Skrämmande farliga kontoutdrag.

jag är en såndär som tycker det är läskigt me kontoutdrag.. Jag vill liksom inte se. Nu för tiden är de så lät att bara dra kortet. . På krogen, i klädaffären, på restauranger.. När man sen plötsligt gör ett utdrag o hela lönen är spårlöst försvunnen.. Ja då blir man ledsen minsan.

Det va evigheter sen ja skrev typ.. O jag har massor o säga men är sjukt trött. Fast ja tänkte i alla fall berätta att jag såg en lapplisa sätta en massa böterlappar när ja va på väg till jobbet, o plötsligt så kändes de som att min dag fick ganska bra odds jämfört me deras. Fast nu minns ja inte när de va eller om jag fick en bra dag däremot. . Men helgen blev kalas så mycket vet jag. =)

Filmkväll i Emelies syster lägenhet i fredags med massa goa människor, o förkrök på samma ställe me samma goa människor samt utgång på lördagen. Very UberNice. Som en sebastian en gång sa till mig.. =) Sen för att rabbla lite till så var de dessutom släktträff i lördags.. Kände knappt igen folket, insåg att ja har sjukt söta små sysslingar som ja typ aldrig träffat. :) Sen insåg jag att ja förmodlingen aldrig kommer få någon kontakt me släkten i min ålder då de antagligen dröjer 5 år till nu fram till nästa gång. Väldigt tråkigt men sant.! Igår blev det Ikea, och därmed shopping.. Till min stora förvåning bland annat ännu en skinnjacka, en mörkgrön. Får se hur välanvänd den blir. =P
 Igår va de dessutom dags att säga adjö till Sebbis som ska till Autstralien o leva livet snart.. Kändes tråkigt men oj va glad ja är för hans skull, och ännu mera avis  =P Vi bestämde oss för att åka till grönan innan han åker, han ringde o frågade om ja ville följa me, kändes otroligt lockande men jag insåg precis att det krockar med Uggla & Hellström som det är prat om, o de vill ja ju verkligen gå på.. Typiskt!

Men på tala om roligt. Midsommar på Öland två tusen åtta med flickorna. Det är vad jag kallar roligt. :) Det är så mycket där ja vill tillbaka till! Hållar tummarna för nästa trip, smögen? =) Finns de något bättre än att bara komma iväg o ha de kalas?! Nope, orkar inte va mer detaljerad nu är jag både trött och hungrig. O imorgon kallar jobbet igen. . .

Adios flås.

   
  
    
 
 

Skin skin som den sol du är.

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag men jag har faktiskt ett bra skäl. Jag har varit upptagen med en underbar studentvecka. 10 dagar av festande. Varav en blev en lugn kväll i folkparken med kubb men utan alkohol.
Det har klart varit den bästa tiden någonsin, fylld med vänner, grillning, mys i vasaparken, trädgårn, otten, palace och en snutta hugo. Lördagen var perfekt, grillning ute vid någon "sjö" i blacka och fortsatt utgång på Otten. Det va nog helt klart studentveckans höjdpunkt, delat med den dagen vi körde marsch och tågade förbi drottninggatan mellan vasaparken och trädgårn, alla studenter på rad sjungandes studentsången och blåsandes i våra kära tutor. Vet inte hur många vi var, men många var de i alla fall. och de drog ju till sig några blickar när vi sedan fortsatte sjungndes in på trädgårn.

Nu är utspringet även över. Det komiska är att låten seven nation army med the white stripes håller i sig. Från studentkryssningen i mars där alla blev kvar på dansgolvet sjungandes och dansandes till den sången, så dök den upp även på mösspåtagningen då rektorn blev måttligt sur över alla sjungandes elever. Sen vidare hela studentveckan, till utspringsdagen under rektorns för tal och sen på podiet under utspringet. Haha Den låten har fört med sig antal minnen!

Nu har jag sovit ut en vecka och tagit det ko lungt, grillat i krokek, sovit i putte och maddes sjöbod. Sovit solat och haft det kalas i St Anna. Nu är jag utvilad. . . Finally. Skulle jobbat helgen direkt efter studenten men det klarade jag inte av.. Som tur va så slapp jag. Kroppen va helt förstörd :D

Nu längtar jag bara till midsommar. Blir det tylösand? Eller blir det kanske öland? så länge ja kommer härifrån så är jag helnöjd. :)





 

RSS 2.0