Vågat!

Ja det är precis va det är, vågat att köpa en våg. Jag har aldrig varit en sån som vägt mig eller så, verkligen aldrig. Jag känner lite som så att väger man på tok för mycke så syns de ju i alla fall. Och faktiskt så är de ju lite så att så länge jag trivs med mig själv så är det lugnt, och de skulle ja ju inte göra om ja blev smällfet.

I alla fall så är de där oviktigt. Nu har jag nämligen köpt en våg, jag ska minsan ta tag i saker och ting. Så med en våg för att se om de blir något resultat på den, och massa nya träningskläder för o få någonting som lockar dit mig. Det ska nog bli bra de här :) jag är pepp för o komma igång igen, helt otroligt pepp faktiskt.

Nu jäklar!

Idag ska jag pallra mig ned till friskis och köra ett medelpass trots min extrema träningsvärk i rumpa och lår.

Sen blir det att pallra sig hem till soffan och läsa på lite för ett nytt företag som jag ska börja köra löner på. Alla dessa avtal, ja säger då de. .





Att det kan bli så mycke roligare o träna i nya fina träningskläder. :)

Dags att bege sig! På återseende.


Bio, Green hornet, vad tusan?!

Ikväll ska jag på bio.

Själv hade ja ju gärna sett typ Love and other drugs, eller the fookers eller något sånt. Men nu är det ju så att jag ska gå med ett gäng grabbs. Vilket innebär att love and other drugs försvann direkt, the fookers va med i sluttampen men det slutade med The green hornet. haha fantastiskt :D

Men nu har jag allt sagt att jag ska med hjärtat och grabbsen på bio så de är bara vara nöjd. Han älskar ju trotsallt bio, alla dagar och alla filmer ungefär, jämfört med mej som inte allt så mycke älskar o gå på bio, förmodligen mest pga att jag måste vara tyst. haha :)





Det blir nog bra ! :)

Igår va de utgång. Det var ju kul men finns inte så mycke mer o säga om den saken.! :)
Jag och Emelie borde lära oss att hålla tyst. En dag kommer vi få oss själva att hamna i slagsmål. haha men vadå, rätt ska va rätt?! Inte sjutton kan man dra in 10 pers som ska tränga sig in i kön, bara för att man är släkt? Kan ju bli en jädra lång kö isåfall :D 

 



Kläder, Clothes, Kleidung, prendas de vestir

Ja, vad ska man säga, kläder i alla dess former. Helt otroligt va jag älskar dom! Eric brukar alltid förundrat påpeka att jag aldrig ser så lycklig ut som när jag köpt några kläder jag gillar. Jag förstår faktiskt va han menar. Jag vet att jag har en hel garderob hemma i lägenheten som är alldeles proppfull, och som faktiskt till och med rasat ihop mer eller mindre innuti. Jag vet att jag också har kvar en stor garderob full med kläder hemma i mitt gamla rum i eneby, och jag har dessutom kört dit några kassar med sommarkläder framförallt klänningar som inte fick plats.

Ändå vill jag ha mer och ja de vill jag verkligen! Då kan ja tillägga att jag är kass på att rensa bland kläder och nästan aldrig slänger några, men helt otroligt så kan ja allt fortfarande dra på mig någon gammal tröja som jag köpt när ja gick i gymnasiet. Så nog använder jag det allt.

Den stora frågan är nog hur sjutton jag ska få plats när vi kommer till sommaren? Numera så finns de ju sommarkläder och både och kläder, vinter kläder finns ju inte i mer än i jackor. En stickad tröja kan man helt klart dra på sig en sommarkväll. Och med den svenska sommaren så skulle man ju helt klart kunna ha ett par ljusa jeans och en vit stickad tröja utan att se osomrig ut. Så som sagt frågan är... Om sommarkläderna ska in, vilka kläder ska då ut?! Tack och lov så är det ett senare problem. Alltid nått.

Idag är jag lycklig. Bra som Eric min älskade är så har han skämt bort mig otroligt mycke idag. Hur svårt jag än hade ó ta emot de så blev ja ändå överlycklig självklart. Och nog såg ja på honom hur lycklig han blev  haha.

Shopping turen idag innebär en underbar stickad tröja, en fantastiskt fin väska från Daniel Ray - vad det nu är för något, ett ursött linne och ett par otroligt gulliga skor, randiga i vitt och rosa - tygskor - Henri Lloyd. Fin fint, rea och allt.!



Nu låter det säkert som att jag är helt galen i kläder och nästintill mental sjuk men så är inte fallet. Jag bara råkar gillar fina saker. :)



Fredagsmys, som en fredag ska vara.

Jag borde verkligen sova känner jag. Är ap trött men ändå inte riktigt sova trött. Min fredagskväll har spenderats med Madde, en långpromenad, tacos, lite för mycke annat gott, en bra film osv. Kan ju inte bli bättre. Det går ju allt direkt under kategorin fredagsmys. Fantastiskt.!

Dessutom, äntligen.! Nu har jag två klänningar uppe på tradera, får se hur de går där. Jag hoppas verkligen på det bästa! Vore inte helt fel om alla oanvända klänningar fick göra sitt någonstans hos någon :)

Föresten Madde påstod att de nästan lät som att jag var full när jag skriver mina inlägg, förstår inte vad hon kan mena med det? Men en sak vet jag, nu när jag är såhär trött så borde ja verkligen undvika att skriva här. Så ja, thats it.

Jag måste bara nämna, det finns en sak jag vill, och det vill jag så gärna så jag nästan inte vet var ja ska ta vägen. Men det känns som en omöjlighet, tyvärr..


Nattie.




Mini us. hahah. otroligt.


Träning, äntligen!


För jag köpte dom, och jag älskar dom. Jag har redan testat dom och jag älskade dom då med. Träningsvärken från gårdagen börjar smyga sig fram, får se om jag tar mig ann ett träningspass imorgon eller bara tar promenaden. I vilket fall som helst så måste jag säga att det känns underbart att komma igång igen. Jag märker direkt hur mycket bättre jag mår av att träna, helt otroligt vilken skillnad! :)


Bra bra!
REEBOK ET TREND II W WHITE  / LILAC

Easytone

Jag funderar otroligt starkt på att köpa mig ett par easytone. Inte alls vad jag egentligen hade tänkt mig med den här lönen som jag skulle vårda så försiktigt men jag behöver ju faktiskt skor o gå ute med, i nu läget använder jag samma som på gymmet, vilket inte är jättesmart..

Ingen som har easytone och kan tala om ifall de är värt de eller inte? :)

ohh... idag ska jag träna, hjälp! hur ska det gå?!

återkommer.





Äntligen!

Oså va de söndag igen. Söndag efter en otroligt kolugn helg.

Gårdagen spenderades med Johanna, vi bara åt och umgicks och den här gången såg vi till och med en film, något vi brukar glömma bland allt prat i vanliga fall. Riktigt bra film också måste jag säga, Just Wright. :) Helt enkelt en bra kväll med en av mina finaste vänner! Och inte nog med det, hon va också helt fantastiskt snäll och hjälpte mig färga håret, så otroligt skönt att ha de gjort! Man känner sig verkligen som en helt ny människa direkt! :) Fantastiskt! :)

Och jag måste tillägga en sak, ja råder er att söka på acoustic på spotify, man får fram helt fantastiska akustiska låtar och det kanske bara är jag som verkligen älskar akustiskt ?! Men de gör jag i alla fall, blir helt utom mig haha. Desutom är de på massa helt otippade låtar. Bra bra, gilla spotify :) Kan ju nämna med de där att jag blir helt lyrisk av dom, Eric kom hem från krogen inatt, medans jag satt uppe och sjöng med till alla godingar för mig själv, han somnade vart efter mot min axel medans jag satt där och sjöng och spelade harpan fram till 4 - halv 5 haha. Töntigt? Yes :)

Ikväll blir de väl lika lugnt som övriga helgen. Jag mer eller mindre hatar att Eric jobbar natt och jag blir helt själv. Söndagsmys är ju annars de bästa jag vet. Men nu blir de i alla fall en runda hem till Eneby och där blir det en promenix. :)

Disken väntar, hur kul låter inte de? Fantastiskt.

Tänkte roa er med lite bilder men jag insåg ganska snart att jag sitter vid Erics dator och jag vet i sjutton om det är så populärt o lägga in mängder av hans gamla bilder haha :) Och mitt under det här så kom jag på mina gamla planer på att sälja kläder på tradera, de borde ja verkligen ta tag i! Måste bara förstå mig på det också, någon som vet hur det funkar och kan lära en nollkunskaplig människa som jag? :D Hjälp är alltid välkommet haha :)

Bästa klippen, MÅSTE SES!

Haha det är bara så hysteriskt kul, kan inte sluta skratta åt de! :D Kan ju inte göra annat än o dela med mej av dom här lite annorlunda bröllopen! haha





Behöver jag skriva något mer?! :D Klockrent! :)





En liten önskan.

Inte nog med att man känner sig tråkig när man är sjuk. Man känner sig ju så förbaskat ful?! snälla säg att det inte bara är jag? Gått osminkad varje dag sen förra tisdagen, låtit håret självtorka efter varje dusch och aldrig platta eller fixa det. Inte nog med det, en sjujäkla utväxt ska man ha också!

För omgivningens skull så borde jag verkligen ta tag í det, ser rent ut sagt förjäkligt ut för tillfället. Tänk ett nyfärgat hår till helgen, förmodligen skulle ja genast känna mig friskare. haha :)

Lite färg i ansiktet skulle inte heller skada när jag ändå är igång.. Inte nog med det. Att Eric kläckte ur sig att han tänkte på The Ring när han vaknade imorse och såg mitt bakhuvud gjorde ju knappast saken bättre. Hur schysst? Nu förstår ni kanske hur illa de är. haha :)

Nu Ska jag sova, inte en aning om när min man kommer hem så jag får väl sova med mina gossedjur inatt haha :)



Shoooes!

Eric hatade dom.

Mamma hatade dom.

Men jag tycker om dom :)


Det kan tilläggas att Eric faktiskt gillade dom när jag fick hem dom. Och att jag nästan blev längre än honom! Woop Woop! :)


You look fruity .

Vem är det som fortfarande är hemma och är sjuk då ? om inte jag.. jag är så otroligt rastlös och arg för att jag har varit sjuk ända sen förra tisdagen..  Helt otroligt, jag är aldrig såhär sjuk, helt febrig, svullen i halsen, inte kunnat svälja, jäspa, hosta eller röra på huvudet utan o känna att de är näst intill döden i smärta. Vilken tur då att man inte gärna jäspar ofta när man ligger hemma som en gris i soffan dag efter dag.

Igår morse pratade jag i telefonen med Yvonne på jobbet och fick snabbt ruscha på samtalet och lägga på för att vingla in till sängen "jag svimmar" och svimma.. Tack och lov att Eric va här då och att han vaknade för jag blev ju alldeles livrädd. Usch för och svimma. Och usch för att känna sig svag som en vandrande pinne!

Idag har jag försökt röra mig lite mer och fått hem massa massa frukt som jag ska äta en efter en. De borde ge mig tillräckligt med energi och vitaminer och allt va de heter. Hoppas att jag kan gå imorgon, jag har missat precis hela lönekörningen och de känns helt ruttet. Det har aldrig hänt förr, känner mig ju hopplös herregud!

I alla fall.. Här ska de bli nyttigt. Eric försöker dra ner på allt medans jag kommer där som vanligt, "ne men de där är ju inte så farligt, falukorv mmh nae det vill jag inte dra ner på.! " haha jag förstår hans poäng med tanke på att jag säger så om typ allt. haha men jag tänker att börja röra på mig istället.. Så snart jag blivit frisk :)

Eric borde nästan få pris för omhändertagning dom här dagarna, han har varit helt otrolig! <3 Det är tur det för finns de någon gång jag ångrar att jag flyttat hemifrån så är de när jag känt mig sjuk haha. Vem gillar inte ompyssling?

Något mer som kylen eller snarare frysen är fylld med på tala om sånt är faktiskt bär. Jag sa att vi behövde köpa bär, att Eric sen hittade fem kartonger bär i frysen när han packade in dom nya är ju en helt annan sak.. haha :) Typiskt mig tro?


En annan gång när jag mår bättre så lovar jag lite roligare inlägg haha :)










Haahhaha sitter vid Erics dator o tänkte jaha får väl ta någon bild från honom och det här va den första jag hitta :D hahah Otroligt vackert, har lite för mig att Eric pratade om att någon av grabbsen hade ritat en bild med svampar och lagt som bakgrund när dom va i Thailand, troligen den här för den låg bland dom andra bakgrunderna :D Tokar!



Jo men självklart, underbart tidval

Jag var så otroligt pepp, pepp på att gå till jobbet igen efter ledigheterna och verkligen jobba av mig som tusan till lönekörningen. Det va dessutom dags att satsa på träningen igen, lägga annat åt sidan och verkligen fokusera på träningen och se upp med allt man trycker i sig. Men vad händer då? Jo självklart, det är ju då de är dags o bli nästan dödssjuk!

Svettats som en gris i princip hela natten, men jag kan ju inte slänga av mig täcket heller för samtidigt så fryser jag ju som en gris.. Helt otroligt, ont i hela kroppen. Varje liten host går ända ner i lungorna och gör mig alldeles tårögd. Det här va då INTE vad jag har planerat för den här veckan.. Ja borde inte säga det men FAN!

Nu har jag äntligen klarat av en dusch, vilket resulterar i att jag fryser igen. typiskt..



No words ?

Ja jag vet, jag skriver aldrig blogg. Men som ni vet, de finns perioder för allt. Noll tid och noll inspiration är nog ungefär vad det handlar om.

Men det börjar bli dags o ta tag i de mesta nu igen, och där har vi bland annat träningen. Eller ja, där har vi träningen. Jag saknar att känna mig bra, de är fasen dags igen. För kroppen, för konditionen men främst bara för lyckan. Ni vet den där känlsan av att bara helt enkelt må bra.

Om inte annat så har jag i alla fall haft en toppen helg. En utgång som var en klass för sig, lycka. Lyckan att ha så många av dom mäniskorna man verkligen älskar omkring sig. Nu kanske ni tycker de här låter fjantigt. Men ingenting är så bra som en totalt lyckad utekväll med nära och kära.

Lot's to do på jobbet imorgon. Och ska jag, vilket ja lovar mig själv träna någon dag innan jobbet så är de dags att jobba undan tror jag. Vilket innebär att jag borde gå och lägga mig och sova ordentligt nu. Natti natti!


Vem vet, lyckas jag ta tag i saker igen så kanske även bloggen följer med i den vevan?!

RSS 2.0