckor, fyller jag år. 20 hela år, hallå vad hände liksom? Jag va ju bara 14,5 nyss? Och inte nog med de, det är dags för nästa gäng att ta studenten och uppleva bästa tiden i sitt liv. Gu så kul för er säger jag bara, helt otroliga tider! För en annan bara susar tiden iväg, och imorgon jobbar jag sista dagen den här veckan. Helt underbart kan jag påpeka :)

Men nu ska jag tvätta bort sminket och göra nytta. Godnatt you people. Hoppas ni inte tänker så de knakar därborta, för de gjorde nämligen jag och nu har jag huvudvärk. :) Well done my dear.

Vår lilla hemlighet?

För de finns en hemlighet, som inte många vet, och för er som vill veta, så säger jag bara No way!  hälsningar Greta..

Som sagt, jag har lite kul åt en sak just nu, eller faktiskt flera, tänk att det är så kul att vara hemlig ibland, det finns saker, just du där på andra sidan, just du som jag vet läser min blogg inte vet. Inte har en susning om. Och de kära vänner, det är kul! Helt plötsligt så står man bara där, och ni slår hakan i marken av en ren chock, de vore ju kul? Eller hur.? =) Och för dig som tror att du vet allt och redan sitter där o ler. You don't! Det är bara jag och han däruppe. Och kanske en o annan till. Men inte du, jag lovar, inte du. :)

Nu kan jag tänka mig att många av er nyfikna individer sitter där o grubblar precis som jag skulle ha gjort, ska hon bli rödhårig? Ska hon åka till Umeå o gå på museum.? Haha okej, sista alternativet tror nog ingen på. .  Men som sagt, hemligt är hemligt. Och skulle jag nu avslöja vad som är hemligt så skulle de ju förstöra hela poängen, o de vill vi ju inte. Så ni får sitta kvar där ovetande och klia er i pannan samtidigt som ni tänker så det knakar. Haha, just de, för jag är ju inte den som är det, jag är den som är den. Den med hemligheten. Och för dig som inte tror att de finns fler så kan jag säga att det kommer mer. ;)

Tjing nu ska ja sova.!  Och i en liten (parantes) vill jag bara säga, Wiseman, don't bring me flowers after I'm dead. To little to late ;)






 



Det där me bloggar. .

Nu har jag lurat och lurat alldeles för länge, de där me bloggar. Hur är de egentligen med sånt? Hur ärlig ska man vara ? Jag har ju givetvis min lille idé på min egen blogg, inte för mycket privatliv, såsom killar och liknande. Och inte för mycket om mina vänner, åtminstone inga uthängande saker som att bokstavligen skriva att Emelie däckade klockan sju, istället kan man ju faktiskt skriva att någon somnade tidigt haha. Eller att tala om att Amanda var helt bakom flötet och strulande med en 40 plus som hon hittade i hörsalsparken. Haha förlåt, jag hoppas ni alla förstår att det där inte har hänt utan de va mest jag med mina livliga fantasi som ville dra några exempel. :P

Personligen så tycker jag väl lite som så att om jag läser om allt som händer mina vänner på bloggen istället för att ringa eller höra av sig ibland för att fråga hur det är vore ganska illa. Jag menar hur bra vänner är man om man läser på bloggen att någon ska göra det och det då o då och inte ens bryr sig om att prata om diverse nöjen, händelser och så vidare live. Sen kan man ju göra som så att man kan skriva sånna där saker som Hej Linda, vill du gå o äta med mej på söndag på lunchen klockan 16.00? och det kan man ju egentligen lika gärna ringa o fråga eller göra som man gör i teknikens världar och skicka ett sms. För hur kul är det egentligen att läsa för andra.. ? Det är efersej inte hela världen utan de va väl mest bara för att. 

Men framförallt, hur kul är det att läsa om en del saker  om sig själv på någon annans blogg, utan att man ens vet om det själv ?  Frågan är hur öppen ska man egentligen vara på en blogg som varenda kotte kan läsa, när det gäller vänner runtomkring, borde jag skriva att min bäste vän Peter Karlsson har kommit ut ur garderoben och ska gifta sig med en 20 år äldre transvistit Lars-Åke Segerblom. Eller borde jag låta honom berätta det själv? Det här va ännu ett fantasifullt exempel. Och snälla missförstå mig rätt, självklart kan man skriva om andra på bloggen, absolut de gör jag med. Men sen kan man ju göra den gamla hederliga saken och sätta sig själv i samma sits. Vill du läsa det där om dej själv på någon annans blogg? Det gäller att tänka sig för ibland, en del saker kan såra, och det ska man se upp med. Publicerat är publicerat och då är de ju inte mer med det sen. Men se upp för en del saker kan va känsliga, en del saker kanske inte har med resten av världen att göra, eller?

Bara en lite åsikt jag kände för att släppa lös. :) Har jag rätt eller har jag rätt? haha =P


Underbara dagar!

Jag måste vara ärlig o säga att det har varit en helt fantastisk helg, så mycke av allt. Lyckorus, oh ja! Nog har helgen varit körig och jag va väl hemma en max två timmar på hela helgen, då ja o ewe va här o åt. Men för att göra som örjan så tar ja de från början. I fredags direkt efter jobbet åkte jag och Emelie raka vägen hem till henne så hon kunde ta på sig sin kära prickiga overall, or not, hur som haver så skulle hon byta om, sen blev det stan en snabbsväng, och sen Maxi ännu en gång. En del shopping, ja kommer inte ihåg om lite av de va på torsdagen?! men i alla fall så blev det en randig långärmad tröja, ett randigt linne, ljusa "trasiga" jeans som numera är ännu mer trasiga efter fredagens skräck som jag kommer till lite senare. Utöver de så köpte jag en sockersöt blus.

Sen åkte vi hem till Sotffeboffe i Lindö, jag och emelie som dessutom fick påökt av Amanda och Ewe förstås. Väl där va de fler än väntat, GUD va folk de va. Haha för den som fattar ;) I alla fall så blev de väl sådär en 15 pers eller något.. Såg film o såg lite mer film o stojjade lite allmänt. På tala om skräcken som gjorde att braxerna så kan ja säga att vi såg the grudge 2, jag drog upp benen varje gång ja blev rädd så dom sprack mer o mer över knäna där dom redan va trasiga. haha. :) Sen blev vi flickor och några av de övriga hungriga på vägen hem, så då blev de Leons, efter de åkte ja o emelie hem till henne o pratade gojja tills vi somnade. Nyvakna o fräscha dagen därefter blev de systemet, Emelie tömde varenda ciderback (bara sådär i en parantes), eller så kan ja ha överdrivit lite vem vet. I alla falli så åkte vi o tittade på Lindas och Adams nya lägenhet, så kul för dom, ska bli riktigt kul o se hur den ser ut när den är klar :) Sen blev de hem o klirra, Ewe kom förbi o åt lite grillat :) sen åkte vi till henne och hämtade upp some beautiful ladies on the way, sen kom de lite grabbs också och de var fult ståhej, vidare till hugo lite senare i en fullproppad bil.

Hugo var kul, grymt otroligt fruktansvärt kul. Längtar ju nästan redan dit igen! :D Efter Hugo blev de efterfest och vi somnade sött vid 8 snåret tror ja.. hem vid 12? och sen blev de Ikea med familjen Wieselgren/Johansson. Köpte inte mer än en klänning. . Precis de som man åker till Ikea för att handla ;)

För er som vet, så har jag en hemlighet och jag bara vill veta nu nu nu nu! Förstå va de vore kul, men i alla fall, så är de hemligt fram tills dess att jag vet säkert. Förutom för vissa där ja helt enkelt inte kunde låta bli att skrika ut hur kul de skulle va =)


    

Bilder från en tidigare förfest hos Stoffe :)

Oh vilken ilska! Dumma dumma jag!

Det är ungefär såhär jag känner just nu och det är så otroligt sjukt irriterande!





Hur irriterande är det inte? Man hittar en kjol man älskar, bestämmer sig för att beställa den men först ska man bara ordna en liten liten grej och nu, ja nu finns det inte en enda kjol kvar! Varför ska jag ha all otur i världen?! Och de värsta är att mamma sa de direkt, beställ den direkt annars tar den väl slut, och ja, vad gjorde den inte!? Än en gång har föräldrarna rätt och det stackars barnet med sin vilja som står ute i skogen och växer har ännu en gång fel. . .

Vi kom, dom log, vi dog.

Ja, nu kan man ju undra vem som kom? Om inte en svart peaugot?! Registrerings nummer KFFXXX, vilka log ? Alla, vi, dom och dom runtom. Vilka dog? okej, ingen dog. . Men nog slog vi hakan i marken!

Nu kanske ni undrar vad det här kommer att handla om? Absolut absolut inget speciellt. Men ni vet, som svensk är man ju ofta väldans nyfiken ( inte en aning de kanske gäller ryssar, mulater och vietnamer också) men dom som känner mig vet att jag är ett extremt fall av nicke nyfiken, jag vill veta allt och lite till. Och så vitt jag vet så finns det en som är precis likadan, i alla fall nästan, jag tror en del redan har klurat ut vem, men för er som står bleka i ansiktet och kliar er i skägget just nu så kan jag tala om att den jag pratar om är Emelie Wieselgren.

Vi skulle precis som väldigt många gånger förr handla mc donals, happy meal, ( kan bara påpeka att killen i kassan trodde han fattat fel på beställningen när de satt två tjejer runt 20 och beställde happy meal, oså Emelie som till o me ville välja leksak ;) ). I alla fall, när vi står i mc drivern i hageby kommer det brandbil efter brandbil efter brandbil och gasar in mot hagebycentrum med blåljus på, nyfikna som vi blev skuttade vi i bilen och bara ville va klara så vi kunde ställa oss me lite bättre spaningsvinkel. Så snart maten kom innanför bilrutan så gasade gasart iväg och vi parkerade snabbt på parkeringen, sprang ur bilen och gick in på hagebycentrum, Helt plötsligt kom det rök överallt, mitt från ingenstans kommer dessa adorable brandmän springades, och räddade oss ur lågorna.

. . .Eller så kan det ha varit så att vi halvägs in insåg att det inte var någonting märkvärdigt då alla brandmännen satt kvar i bilen, så istället tog vi entresnurran runt ett varv också ut igen. På vägen tillbaka höll emelie på att snubbla på sin egen haka som släpade i marken då hon såg den snygga brandmannen. Men med den skyddsängel hon hade vid sidan om så klarade hon sig ifrån en sån pinsamt händelse som det kunde ha blivit.

Det här kan ha varit det lustigaste inlägg jag skrivit nykter, vilket måste tyda på att ja är väldigt trött. Emelie bad om en berättelse kring våran händelserika dag. Mycke mer händelserik va den kanske inte men det va faktiskt nära att Emelies kära mor och far gick på våran historie om brandmän som kom och räddade oss och bar iväg oss ;) Lite kul om jag får säga mitt.. :D













Wave Goodbye & Wish me well.

Jaa vad ska man säga, måndag igen efter en strålande helg! I fredags en sväng på stan med linda, lite shoppande av bland annat superfina blommiga kuddar ( Otroligt svåra att motstå ), sen hem snabbt som tusan oså iväg lika fort oså swish så satt jag ute i Sandviken och hade det trevligt hos kusinen som fyllde år. Sen swishade det ännu en gång, och nästan lika fort så satt jag i Peggy bilen på väg ut till stoffe där det skulle spelas kort. Tillslut va jag hemma, ungefär vid samma tid som en utekväll, en sån utekväll där man inte stänger både krogen och mc donalds vilket min far fått för sig att vi alltid gör. Men vad vet han ;) I alla fall , så var det kul. Lördagen va jag otroligt trött, vandrade som ett lik nerför trappan vid 12 tiden och såg ett hårdkokt skivat ägg och lite majonäs låg på bänken, ohh mums tänkte jag! Plockade fram den oslagbara oboyen och satte mig redo att bre en macka. Men, det va bara tre skivor kvar, men tur som jag hade så låg det ju ett ägg bredvid "skivaren" också, så jag började skala och skulle skiva, plötsligt hade jag äggula över hela bordet. NEJ det var inte hårdkokt nej. Tack pappa, himla hyggligt att nämna det. =D Tur som jag hade så kom bror min precis förbi lite sugen på frukost han också så snäll som han var och en gudinna på att övertala som jag var så fick jag honom till att koka nya, hårdkokta, ägg. Äntligen fick jag min äggmacka :) Sen åkte vi till Mormor & Morfars land en sväng, där serverades det Pannkakor. MUMMA!


Men sen kära vänner kom höjdpunkten. Emelies 20 års firande,och även Jackes firande men sorry Jacke, Emelie slog högst. Emelie min kära vän. :) Och jag tror minsan hon hade en riktigt rolig kväll, och blev både glad och förvånad över presenterna som bestod av att Thomas Sabo armband eller vad det heter och ett paraply med massa fyllebilder som hängde ner: Haha surprise surprise Emelie, säg inte att du förväntade dig något sådant ;) Värt att nämna var Emelies lilla entré nedför trappan, förlåt men det va ju faktiskt hysteriskt kul! Precis som min lilla, vad man nu ska kalla de, smäll?! Då jag satte mig på sängkanten på en filt, filten åkte ner och likaså gjorde jag, utan att förstå ett dugg så satt jag mest på golvet och skrattade precis som några fler, Stoffe var fundersam på hur sjutton jag kunde missa sängen. Haha men de gjorde jag trots allt inte, det va inte riktigt på den nivån. ;P  Men oj va ska folk tro haha :) Söndagen mådde jag inte riktigt så prima som jag hade velat men ändå ganska bra, träffade Linus en sväng och promenerade vid öbonäs?! och såg film. Precis så som en söndag ska va.







Söta Adorable Emelie Wieselgren. Just for you ;) Haha Enjoy the pic!





Allt som har en början har ett slut.


Någon gång ibland, kan man behöva de där lilla extra. Den där lilla extra tanken som visar att ja, hon/han/dom bryr sig, dom vill veta och glömmer det inte direkt när man inte längre står bredvid. Dom bryr sig trots att dom är 1000 mil bort eller sitter i samma rum, oavsett vad så spelar det ingen roll, det är väl så det borde va? Man borde bry sig lika mycket, om inte mer ju längre bort man är  för desto svårare blir det ju att ge den där hjälpande handen som kanske behövs ibland, den där klappen på axeln som säger du är stark och klarar det här. Leendet och blicken när någon säger att hoppet är det enda som hindrar dig, du kan nå alla dina drömmar så länge du har hopp, den där tryggheten en annan person kan ge bara genom att tala om att man är inte ensam. . Det är inte lätt att klara livet ensam, och nog vet jag att vad vore livet utan motgångar? Alla vet vi hur människor är funtade, utan motgång inser nog inte många hur bra alla medgångar är. Och även om man vet att om jag vill så klarar jag den här motgången, så kan man samtidigt behöva den där pushen från någon annan, den där extra kicken som gör att man inte förlorar lika mycket på vägen, tar man sig ur motgången samtidigt som man mist all energi blir det samtidigt svårt njuta när man tagit sig över hindret.

Den där klappen på axeln eller det lätta lilla pushandet kan va så lätt, överdrivet lätt, och fortfarande händer det alltför sällan?


Ibland borde man till o me ge främlingar en klapp på axeln, bara för att..
Gårdagens -

- En senare update/påfyllning

Jag vet att jag måste fixa det här; jag måste fokusera och hålla bitarna på plats, jag måste sköta jobbet, jag måste hålla kvar vid alla vänner och allt det där som ska vara så kul, samtidigt som jag måste hålla huvudet högt, jag får inte sjunka en millimeter, det har jag inte tid med. Inte ens för en period, jag hinner knappt vara hemma om dagarna känns det som det är bara sak efter sak efter sak som ska göras och dom som känner mig vet att tillslut släpper jag allt om det blir för mycket. Jag har bra tålamod, men blir det för mycket press och för mycket känslor så lossnar allt. Precis allt. Nu har jag ett antal samtal jag MÅSTE ringa, klockan är strax före halv 10. Samtidigt borde jag städa iordning bland kläderna, samt stoppa in lite i tvättmaskinen. Och dessutom skulle jag verkligen verkligen behöva sova tidigt, att någon gång få gå o lägga sig med känslan va skönt att sova och slappna av istället för nu måste jag sova för jag ska upp om exakt 4 timmar, för då ska jag jobba och måste göra det o det o det får inte bli fel. Folk tror att jag inte kan stressa, men oj, det kan jag. De syns inte utanpå men de äter upp mig inifrån.

Det här kan låta värre än va det va men jag vill att allt ska va bra nu, jag vill att han ska va bra nu. För jag klarar inte sånthär vidare bra. . .






Just nu skulle ja behöva lite av energin här som va för några år sen,  frid och fröjd med sommarlovet på sin höjd!

Nisse

Snart ska jag upp till sjukhuset och hälsa på Morfar som har legat där över helgen. Det är så skrämmande, jag är inte redo att förlora någon mer, efter alla dessa år har jag ju fortfarande inte släppt farmor och farfar helt, hur ska jag då klara av ifall de skulle hända någon mer? Och hur skulle mormor klara det ?! Jag hoppas verkligen med hela mitt hjärta att det blir bra, att allt går tillbaka och kan bli precis som förr utan att jag behöver oroa mig. Jag vet att någon gång händer det men inte än, absolut inte än! Jag ska inte dra några förhastade slutsatser men jag blir orolig, nervös och ledsen. Och jag kan tala om att bara den grejen att åka upp till sjukhuset är ett stort steg för mig, ett så otroligt stort steg. Det är nämligen så att jag är så fruktansvärt rädd för sjukhus, alla som gått bort där, alla som ligger där och väntar på besked. Jag känner mig obekväm av bara tanken men för morfars skull ska jag åka. Det är han värd. Jag minns min farmors leende när jag kom upp och hälsa på henne. Det var så värt att få se det leendet. Det var de sista jag såg, och just den stunden var så farmor. Allt hon sa och gjorde var så hon, och hoppet. Hoppet i hennes ögon trots allt som hänt. Det gjorde det så värt.

Nu behöver morfar oss, hur ledsen skulle inte jag bli om jag låg där och inga hälsade på? Det skulle ju vara hemskt, det skulle kännas så otroligt ensamt. Så ska inte han känna, inte min morfar. Han är värd det bästa. Nu ska jag duscha och försöka piggna till från gårdagen och dagarna innan (näst intill omöjligt)





En valborg till historien.

Och helt plötsligt var den helgen som kändes så otroligt lång slut, är det bara jag som tyckte att tiden svischade förbi ? I alla fall så hade vi efter en del funderingar bestämt oss när det gällde valborg, vi var hemma hos Ewe, började med att grilla, vilket inte gick så bra innan Adam kom och fick fyr på det hela. men tillslut så fick vi mat, faktiskt otroligt god mat. Det va en himla massa härliga människor och jag kan inte säga mycke annat än att det va riktigt kul. Bilderna får tala för sig själva när jag får tag på dom.  Till en början va de väl tänkt att vi möjligen skulle ta oss vidare, kanske till norsholm, kanske till annan privatfest, annan lokalfest eller ut, men väl där lite senare så hade i alla fall inte jag ens en tanke på att åka framemot småtimmarna och det slutade med att vi höll oss kvar i Rambodal, vi slocknade tillslut framemot 5 snåret?! Och efter tävling till dubbelsängen så vann jag och Emma, haha härligt härligt! När vi vaknade på morgonen va de så gott som kliniskt rent, Stoffe hade minsan klivit upp och städat medans resten fortfarande sov, vilken energi! Den va de inte många av oss andra som hade kan jag ju tala om. Sådär lagom kort och gott så var det en riktigt kul valborg! Lägger in lite fler bilder senare någon gång när jag fått dom :)

Tack och hej!






RSS 2.0