Nyår, var, när - check. Men hur!?

Jaa, just precis. Jag vet att det har bra odds. Det börjar med tre rätters med de allra närmsta och bästa, Palmis är kocken så jag har ingen koll på vad det blir, sen blir de o gå vidare och träffa många andra av de bästa o se fyrverkerierna från bron osv :)Men sen kommer man till frågan, 

Hur ska man se ut ?
Klänningen är klar, den ser ni nedanför. Väldigt enkla smycken som går i guld, svarta enka pumps. Men sen är frågan, håret?! Lockigt, rakt?! Mitt bena? Inte mittbena?!






Gosh ja har beslutsångest, a little help please.


Bilder efterfrågades.

Så your welcome, här kommer lite bilder från julhelgen, tagna med min alldeles nya egna julklappskamera, Thanks!








Redan tröttnat... Mer kommer kanske en annan gång :P

Bra bra bra!

Det har varit ett par riktigt strålande dagar må jag lova. Julhelgen har varit fantastiskt bra och så vidare. Men nu är jag trött och ville bara säga att jag lever ungefär. De där med Julafton och sånna skojsigheter återkommer jag om, kanske imorgon. Kanske en annan dag. :)


Adjö

Bara för att helgen va så bra så bjussar jag på en bild, Pallepalma får stå för underhållandet, jag är nästan säker på att han inte misstycker haha. Bara för att jag tycker det är en helskottas rolig bild och bara för att det är sååå palm. Vad säger ni, visst borde han byta profilbild på facebook. Helt klart om man frågar mig :9




Natti.


Julkort

De va lite skoj o skicka julkort ändå, ja hittade en liten finurlig grej. Visste ni att man kan gå runt hela stan genom hitta? Hem, till jobbet, till affären, till en kompis. Testa själv vettja, kolla vilken väg som är snabbast. haha.
Här har jag gått ända hem till mig från Skurt, så nu blev ja trött i benen o behöver sova ;) Natti.






Ååh!

Jag vill så gärna ha en kamera i julklapp! Mamma, pappa, tommy, se mig, hör mig, gör mitt år! En ljusrosa kamera och min favoklocka. Jag bara vill vill vill.  <3

Det suger rent ut sagt att inte ha någon kamera.. Ja har ju inte ens någon bra kamera på telefonen, oså har jag dessutom inte fått ihop de så ja kan lägga över mobilbilderna på datan ens. Det är så tråkigt att man inte kan göra minnen av vardagen och fota lite. Förr kunde jag åtminstone låna mors o fars men jag kan ju inte riktigt be o få låna grannens kamera så fort ja vill ta kort på något kul. haha. de vore väl lite
väl påfluget ;) haha.

En liten ljusrosa kamera. Smidig och fin. och min älskade älskade good old oldie klocka. Jag är näst intill kär.


Samsung PL70

lucyklocka_3540lucyklocka_3540

Mina hjärtan :)


Julhandlande!

Dagen har minsan varit lika kanon som övriga helgen. =) Den har spenderats på Ikea med Tessiness. Vaknade och fick för oss att ta en tur och ja de va dit den styrde. Det va väl tänkt att de skulle köpas någon julklapp i alla fall. men det gjorde de ju efersej, till oss själva. Haha, förlåt men jag bara älskar att handla, allra helst till lägenheten. Köpte fina kökshandukar, röda lite juliga men som ändå passar även i sommar, kanon! :)

Köpte dessutom supersöta bullformar, servetter, sådär nödvändigheter som mest bara ligger men är fina o titta på. Oså köpte jag en riktigt piffig popcorn skål så här ska de minsan poppas rejält sen, o självklart lakan som alltid, men de va liksom tvungen, dom typ kallade på mig, vita och blommiga, just the way I like it. Blir o bädda rent och storstäda imorgon, kul:) När de är klart vill säga.

Sen köpte jag det som gjorde hela resan nästan, men det tänker jag inte avslöja vad det är, varför vet jag inte, men ändå. Kanske avslöjar det på någon bild imorgon om jag inte kan hålla mig:) Jag älskar'n!

Jag har börjat äta igen. de gillar jag. Jag åt upp en hel barnpizza häromdagen när vi skulle se idol. Det har aldrig hänt förut, igår åt jag och tessan hemma me min familj o idag godaste pommen och bearnaisen på ikea. Mumms. ! Är så glad att kunna äta lite igen kan ja lova. Att inte kunna äta är inget roligt för någon som tycker om att äta gott. :) Fast än så länge räcker de med ett mål om dagen. De är inte bra, borde komma in i rutin igen.. men snart så :)

Jag älskar åhlens heminredning! Va bara tvungen att påpeka de. :)
 




Dumbom.

Knäpp är ja! Jag vart lite smittad av emelie som sa att hon dansade och sjöng så då tänke ja tända lite lampor o mysa  till de lite här hemma o slåt till med världens glädje skutt och javisst. Självklart trampar ja totalt snett så de pulserar i hela foten. Störd! Emelie bara skratta för att de måste varit en sjuhelsikes syn, sen kan ja lägga till att ja typ kom ut ur duschen precis och alltså har en handuks turban på huvudet så ser de nog ännu lite roligare ut.

knäppa.
störda.
Lustiga
jag...

Har ja någon gång nämnt att jag är klantig?



Ja ser ut som en allmän idiot på bilden.. tyckte det passade.



Westlife.

Idag gillar jag westlife. Jag gillar dom skarpt idag faktiskt. Så lugnt och fint så. Någonting jag inte gillar det är att vara hungrig, trött och uttråkad. Jag har fortfarande i stort sett inte ätit sen i måndag och jag är hungrig. Funderar på att försöka tvinga i mig en pizza eller något, det är ju så gott så den kan man ju inte låta ligga o kallna om jag väl skulle beställa en ? Eller?

Något bra på tv ? något kul som hänt? Uppdatera mig. Jag har suttit i mina myskläder under en filt med massa tända ljus och bra filmer hela dagen. Ständig väntan på att något nytt ska hända. haha. :)

Föresten så överlevde jag operationen, surprise! :D

Operation.

Jaha, då var operationen här. Jag är nervösare än jag någonsin varit tror jag. Ätit på chiliwok med ewe idag, satt där i två timmar och pratade om allt och inget, sen förflyttade vi oss till ett fik och satt där i två timmar. Pratglada ja :)

Tillbaka i stan på onsdag igen hoppas jag sen vill jag inte besöka ett sjukhus på flera år. Jag tänkte lägga in en bild här men istället säger ja ingen nämnd ingen glömd jag älskar ALLA min underbara vänner. Ni är bra bättre bäst. :)



En liten inblick i mitt kära nygatan.

 

Tänkte att det var på tiden, här kommer en liten inblick. Hemma hos mig.


Välkommen in.


Fortsätter in i nästa hall, dvs den riktiga hallen.


Hej världens bästa säng och världens sötaste lapptäcke.


För korta gardiner, ja jag vet. Men det är typ omöjligt att hitta gardiner när det är så högt i tak... Så jag har inte riktigt orkat lägga så mycke energi på den biten :D
Älskar dock min hjärt blomma som jag stal av min bror :)

 

Titta på tv?



Myshörnan.

 

Tillbaka ut i hallen och vips.



     

Mitt kök :)
För korta gardiner även där, haha. Jävla tak höjd.

Nu har ni sett hur jag bor! Tror ni jag gillar rosa?
Det må vara en liten etta på 43kvm. Men oj oj oj va jag gillar'n! :)


Linda Linda Linda. Party.

Ja, det stämmer. Igår va de party hos Linda som hade fyllt hela 20 år, sist ut tror ja. :D Oj de där lät lustigt. I alla fall så vad de är himla kul kväll med vänner som jag inte träffar alltför ofta. Blev en hel del prat dans och stoj. Sen va vi nere hos grannen och hälsa på också men det va inge kul så vi gick igen. Magda gjorde en riktigt clever sak och ringde på fel dörr, vi sprang upp en trappa till den rätta dörren, men som va låst. Attans. Där stog vi och tröck in oss i hörnet, Schh sa både två o hade fingret framför munnen, sen kände vi en hand på axeln, vände oss sakta om och där stog han. Grannen. haha. Pinsamt, jaa. Han klagade lite på musiken och hade precis varit nere hos den andra grannen också. Stackaren, både lägenheten över och under har fest. Men vi fick snällt sänka och snart skulle vi ju ändå gå.

Sen åkte vi taxi ner till krogen, med Robert, en himla skojig prick om jag får säga så.

På krogen va de kul kul kul. :) Mötte även upp mina andra darlings och vips så va alla mina älskade på samma ställe. De gillar jag. För mig och emelie blev de både Otten och Hugo och jag kan inte säga vilket jag gillar bäst. Men om man säger såhär, Otten klarar jag mig alltid utan, inte hugo. Dit vill jag även om jag ska någon annan stans också. :D

Efter krogen åkte vi hem o åt mat och såg Scrubs hos Skurt. Men vi somnade nog ganska snabbt allihopa.. Tror ja. :) Jag i alla fall haha. När jag vaknade och vi hade sett ännu lite Scrubs och skrattat åt palm som kom tillbaka och hade spelat match bakis medans vi andra sov. haha. Den där palle. Han lyckades visst dölja bakfyllan i alla fall. Well done. Jag skulle sen till linda och adam som typ är grannar till Skurt och låna skor o gå hem i men de slutade med att jag blev kvar där några timmar och bara pratade o tittade på tv. Och åt pizza :)

Good day. Good night. Good Life.



 




Nog får vara nog. :)

Adjöken


Favoriterna at the moment =)

Oooj, det blev några stycken men lyssna och njut, olika storlekar, olika kvalité och lite huller om buller, men nog är dom bra minsan! :)





Nå, tycks? Några av era favoriter?


Efterfrågade Önskelistan.


NR 1
Mamms, det här är en delad första platsare, den här fin fina kameran, i den här fin fina färgen, eller varför inte, ljusrosa? :D




http://www.expert.se/product/product.aspx?id=4151618

NR 1 igen.
Eftersom platsen va delad med denna underbara klocka så blev de helt enkelt två ettor :)
Så fin!
lucyklocka_3540


Och det va väl helt enkelt de viktigaste. Sen vill jag förstås ha plånboken och väskan från Björn borg som jag redan visat. Underkläder och andra kläder är alltid välkommet men jag vill välja :P Typ vita tröjan från Monki?

Höll på att glömma! Berlocker till mitt Tomas Sabo, Körsbären, Fyrklövern, Martiniglaset! Finns på klockmaster. Them I love! :) Sen kan ni ju självklart få ta en ni själva tycker är fin fin om ni vill :)

Lakan, de älskar jag alltid.

En brödrost och en toaster, det vet ni att jag har saknat.

Seeen, är det nog dags för mig att vara nöjd. Men bara för att så säger jag, smink.

All sorts inredning, dock 1a välja.

Stolarna från Ikea. You know I want them.

Och en plopp från morfar, det är tradition. :)
Möjligen massa små ploppar inslagna i ett stort paket, haha.



Jag vet att de är mycke mamms men du ville ha listan o ja gav dig listan. :) O ja vet att du tjuvläser här så varseguuu. =)








Klantarsle?!

Ja, det skulle kunna stå skrivet i pannan på mig... FAST den här gången va de inte jag. Den här gången va de min underbara förmåga att ha sönder tekniska prylar bara genom att röra dom. . .

Ni vet, antal dvd;er, tv, väldigt många telefoner både mobiler och vanliga, schaa, allt möjligt helt enkelt. Den här gången va de hårblåsen som drabbades. Den bara dog imorse när jag stog och blåste håret, så de va ju kul. NOT!

Där stog jag med halvblött hår och skulle gå till jobbet :O Kallt, svar ja! För er som inte vet så är inte mitt hår de lättaste att självtorka så att det blev o springa in på stan direkt efter jobbet o köpa en ny för flera hundra.. de va ju kul. Inte! Oräknad utgift.. ja som ville ha så mycke annat.. :( Men men. Skulle köpt julklappar idag men de blev ju inte riktigt som planerat så de blev inget, köpte bara de jag verkligen va tvungen att ha till mig själv, typ smink o hårblås, sen slank de ner en o annan onödig sak är klart ;P



Nu ska ja knåpa ihop en önskelista på order av min mor. Likabra att göra de, man vill ju inte va utan. Hihi :D


Crapday.

Idag är ingen bra dag.
Ja, nu är jag negativ men så är det, det är ingen bra dag och en riktig skit vecka på många sätt. Det är inget roligt längre. Jag är super stressad och jag hatar att planera in saker och att dom sen ska rent ut sagt skita sig totalt. Fan.

just nu behöver jag verkligen mat, något gott. Sen behöver jag massa stearinljus, värme, färdighandlade julklappar, sömn, stöttning och dig. Och sen behöver jag nog ett antal lugnande tabeletter inför nästa vecka. Usch.

Några av dom där sakerna kan jag ju fixa själv,  så därför ska jag nog gå o sola, laga/äta mat, tända massa ljus, ta på mig tofflor, kurra in mig i en filt, se film och halvsova i soffan och sen bara hoppas på att det vänder av sig självt. Att allt kunde klarna lite. Det är precis vad jag skulle behöva.. Lite klarhet.




RSS 2.0