A perfect night out.

Ibland kan det bara inte bli bättre, och igår kunde det faktiskt inte det! Jisses vilken kväll, började med en liten lugn dricka, prata spela Wii förfest, sen mötte vi upp linus, skulle gått till deli men de hann vi inte riktigt med så vi åkte till Hugo direkt, när vi såg kön till Otten konstaterade vi att de blir bara Hugo ikväll. Men det droppade in fler o fler, och visade sig bli en såndär riktig höjdarkväll!

En liten såndär pinsam händelse kan väl vara då Peter kommer från ingenstans på dansgolvet och bär upp mej, sådär så man ligger raklång ni vet, och min sko flyger av och flyger kors över hela dansgolvet, och jaa alla vände sig om och där är jag i hans famn och försöker komma ner på golvet igen. Kan bara tänka mig den synen.

Sen fortsattes de i alla fall, och de blev en del dricka, testade Kapinja ännu en gång och den är riktigt god! Enligt mig i alla fall, sen den gamla vanliga tequilan.. men då jag träffar på sysslingen och han beställer en tequila 6a till mig då slog de till ordentligt och stannade sådär lagom på höjden. När de sen stängde blev de efterfest hos några vi mötte, tog taxi till mc donalds då vi klagat på att vi va hungriga så dom köpte me några pomme och 25 cheese ( Vi va dock inte riktigt SÅÅ hungriga) Sen fortsatte vi hem till den ena och där drogs gitarren fram och den ena "Emil"? började spela och jag och Emelie mest drömde oss bort med vinglasen och sjönk ner i soffan. Senare slocknade vi mer eller mindre allihopa, kl 6 så bestämde vi oss för att ta oss hem då vi skulle upp tidigt idag och åka till IKEA, vi kom ju trots allt dit men pigga va vi ju inte direkt =P

Kvällen va tänkt att den skulle bli lugn, men numera vet jag inte riktigt hur de blir =D Det är de där eviga suget som aldrig försvinner. . Den här kvällen liksom många andra nu för tiden så togs tyvärr inte en enda bild :D Blir Oldies istället.

          




Good Girl

Och imorgon var det löningsdags, underbart! Visst är de väl bästa dagen på månaden, dagen man känner, It's all worth it. Jobbmässigt så är de segt, full telefontid och allt va de innebär, en massa frågor jag knappt kan svara på.. Idag har jag fått en del sånna, inte så konstigt efersej när dom vill bli kopplade till bilservice i Knivsta, jisses. Mitt nummer är på tok för likt 118118 på jobbet. En del vill ju bli kopplade till alla möjliga ställen och jag försöker snällt säga tyvärr jag kan inte hjälpa dig, du har inte kommit till 118118 du har kommit till Aditro lönetjänster, ne men jag ringde 118118 säger dom tveksamt då, testa en gång till säger jag. Och några sekunder senare ringer det igen. -  Nej, tyvärr , fortfarande Aditro lönetjänster . . . =D

Idag har jag påbörjat min träning igen! Gudaskönt, 1 timme på gymmet med Linda, sen blev de promenixis därifrån och de jobbiga med de va inte själva gåendet, utan däremot väskan som vägde ALOT och ändå bar Linda vissa av mina saker =P Och ännu en woktime blev det idag, och ännu en kille där som visste vad jag ville ha, nu är dom mer än en person, nästan pinsamt ju, haha. Så glömsk som jag är glömde jag halsduken där, efter gymmet gick vi tilbaka och tänkte fråga efter den men jag hann bara komma i närheten så sa han till kunderna - vänta vänta och skriver HEJ tjejen, din  halsduk, vi har din halsduk! Hej på dej mej liksom, goa grabbar de där :) Nu har jag jobbat i snart två timmar till här hemma. Skönt att få ihop lite flex.. Men nu är de nog dax att packa ihop, kanske köra några situps och diverse övningar innan sovdags? :)








PS: Alla dessa rent ut sagt lustiga bilder kanske ni får en förklaring till imorgon. Natti

Som fastklistrad?! JA.

Jag vet, jag sa att jag skulle gå o lägga mig till alla på msn, sen tänkte jag ska ja? jaa klart jag ska skriva ett blogginlägg, ett om dagen kan man ju i alla fall bjuda på. Idag kom min andra bekini som jag beställt, allt detta gör ju att man längtar så otroligt mycket mer till sommaren! Sen var Emelie-empan här och så såg vi High School Musical och jag måste säga att den där tjejen är helt otrolig, så sjukt söta klänningar har hon i alla dessa filmer, hon passar så bra i allt, och dessutom så har hon hår som jag nästan skulle döda för att ha, vilka lockar! Man blir ju alldeles lyrisk eller något! Och även det en faktor som gör att man längtar och drömmer sig bort till sommaren.

Imorgon ska jag på stan och förhoppningsvis hitta något vackert till i vår, snälla gud kan jag hitta något billigt liksom? I alla fall, så ska jag nog träna också. Och jag blev helt extas över att börja träna igen så jag satte genast igång en massa peppmusik och körde några övningar här för mig själv och efter ett tag så blev jag trött och tänkte gu va skönt att sova nu och vara pigg imorgon på jobbet! Då fastnade jag dock här istället, himla skickligt må jag säga. Men nu ska jag i alla fall, inte någon vidare rolig uppdatering, men åtminstone en uppdatering! :)



Kanske skulle man färga håret mörkare igen? =)




















Goodnight!

Sista timmen.

Oså va de sista timmen sen va även den här helgen slut. Men det är ju lugnt, snart är de en ny =) Den här veckan ska ja försöka börja träna, känns som att de är på tiden att komma igång nu till sommaren. Eller på tiden är väl dumt o säga eftersom jag inte fått träna för läkaren på typ 2-3 månader. =D Men nu har jag mått bra i en vecka så nu är de dags. Någon slags måtta får det ju faktiskt vara.

Idag var de som jag kanske sagt middag hos Emelie. Den gamla godingen Potatisgrattäng och kött med sås, den nya traditionen gällande söndagsmat, och nej emelie. . Ta inte åt dig äran av tillagningen. Det är endast din mamma och möjligen din pappa som kan ta åt sig av den. ;P I alla fall så va de trevligt. Sen åkte vi in och mötte Linda, Adam och Linus/Pinken. Det var dags att första gången på ett antal månader sätta sig i biosalongen igen. Vi såg I taket lyser stjärnorna, den var faktiskt bra men de är väl lite så att man får varna känsliga tittare haha eller vad säger du Linda?

Spårvagnschaffisen va hygglig och körde lite längre idag, han bestämde sig för att köra förbi hållplatsen och släppa av mig mitt i en snöhög, sen fick jag vandra spåret tillbaka en liten bit i faktiskt ganska djup snö för att komma ut förbi staketet. Jisses så onödigt nu sitter jag ju här dyngsur om fötterna. Men som sagt, himla schysst prick de där.

Värt att nämna är att de numera är vitt ute för den i norrpan som missat det? Typiskt, varje gång man börjar bli glad och känna yes nu är den på väg! Våren, ja då hinner man bara blinka så häller han däruppe ner ännu lite vita kalla flingor och fryser staden möjligen hela landet. De där på tala om himla schyssta prickar. Jag vill faktiskt ha vår. Väldigt väldigt gärna. Men de kommer. Jag återkommer möjligen imorgon, time to sleep.





Adjöken!

Metro Station - Shake it .





Festligt.

Ännu en helg passerad i livet. . Efter mycket om och men en väldigt bra helg faktiskt. Fredagen blev ju som jag skrev en lugn fredag, igår däremot så blev de 50 års fest och det var väl ungefär där allting började, aningen tidigare än vanligt. Sen så bjöd jag hem några vänner till ett tomt hus, dvs Emelie, Linda, Adan och Linus. Det sågs på melodifestivalen, överröstade efersej typ alla bidrag med prat men ändå. Sen dracks det och eldades i spisen, spelades ölspel i olika former, dansades och stojjades. Sen beställdes en taxi och vi for in på Hugo. Festligt. Åh ja! Det va kul även där slutade lite drastiskt bara och för er som inte vet så kan jag säga att gå hem utan vantar och i pumps och klänning när det är snöigt och isigt ute det är inte smart, frös något otroligt när jag kom hem! Och ja, vad ska man säga, Emelies pappa fick ännu en sak att reta oss för. haha Vilket han redan börjat utnyttja :P På med boxningshandskarna. Haha ( Antagligen bara Emelie som förstår, kanske är tack och lov? Haha )

Nu är det väl dags för mig att studsa in i duschen, ikväll bjuds de på potatisgrattäng hos familjen Wieselgren/Johansson och sen så blir det troligen Bio. Trevliga grejer de där. Möjligen så kommer det upp lite bilder från gårdagen men de beror helt på om jag hittar kameraladdaren/sladden. Är det inte kameran som är trasig eller borta så är de självklart tillbehören som är det.

Var din helg lika bra som min? Who knows!

Adjöken.






Saturday

Sitter här och funderar på om jag hinner ta mig en blund innan jag ska börja fixa och trixa inför kvällen. Ikväll är det nämligen 50 års fest som står på schemat, sen får jag se hur de blir efter det. Blir lite utav en öppen kväll där utgång inte är helt bortspolat då vi aldrig gick ut igår sen utan tog en lugn kväll istället. Den stora frågan är, vad ska man ha på sig ? Man vill ju ha något lite mellan vardags och fest liksom?! :)  Tidigare idag var jag på stan en sväng med emelie, lämnade efter mycket om och men tillbaka mina jeans, ett par slitna me hål i från gina som Emelie va snäll och köpte till mig då jag jobbade och va rädd att de skulle hinna ta slut. Tyvärr köpte hon dom på mitt kort ;) Haha . I alla fall så lämnade jag tillbaka dom idag och köpte en söt tröja därifrån som jag kikat på väldigt länge, himla fin till sommaren dessutom. :) Sen hittade jag en väska, va faktiskt väldigt bra pris på den så den fick också följa med hem, inte dumt då jag "tjänade" lite pengar på att lämna tillbaka byxorna ;) haha

Nu ska jag i alla fall röra mig från datorn. Adios.

Meddelande till Emelie.

Jag är ledsen, min pappa missuppfattade mitt "ett pringles rör" och en påse sourcream . Han köpte ett pringles rör i smak sour cream istället. Och ja, vad ska man säga, jag va hungrig, provsmakade ett chips och åt upp typ halva röret. Vi måste nog köpa nya. Sorry =) Men nu är i alla fall jag mätt och belåten. Och snart ska vi äta mat. .  Jisses.

Haha en kul grej, snacka om prata i nattmössan :D

Pappa skrattade så han nästan grät häromdagen när han var uppe och väckte mig.. Snacka om att vara jobbsjuk. Han väckte mig och de roliga är att jag verkligen minns själv att jag sa de här, och jag kom på mig själv med att jag pratade i nattmössan ganska snart..

- Gå upp nu säger pappa, jaa men ta fram nitar då säger jag mumlande tillbaka, va ? sa pappa. JAA nitarna är ju slut i hålslagaren hallå! Ja behöver nitar! Hahaha säg de där igen för nu är du nog inte riktigt vaken sa pappa och skrattade rejält. Jag ska gå upp sa jag surt för att jag inte ville erkänna att jag snoozat i 1,5 timma utan att riktigt vakna, trots att jag hela tiden svarat pappa med; jag är vaken när han ropat.

Nu ska jag sova, får se om jag drar en ramsa imorgon med ;P Haha!






Kurriburr

Just nu skulle jag lätt bara kunna tända lite ljus här och där, sätta på lite musik och krypa ner under duntäcket o somna på max 5 minuter, GUD va skönt de skulle va. . ! Osen bara ligga där o dra sig imorgon bitti o verkligen bara kurra hela morgonen. De vore något, men det är väl så mycket som en dröm. Här ska pengarna håvas in nämligen, så imorgon, liksom alla andra vardagar så är det bara att pallra sig till jobbet. Jag har i alla fall övertygat så imorgon på lunchen ska vi gå ut o äta potatis grattäng, gú va gott de ska bli! Jag längtar ju redan till lunchen imorgon haha. :) Imorgon är även sista dagen för vår lilla revisor haha. Eller tjaa, lilla, han är ju typ dubbelt så lång som mig men ändå. haha . Å nej de är inte ja som är kort det är han som är lång, right? Äntligen dessutom så är lönen körd! Det känns skönt kan jag lova, nu kan man andas ut igen haha. =)

Sen imorgon kväll blir det förmodligen utgång, med vilka?! Sånt som märks, Emelie o Johanna i alla fall, sen är det väl så att dom som vill givetvis kan slå en pling o följa med :) Men jag orkar inte ringa runt själv, så läser du det här och vill följa me så ring. :)

Nu måste jag ta o röra på mig, överväger starkt att sätta på mig ett underställ, det är så otroligt kyligt här!

Kleerup feat Lykke Li -  Until we bleed

En liten fundering . . Hur gör du?

När jag var på väg hem från jobbet/stan idag så satt jag på spårvagnen, mer o mer folk gick på så jag lyfte snällt bort påsen från sätet bredvid ifall någon själ ville sitta ner. I alla fall, det kom och satte sig en tant brevid en kille som satt och pratade i telefonen. Då ställde han sig upp och gick o satte sig brevid mig.  Stackars tant tänkte jag vad ska hon tro? Skrämde iväg honom liksom.. Sen när det blev en hel plats ledig sådär så båda är lediga då flyttade han sig och satte sig där. Jag vet inte vad ni tycker alls men jag tycker att det känns oartigt? Om jag sätter mig brevid någon så flyttar ju inte jag på mig så fort de blir en annan ledig plats, herregud vad ska den andra tro liksom, han kanske blir jätteorolig att han verkligen stinker ? Stackaren.. I alla fall så kanske dom vill att jag ska flytta på mig men de struntar väl jag i, då känner jag mig otrevlig, så isåfall så får faktiskt "den" flytta på sig, haha o de vore väl nästan ännu värre eftersom "den" satt från början men då är de i alla fall han/hon som är för pryd för att sitta brevid en okänd. 

I  övrigt så förstår jag inte dom som sätter sig på sätet längst ut så ingen kan få sitta bredvid eller dom som tar upp sätet brevid med en stor fet väska, trots att det knappt finns fler platser vid sidan om, så länge det inte är en stor resväska så för guds skull ha den i knät eller på golvet eller var som, är det inte meningen att så många som möjligt ska få sitta. ?

En himla trevlig själ på jobbet pendlar från Linköping varje dag, sen innan dom ens kommit ut ur linköping så va bussen full och folk stod upp. Då gick de på en tjej på typ 30-40 år som sa högt för sig själv, - Herrejösses ska man få stå hela vägen? Han på jobbet ställde ner sin väska på golvet och sa sätt dig här och klappade i knät. Först tittade hon sig omkring sen sa hon, vet du vad, jag gör nog de, jag lovar att jag inte är alldeles för tung. Ingen fara sa han och där satt hon i hans knä hela vägen till Norrköping, jag vet inte vad ni tycker om det men det tycker jag verkligen är exempel på ett hjärta av guld.

Hur gör ni? Flyttar ni er så fort de blir en ny ledig plats där du kan sitta helt själv, är det  bara jag som är rädd att den brevid ska ta illa upp då? Nu pratade jag dessutom om en resa som tar knappt 20 minuter.. skillnad på en stockholmsresa på två timmar liksom. =D











Dagens dag.

idag har jag jobbat igen, kanske inte är till er stora förvåning.. De är bara vänja sig om man vill ha pengarna. Sen va jag hos Doktor Drott, han sa att jag definitivt va svullen i halsen, men eftersom jag inte har direkt ont eller lider av det just nu så skulle vi vänta och se. Jag fick en ny tid hos honom i mars. Men minsta lilla så blir de inga mer försök att bota utan då skickar han mig raka vägen till sjukan så får jag ta bort halsmandlarna. Och ja på något sätt så känns ju det skönt. . Varför gick jag inte dit direkt liksom?

De pinsamma va att pappa följde med och skjutsade mig dit, så när jag va klar och jag följt med sköterskan och fått en ny tid så klädde jag på mig jackan o så igen, hon i receptionen satt och pratade i telefonen och vi gick ut och satte oss i bilen och åkte iväg, sen kom vi på det, jädrar! Vi frågade ju inte ens om vi skulle betala nu, vi läste ju innan någonstans att det kostade 300 kronor, båda skrattade så vi nästan grät samtidigt som vi smått skämdes och framförallt för att det är så typiskt just pappa och mig att göra något sånt haha men sen kom vi på att dom har väl både nummer och adress så dom får väl skicka en faktura. =P

Sen gick jag upp och skulle möta Emelie, i väntans tider stog jag o diskuterade lite med Johanna på stadium, alltid trevligt. Och alltid lika jobbigt när kunderna kommer och stör mitt under de mest intressanta haha :P Men sånt får man väl ta. I alla fall så fick jag med mej ännu ett par jeans tights hem, ännu ett par ljusa. Det är ju trots allt vår snart så då får man passa på :) Sen en söt randig t-shirt, riktigt fin! Nu är de bara tygskorna som saknas, Emelie tog mina istället och ändrade i sin beställning till ett par mindre eftersom jag inte kunde ha 38orna.. Hoppas verkligen jag kan ha 37, de är ju bara att vänta o se, dom kommer visst inte förrän slutet på mars. I övrigt så köpte vi bara med oss lite mat och sen satt vi här och verkligen pratade om allt mellan himmel och jord fram tills emelie kom på att hon hade lite smått bråttom hem så då hamnade jag på bloggen. =)


Det var en liten update på dagens idag, grattis det va väl kul att läsa? Höhö, 













Så underskattat så de aldrig hinns med . .

Kleerup feat Lykke Li -  Until we bleed .


Jobb jobb jobb . .  Känns ungefär som att det är så dagarna ser ut numera.. Kanske inte så lustigt eftersej, jobbade från 8-18 idag, sen hem o äta sen ville jag verkligen ta en promenad faktiskt då jag gick mot stan och mötte Emelie och solade. Det var absolut dunder skönt, att gå är verkligen underskattat, och likaså att sola. =) För min del är sova underskattat. Så de borde jag gör nu. Adios. Litet kort och enkelt inlägg från en något kort och något enkel tjej. Haha . Tröttheten knackar på, verkligen time to go. Lika mycke på jobbet imorgon som idag, nästan mer till och med. Rättningsdag vankas så då bör jag vara alert. Godnatt säger jag till heeela min läsarskara. Godnatt.  /Med viss ironi/














Beautiful , so heavenly beautiful. Ochrasy

Oj oj oj tänk att ibland går jag från jobbet och har nästan magkramp för att jag skrattat så dant! Folk runt om undrar nästan va vi sysslar med när vi skrattar så vi tjuter och oftast så är vi ju inte heller kapabla till att berätta vad det va. Vi har en stackars revisor där nu och vi glömde tala om att larmet går inte bara om man går in utan nycket, utan även om man går ut. Så när vi sitter på lunchen börjar ett riktigt pipande o då kan jag tala om att det där piper ungefär dubbelt så högt som ett brandlarm och även konstant, genast förstog vi nästan vad det handlade. haha Stackaren, det är ju inte så lätt när det är svårt. Sen när vi skulle börja gå hemåt så undrade vi när han skulle gå o sa att efter sju går larmet om man är kvar. Haha jaa o det går visst även om man försöker smita ut på lunchen sa han glatt, där kom bekräftelsen, haha :D Det är en trevlig  och rolig en de där, men självklart, han va ju göteborgare så då är det väl ingen överaskning.

Nu ska jag gå o ta en promenad tänkte jag, ja har varit svimfärdig och yr hela dagen så jag vill få i mig lite luft, sen kommer Emelie och det blir film med lite gott till och en himla massa snack antagligen. Känns som länge sen fast vi träffades senast lördags haha snacka om att ha en del att prata om =P

I övrigt så kan jag ju bara säga att ord kan verkligen värma mer än vad man kanske tror. Bara de där små orden gav mig en rush genom hela kroppen så sen sov jag minsan gott. Och varmt och skönt va de när jag vaknade med elementet på 30 grader och ett tjockt duntäcke, det är då man vill snooza i timmar och timmar.. men efter en och en halv timma så måste faktiskt även jag kravla mig upp.






Mando Diao  -  Ochrasy    // Fin helt enkelt, ju fler gånger, desto bättre låt.

Ännu en utekväll

Igår var jag som jag kanske redan skrivit hos Jenny, vi var några gamla barndomsvänner som tog en liten "reunion" vi åt gott och drack, o pratade och skrattade som aldrig förr. Väldigt trevligt måste jag säga, roligt att efter så extremt många år egentligen då man typ bara setts ute någon gång och hälsat så kändes det ändå precis som förr när man va liten och bekymmersfri. Förhoppningsvis så blir de lite till en vana så de inte dröjer lika många år igen? =)

Vi hade väl egentligen kunnat sitta kvar och prata där i timmar men vi bestämde oss för att gå vidare ut i vimlet så vi beställde en taxi och gick till Palace. Jag är inte direkt den där som brukar hänga på palace i vanliga fall, för mig blir det oftast Hugo men jag vart nog ganska positivt överaskad, de va fler än jag trodde som ja kände där och rätt mycke folk ändå. Men nästa gång går jag nog tillbaka till kära Hugo ändå.

Imorse när jag vaknade mådde jag riktigt bra, speciellt om man jämför med igår morse. Blev inte lika mycke dricka igår nämligen, kände att jag ville ta de lilla lugna trots allt. Och tro det eller ej, men inte en enda Tequila. Men nu måste jag ta tag i lite arbete här så jag får de gjort i alla fall, oså kan jag tala om som en liten parantes att jag fryser som fasan om fötterna. Ska kanske jaga fatt på Emelies underbara tofflor.






Grymt kul helg =) Våran kära mästerfotograf är tyvärr i Thailand. ( Tyvärr för oss jippi för henne, haha ) så under fredagen togs inte ett enda kort. O gårdagens bilder har jag inte fått så de finns inte ett enda bildbevis, o framförallt under fredagen så är det kanske en bra sak haha ;P


Glad alla hjärtans dag!

Tänkte bara passa på att säga ett stort stort tack till alla underbara vänner! Jag är så glad att jag har er och man kanske inte säger det allt för ofta men vännerna är ju verkligen allt, utan er skulle det helt enkelt inte gå. =) Älskar er, ni vet vilka ni är så ta åt er :)  Tänk nu när det är alla hjärtans dag och allt, det är väl liksom till för dom med pojkvän och flickvän känns det ju lite som men igår när två av mina bästa kom hit så kände jag verkligen att alla hjärtans dag handlar lika mycket om vännerna. Fick en underbart söt nalle av Johanna igår, ännu en så han får ta plats tillsammans med min kära gamla födelsedagsnalle. =) Och välbehövligt framöver och framförallt under gårkvällen så fick jag en påse med små plock av emelie, och bland det så fanns en plunta. ( Vem vet hur dyrt det hade blivit utan pluntan igår me tanke på att de spenderades ganska mycket även med plunta ) Haha ;P Den ska jag verkligen använda väl. :) Och så en liten tanke till er andra och er därborta i Thailand, tänker på er och jag hoppas ni har de bra i värmen :) Ses snart liksom ;P haha

Nu ska jag skutta in i duschen och göra iordning mig för kvällen. Blir middag, och mys med prat, gamla minnen och skojsigheter med de gamla barndomsvännerna från dagis oså, Linda Jenny och Natta. =) Blir säkerligen en himla revlig kväll men nu börjar de bli brått. Seg som jag är idag så tar det väl lite extra tid :D


Adjöken, och ännu en gång. Happy Valentines Day!


Överlevde en grymt kul kväll

Som jag sa i inlägget innan så var ja ute igår och jag måste säga att gud va kul jag hade! Verkligen långt över min förväntan, blev både Otten och Hugo så vi sprang emellan lite. Mycke roligt folk och bra musik. Verkligen en riktig KKK KalasKulKväll ;P Blev himla mycke dricka och way yo much money mot vad jag hade räknat med men de får man väl ta, kvällen i ära blev ju i alla fall så bra som den kunnat bli. Efter stängning skulle vi åka till Leons, Robin skjutsade dit oss och jag babblade väl på aningen för mycke som vanligt kanske? Johanna? :D Haha men tänka sig, dom hade bearnaise sås! Så Pomme med bearnaise sås blev det minsan, och så satt vi så fint på uteserveringen och väntade på Emelies mor o far som skulle skjutsa hem oss haha. Emelie ville låna toan men de fick vi visst inte för dom hade ingen, men ni har väl en personal toa sa emelie, Kaaan ja inte få låna den? Men de fick hon inte, o helt plötsligt hoppade visst jag fram och började påstå att Emelie faktiskt jobbade där. =P När vi satt i bilen lurade jag även i Emelies mamma och pappa att hon träffade någon som va 26+ och hade barn. Då blev dom lite oroliga så de frågade dom ut henne om idag haha :)

Som sagt en otroligt rolig kväll , bästa på länge! =)  Sånna kvällar gillar jag. Nu är Emelie on her way over here så ska vi på promenad ute i det soliga vädret med klarblå himmel! Värsta vårdagen ju :) Adios!




Fredagen med det lilla otursextra började över all förväntan.

Ja idag är de ju som alla vet och de flesta säkert nämt antal gånger under olika sammanhang Fredagen den 13e. Min fredag började med att jag vaknade dödstrött och trodde jag aldrig skull ta mig upp, tillslut efter mycket snoozande, ungefär 1,5 timma så satte jag mig på sängkanten, NÄE tänkte jag högt för mig själv och bestämde mig för att för en gångs skull inte tvätta håret nu på morgonen. För de som inte vet de så är jag extrem, jag MÅSTE tvätta håret varje dag, utan undantag annars känns det helt enkelt inget bra. Men jag tänkte att jag ska ju faktiskt tvätta det sen kvällen till ära liksom så jag skippade det och slängde på lite smink istället. Halv 8 satt jag på jobbet, kan påpeka att jag dagen före efter att ha slö missat en spårvagn, ni vet springa och hinna eller ta nästa och slappa lite till, så kom jag 20 över 8. Så idag va ja där en timma tidigare och kände mig duktig, chockade de flesta tror jag. =)

Alldeles strax så borde jag börja förbereda , fixa och klirra sådär. Ikväll blir de utgång, o innan det blir de sådär mysigt dricka, prata bara va hemma hos mig med Johanna och Emelie, Övriga folket får vi lov att träffa ute. Men innan allt de där, ska ja ta en lång skön dusch. Så nu är de väl lika bra att kila. =)







Kind Regards
Emma

Ett litet inkik.

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg och tala om att jag lever ungefär. Vilket jag gör, lika levande som ett tänt ljus eller något. Och imorgon once again så är det fredag, dessutom så är de fredag den 13. Jag är grymt taggad och längtar till helgen, ska bli så skönt att vara ledig och sova ut och sen bara ha de sådär grymt kul som man kan ha på helgerna.  Imorgon lutar det åt utgång faktiskt, testa på nya otten är ju väldigt lockande och måste helt enkelt göras snarast så varför inte imorgon  ?

Sen har jag fixat med en liten surprise idag, en surprise till någon ovetande. Det är kul jag gillar verkligen att surprisa people. Så roligt at se minen om personen i fråga blir glad förstås, det är ju en grym fördel. . Mammas födelsedagspresent är inte längre någon direkt surprise då hon såg påsen, sånt är mindre kul vill jag lova. Nedrans va klantigt liksom .

Men men nu ska jag sova, sen ska jag klura på ifall jag inte ska ta en ute lunch imorgon på jobbet, så emelie be prepared, i might call you ? =P






Time to sleep, ajöken från fröken Emma Törnqvist.

Det eviga suget

Jahapp, ännu en dag har passerat, de innebär torsdag imorgon och därefter fredag och helg, jisses vad fort de gått säger ja bara men de gör de ju jämt. . Dagarna bara flyger förbi i veckorna. Idag efter jobbet blev de en tur på stan med Emelie, skulle köpa present till min mor som fyller år på söndag, men jag köpte även små presenter till mig, de är man värd ibland. Jeans tights till mig, sen en t-shirt som jag såg, en randig, först såg jag en i ljusblå och vit och liksom föll direkt, framförallt när jag tänkte mig den tillsammans med nya vår "kavajerna"  sen gick vi ett varv, kom sedan tillbaka till samma butik, och självklar, där hänger en till i röd och vit, självklart, självklart så kunde jag låta bli att köpa den med! Dom va ju inte så dyra trots allt. :)

Sen har jag även fått hem klänningen jag beställde häromdagen, den rosa och svarta som är på bild tidigare. Den satt faktiskt bra. :) Det va skönt det så nu får vi väl se om de kanske blir kvällens outfit någon av dagarna i helgen. :) Sen fortsatte jag och Emelie hem till mig, satt o titta på semestersvenskar och bara pratade om allt och inget. Och letade dessutom resor, jag vill iväg i sommar! Skulle inte tveka en sekund, de vet jag garanterat.

Nu ska jag försöka få in de rena och nya kläderna i garderoben så de inte ser riktigt lika illa ut här, det är så lätt att hela tiden bara flytta högen mellan soffan och sängen. För någonstans där hamnar ju alltid alla plagg som man tar ut och funderar på att ha på morgonen, innan man sedan ångrar sig. Illa, men sant.

Sen ska jag sova, Sleep well .


Emelie och Emma, den här kan vi väl bjuda på  ? Om inte så är de försent. ;) Men ni överlever nog, är ju inte alltför många läsare trots allt :P

Ett litet kryss

Jag kom och tänka på en sak som ploppade upp i mina tankar idag på jobbet. En händelse som jag nog aldrig kommer att komma över helt, det var lite som kniven i hjärtat. Inte direkt någon stor grej men många av er vet nog att det där lilla, det vardagliga naturliga ibland är det som känns mest! Jag trodde aldrig något sånthär om den här person, trodde inte något så tragiskt om X. skulle aldrig kunna framställa mig personen som så [finner inga ord] omogen? Men ibland har man fel, även bakom de blåaste ögonen kan det gömma sig en svart ögd jävul med hjärta av titan. Men du? Nee det trodde jag helt enkelt inte. .  Känns som att jag nästan fortfarande väntar på en ursäkt. Inte så att jag brukar tänka på det, men det var så lågt så ja tycker inte att de vore så konstigt att man skulle vilja ha en liten ursäkt, ett förlåt. Det kanske va dumt, eller förlåt jag menade inget illa. Men vad vet jag, en del är visst inte funtade på det sättet. Tänk bara så fel man kan ha.


Och bara så ni som läser vet så är det absolut ingenting som hänt nyligen, och det har absolut ingen att göra med Ewe på bilden, X pratar jag inte ens med längre och har inte gjort på ett bra tag  . . Bara så att inte ni andra börjar fråga er själva om det är ni. För de är de inte. Ni andra är sjukt bra!






Som sagt.. Bara ett litet kryss.

Borsta, det är vad jag ska göra. Borsta borsta fram din fina min.

Jahapp, då var ännu en dag över. Mina thailändare eller dvs mina vänner som är på sin lilla thailandstripp har börjat höra av sig. Kul att höra att dom har det bra därborta :) Sen hörde jag om någon brand i australien, då blev jag lite orolig för Sebbe som är där någonstans, inte pratat med honom på ett tag nämligen. . Men Australien är stort så det är nog ingen fara. :)

Idag har jag jobbat och haft mig som vanligt, var otroligt seg imorse så efter det här ska jag nog lägga mig o dra mig i sängen istället med lite musik och förhoppningsvis somna! Det blev spånkan raka vägen hem efter jobbet idag och på väggen så bestämde jag mig för att köpa en cykel till våren. Inte pga att jag tänka slopa att ta körkort utan mest bara för att det är nyttigt och kan va bra att cykla till jobbet och lite runtomkring sådär. Mitt uppe i mina vår tankar så var det dags att gå av. Då kilade jag snabbt in och bytte om, drog på mej mössa och rubbet för då skulle det nämligen promeneras till Maxi med Linda. Vi gick och det var trevligt, vi är ganska bra på att pusha varandra till att handla saker så de gjorde vi ju även.  Den här gången blev det en vår jacka aktig sak från Mq, vet inte riktigt när jag ska använda den men den blir säkert bra i vårvärmen. :) Sen blev det underkläder och givetvis på det en fika på de "nya" Lindahls som nu har öppnat därute.

Jag fick även tygskorna jag beställt från H&M, alla tre var för stora! Så himla typiskt, känns inte så jätte kul, nu vet jag inte om jag ska beställa 37or istället i alla ?


På tala om rubriken så shoppade vi lite till, vi köpte en tandkräm, som sägs göra dina tänder mycke vitare! Se på den ni, jag återkommer väl med om det funkar :) Och för att det ska bli lite roligare att borsta tänderna sådär om o om igen som jag tänker göra nu ( kommer nog inte hända men ändå ) Kanske i alla fall 3-4 gånger om dagen? Hur jag nu ska hinna de ? haha . I alla fall tillbaka till saken så var jag tvungen att köpa en tandborste också, en blommig och fin sådan, Linda var ekonomisk och köpte två vanliga för samma pris. Och bara för att de lockade så enormt så slängde båda ner ett varsit paket Extra White på bandet medan vi väntade i kassan :D Illa haha.


Adjö kära vänner, adjö . Eller något.


Gubben som sitter på axeln och tittar ner . .

ja, samvete är både hans för och - efternamn. Och jag önskar jag såg lite mindre av honom. Egentligen så vet jag inte riktigt vad som är bäst, ha  lätt eller svårt för att känna dåligt samvete. . Har man lätt att få det så borde det egentligen tyda på en ganska bra moral ? De där puckona rent ut sagt som skulle göra vad som helst mot vem som helst däremot, ni vet de som saknar samvete helt och hållet. Dom är däremot ute på djupt vatten, men lite realistiska kan vi ju va. :) Vi kan ju köra en liten lek här;

 >   Om du såg någon tappa en hundra lapp och gå vidare utan att märka något alls, vad skulle du göra?
Skulle du ta upp pengarna gå efter och knacka personen på axeln och tala om att han/hon tappade den? Eller skulle du kanske tänka yes 100 kronor rikare och ta den snabbt som attans och vända på manken. ? Jag skulle nog aldig klara av att ta den om jag verkligen såg vem som tappade den, i alla fall inte och sen gå därifrån med bra samvete. .

Jag orkar inte köra så många fler exempel, jag tror ni förstår vad jag menar. Kanske om man ska ut, du har fribiljett en kompis har de inte? Varför inte dela på inträdet liksom, de vinner ju båda två på?! Du och en kompis står och väntar på taxi och ska åt varsit håll, det kommer bara 1, någon måste ta den, låter du din kompis ta den och du väntar lite, eller hoppar du snabbt in i bilen för att de är så nedrans kallt så du vill in i värmen. ?

I alla fall så önskar jag ibland att jag inte hade så himla lätt att få dåligt samvete, de kan ju till o me handla om saker som inte alls för fem öre var mitt fel? Ändå kan ja ibland få sämre samvete än den som gjorde har. .. Men sen handlar det ju självklart lite om vem det drabbar, är de någon du inte alls gillar så ser man ju kanske på saken med en helt annan syn. =P Inlägget handlar absolut inte om något av det ovanstående, snarare om jobbet, jag har så lätt för att känna skuld över saker jag inte ens kunnat påverka, måste nog lära mig att inte ta det personligt, jag känner ju själv att jag skulle vilja göra allt i min makt för att få de bra för andra ibland, min tid och mina pengar, så ska det ju inte vara riktigt.. Allt ska vara med måtta.

Jag tror det börjar bli dags att runda av, mitt samvete säger mig att det blir synd om dom som möjligen kommer att läsa det här. ;)  Naevars så illa är det inte, men jag har nog bättre saker för mig för stunden.



See ya later!










. . In med det nya. .

Angående förra inlägget så blev det trots allt en kebabtallrik tillslut . .  Nu sitter jag och kikar på Beck -  Flickan i jordkällaren. La märke till att det blivit väldigt många sånna filmer på senaste tiden, inte likt mig men det är alltid kul, bra är dom ju trots allt =)  Ska gå och lägga mig snart, bara dra över lite nya låter på ipoden, imorgon är det dags att återvända till jobbet så då kan det vara trevligt att ha lite nytt sådär. I övrigt så är de ny vecka och nya tag imorgon, och jag får väl medge att jag känner mig redo för nya äventyr. Fast så mycke till äventyr vet jag inte om det blir men i alla fall, lördagen är bokad då blir de hur man nu ska kalla det en reunion med gamla barndomsvänner, antagligen väldigt trevligt men vad händer resten av veckan? Antagligen bio med Emelie någon dag i alla fall, vi är väldigt sugna på att se i taket lyser stjärnorna. Verkar vara värd det. Men vi får se vad som dyker upp annars i veckan. . Spontant brukar ju trots allt vara det bästa, allra helst då jag inte är planerar typen när det gäller vissa saker :)

Jag kör fortfarande på det där in med det nya och nu har jag precis klickat hem den här klänningen från stylebystars. Va ju faktiskt på rean men de jobbiga med det är att frakten fortfarande kommer på så lite lurad blir man ju. Men jag hoppas i alla fall att den sitter bra för det är ingen bytesrätt på den inte. Hoppas den kommer i veckan, blir ju nyfiken. Typiskt mig, nyfiken i en strut, eller trut kanske de heter ? Kvittar väl i vilket fall som helst, nu ska jag kila.

Ha de bra gott folk . I'll be back, will you?

                                                                                                Nå är den värd att betala för   ?


Finns det något värre. . ?

Jag har varit på hockey, nu kom jag hem och sitter här alldeles iskall och genomförkyld . . Dessutom är jag hungrig då det enda jag fått i mig idag är några rostade mackor till frukost. Men värst av allt så är jag hungrig men inte sugen, vad gör man då? Funderade på en kebabtallrik men nä det vill jag inte ha, känns bara så onödigt efteråt likadant med pizza o det är dessutom dumt då jag bara äter en fjärdedel och isåfall får kasta resten. Så tänkte jag att jag kunde laga ihop något, för de första så fanns det inte mycket alls då dom ska storhandla imorgon så där sprack tanken på att laga något.. Sen tänkte ja att ja gör lite cous cous och slänger ihop lite "sallad" sen kom de problemet att vi har ingen gurka. Dom som känner mig vet att min sallad alltid består 95 % av gurka.

Så nu är frågan; Vad ska jag äta?  Råd tack!  Jag måste ju trots allt äta något det vet ju jag med, det borde jag gjort för länge sen. Men nu har jag varit hungrig så länge så jag nästan är mätt. och jag kan verkligen inte äta för att äta om jag inte är sugen på det. Suck. . . Snacka om söndagsproblem. .




Talking to a wall ?

Haha jag bara måste tillägga! Jag pratade med Emelie nu, jag ringde henne efter att jag såg att jag hade något missat samtal från henne och sms.. Hon svarar och jag säger knappt hej, hon pratar, jag håller med lite eftertänksamt och bra då ses vi snart, hej då säger hon, okej hej då sa jag sakta, sen hade hon lagt på. Haha jag menar absolut inte att Emelie va sur eller något men de va så roligt för nu efter minns jag knappt va hon sa o känner mig lite som i chocktillstånd. Komiskt =P Är verkligen båda min hjärnhalvor aktiverade idag ?

Lite svagt minne av attt de i alla fall lät som att jag skulle skynda mig så jag gör väl det. haha Hej då.



Ut med de gamla, in med det nya.

Igår var jag som jag kanske nämnde i Linköping på en liten shoppingtur med Emelie aka Gasart. Framförallt om man jämför med 60+aren som låg framför i 10 km på en 50 väg, fast då är ju inte jag den som har rätt att klaga då jag inte ens har körkort än men ändå, men kan fortfarande få ge en liten åsikt . . .

Jag hade hoppats på att linkan skulle erbjuda de efterlängtade jeansen som jag jagar men icke sa nicke. Fast de betydde ju inte att jag kom hem tomhänt, utan bara att jag inte kom hem med de som var tänkt. Istället kom jag hem med en kjol, en tröj-jacka, en klänning och underkläder. Så de blev åtminstone lite ut med de gamla och in med de nya eller kanske mest in med det nya . . Jag blev i alla fall nöjd, klänningen är lite sådär vardag/fest, Vår/sommar/höst. Lite utav en alltiallo om jag får säga mitt, beroende på vad man har till liksom.. Små kikat på den ett tag så nu tog ja mig orken till att dra med mej den hem.

Generös som jag är så betalade jag även för Emelie skulle man kunna säga, då hon var klant nog att glömma plånkan i bilen. Bilen som vi förövrigt fick springa till som små ursäkta uttrycket men judar då vi upptäckte att parkeringen gått ut. Typiskt oss  . . När vi rullat in i Norrpan igen och in på rambogatan 244 (rätt?) Så erbjöds den populära Potatisgratängen med kött och sås A la emelies mamma. Smarrigt som sjutton. Underhållningen stog som vanligt emelies fader för haha :) Dom är roliga dom. Sen blev det i alla fall och köra en full Alem, en snäppet fullare Palle Palm och en skapligt nykter puttepatt, och sen vidare hem till vår relax kväll med melodifestivalen/film ungefär, sen kom Mamms och Papps även dom lite berusade så då stog sen min mor o far för underhållningen istället, haha.

Ikväll funderade vi på bio men det känner jag inte för längre så planerna går vidare. Nu ska jag nog skutta in i duschen. Adjöken! Här skulle de egentligen vara plats för ett foto på Emelie som liten men grattis Emelie, den funkade inte att lägga in!


Pyttsan! Fick bli klänningen istället. . .

Ibland kan man undra . .

Ja faktiskt så kan jag ganska ofta sitta o filosofera på vad andra gör. Om vi tex tar idag eller just nu, en helt vanlig lördag kväll. Man kan väl nästan slå klart att kanske sisådär en tredje del om inte hälften av sveriges, vad ska man säga, unga befolkning o pratar jag mellan 18-25 år, dom är väl ute på någon klubb eller vid den här tiden börjar röra sig mot krogen lite halvlulliga vinglar dom väl fram överlyckliga i sällskap med deras goa vänner. En annan hälft siter väl hemma och myser med pojkvän/flickvän eller vännerna helt enkelt. En del umgås säkerligen med familjen. Ibland frågan man sig, vad gör alla mina vänner och bekanta idag ? Ett antal är ute och rockar loss vet jag, en annan del är i Thailand och gör god knows what, andra på väg hem från sälen, någon är i Australien eller Nya Zeeland just nu vet jag inte ens vilket land han befinner sig och det är illa och en del sitter väl hemma och har de mys i alla fall. Emelie har jag i alla fall stenkoll på för hon sitter här brevid. Vi har precis sett Wallander Mastermind, ännu en såndär film där man själv näst intill stressar ihjäl sig och bara vill hoppa in i tv rutan och vända skådespelaren så hon ser mördaren som kommer smygandes bakifrån. Usch lika obehagligt varje gång.

Nu ska jag socialisera mig med Emelie. Mer om dagen kommer väl sådär möjligen imorgon eller senare. Sen så ska jag jaga fatt på en låt som verkar otroligt bra, efter att hört någon refräng bara höhö. Vågar jag säga vilken jag pratar om ? Isåfall har jag nästan en liten plikt till att skriva ner flera andra bra låtar för att jämna ut oddsen men det ska jag inte ge mig in på idag för jag ska som sagt socialisera mig med Emelie.



A D I O S !                      Pscht ! För att nämna några. . .                 Akon - Freedom
                                        En salig liten mix, det är vad det är.         Queen - Don´t stop me now
                                                                                                                The though alliance - First class riot
                                                                                                                Jordin Sparks - One step at the time
                                                                                                                Beyoncé - Halo
                                                                                                                Beyoncé - Broken hearted girl
                                                                                                                Chris Brown - Fallin Angel
                                                                                                                The ting things - Thats not my name
                                                                                                                Alesha Dixon - The boy does nothing


 


Changeling - Genom hjärta och själ.

Jahapp, nu sitter man här alldeles ensamen igen, Emelie har tagit sig hem till sen del av stan och snart är det faktiskt tänkt att jag ska sova. Men först måste jag tipsa er SE CHANGELING. Otroligt bra film. Jag satt på helspänn under hela filmen, jag va nervös och arg och jaa jag visste helt enkelt inte riktigt vart jag ska ta vägen i vissa stunder. Man levde sig verkligen in något otroligt. Det är en såndär film ni vet när man verkligen vill stampa i golvet och skrika och härja bara för att få dom att sluta, att förstå! Man vill så gärna göra något så snart vet man inte vad man ska göra, bara blir mer o mer uppspelt byter sitt ställning om o om igen bara för att jag helt enkelt blev så upprörd så jag inte ens kunde sitta still. Som jag sa antal gånger under filmen, ett nackskott, tro det eller ej, jag skulle nog inte tvivla.

För er som undrar vad den handlar om med risk för att jag berättar lite för mycket., haha; Det är en film som utspelar sig typ på 30-talet. Ett barn blir kidnappat, och återvänder sedan några månader senare. Men det stämmer inte ihop, mamman påstår at det inte är hennes barn, Walter som han så sött heter. Det blir ett hej dundrans liv och mamman får svårt för att stå för de hon tror då inga andra tror henne. Istället får mamman hemska följder,  jag tror inte jag borde berätta mer än så . .

Jag blev en aning besviken på slutet kan jag nog säga men sen slog det mig, filmen är verklighetsbaserad, och där kom det som en kniv i hjärtat! Helt sjukt, det finns folk till allt, och då menar jag verkligen allt! Att en människa kan göra något så hemskt, jag säger då det, det måste vara djävulen iklädd en människa. Om människan ens har ett hjärta så är de utan tvekan gjort av titan! Hett tips. SE filmen, jag tror inte du kommer ångra dig, det gjorde inte jag. Helt klart värd min fredagskväll!








Fredagsmys!

Nu är garderoben äntligen rensad! Fick ut en hel del och nu känns det bra mycket bättre vill jag lova. Min far näst intill storknaden när han såg alla kläder, han började genast räkna jeansen och utbrast direkt 15 par jeans det är ju inte klokt! Jag och mamma tittade på varandra och försökte hålla oss för garv. Han såg nämligen bara jeansen på ena hyllan. .  Jag och mamma räknade alla jeansen tidigare och fick det till 40 stycken. . Skulle han veta det skulle han väl tuppa av. Så tur va väl de att jag hann dra för dörrarna innan han såg resten. =)

När  ja va klar och dessutom hade dammat av städat övriga rummet så gjorde jag misstaget att klicka mig in på Stylebystars, där såg jag att min absoluta favoritklänning för sommaren faktiskt kommit in igen.  Så nu står jag här vid valet, är det värt de? Måste i alla fall börja med att betala räkningen för de senaste som kom hem, sen får vi helt enkelt se efter i budgeten. Den är ju trots allt inte vidare billig. . .

Nu kommer Emelie empan snart hit så blir det Lets dance, jag offrar mig snällt och bara för det skulle de inte förvåna mig om ja med fastnar för de sen.. Sen ska vi se Changeling. Robin var så hygglig och skickade filmen över msn då jag inte förstår mig på de där me att ladda hem filmer riktigt :D Det tog tid men det va de värt, den verkar trots allt himla bra! Verklighetsbaserad och allt. :) Imorgon blir det en tripp till linköping, hoppas på att hitta ett par jeans där som givetsvis tagit slut hemma i stan.. och förhoppningsvis får ja me mej mer än så hem. Det är bara vänta och se, med spänning så att säga.

Bara önskar att förkylningen kunde släppa men det är väl bara ha tålamod.  Positiva tankar Emma.









Time for some action!

Nu ska jag minsan ta tag i grejerna här, jag ska städa. Och då menar jag verkligen storstäda. Framförallt garderoben. Mamma har tömt och flyttat en byrå till hallen precis utanför rummet så nu ska jag börja med att fylla den med de saker som är minst värda en plats i garderoben. Sen ska de rensas i min gamla vanliga garderob också för ojjj vad det behövs. Allt ska vikas och hängas fint och i färgordning. ;P Efter att jag är klar med det här kommer jag antagligen somna ett par timmar alldeles utslagen men de får de vara värt. Nu ska det bli gjort helt enkelt. In med det nya och ut med det gamla!

På tala om de borde beställningen från H&M dyka upp närsom, I hope so :) Tygskor, ett par rosa och ett par vita möjligen den blå/vit randiga bikinin också men det kan hända att den kommer på nästa. Jag hittade dessutom en klänning som jag köpte i somras men aldrig har använt. Och nu tänkte jag såhär, jag ska låta min kära moder sy om den lite, så de blir lite mindre fin klänning och lite mer söt leggins klänning. Får väl se hur det blir, men förhoppningsvis bra. Som jag har sagt förut. . Om det bara kunde bli vår nu också! Jag som trodde det var på väg men givetvis så har det börja ramla vita saker från himlen igen, SNÖ . Snö innan jul, ja absolut men efter januari sådär  får de gärna försvinna. Ut med vintern och in med våren. Allt får ju liksom sin lilla nystart på våren och det är ju så härligt! Man blir så vårpepp. Åtminstone jag :)


Adjöken på återseende!

Föresten, jag har fått tillbaka min gamla telefon från Emma nu, och stoppade i mitt gamla kort där som jag fortfarande fick sms till när jag slutade använda. Av nyfikenhet tänkte jag ÅH vad kul måste se vad jag har fått och skratta åt lite gamla bilder oså. .  Men nu är det visst spärrat.. Jag mindes inte pin-koden, o PUK koden, var sjutton hittar jag den?



James Morrison  -  Broken Strings.

My life would suck without you.

Nu har jag laddat upp för en rejäl kväll här, hittade lite pringles, lite cola, en godispåse och dessutom så har jag en film! Kan de bli bättre ? Nääe. Jag förstår inte, alla andra säger att dom går ner så mycket när dom är sjuka, varför är jag anti alla andra ? Jag äter ju typ tre gånger så mycke känns de som! Då gäller de dock oftast inte mat men ja får se enormt sug på allt annat typ glass, godis, efterrätter typ chokladpudding (Mums!) smoothies o mycket mer. Som tur va så trycker ja dock inte i mig allt de där för då skulle jag väl rulla fram inom en snar framtid så sjuk som ja varit på senaste tiden. .
Jag läntar verkligen efter att få börja träna igen! Ska köra för fullt sen när ja väl kan, fått läkarintygen nu så ja kan få tillbaka två -tre månader på friskiskortet. Det är bra, då sparar man in lite eftersom jag inte direkt sparat in på något annat den här månaden. =P Det komiska är att när ja läste på intygen så la ja märke till en sak, hela tiden var de två veckor som skiljde mellan läkarbesöken så de va alltid samma datum, typ 15 och 31 haha :) Mönster patient?

Jag är otroligt sugen på att rensa i min garderob, står tre stora korgar här me nytvättade kläder, jag har bara inte lagt in dom i garderoben för jag får inte plats. . . Helt sjukt. Ska ställa ut en byrå i hallen utanför mitt rum så jag kan ösa in lite i den. . De värsta jag vet är ostädade garderober ju! Mår inte alls bra av de. Rummet kan vara stökigt men gud nej! Inte garderoben haha! :D  O varje gång ja pratat me emelie o hon sagt att hon rensar i garderoben har ja tänk oH! de ska ja ta tag i nu! Sen blir de bara nää de blir så mycket jobb. . Snart är de väl fyra korgar me rentvättat här istället.. Övriga huset får bära deras kläder i famnen istället eftersom alla korgar står o väntar i mitt rum. =) Och snart så, snart blir de mer kläder! Det är nämligen shoppingturer till linkan och stockholm som står inplanerat i kalendern. :)

Time for some aciton. I någon form, film eller städning blir upp till bevis.


A little thing that I just need to tell you.

Jo det är såhär att förra veckan var en väldigt hetsig vecka må jag säga, hann typ inte blogga alls och missade spårvagnen ungefär varje morgon. .  Trots att jag sprang!  I alla fall, när jag väl hade missat min kära spårvagn så drog jag fram ipoden och satt utanför karlshovsskolan vid busshållplatsen och filuarade.

När jag satt där i väntans tid så bara sprang det förbi mer och mer små barn som glatt sprang in på skolan och hade skolväskorna i högsta hugg. En del möttes där vid korsningen och gick sällskap . . Lite då och då gick de äldre "barnen" förbi med aningen tyngre steg, de va antagligen på väg till enebyskolan. Och jag kunde inte låta bli att bli lite nostalgisk! Jag minns så väl när man va i den åldern, mötte Natta och Linda uppe vid korsningen för att sedan gå vidare.. Och jag minns så väl varje skolavslutning när Natta kom förbi mig innan och mamma drog fram kameran och självklart skulle ta kort. Sen när hon va nöjd med foton sprang vi glatt vidare. Förstå va vi grät när vi slutade på karlshovsskolan haha. Vilka tider det va, böjda pekpinnar, avdragna hårtussar, spräckta läppar, Tv4 öst då smink förbjöds pga överanvändning från vissa håll- Oscar - Våra tjejer dom är fina utan smink! Ja jag skulle kunna rabbla mycke mer men då tråkar jag nog ut er som inte förstår. I alla fall så satt jag där på hållplatsen och log  för mig själv, tänk om dom bara visste vad som väntar dom i framtiden? Dom har ju hela livet framför sig. :) Lyxigt! Nu låter de som att jag snart ska fylla 30, riktigt så illa är de ju inte men ändå. :)

   
Jag och Jenny för väldigt många år sen. . :D Sen Natta, Jag & Linda för inte lika länge sen men en sådär 4 år sen åtminstone. :)

Maybe I'm amazed ?

Jahapp, då klarade man inte av en heldag på jobbet idag utan fick gå hem tidigare. Inte nog med min lilla halssjuka som jag hade tidigare, vad ja nu ska kalla de för halsfluss verkar de ju inte vara, så är jag dessutom numera alldeles genomförkyld! Helt otroligt, jag förstår det inte själv :O Jag lyckas otroligt bra, de sista amanda sa när vi var och vinka farväl vid tåget var ; - Du! Du ska va helt frisk när vi kommer hem! och jaa.. Vi får väl se med den saken.. Nu har jag i alla fall pratat med friskis och svettis och dom ska frysa träningskortet framöver och en tid tillbaka, 5 kurer medicin på raken och två veckor vardera innebär ju att ja inte riktigt kunnat utnyttja de halsårskort jag faktiskt har.. Läkaren skulle skicka hem läkarintyget nu så får jag gå förbi med det. :)

I övrigt så har jag blivit vårgalen, jag vill ha vår överallt, jag har köpt ljusa jeans, en kort kavaj som jag tänkte ha lite som vårjacka, massa bikinis och massa tygskor. Jag är redo! Är du?

Om man skulle ta o pyssla om bloggen lite medans man ändå tråkar och kommer göra de ett tag framöver nedsjunken i sin sjukdom.. Oh nu blev jag sugen på att läsa boken jag lånat av emelie :O Får se hur de blir me den saken.. Börjar jag läsa så kommer jag ju sova inom två korta :)










What happens next ? Only time will tell.      







Min lilla lediga stund . .

Som inte blev vidare ledig..

Helgen känns redan otroligt långt borta, imorgon är det onsdag, sen är de nedförsbacke den här veckan med. Helt sjukt. Något som är mer sjukt är att jag är inne på min 5e omgång med tabletter mot min kära hals som inte längre är så kära. . När ska jag få bli frisk egentligen?  Bara för att jag absolut inte kunde missa helgen så började jag äta dom i söndags istället för i fredags.

I fredags var jag nämligen på Ottens nyinvigning, det var helt totalt renorverat.. Riktigt fint faktiskt. Det bjöds på öl, olika snittar och cigg och snus. Inget av det som passar mig direkt men ändå.. Folket var väl rejält blandat så att säga, en del kostymnissar vilket chockade mig. Det blev säkert bättre sen när de öppnades för allmänheten också klockan 12 men då hade ju jag, Ewe och Emelie redan gått vidare.. Hade ju varit på Otten ett antal timmar då så det blev palace istället sen. En rolig kväll måste jag säga, men trots allt så åkte jag hem skapligt faktiskt, åtminstone innan de stänger. :) Var helt slut haha.




I Lördags var de avskedsfest för mina nära som just nu är på flyget till Thailand. Det va trevligt. Jag och Emelie hade kommit på lite fiffiga presenter vi skulle ge dom, vi slet som djur och så gick de inte ens att spela upp. Lite trist men de får vi väl ta. .  Hugo var i alla fall grymt kul!





Nu är jag som sagt på tabletter igen så nu blir de lugnt ett tag... Måste bli av med det här vad det nu är..

Nog med update för tillfälet.





RSS 2.0