Oså var det ju de där med garanti, 2 års garanti.

Ja, idag efter jobbet skulle jag precis som vilken dag som helst träffa Emelie en sväng, och leta efter valborgskläder till Emelie, jag tänkte att jag skulle passa på att lämna in telefonen. Det var de enda. Men för er som inte känner mig så är det nog inte så förvånande att jag kom hem med massa underkläder, ett armband och en ny mobiltelefon. Men sån är jag helt enkelt. Jag hade faktiskt inte sådär jättemycket till val...

Jag gick och skulle lämna in telefonen, fick prata med någon snubbe så talade jag snällt om för honom att telefonen inte fungerade som den skulle, och att den stängde av sig, hängde sig, hakade upp sig, bytte bakgrund och tema titt som tätt och ja helt enkelt levde ett helt annat liv. Han öppnade telefonen och såg direkt, ja den va ju dårå vattenskadad. Varken jag eller Emelie kunde hålla oss för skratt då vi visste om va de va för incident som gjorde den vattenskadad, de kanske ni redan visste om sa han och skrattade. =D I alla fall så gällde inte garantin när den var vattenskadad så dom kunde inte göra något. . Istället fick jag ta en ny telefon för 69 kronor i månaden, gjorde jag det direkt så bjöd han på inträdesavgift men de va säkert bara något han sa för att det skulle låta bra. Det har ja ju lärt mig nu om någon gång, det ska alltid låta så bra. :D Pappa la in ett litet bra argument där trots allt, om jag säger upp de där gamla tele2 abonnemanget som jag aldrig använt på ett år men inte lyckats säga upp så för jag ju typ telefonen gratis för dom pengarna ja tjänar in där på ett år. Så nu är det väl dags att säga upp den där gamla saken. Ut med det gamla och in med det nya liksom.

Nu återstår det att se hur det nya fungerar. :)
Här har vi nya Maggsan, upp till bevis. Lila och söt va den ju i alla fall. =P





Blir man inte road av någon annan så får man roa sig själv.

Ja, precis som nu, sitter hemma hos emelie medans hon pratar i telefonen, very givande. Så då tittade jag lite här och lite där osen fick ja en bestämd order av kära Amanda att jag skulle skriva blogg så då tänkte jag what a fuck? Why not? Det var ju inte så att jag har så mycket annat intressant att göra.. Förövrigt så har veckan gått väldigt fort, skönt. Mycket att göra, men nu är det slut på det för imorgon är jag ledig! Underbart, yes indeed.

I början av veckan tog jag dessutom ett klokt beslut, jag lämnade tillbaka min sjukt fina jeansklänning som jag trots allt älskade, men trots att jag lämnade tillbaka den så hade jag en fylld MQ påse i handen på vägen ut. Så sant så sant. Men det var så svårt att låta bli, det va nog värt det trots allt, två jätte fina linnen och en jeanskjol. Jag är nöjd, fortfarande. Väldigt nöjd tror jag :) Har ju precis fått lönen och trots att det blev ett dyrt kalas så är man ju faktiskt värd att unna sig lite ibland. :) Förövrigt så minns jag knappt vad jag har gjort i övriga veckan.. Men det har nog varit bra, jag har storstädat i alla fall, dammat varenda lite hörn. Vackert, ska bli skönt att åka hem o sätta sig framför en film och kurra ner sig i ett nystädat rum. Det är ju bara för gött! Och på tala om gött så jobbade ja som ni kanske visste, och så ringde de plötsligt i lilla luren jag har där och oj säger jag bara, göteborgare. Dom har så härlig dialekt så det vore nästan värt det att flyttta dit ett litet tag för att dialekten. :) Å andra sidan vore de ju inte dumt på något vis då jag alltid velat bo men ändå :)

Nu vill jag avrunda och tacka för mig, jag blir väldigt imponerad om ni orkat läsa hela det här osammanhängande inlägg, en guldstjärna till er. =)




En söt liten bild på plutt och lilly my



Första doppet, St Annas skärgård.

Precis som jag skrivit tidigare så skulle jag och Ewe till hennes land ute i ramsdal och ha det skönt fredag - lördag. Och så blev det också, hon hämtade upp mig direkt efter jobbet, vi köpte med lite woktime och en massa andra godsaker såsom chips, kex, ost, gurka, Cookies, chocklad och även de bästa av allt, jordgubbar! Så fredagskvällen satt vi o åt massa gott och pratade och hade trevligt, såg väl nästan 4 filmer, bland annat Yes man och Mamma mia, sjukt skönt att bara va helt enkelt, bara få sitta o äta gott o ha det trevligt med massa tända ljus och en mysig brasa. Det skrattades ganska rejält, vi va väl rätt trötta framåt natten och tyckte det va himla kul att vi lyckades fånga "den skrattande kon", vi delade med oss lite av nyheten men de va nog ingen mer än vi som fattade poängen. =P Lördagen satt vi på altanen och åt jordgubbar me socker på hela förmiddagen, så himla skönt, solen bara brände och i bakgrunden körde vi en massa gamla sommar klassiker. Sen kom det, den strålande idén;

Jag lite fundersamt till Ewe;
- Undrar va folk skulle säga om vi kom hem och sa att vi hade badat?

Ewe tillbaka;
- Haha va kul de skulle va, dom skulle ju tycka vi va knäppa!

Båda skrattar och kollar bort, en liten stund senare tittar båda på varann och säger i kör med ett stort leende, - Ska vi?

Haha ja sen bestämde vi oss för att göra de så vi gick och hämtade handdukar och vips så stog vi i bekini i blåsten ute på bryggan. Jag tror båda ångrade sig men vi kunde ju inte åka igen utan att göra det så en i taget gick vi i vattnet och flög upp igen, sen skuttade runt på bryggan för att försöka få upp lite värme igen. Så första badet är väl dumt o säga men första doppet i alla fall =D Och jag kan säga att det var verkligen iskallt! Det va så att säga krampkallt men oj de va de värt! Sen åkte vi hem till stan igen, och åt grillat som serverades här hemma innan det var dags för oss att bege oss till smedby och förbereda festen. =)

Nu har one tree hill börjat så nu måste ja kika på det. :)



                                         


Ljushuvud ?

Idag fick vi plötsligt en väldigt ljus idé jag och Evelina, vi kom på att enligt metreologerna skulle de ju bli strålande solsken? Och i o me jobb o massa annat så är de ju alltid bra att vila ut, och för att magen ska ha sitt så är det ju alltid bra att äta massa gott. Sen får vi inte glömma skrattet, därav sällskapet. Så för att utnyttja solen så ska vi åka till Ewes land i St Anna imorgon och förhoppningsvis glassa i solen på lördag, för viiandets skull så ska vi bara ha mysigt o se film imorgon kväll, för magens skull ska vi stanna o handla massa smaskigt på vägen ut i form av ost, dipp, kex, gurka morötter o chips, för sällskapet och skrattets skull så har vi varandra. Blir nog riktigt härligt, precis vad jag behöver, vila ut!
Lördag kommer vi hem, och då slår vi till igen, det blir utgång me kalas flickorna. Möjligen inviga trädgårn? Får se vad lördagskvällen erbjuder. Nu borde jag i alla fall sova. Sover långt ifrån så mycke ja borde o de är väl efersej ganska dumt, för de resulterar i att ja inte vaknar av väckarklockan, o eftersom jag ska ta lång lunch och äta me emelie, samtidigt som jag vill gå tidigare så borde jag nog sitta på kontoret klockan sju. Det kommer aldrig att hända. Men drömma kan man ju? De tänkte ja pröva nu i alla fall. .


Ni måste hålla med om att det är sjukt tråkigt att packa ? Det tycker i alla fall jag, men sen kom jag på en sak. Det är tråkigare att packa upp. Så det är bara packa och se glad ut :)

Adjö och Godnatt. And have a greeeeeat weekend. Use It Well.



De blev lite väl mycke vinter för ett inlägg me lite lagom sommarkänsla så jag var tvungen att ta två. So sorry, like it matters. .






Scary Harry !

Jag bara måste berätta en liten sak, på tala om händelsen när jag vaknade i lördags som ni kan läsa om i det tidigare inlägget. Igår när jag vaknade så blev det totalt tvärtom, jag vaknade av att klockan ringde och första tanken va men Emma för fan är du knäpp eller, varför ställer du klockan en söndag?! Så stängde jag av alarmet, drog täcket över mig och vände mig om i sängen, sen efter ett tag tänkte jag, vänta här nu? Är det verkligen söndag? Så slog ja upp kalendern och nedrans järnspik, det va ju måndag. ! Så jag fick helt enkelt skutta upp ur sängen och pallra mig in i duschen. och faktiskt så kom jag i tid :)

En till liten läskig sak är att tidigare idag så satt jag och funderade lite, oså kom jag och tänka på Sebbe, som numera bor i ausralien, jag började undra lite hur han hade det därborta. Jag kom på mig med att´inte ha pratat med honom alls på säkert månader. Visste knappt om han va kvar i Sydney eller om han va i nya Zeeland. Så jag bestämde mig för att ikväll skulle ja dra iväg ett mejl o fråga hur han har det. och när jag kommer hem och startar upp allting så vad är de första man ser? Jo ett mejl från honom  där han  skriver typ samma sak, "länge sen vi hördes, hur har du det?" osv, som han skickade bara lite tidigare idag, haha är det inte lite sammanträffande?





Jag och Sebbis för länge sen på trippen till Grönan

Man kanske skulle satsa på en ny väckarklocka? ;)
Godnatt Gott Folk!

Kalas kul, fem av fem toast. Eller något . .

Jag kan inte säga mycket mer än att helgen har varit sjukt härlig, lite lugnt och lite fest, precis så som de borde vara, men inte är alltför ofta då de ofta är fest på schemat, o hela tiden skyller man på något. Nu är det ju de att alla börjar fylla 20, o då måste man ju gå? Eller? För att komma till poängen så kan jag säga att fredagen blev lugn, jag och emelie lyckades trots att vi hade svårt o tro de först övertala tjejerna ( Amanda, Tessan, Ewe o Emma) om att vi skulle se Patrik 1,5 istället för Twilight. Well done!? Ja verkligen well done. =)

Lördagen vaknade jag och blev ledsen när ja ställde mig upp för att gå in i duschen och fixa mig för jobbet, sen tänkte ja efter, gick tillbaka och kollade almenackan på telefonen och ja, dra på trissor! De va ju lördag! Jag la mig nöjt under täcket igen överlycklig för att få sova lite till. Kvällen ett antal timmar senare började hos Emelie me grillat, sen vidaare tiil Emma där vi va några tjejer som skulle förfesta lite innan Davids 20 års fest, klockan sprang iväg och vi hann dock inte förfesta så länge kändes de som, på vägen ner i bilen sjöngs de på Spice Girls för full hals, tro't eller ej. Väl där va de väldigt trevligt men även det gick väldigt fort, bara för att vi sen hade bestämt oss för att komma in på fribiljetten till Hugo så fick vi väldigt bråttom när vi såg att klockan var kvart i tolv och vi var i blå huset. Vi hämtade sakerna o alla började springa samtidigt som vi ringde taxi, men ingen taxi svara. Ewe o jag hade tur i oturen som va långsamma, spårvagnen kom ju alldeles tajmat så jag och Ewe hoppade på, jag talade om glatt för chauffören att vi hade en utmaning, vi skulle hinna före de andra gänget och va tvugna och va där innan 12, sen kom det, känslan av hundtricket haha, chauffören sa ni ska hinna och gasade rejält! När vi skulle gå av spårvagnen skriker chauffören - Spring tjejer ni har 6 minuter på er!
Att Ewe sen hade bytt väska o inte hade med sig biljetten va en annan femma, det löste sig, men knepet håller jag för mig själv.

För att hålla mig lite kort, vilket jag uppenbarligen inte är så bra på så säger jag bara grymt kul kväll! :)

Söndagen blev inte alltför avancerad, stan och promenix med Linda lus, o senare kom Emelie förbi en sväng o såg på film. Igår va också bra för att ta de på en o samma gång. Va på IFK med Ewe och Emma, skulle gått me Amanda o Emelie också, men då jag inte såg dom under hela kvällen o dom satt på en annan läktare så vet ja inte om det räknas ;).



Nu har Emelie kikat förbi så nu ska jag avrunda. :P

Tårögd?


Jag hör din röst som ber mig komma, men de e aldrig någonsin där.
Men viskar jag ditt namn så ser jag jämt en ängel i mitt rum, stanna där du är.
Ger dig mitt hjärta, det ligger i din hand.




Skratta eller gråt, den är sjukt fin ändå. Jan Johansen.

Glass i stora lass!

Ja oj va glass det blir såhär på vår dagarna, solen bara lyser och man blir så glad! Energin bara spruddlar och allt blir så roligt, till o me en promenad blir rolig och riktigt mysig, och snart, snart så är de sommar till o med! Kommer säkerligen rulla fram i sommar om jag ska äta glass som jag gör. .  Igår hämtade Emelie C och Kajza upp mig direkt efter jobbet och vi for till Sörping för lite italiensk glass i den där lilla källaren, så sjukt underbart gott! Men däremot så va de väldigt kallt så vi åkte in till stan ganska snart och satte oss på fräcka.

Idag blev de en sväng på stan me Evelina efter jobbet, de blev Wok Time, helt makalöst gott! sen lite senare mötte vi upp Amanda, Emelie och Emma för glass på halvars, men vi försvann även därifrån ganska snabbt då de va så kyligt om händerna. Och ja, inte blev de bättre av att vi åt glass.!

Nu sitter jag här och har världens kramp i vänster arm? Varför? Vad händer? :O Nu kom jag i alla fall på mig själv med att gäspa och vara otroligt trött så nu ska jag gå o tvätta bort sminket oså i alla fall.

Oj ännu ett sjukt tråkigt inlägg, förlåt.. De bara blir så ibland, jag är för trött för att ens läsa det jag skriver haha. Då är det illa!


Adios - På återseende.








Ordinary Day. Faboulus.

Jobbet idag gick ganska snabbt minsan, massor o göra nu innan lönekörningen kan ja lova. Efter jobbet hämtade Evelina upp mig, vi åkte till Maxi en sväng, hon hade inte ens sett den nyaste delen haha ja tycker den delen har funnits jätte länge :) De blev i alla fall o äta på en av restaurangerna där, Chili Wok. Underbart gott!  Vi satt där och pratade och pratade, hade en del att ta igen efter deras två månader i thailand. Skönt att ha er duvor hemma igen! :)

Sen hittade jag lätt en av de sötaste kjolarna som givetvis fick föja me hem, svart me röda rosor så söt! Den gjorde nog hela min vecka :) Möjligen. :) I alla fall så fortsatte vi hem hit sen och bara inte gjorde något speciellt bara umgicks och va liksom, men trevligt va de ändå. Nu är jag däremot dundertrött, precis tagit emot massa bilder av Emelie från i helgen, jisses! haha. Bilderna säger ju allt, de va kul. Obs kära vänner, visa för guds skull inte alla bilderna haha :D

Nu ska jag skutta i säng tröttheten tar snart över helt. Adios. Roligare inlägg imorgon, Kanske. Puss





G   O   D   N  A  T   T

Vann storkovan!

Idag har varit en helt fantastisk dag om jag får säga mitt. hela helgen efersej men nu tar jag bara idag, måndag. Vaknade otroligt tidigt, vaknade som tur va inte när Linda ringde för de va nästan onormalt tidigt :P Sen va de upp och skutta och fixa sig.. Sen promenerade vi ner till stan där jag handlade massa fint, världens sötaste spetstopp, ett fint linne, ett DUNDER sött gulligt nattlinne oså vidare.. =D Sen åt vi mängder på Woktime as always, dit traskade sig även Linus och Adam sen fortsatte vi till halvars och tröck i oss även lite god glass! Tur att man har en vanlig och en efterrättsmage ;)

Efter det åkte vi hem till Adam och bara umgicks och va, sen skulle vi åka o äta pizza o kolla på fotboll någonstans i ektorp, det gjorde vi men jag och Linda fastnade ganska snabbt vid spelmaskinerna och OJ va kul de va! Helt inne, ae gud alltså ni skulle sett, alla på de där stället hade riktigt roligt åt oss, vi blev helt exalterade så fort vi vann o då kunde de handla om fyra kronor, vi nästan hoppade och tröck på knapparna helt jätte ivriga för att dubbla till 8 kronor, när vi sedan tröck på fel kort och förlorade även de där fyra slog vi nävarna i knät och surade ihop. Och jaa, jag va så nervös så ja fick ont i magen, och samtidigt skrattade jag så tårarna rann, oså blev ja så ivrig så linda nästan höll fast mig för hela tiden ville ja bara trycka vidare o få nya kort när vi vann, och glömde helt att dubbla :D

Alltså ja kan verkligen förstå att folk blir spelberoende om jag ska vara ärlig! När man ser hur lätt de är att vinna, inte för att ja o Linda gjorde det men ändå ( vann 40 kronor på 2 timmar.. varje gång vi kom upp på de höga så öka vi alla insatser o förlorade allt istället :D) men de lite mer rutinerade, adam spelade väl i 10 minuter o fick en hundring direkt, förstår ni då att vi me ville? :P Får man lite så vill man ju bara ha mer :D haha helt sjukt!

Nog om det imorgon är det jobb så jag borde lägga mig skapligt, har ju vänt dygnet en del.. men först, ta bort sminket och ringa Evelina. Adjöken gott folk!




Simple plan i stockholm för cirkus ett år sen, på cirkus till o med, vill dit igen!



Hat !

Nu "kära  läsare" så ska jag tala om någonting som jag aldrig tror att jag sagt högt. Inte vad jag kan minnas i alla fall. Det finns en sak som jag hatar så otroligt. Det är så störande och driver mig till vansinne, okej kanske inte är riktigt så illa men det är i alla fall otroligt jobbigt och kan få mig att bli näst intill tokig.  Tillslut kännner man för att bara resa sig, springa ett varv och slippa det sen när man är tillbaka.. Samt möjligen dra täcket över huvudet och sakta försvinna bort en liten stund. Men det finns en lösning. Sätt på musik och dra upp ljudet till max! Då kära vänner då slipper ni de där hemska surrandet som kommer ibland av desa små varelser , Flugor / Myggor, ja vad det nu är. Här sitter jag och flaxar me armarna hit o dit för att slippa och ja faktiskt så har jag inte hört det på ett tag:) Men de kan dock bero på ljudet som ja drog till max.

Mina ögon håller sig inte öppna, det är ett tecken på att jag borde sova. :) Godnatt!
Okej jag ser inte helt normal ut på bilderna men jag bjuder på de.











Update; Flugbert var fortfarande kvar . . .

Äggjakt i värmen -

Nu sitter jag här i trädgården i bekiniöverdel o solar, och det är så sjukt varmt! Kan man tro att det va mars och till o me snö nyss ? I alla fall så klagar jag verkligen inte, jag njuter av min ledighet till max, så himla skönt att få lite långledigt och verkligen bara kunna vara ett litet tag och slappna av till hundra. När man väl jobbar på heltid så kan jag garantera er som inte vet att man verkligen uppskattar sånna här helger, att bara få va måste ju vara bland det bästa som finns? All denna vardags stress är så himla, ja stressande! Sitter hela dagarna o funderar på vad jag ska göra direkt när jag slutar, och i vilken ordning jag ska göra det för att spara mest tid. Men ibland även om jag är dålig på det så tror jag att man behöver stanna upp lite, åka hem och sätta sig ett tag och bara va. precis som idag. Gårdagen va också tänkt att vara sån men sen kom jag på att vi skulle ju till landet och leta ägg och äta påskmiddag hos mormor och morfar. Sen var de bara rusa hem och fixa sig inför kvällen så helt så avslappnande var det aldrig.

Förövrigt så är det faktiskt lite roligt hur min morfar verkligen engagerar sig i att gömma påskäggen för mig och min bror. 20 och 24 år liksom?! haha de är så gulligt och se hur busfröet kommer fram i blicken när han går o lurar bakom oss när vi letar. Och ja jag kan väl säga att han har sina luriga ställen, de ena hitta vi på släpkärran, under en massa plankor. Om ja inte visste hur han va så hade jag aldrig letat där kan jag tala om. =D Tidigare gånger har vi hittat de, hängandes under en kanot som förövrigt va upponer så den va liksom i men under kanoten, if you know what i mean. Sen har vi ju alltid den gången han hade klättrat upp och satt fast ägget i grenarna högst upp i ett jätte stor träd för att sedan snurra ett rep runt trädet som man sedan skulle dra i för att få ner ägget.. som sagt han går in för det riktigt ordentligt.
 
Men sån är han, Nisse, min morfar, han som alltid älskade och se Tom & Jerry, var dom hemma hos oss och vi såg de så tog han de ju som en anledning till att få se det. När mamma sen ropade att vi skulle äta så var han den som slet sig sist från Tvn och Tom & Jerry, han var dessutom den som alltid skrattade högst då varken jag eller tommy var lika förtjusta i den där elaka katten och klipska musen. :D Haha han är go han. Kommer nog aldrig glömma när vi va ute vid bäcken i getå och gick, jag ville så gärna hoppa över bäcken men feg som ja va så vågade jag  inte. Han sa jo men de är lätt de är bara hoppa på den den o den stenen, men tillslut fick han minsan visa hur lätt det va. Så han tar ett skutt och hoppar till första stenen. Glider ner i bäcken och senare till kvällen blev foten både blå och helt jätte svullen och så va den i antal veckor.. Allt för att han skulle visa stackars lilla fegis Emma hur lätt det va :P

Nog om detta, Musplattan på datorn riktigt kokar av solen så de är bäst att jag ger mig av och ställer in datorn igen.

Adios gott folk, ikväll är det fest! Eller hur? :)



Haha jag vet, jag va nog lite för stor för att göra en snögris, men de va ju julafton o allt =P

Nu händer det! ! !

Ja, precis som överskriften säger; nu händer det! :)

Those lovely people

Idag har jag träffat Johanna igen, finally! Det händer så sällan jämfört me va jag önskar. Förr sågs vi ju varje dag när vi gick i skolan, herrejisses jämför de me nu liksom :D Vi tog i alla fall en promenad och pratade ifatt lite om allt vi inte hunnit prata om än.  Sen träffade jag ännu en pärla, Emelie, vi solade lite bara sådär för att de behövs.. =)

Sen bara för att ni är så värda det, Amanda, Ewe och Emma. Det är helt sjukt, nu är ni snart hemma, på onsdag rättare sagt! Det har gått så fort men klart att man saknat er, ska bli riktigt kul att träffa er igen! :) Om jag inte känner igen er negrer när ja ska träffa er så får ni lov att presentera er. Jag misstänker att ni är. .  ja, rena rama pepparkakor. Brända sånna dessutom. I alla fall skönt att få hem er igen :)

Jag hade tänkt att skriva ett riktigt långt och dramatiskt inlägg men jag har tröttnat och tänker kika på lägenheter och roa mig med annat istället. Adjöss. :)

Helg - Oslagbara Underbara

Kan ju lugnt säga att det där med att blogga går upp och ner. . Ibland hinner man verkligen inte på jätte länge och ibland tar man sig helt enkelt tid till o skriva väldigt ofta. Dessvärre är de oftast så att jag helt enkelt inte hinner. Prioriterar roligare saker och det är väl inte mer än rätt ? Det tycker i alla fall jag.

Nu har det varit helg igen och swisch så är vi dessutom inne i April me världens vårväder! Det är inte annat än underbart. Som jag säkert nämnde i något tidigare inlägg så skulle jag fixa håret hos Tessan och nu är det gjort. Och jag är riktigt nöjd så med lite lagom ljusare hår sådär så välkomnar jag våren med öppna armar. För att låta lite poetisk. ;)

Helgen har precis som jag skrev i överskriften varit oslagbar underbar. För att bara dra det lite kort sådär så invigdes helgen med en 20 års fest för Palm och Martin A, var väl en tänkt utgång efter det men så blev inte fallet. Det blev hemma fest för hela slanten. Himla kul ! :) Sen in mot småtimmarna passade jag på och åkte me Martin J in till stan, mr va hungrig så då blev de Mc driven oså åkte vi hem o åt o bara va ett tag, fram tills de att båda nästan somnade.

Igår blev de först promenix med Linda ner till stan för att möta upp Emelie o solskenet, vi styrde våran kos mot Halvars och invigde det med underbar glass, hade glömt att Kaktus citron sorbén är så go! Sen blev de i alla fall utgång mot kvällen med Emelie, Linus, Jonna, Vicky och sen hennes pojkvän Danne/daniel? Om inte minnet sviker helt.? I alla fall så blev de en grymt kul kväll rent ut sagt, väl ute va även en del fler man kände, bland annat Martin och Tholf som är på semester hemma i sverige, dom har man ju inte sett sen oktober (Bortsett från i fredags) så det va kul :D  Och "finspångs Robin" som jag inte heller sett på jag vet inte hur länge, helt klart värt att nämna! =) Och givetvis många många fler som jag bara inte har tid att ge namnen på :D Jag ångrar verkligen inte beslutet att gå ut i alla fall! Eller vad säger du Emelie? Hade en filmkväll slagit gårdagen? Som sagt, korta drag. Sjukt kul kväll! och min väska är helt paj, först knapparna och sen lossnade hela axelbandet =P Illa, så hårt blev de väl inte? :D

Idag blev det sen Ikea med Emelie, kort o gott, en jätte trevlig liten tripp. :) Ett välbehövlig "komma iväg"  men dock kanske inte så välbehövda inköp i form av en kjol, några armband, en scarf och underbara lakan :)  men ibland får man unna sig tycker jag, vad ska man annars jobba för:)

Det var bara en helt vanlig helgs update men nu får de duga! Time to sleep. Godnatt.

RSS 2.0