Lyssna och gråt av skratt :)

Jaa då har ännu en sjuk dag passerat. Men jag har även hunnit springa in o köpa ögonskuggor till imorgon, då nyår ser ut att vara något som faktiskt händer även för mig. :) Sen till min glada förvåning kom Martin förbi en sväng och överaskade mig med en chokladkaka :) Verkligen uppskattat att få prata bort lite av dagen och ta igen för de va minsan alldeles för länge sen sist, tack min vän. Vi får jobba på de där eller kanske ja får jobba på de där så vi hinner ses mer innan lumpen. :)







>>>>>>>> Ni MÅSTE gå in o titta på de här klippet, det var bland de roligaste jag har hört :D <<<<<<<<
 http://rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio&id=3529 







Dags för en ny kur.

Jahapp, då har man det skräckslagna läkarbesöket över, min mor blev näst intill tvingad till att ta ledigt o följa med. Tur var väl de för jag blev tvungen att ta stick i fingret, men faktiskt så för första gången så klarade jag det utan att svimma. (Aningen överkänslig för nålar, ja). I alla fall, de första sjuksystern sa efter provet var oj oj oj stackare du är verkligen sjuk. Jo tack de kändes ju bra, sen fick ja sitta i vänterummet o vänta på att träffa doktorn o under hela den tiden rabblades alla de allra värsta sjukdomarna i huvudet på mig, jag bara kände hur typiskt mig det vore. . . =P

Men resultatet ja; Joo jag hade halsfluss igen, slipper operera än så länge tack o lov, men så hade jag även fått någon bakterie som gjort att något värde som normalt skulle ligga på 8, låg på 149 hos mig. Haha jaa skrattretande men sant. Hur lyckas jag egentligen ? I alla fall, jag fick ännu starkare tabletter, "hjälper inte det här vet jag inte vad ja ska göra med dej" så de borde ju hjälpa. Men så förbi till de väldigt positiva. Bara man börjat äta tabletterna vilket jag gjort nu så smittar man inte, och jag behöver inte vara sängliggandes så länge jag inte anstränger mig på något vis så att pulsen ökar, och jag får inte frysa, eller bli nedkyld eller vad man ska säga.

Så nyår då, till min stora lättnad, JAG FÅR GÅ!  Så länge ja mår bra och inte dansar omkring på borden eller någon annan stans heller visserligen, eller står ute i långa köer eller ute o röker men röker gör jag ju inte så de blir ju inget svårt =) O dessutom så får jag till o me dricka lite vin till maten och skumpa till tolvslaget. (Små mängder underströk doktorn nogrannt). Det känns bra nu . . . =)



Mr Läkare, bota min läkarskräck först tack?

Imorgon är det dags att träffa läkaren igen, mr zachrisson "hur de nu stavas?". Känns som att det börjar bli en vana, men nu är jag livrädd! Har man halsfluss för ofta så får man tydligen operera bort halsmandlarna. O det där med att operera mig är inte min grej, har i stort sett aldrig behövt vara på något sjukhus för min egen del  . . Sjukhus är det värsta jag vet!
Varför skulle jag ens behöva det ? Joo för i slutet på oktober, ja då hade ja en otrolig halsfluss. Sen gick de en månad drygt, sen fick jag halsfluss igen, nu tog de ca tre dagar efter att jag slutat äta pencilin, o så vaknar jag o knappt kan svälja o är svullen som jag vet inte vad ?! Är de halsfluss igen så vet jag inte vad ja ska göra ?

Hur skulle ja klara av om ja skulle behöva operera mig, jag är ju livrädd? Skulle dra ut en tand när jag va liten, eller ja, faktiskt två, och ja, jag va så himla rädd för bedövningssprutan så från den dagen jag fick reda på det så vickade jag på tänderna dag ut och dag in. Den dagen det var dags, då gick jag till tandläkaren med pappa, kändes ju dumt att inte gå, även om tandläkaren till sin stora förvåning ganska snart upptäckte att tänderna jag skulle dra ut, ja dom hade jag tagit bort själv, ALLT för att slippa ta spruta.





Finns det någon mer med sån extrem läkarskräck ?! :O
O Mr Martin J som dessutom var tvungen att tala om för mig att man inte får äta på 2-3 veckor efteråt. Tack för den? :D Jag hoppas du ljög! :

Just a little moment of silence .


Its not over yet its a new beginning.
I just gotta say i'm grateful for the time we´ve had its not over yet.
Its a brand new start all i need to say is thank your from the bottom of my heart.
I need some time alone ..A little moment of silence , So I can figure out where to go..
its all been worth fighting for just because we close the door,
doesn't mean it's Over yet...


Världens goaste goding.

Det blev inte mycket klappar idag inte, men jag har i alla fall kikat ut lite favoriter så jag är lite lugnare :)
Nu ska jag snart dra mig och se på någon film o hoppas på att somna, dags för jobb imorgon igen. Efter en veckas "ledighet" känns de lite motigt att gå upp imorgon bitti men det funkar nog.


Jag bara måste visa något som måste varit bland det sötaste jag någonsin har sett. En sån här ska jag GARANTERAT köpa det första jag gör när jag äntligen skaffat mig en egen liten lya. Tänk så mys att komma hem och ha en sådär gosing hemma i soffan. Åh jag har ju velat ha en tigerunge ända sen jag va liten och närmare än sådär kommer man ju knappt? o typiskt, bara pga av det så längtar jag ännu mera efter att få flytta. Tålamod Emma, tålamod.



Ni måste väl hålla med mej om att det måste vara bland det sötaste som finns ?!
 To die for . .


Ps; Jag tycker den där borde heta Leo, de skulle väl passa?



Lugna Veckan.

Lugna veckan avslutades med en otroligt lugn helg, Emelie och jag var lite bakom flötet, vi hade planer på att tjuva en julgran, fråga mig inte varför, men de kändes som en kul grej. Men så har vi ju Emma med samvetet här, skulle ju få dåligt samvete av att ta upp en tia som jag hittar på gatan. Så ne, någon gran la vi inte vantarna på. Istället drog vi med Emelies far på spökrunda på löfstad slott då han var den enda som nappade på vår lille idé, inte vågade vi åka själva inte. Men sen i själva verker så vågade vi inte gå spökrundan heller då vi möttes av en bil med en massa stirrandes människor i på parkering. Vi vände och åkte hem . . . Så den lilla historien får fortsätta någon annan dag. :)

Nu ska jag bort från lugnet och ner till stan på julklappsjakt med Emelie, jag som hatar att gå på stan när det är en sjujäkla massa folk har som vanligt väntat till slutet med årets klappar, o jag har inte råd att köpa dom förän lönen på tisdag heller. Känns inge vidare. Fotot är iallafall klart och ligger hemma i rummet och tar plats men så var ju inte de någon julklapp utan en födelsedagspresent. . .  :P



                        Nu har jag bråttom. . . Long time No seek.

Väldigt svårt, näst intill omöjligt.

Igår var jag och min bror och finally tog tag i presenten vi gav till min mor när hon fyllde år i februari, vi gick nämligen och fotograferade oss på Trendfoto. Bilderna blev bra och allt men hur ska man av ca 100 bilder välja ut 1 att förstora o ge till mamma o pappa samt mormor o morfar ?!

I alla fall lyckats slumpa ner till några stycken, får se vad min bror säger om saken sen.

Så vilken ska man ta?!


  
  

Heello Jello

Min blogg har fått sig en liten nys av uppiffning här, jag tycker den blev fin, för jag gillar ful fint. :) I alla fall jag har Emelie och ge all cred för det här, själv har ja inte den energin, tålamodet eller hjärncellerna för att göra om den. I alla fall inte i nuläget =) Så jaa Emelie, här följer ett litet tack brev.

Thanks alot Emelie Wieselgren. Jag tackar dig så att säga hjärtligt för att du var så vänlig och hjälpte mig med denna tristess som förekom på emmsipemm.blogg.se förut, det var hyggligt av dig. Men så är du ju ganska hygglig, dvs en såndär helt okey grej eller jag kanske borde säga en helt okej tjej?. =P Det finns nog tuusen miljoner saker jag skulle kunna tacka dig för, om jag bara hade tid att tänka till lite ordentligt. Men de orkar ja inte för det känns redan som att mitt huvud will Explode! I alla fall, en gång till, tack så mycket, jag trugar och bugar, du är mej en vän, en god sådan.

Åh nu dessutom så ringer du o stör här mitt i mitt bloggande. Där har vi något mer att tacka dig för.. Nu ska jag avsluta det här och vara social mot dig i telefonen istället. Det tycker jag att du är värd. :)




 

Good song - Dedicated to a prettiest friend .


New Year .

Jag vet inte om man ska se de som en bra eller dålig vana att jag har börjat skriva här igen. Kan väl vara bra att få ut lite tankar om allt och inget och det är ju trots allt inte så att jag tvingar någon att läsa. =) Det kommer väl antagligen börja avta sen när jag blivit frisk. =D Angående ett tidigare inlägg så är min mamma allt bra, hon läser inte min blogg, vad jag vet, och samma dag som jag skrivit att jag gärna ville ha lite godis och en tidning nu när jag är sjuk o allt. Ja då kommer hon hem från jobbet och på bänken ligger en marabou daim, sura nappar, och veckorevyn. Precis som jag ville ha det, Är det inte alltför bra? =)

I alla fall, här kommer lite tankar kring nyår. Jag kan nog helt ärligt säga att jag inte direkt har någon nyår som ja sådär ångrar ihjäl mig för, alla har väl varit relativt lyckade, självklart mer eller mindre lyckade dock. Men några visdomsord för nyår 2008;

Nu ni mina vänner så är det såhär, nyår närmar sig med stormsteg och jaa, det är en säker plan de där med nyår, kvällen är så att säga garanterad när det gäller tid plats och rum. Och grattis speciellt  till Amanda & Evelina, kvällen kommer innehålla mat ;) hahaha dessutom som vi inte behövt göra själva :P Men i alla falli, jag måste säga att 2008 har varit ett grymt år! Många svårslagna stunder såsom, studentkryssning, idre, sälen, Simple Plan i Stockholm, studentvecka, midsommar, Uggla/Hellström, Göteborg i påskas, Kräftskivor hit och dit, sist och störst MAGALUF, och tillhörande till det, Tallin kryssningen, dvs Magaluf Reunion. [självklart är även många av de "vanliga" dagarna värda guld]

Jag vet inte vad ni tycker men nu tycker jag att vi ser till att få det här ännu bättre, jag tycker att ribban ska sitta högt uppe i skyn. Ett bra år behöver ett storslaget avslut, och ju högre vi sätter ribban, desto högre blir målet att nå år 2009. Vad sägs som att börja året alldeles galet storslaget, osen leva upp till att hålla storslaget som vår lägsta nivå år 2009 ? Are you with me on this one?!






                                            - Länge leve 2008.


Sveriges största . . .

. . .  segpropp. Finns en möjlighet att de kan vara jag. . .  Klockan är en sisådär halv 2, ja sitter under täcket me datorn i knät och sitter o glor runt på internet o ser the hills. O dessutom så är jag hungrig som en varg för inte har jag ätit något än. Funderar på att ta tag i saker o ting, gå ner o göra mat, ta en dusch, ja kanske till o me plocka in alla kläder i garderoben. Man skulle kunna säga att jag har gjort mitt gamla rum till en walking closet, de värsta är att de börjar bli så väldigt fullt därinne, så nu kan man inte ens "walka" i min walkingcloset. Strange. Fast å andra sidan är jag sjuk o har halsfluss, då borde inte jag behöva lyfta ett finger, eller hur? Bara vänta tills mamms o papps kommer hem, då får jag förhoppningsvis äta det jag vill. O kanske att mamma kan köpa med sig en tidning? Som jag egentligen inte läser mer än horoskopen i men ändå, de blir ju typ som en blädderbok, så man kan kika på alla bilder. Det är nöje. =)

Jag bara funderar och funderar, vad ska man ha på sig på nyår ?!
Jag är ett hopplöst fall, har jag ingen klänning är det otroligt svårt och deprimerande, har jag flera så är de nästan ännu svårare och fortfarande deprimerande. Gode gud gör någonting åt min beslutsångest, den är nog sjuklig. . . .


 Som en liten liten notis, jag är hungrig som ett djur. Och sjukt sugen på emelie´s o mina lindahls kakor. :O



Kära Kåvepenin.

Det ser ut som att det är du och jag igen. Jag menar inget illa när ja säger de här, men ja vill egentligen inte ha någonting med dej att göra, kan du inte vara så vänlig och försvinna ut ur mitt liv ? Vi är ingen bra mix du och jag, du är alldeles för stor så du är svår att svälja när jag har en sumobrottare i halsen. Och jaa, du kanske tror att du gör nytta men faktiskt så håller jag mig hellre frisk.

Gå vidare, hitta en ny vän /Offer/.

/ Tack på förhand.



Ja, jag börjar tröttna på att äta pencillin, föredrar 100% friskhet.


Inga klappar i år? En plopp i alla fall . .

I could say welcome back, but I wont, because youre not.  . .
Halsfluss AGAIN!
Hade halsfluss för drygt en månad sen, runt halloween, o nu vaknade jag i söndags och ja, jag vet inte vilken jämförelse som är bäst, antingen må ja ha ätit en sumobrottare som fastnat i halsen, eller så är ja helt enkelt som en uppblåst groda.. Illa är de i alla fall, jag mår kalas i övrigt men vad hjälper det. Gick ifrån jobbet idag o gick till doktorn, sen fick ja inte komma tillbaka..

Då sitter man här med tända ljus, OC i bakgrunden och filurar på allt och inget.. Men mest på vad sjutton jag ska önska mig. De enda ja kommer på är omöjligt.

Ipod -  Fick en julen 06, den som pappa en gång hittade på gräsmattan då han nästan körde över den med gräsklipparen. Den som jag också en gång påstod va stulen, men som låg o fickan på en myströjja i garderoben ?! Och nu så är den borta helt.. sen i våras. Så pågrund av min slarvighet så tänker dom inte betala två stycken till mig, så den får ja köpa själv med den kommande lönen.

Rosa Digital kamera -  Funkar inte det heller, det fick jag i somras när ja fyllde år, ( 8 juni ) Midsommar glömde ja den tillsammans med väskan i ett mjölktält, jaa hör hur de låter, men den kom tillbaka, nästa fest här hemma så tappade jag den dock i marken och numera tar den bara lila bilder. Lustigt. Men ja de är väl anledningen till att dom inte tänker köpa någon ny. (Bildbevis kanske dyker upp när jag byter dator)

Mobil -  Köpte ny i våras, som dock är sönder, eller ska man kanske säga vattenskadad? Men det är självförvållat men med garanti kvar så den får jag nog lov att lämna in.

Egen bärbar dator -  Så ja äntligen kan kasta ut databordet och muppdatan som enligt mig tar allt för mycket plats. På tok för dyrt I guess, speciellt då ja är helt bestämd på en vit eller ljusrosa så de stiger i pris som sjutton, också något ja får köpa själv när lönen kommit.

Vad är de då kvar? Tallrikar, porslin och glas har ja så de räcker och sjunger om det, har inte plats till att köpa på mig mera.. Underkläder/kläder önskas alltid. Men de brukar ju bli en rejäl och seriös sak, sen småsaker.. o i år har ja faktiskt inte önskat mig ett dugg, inte ens kläder, de ja velat ha har jag köpt så nu har ja hjärnsläpp. Vad sjutton kan man önska sig?!

Jag ska i alla fall köpa en plopp (bland annat) till min kära morfar. Det är nog de som gör honom gladast. :) Men självklart så ska den vara från tomten. Han ger oss alltid plopp, julklapp, påsk, födelsedagar, jaa de räcker me att dom har varit o handlat så kan han komma förbi med en varsin plopp till mig o bror. Så ja vi kan alltid räkna med ett plopp paket. De han antagligen inte vet är att varken ja eller Tommy aldrig skulle köpa plopp om vi själva fick välja. De äter vi ju bara för att de är de andra riktigt goda redan är uppätet?! :D Men såklart Morfar, den dagen du slutar köpa plopp så blir vi nog ledsna båda två, som den dagen du slutar gömma påskäggen. ( Trots att ja fyller 20, o bror min är 24 :O )




Gaphals 1 va så snäll och följde med gaphals 2 till doktor kosmos idag.
Det tackar gaphals 2 givetvis så hjärtligt för.

Tack - Jag kunde ha dött.



It has arrived .

Yes, en positiv surprise låg på bänken och väntade när jag äntligen kom hem från jobbet igår.  Beställningen från stylebystars . .  Jag hoppade och skuttade runt i hela huset innan tog mig mod till att pröva de som var tänkt som nyårs klänningen. och jo titt på den du, den passade till och med. Kändes lite för bra för att vara sant, men det var det inte, nu hänger den här o väntar. Men så blev de en runda på stan idag med som vanligt varje lördag skulle man kunna säga.. Oså in på Ego o titt, där hittade jag en klänning till. Så nu vet jag inte ens vilken ja ska ha på nyår men i alla fall, hellre två än ingen :)

Och dessutom så bytte ja en kjol som jag införskaffade mig i veckan.. Och jag, smartskaftet själv hade ju tagit fel storlek, så igår när ja stog o testa innan utgången så kunde ja inte förstå att den va så stor? Liksom vad tänkte ja egentligen med .. ? Nåväl att jag lätt kan köpa två storlekar för stort bara för att ja verkligen vill ha något o de inte finns i min storlek men ändå, det var väl lite väl ?! Så provade jag i alla fall en två storlekar mindre idag, och nej de gick inte, sen testade den ja hade hemma redan, men oj sa ja den här måste va felmärkt för den satt ju inte alls så stort . . Men ganska snart så upptäckte Emelie att jag köpt fel storlek. .  Smidigt Emma, smidigt. . . .

Men så var det med den saken. .  Hugo ikväll, låter det som något nytt ? Förmodlingen inte . .  Men men börjar bli sjuk så lite osäker är jag faktiskt. . Vill fasan inte få halsfluss igen!





 

Fredag hela veckan, ja tack.

Vi är lördagens änglar som virvlar i stan
Vi är dom som du hatar en söndag på dan
Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart
vi är dom som har hjärtan av ädel titan

Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
vi är dom som kan gråta när ingen ser på

Vi är gårdagens kärlek och stora i orden
som vaknar med skräck och panik under borden
Vi är dom som vill ha allt.

Vi är skrattet i halsen och knaket i fogen
Vi är rastlösa själar som irrar i skogen
Vi är dom som är kungar om natten på krogen
Vi är dom som vill ha allt



Och förövrigt så måste jag till jobbet nu för en sista dag, den här veckan i alla fall . . .
& Jag tänkte passa på att bekänna att jag och Linus, vi kan helt enkelt inte göra pepparkaks igloon.


Kunde ingen sagt att degen "jäser"      ?

Time to go. BYE!



Can´t keep my hands of the cookie jar.

Ja, jag heter Emma osv, tar en joggingtur varje dag innan jobbet, dvs springer till spårvagnen för att komma fram till hållplatsen alldeles precis samtidigt som spånkan själv, men vad gör det, ja hinner ju ? =) Dock så är det otroligt mycket jag inte hinner, det är sjukt irriterande. Alla vänner jag vill träffa, vad hände egentligen? Jag har ju aldrig tid! Vad gör jag egentligen ? Jo jag jobbar varje dag 8 - 16.30, jobbar dock på lite flextid som kan komma att behövas för speciella tillfällen, direkt efter jobbet far jag oftast vidare för att träffa någon kompis, kommer hem sent på natta, somnar som en "stock" för att knappt ta mig upp morgonen efter. . .
Nee det är nog inte riktigt så illa. Men det ser nog så illa ut. Helgerna spenderar jag alltid på bästa möjliga sett me så många vänner som möjligt, -  No wasted time in my life.  Nä för sånt har vi inte tid med.

Något  otroligt roligt är att jag redan tillsammans med min "lilla grupp" på jobbet kämpar för att ge mig bra möjlighet till midsommar, ska man behöva planera nu?! :O

I alla fall så kom jag på en sak, nyår närmar sig med stormsteg, det är redan bokat och betalat, och likaså klänningen beställd och betalad, men hemma på min gata i stan /Eneby / så verkar vi ha en gnagare som äter upp mejl papper och dylikt för jag hittar inte bokningsbekräftelsen så jag har inte en aning om när den kommer. Men de ska ja försöka kolla upp, Emelie vill nog inte gå naked på nyår tror jag, o jag vet ju att jag i alla fall inte vill det. :)
Tack o lov över att någon annan sköter pappersarbetet när de gäller dom ordentliga grejerna som resor, jaa jag tackar dig Amanda för det haha :) Förstår inte, på jobbet är det sjukt mycket papper o mejl, men där håller ja ju sten koll på dom?!

nu ska jag sluta pladdra för snart kommer förhoppningsvis Linus o hämtar mig så ska vi baka pepparkakor (Äta pepparkaksdeg och försöka oss på en Pepparkaks igloo) Right?

Och inom en parantes ( Brittans nya skiva är tummen upp X15. )

Oså en parantes till, ( Tack för helgen längtar redan sönder till nästa :) )

  

A                  D                  I                     o                  s                      !


Magaluf Reunion.

Jahapp, då var de roliga över. Knappt hunnit vila upp mig sen helgen då det var dags för Magaluf Reunion, en två dagars kryssning till Tallin, Fredag till Söndag.. Och jo de blev en heel del fest. Ska inte trötta ut er med detaljer men jag kan säga att helgen är svårslagen. Att dra sig till jobbet måndag morgon va ingen höjdare efter en halvtimmas sömn natten lördag till söndag och inte alltför mycke mer natten innan.

Jag älskade den här helgen. Mer sånna TACK !



   
    
   

(Ett gammalt inlägg jag glömt att publicera, och jisses vilka "bra" bilder. 14-16 Nov.)

RSS 2.0