Finaste!

Var på stan en sväng med Emma idag efter att jag hade slutat jobbet, vi stressade runt och kikade lite i butikerna innan det var dags för träning igen. Och jag har en rejäl confession att göra, jag har blivit kär.

Jag har blivit kär i ett par byxsor som jag skulle kunna kalla för dom finaste i världen just nu, ett par ljusa jeans från Bikbok, med sånnadär lappar på som att dom skulle va lagade, och guess what, lapparna är i typ blommigt, ljus blått och ljus rosa eller något sånt och jag älskar dom mer än allt! typ  :)

Men sen är jag ju oturen själv så att det fanns ju inte i min storlek, tur som jag har så har min kära Evelina lovat att hålla ögonen öppna i helgen i stockholm, och jag själv får väl försöka pallra mig till linköping och se. Hittar jag inga så ska ja fasan köpa dom som är för små och banta ner mig tills jag kan ha dom, låter som en vettig idé va? :) Bara sååå gillade dom där byssorna, underbart till ett par vita tygskor!

Och bara för de så kan ja passa på att klämma in att jag är arg. Vill inte ha mera snö, ja vill ha vår! Solens första strålar, årets första halvars glass och tygskor, jag längtar sönder!





Ooooj, sicken gammal bild jag hittade! Från när jag och madde va på Öland med mina parents , när kan de ha varit?  år 2005? Ett glädje skutt för den kommande våren ? :) Soon I hope!


hurtigare!

Ja gillar´t  a lot!


Gick lite tidigare idag från jobbet för att hinna bort till friskis för att hinna köra ett pass innan jag kunde slappna av lite för kvällen. Och jag kan säga att gårdagen kändes, alltid på sit upsén men de kan beror på att de är där jag tycker om att köra lite extra. :) Såå, Emma, imorgon? Danspasset? Och jaa Emma aka Bettan, jag menar dig och sitter inte och frågar mig själv för den som kanske råkade tro de :D


News!



Lite av dom nya polarna som hamnade i garderoben idag :)


Hurtigt!

Oj, silken hektisk dag, börjar hela dagen med att försova mig. Skoj, de blev brått helt enkelt, sen kommer ja ut springandes ur min port och så snart ja närmar mig valvet och nygatan med alla dessa hållplatser och allt folk som står där och glor och väntar så sa de bara swish, sen låg jag på marken och hade lite måttligt ont, ramlade mitt på blåmärket ja fick på rumpan igår, nice. Sen gick jag som en stelbent kråka för att jag va så nervös hela vägen. :)

Direkt efter jobbet så hämtade Even upp mig och vi gick en runda på stan, det shoppades rejält för min del vill jag lova, två skjortor, ett par tight, två tröjor och ett linne och det bästa med det är att allt är så lovely! jag är nöjd :) Sen åt vi god god mat på kupolen och hade det allmänt mysigt :) Såg faktiskt ett träningslinne också som jag tänkte köpa imorgon , de går åt!

Så snart stan stängde klockan sju så for jag upp för mina trappor, bytte om, matade kissemissen, mötte Emma och tränade. Duktigt av oss! Även Alex va där och kämpade, passet va poppis, fullt efter 10 min.. Men sen va de ju väldigt kul också :D

Nu orkar jag inte mer, jag ska sleepa. ! Godnatt skatt!















Thaaa Weekend!

Helgen har varit fin fin! Bortsett från vissa delar som man liksom bara skulle vilja stryka, så de gör vi :) I fredags va de som alltid, fredagsmys, jag, Ewe och Amanda åt tacos och hade hyrt film :) Kommer inte ihåg vilken det va, den där som har med vem vill bli en miljonär att göra, den kanske kort o gott heter who wants to be a millionar det vet jag inte, men de är möjligt. :)

I alla fall så va de mysigt minsannen, lördagen spenderades på maxi en snabb sväng med min bror och emelie och sen hemma hos Emelie för en himlans god måltid :) Thank you! å då va de inte emelie som va kocken för den som kanske trodde de för en liten stund utan de va hennes mor. :) Sen va de feestligheter igen!

Tholfie och Martin har kommit hem från Australien bruna och goa som vanligt, så kul att träffa dom igen och även kul att träffa mina andra kära vänner som jag regelbundet träffar och fortfarande tycker om lika mycke :) Hur är det möjligt när man träffas om o om igen, att man fortfarande tycker om dom små räddisorna lika mycke för varje dag ?

Jag känner tvång på att nämna hela helgen så då kan jag kort och gott säga att jag, emma, tessan, gurris och Alem såg film, åkte pulka! gömde oss i kojjan och skrämde folk, åt mat och såg film. :) Film nr 1 och 2 var what happens in vegas och det regnar köttbullar! Haha måste bara säga att barn filmerna börjar gå liite out of control!?





 


Sanda mer åt folket :)

Jag förstår inte riktigt hur det är tänkt. Jag börjar bli trött på att pulsa till och från jobbet på hala gator, slår ju halvt ihjäl mig varje morgon, viserligen så vaknar ja ju till ännu lite mer varje gång ja halkar men ändå. Inte är de kul inte :D Och nu dessutom, nu får man inte gå på trottoarerna heller, för dom har dom spärrat pga alla dessa läbbiga istappar, och ja, gatan, det vet ju alla från det att man va liten, att där, där får man inte vara..

Fast sen är de ju bra, folk dör ju faktiskt av dessa istappar även om man ibland har svårt att tro det. Så bra där. Sanda gatorna också bara så slipper klantiga människor som jag bryta benen också :)





FAILURE!

Usch och fy. Just nu känns allt som världens värsta misslyckande. Jag har säkerligen minst pengar i världen, samtidigt som jag inte har någon ork att vara såhär fattig. Det är rekord för mig, jag erkänner att jag är så mycke fattigare än va ja brukar vara och det är så mycket jag behöver göra med pengarna som jag inte har. Och då menar jag faktiskt seriösa saker. så det så.

Som grädden på moset eller körsbäret på toppen så är magen svullen som en atombomb ungefär, det är inget kul. Snälla gud sluta jävlas med mej. Tragiska jag, tragiska vecka. Nu ska jag äta och skutta runt för mig själv och samla på mig endorfiner, frågan är, hur sjutton får man en extremt svullen mage att bli mindre svullen en period som denna?

Fail. Fail. Fail.

Jag hoppas faktiskt att inte många läser det här, men jag va typ tvungen att skriva det... Ni vet, skriva av sig som folk brukar säga.

One last look then I wave goodbye.

Ibland är det bara så extremt skönt att träna! Bara få ut allt, alla funderingar, allt det jobbiga man gått och grubblat på, att bara få tänka på det ibland och köra gärnet! Bara få tänka på det och gå en promenad med raska steg och ipod med högsta volym. Det kan va bland de bästa, alla behöver nog det en o annan gång. Bara sitta hemma o grubbla kommer man ingen vart med. Ut och rör på påkarna så kommer man hem nytränad och glad, plötsligt känns det som att hela världen är i ens händer. Det är vad jag kallar bra! :)

Idag va de danspasset igen, de är grymt. Jag gillart skarpt för att vara ärlig, allt möjligt lustigt, Lite Michael Jackson dans och lite dans till någon skum låt, "om jag vore en muffins" de är också bra. Jag gillar braiga saker keep up the good work. :)






Desperat behov av smakråd!

Den här är ju redan ett självklart måste till min garderob så fort lönen når kontot nästa måndag. Finns inget tvivel! :) Så himla fin så ja nästan ramlar av soffan!



Men sen är ju frågan, bikinisarna nedanför, jag borde nöja mig med att beställa en här och nu och då är ju frågan vilken? Jag kan omöjligt bestämma mig! Vad säger ni? :)
Båda är så extremt jag så de finns inte liksom!


                              

Kan inte någon hjälpa mig och ge en liten hint på vilken som är finast.?! Nackdelen med den lila är ju att jag har extremt många i den modellen och just randiga, men den är ju bland de finaste jag har sett liksom!?

 

SVÅRT!

 


Vintermys :)

Lite bilder från promenixen till Våffelmakeriet i lördags med Tessan Alem och Jocke. :) Ni borde gå dit, de va verkligen ur mysigt! :) Alem va måttligt glad över sin "Fenix Våffla" och vi andra va lite sådär skapligt ledsna över att vi inte såg att den fanns. haha. Kom dit lite sent så de blev nästan bara äta och sen gå, då gick vi vidare till Palles match, dom vann så de va en glad Palm vi hälsade på innan magarna kurrade igen och vi gick hem :) Älskar helger när man gör vettiga saker även på dagarna ! :D






 


Underbara älskade helg!

Jaa, faktiskt. Helgen har varit makalöst bra.

Fredagen hade allt, den va klockren. Började med en körig dag på jobbet, direkt efter de så blev de o åka hem osen tillbaka lika snabbt för att jag kom på att jag glömde mobilladdaren där, o de funkar ju inte över en hel helg. :D  Sen åkte ja ner på stan och mötte upp tessan o Emma, det inhandlades lite dricka för kvällen och så köpte ja en fin fin tröja som jag suktat efter ett tag :)

Sen blev de kanon god mat hos tessan och vännerna droppade in fler o fler under let´s dance. Tillslut satt vi där allihopa, inte riktigt men ett par i alla fall, alem, jocke, gurra, palm, annielle, emelie, ewe, emma, jag, och tessan givetsvis. Det dracks lite vin för en del och sen spelade vi sällskaps spel för hela slanten. Vet inte vad det heter men det är sjukt kul!

Man får ett ord som man ska förklara för lagkamraten utan att säga ordet liksom, om ni förstår va ja menar. Sen ska man hinna så många som möjligt innan timglaset runnit ut. Tillslut blir man så stressad och extas så man inte kan sitta still utan hoppar upp och ner i soffan o gungar fram och tillbaka och finner inga ord liksom.

Ni vill inte veta min chansningen på Alems beskrivning, Kille med hund. haha. ojojoj, borde inte nämna de här, blev lite mobbad över det. Och Ewes Lakrits va ju också bland de roligaste vill jag lova! Folk blev lite trötta och fick ont i huvudet av ljudnivån och drog sig hem vartefter men jag, ewe, emma, tessan, gurra och jocke satt tappert kvar och sjöng singstar till strax före tre på natten. Stackars grannar! :D

Älskar kvällar som den fredagen!






Bättre kompiskrets kan man inte ha :)



Våffelfrukost!

Gårkvällen om man nu kan säga så va helt makalöst bra! :) Berättar mer om den en annan gång, ikväll eller imorgon eller någon gång när jag kommer ihåg att jag ska göra de. Nu har ja lite för brått för det, ska möta upp Tessiless, Alemo, Joakim Von Anka och äta en riktig våffelmiddag i de där nya stället, som ja varken vet vad de heter eller vart de ligger :)  Och ska jag tala sanning så är det ingen middag, de blir min frukost.

Sen vankas det nog att kika in på Palmis match annars blir han så sad. ;) Sen ska jag hem och fortsätta min storstädning som precis som vanligt blev lite lagom avbruten mitt i. :) Men vad gör de, ikväll blir de fest. Ohh ja gillar våra helger. Sååå fartfyllda :)

Adiooooos!




Hate this mess.

Allt är en enda stor röra, tankarna flyger omkring, det blir bara värre o värre o snart orkar jag inte mer. Allas åsikter hit o dit o allt dåligt samvete man ska behöva ha för saker man inte förstår själv. Det värsta är att min reaktion när det blir för mycke att tänka på är skit i allt, dra dig undan från allt.

Ska jag behöva göra de? Jag kan inte bara va någonstans någongång längre, bara vara jag, ha kul och framförallt slappna av.. Vart är tryggheten? Om det bara vore lätt någon gång, just nu känns de ungefär som skit i allt och fokusera på enbart jobb och träning. Visst emma, visst, men hur kul är de egentligen? Jag blir arg på mig själv för att jag har låtit det hända. Det är ständigt jobbigt och känner man att man hellre sitter hemma bara för att undvika istället för att va med dom man tycker om, då är de inte bra! Allra helst då man kanske undviker andras åsikter och diskussioner om man sitter hemma men istället är man fast i sina egna tankar som gnager, vad är egentligen värst?

Börjar man till och med nästan må fysiskt dåligt över de. Då är de ännu lite värre.

Snälla låt denna jobb vecka och den andra röran ta slut. Låt de vara över, ja vill bara ta allt från början o börja om från noll men de är ju inte ens en möjlighet.





Sjukt.himla.kul.!

I'm on my way! Vart då tänker ni då? då tänker ja till stranden 2010. :) och det säger jag efter att ha tränat en gång nu, haha.  Men det är ju faktiskt alltid början som är svår, man är ju som alltid lite seg i starten, men när de väl kommit igång då har de kommit igång om man säger så :) Och bäst av allt, det är kul, riktigt jäkla kul! :)

Jag började min lilla tränings period med Madeleine idag, vi var på danspasset, och jag säger bara en sak, herre himalaya va sjukt de va! Då menar jag totalt vrickat crazy, fick man inte träning av "träningen" så att säga så lär man ju i alla fall garanterat ha fått det av skrattet. :D

Det va sådär typiska låtar som jag och mina primadonnor älskar att festa till, typ you can't hurry love med dixie chicks och don´t stop me now me Queens. och jaa, rörelserna va väl ungefär allt ni inte kan tänka er och lite till, shaka med brösten, snurra överkroppen i robottakt, mambo, veva veva veva med händerna samtidigt som man stampar stampar stampar med fötterna, händerna över huvudet i indiana stil och så lite chicka chicka typ. Jag är säker på att ni förstår precis hur jag menar när jag beskriver med dom där orden. Not. Men ändå, de är oförklarligt. Oj oj oj. Kanske inte jätte mycke träning om man jämför med typ step och dom vanliga passen men nog va de kul minsan, bara för att. Stojja omkring som en mad man och hoppa runt på ett ben och vrida på armarna som om man vore totalt galen gör man ju faktiskt varje inte dag.

Man kan väl beskriva passet som en himla kul upplevelse ungefär haha. Stört nog kan jag helt klart tänka mig att gå dit igen bara för att :D


Bild från Tomas ledins konsert i sommar, året innen va de Magnus Uggla, tjejer, vad blir det i år? :)





En enorm vilja.

Varför känns det som att alla har så stora möjligeheter jämfört med mej? Varför känns det som att jag är fast och alla andra är fria? Det finns så mycke jag vill göra, resa, plugga, få min lägenhet finare o finare o finare. Men vart ska jag börja?!

Jag behöver ha vår, lite nya vårkläder och lite vårsol. Det skulle göra susen. Snart känns lägenheten nästan komplett. Då får jag lägga ner den biten lite. Börja ta tag i saker och ting. Boka en resa till london?! börja träna riktigt ordentligt. Sommar 2010 det är inte så fasligt långt kvar som de känns nu när man tittar ut. Det är bara köra på, rejält. Fan va ja ska va nöjd sen, stört nöjd!

Sen finns det en sak som jag inte nämner här, de är för svårt, för känslosamt och för rörigt. Om det skulle lösa sig så skulle väldigt mycket lösa sig bara pga utav det. Kära nån gud, är det inte dags snart, bitarna borde få falla på plats närsom. . .

Jag behöver en ledighet, en resa. En tripp som jag aldrig glömmer. Jag behöver komma bort från min vardag och längta hem en gnutta. Men de kommer inte på tal än antar jag. Jag behöver en tröja som jag såg igår och jag behöver min kära berlock till tomas sabo armbandet. (kanske inte behöver egentligen, men jag vill hemskt gärna ha).

Idag har jag ätit gott gott vilket väldgt ofta innebär woktime tillsammans med Ewe och Amanda. Sen blev de inte mycke mer än ett antal timmars prat, och så paradise hotel, vilket va premiären för min del. Sjukt korkat program men vi människor fungerar ju så, korkat och löjligt är underhållande och lite spännande. så ja. Nog minsan så gillade jag det. Men för guds skull säg inte det högt så att någon hör . . . .:O


Dags att göra något vettigt. Sova. :) Godnatt.





Min lilla misse.

Flora, Missen, Sötkorre, goseplumsa. Kär katt har många namn. Oj silken skillnad det är att ha världens mysigaste lilla gos här, möter mig vid dörren efter jobbet, går efter mig och ska gosa och kela hela tiden, sen vill hon leka lite, sen är hon trött och sover. När jag ska sova kommer hon o gosar ner sig bredvid mig istället och när vi båda vaknar av klockan och jag somnar till igen så står hon ständigt och klappar mig på kinden med tassarna. Sötsak!




  


Nu ska vi sova :)
Natti



Every changes are good changes?! Right?

Ne, så är det nog inte riktigt...

Tyvärr så vet man aldrig innan om en förändring är bra, det är synd och otroligt tråkigt för antagligen är de just där många faller, mitt på mållinjen för att man inte vågar chansa. Tänk om... Just dom orden dyker nog upp väldigt ofta i vardagen hos folk, tänk om jag skulle ringa honom, tänk om vi skulle åka dit, tänk om vi skulle träffa dom. Ta tag i verket o gör de istället. Säger jag som att jag vore värsta förebilden när de gäller just att chansa och ta ett kliv. De är jag inte. men ändå.. De är en sak att lära ut och tipsa andra och en helt annan att själv leva därefter, tyvärr.

I alla fall; En liten förändring i mitt kära kök, kan ni se skillnaden? :D

Före;





Efter;






Promenix!

Idag skulle jag och Emma varit duktiga och börjat med träningen igen men nä, så blev de inte, men istället tog vi en långpromenad utmed stadens promenader passande nog och pratade om allt och inget. Kallt va de minsan men de glömde ja bort ganska snabbt när vi väl börjat gå :D Så ja, alla ni läsare, som är så otroligt många höhö, ut i de härliga snö sverige, visst sommar är skönt men de kunde varit värre, de kunde varit regn :D

Promenixen avslutades med varm choklad/Te och massa poppisar osen en riktig tjejfilm som jag nästan riktigt längtat efter att se, Mean Girls, så tjejig men faktiskt väldigt bra, enligt mig om man säger så. Linday Lohan är väl ändå någon som åtminstonde passade i sin rödaktiga härliga hårfärg, de är så otroligt fint när någon passar i det! Men de gör ju inte ja så dreeeeam on! :D





Aja, ja ska ta tag i träningen men varm choklad är liksom inte varm choklad utan grädde! :) Jag by the way älskar mina jumbo muggar från Bruka! Så stora o maffiga, blev lite mycke i dock, fick typ i ett halvt mjölkpaket :D

Vettig information va? Glöm inte anteckna. haha.


Fredagsmys :)

Sitter hemma o har fredagsmys med Annielle. Pyjamasbyxor, tofflor, poppisar, tända ljus och en bra film, de är väl allt haha. Ska se Honey! Den är så underbart bra och den lilla söta saken med krullhåret är helt adorable. :)

Nu la Annielle på så nu ska vi sätta på filmen :)




Pyttsan.

Det är inget roligt att ha helg när man inte ser fram emot den för fem öre.. :/ Pyttsan! ja som längtade så dant!

De blir o sova o vakna till en förhoppningsvis oslagbar fredag och helg. haha you wish emma, you wish. Snälla ge mig sommar. Oså flyg hem emelie från Asien, hon har varit där för länge nu :D




Nervös!

Jag kommer att dö så nervös jag är. :O


My appartment.

Vem gillar inte lite förändringar?!  :) I do, do, do!

Livingroom, Först;









Livingroom; Nu. :)













The kitchen;

Först;

   Sen --->    





Nå jag får hoppas att ni tycker att de gick till det bättre :)
Det bästa av allt är att väggordet är beställt, det är tänkt att de ska sitta ovanför sängen. Så fin fint kommer de bli :) Jag förstår inte hur folk inte kan tycka att det är kul med inredning :O

Enjoy this moment



Min söta lilla misse. :)

Ja, jag vet inte om jag nämnt de för alla eller inte men jag har ju dårå gått och blivit med katt. Så mysigt så, en som sitter bredvid och vill kjela hela tiden, en som sover mitt emot mitt ansikte varje natt och någon som väcker mig på morgonen genom att kurra in huvudet emot mig och klappa mig på kinden med tassarna :) Söta lilla Flora.

Varför Katt?! fallet va ju faktiskt de att jag inte hade jätte mycke val. Min bror hade katt och pendlar med jobbet till södertälje, nu får han inte göra de längre. Eller självklart får han väl men dom betalar ingen ersättning för de. Istället får han bo på scandic hotell i veckorna. Och ja, voila! Syster yster fick ta katten och nu kan han glömma att han någonsin får tillbaka min gosgumma. :)



Movienight, skräckis!

Igår bjöds de på en dundrans filmkväll hemma hos mig, jag, emma, tessan, tess. Haha de va kul, ofta de är 4 tjejer och bara två olika namn :P men ändå, sen grabbsen också förstås, puttepatt jocke och gurra satt och kurrade ihop oss i min lilla soffa och hade de bra om man frågar mig. Palm kom med projektorn och vi körde på storbild igen, gissa vilken film!? den där skräckisen som inte är så ny längre, jag tycker om att kalla den för panorama city, do not know why för så heter den inte men något sånt... Hur vågade vi undrar ja?! Alla satt på hellspänn förutom jocke som satt och väntade på läskigare scener.. jag kan kort o gott säga att den va inte så bra..

Som alltid så innehåller våra filmkvällar en stor del youtube, och ja, de finns en sak som kan få mig att tjuta av skratt! lägger in den längst ner för om någon inte har sett den så har ni verkligen missat något!

De va en upplevelse när vi blev hungriga kan jag lova, vi gick till mc donalds, efter maten skulle vi köpa glass, alla blev lite inspirerade av min Mc Flurry med daim och kola sås, dvs den gamla delux, så alla körde en specialare, medans vi väntade så stog vi alla på rad bredvid varandra på ett nästan tomt donken. Efter ett tag när vi vände oss om så hade de kommit en hel del folk, de roliga med det va att alla stog på rad bredvid varandra dom också för de va ju ingen som fattade vart kön egentligen va :D



Katten va sötast när bilden kom upp på väggen,
försökte ivrigt fånga musen så fort vi rörde den :D



Gubben i gult är lätt skönast! :D


Nytt år, nya möjligheter.




Jag måste bara påpeka att än så länge känns 2010 bra bra bra.
Underbara vänner. Alla! Och inte bara ni på bilden :)
Kalas rolig utgång, skojig förfest och knäpp och extremt rolig fyllematlagning, härliga myskvällar och goda
middagar. Året har redan bjudit på en hel del. <3




RSS 2.0