Ett påskägg med nysydda kläder.

Jag ska sova nu.. De har ja sagt i över en timma, men nu börjar det bli dags. Det är väl ändå illa när till o med dom man pratar med säger åt en att gå och man ändå sitter kvar?

I alla fall så har martin martini lovat mig ett stort påskägg med kläder till mig som han själv skulle sytt, ifall jag skrev om honom på bloggen. Och bara för att det vore kul o se hur dom kläderna egentligen skulle se ut så va ja ju bara så tvungen. :D  Vem vet, du kanske kan bli miljonär på att sy kläder?  De vore väl nått !? :D


Påskägg


Korkat, dumt, himla osmart.

Idag kände ja plötsligt att jag hade lite ont i halsen, men vad gör jag inte?! Tränar. Nog för att ja måste träna inför den efterlängtade sommaren men hallå, det är ju kul om jag lever fram till sommaren då också . .

Förövrigt så vet jag ett bra val jag gjorde. Jag åt sallad på paus med Annielle och Annie. Trevligt, mysit och suprise! Gott. :) Jag fick minsan till en bra blandning där :) Det gillar jag skarpt. Och på tala om gilla skarpt så gillar jag att en beställning från Nelly ligger och väntar på gott om mål och att en annan beställning väntas landa på onsdag. Fun fun fun!

Och på tala om gilla och ogilla så har jag bestämt mig för att delvis ogilla att min bror nu har köpt sig den där motorcykeln vi fasade för. Kul för honom, men tyvärr känner jag honom lite för väl och vet hur ivrig han var när de gällde hans första moppe, hans andra moppe, hans cross, hans bilar och ja. ingenting lär väl vara annorlunda den här gången. Och då pratar vi om motorcyklar, rena mördarmaskinen. Det ogillar jag starkt. Även om jag vill åka med någon gång i sommar :)






Så jaa tommy, tar du de lite lugnt så är jag i alla fall lite nöjd..



Neewies.

Imorgon kommer förhoppningsvis en beställning jag gjort på några linnen från Nelly. Kul kul kul! Det är alltid lika spännande att få hem beställningar man gjort! Så kul o se om de blir bra o blir det bra så är de bästa det faktum att man oftast är nästintill ensam om kläderna. Like it a lot!

Idag kände jag mig värd en ny klänning bara för att jag tyckte den kunde va himla fin i sommar! Så japps, klänningen under är beställd från Nelly. Bara hoppas på att den sitter bra också ! Ska faktiskt slinka in på h&ms hemsida och beställa ett par shorts och en väst. Extremt billiga va dom! Ja gillar H&M ibland :)







Bra bra helg!

För en gångs skull känns söndagen ganska okej, ja jobbar imorgon - onsdag sen är de ju värsta långhelg o de känns bara så otroligt underbart! :) Dessutom har jag gått världens långpromenad idag, runt strömmen och sen vidare till eneby och runt hela halva eneby, sen stannade jag hos mor o far och åt gott! Perfekt. Snart ska jag äta varma bär o kesella, ja är så värd de !

Helgen har vara helt STUNNING! Eller något. I Fredags var vi o bowla på hugo, jag, amanda, Emma, Alem och gurris. De va himlans kul måste jag säga. Inte så att jag vann men åh jo, ett par strikar fick jag och de va jag stolt över :) När vi hade spelat klart hade vi beslutsångest för var det fanns godast godis. Men istället slog de oss att chokladbollar vore gott, så ja, vi bakade chokladboollar och såg Alvin and the chipmunks 2, och ett antal avsnitt av how i meet your mother, de va ganska hilarious faktiskt, har inte riktigt förstått grabbarnas tjusning av de där programmet, men nu börjar det klarna :)

Igår blev de party, suprised?! I alla fall så va de väldigt trevligt. Vi började hemma hos mig, suprised  igen? ;) I alla fall så va de himla kul, lite små boring att jag och emelie inte pallade kön till otten och gick till hugo istället. Men det va faktiskt kul där också, trots att inga av dom andra va där :D Men jodå en del bravader hände visst ändå.. :P

 















( Några bilder däruppe är lånade av Emma, as usual, tack! hihi ;) )


Me like tisdagar :)

Tisdagar är faktiskt den kvällen jag älskar att unna mig själv lite extra, tända ljus, mys uppkurrat i en soffa och massor av tända ljus, ansiktsmask osv, också självklart, som hos de flesta tjejer klockan 9 en tisdag, desperate housewifes. :) Lovely!

Förut idag va de jobba jobba jobba as usual och efter det så blev det en mysig fika med Linda, pannkakor på Waynes är inte helt fel. Och givetvis alltid lika trevligt att träffa min kära vän igen ! :)

Opsie, de har börjat igen, dags att ruscha :)



Värt att lyssna på :)


Bara några låtar som är himlans perfekta att lyssna på såhär på en söndagskväll. :) Och dom är ännu bättre att somna till, så nu ska jag sova. :) Natti!






Underbara oslagbara helg!

Jag önskar att den här helgen inte skulle ta slut. Den har varit för bra, otroligt bra, makalöst bra, och lugn. Amazing!

I fredags möttes vi tjejer upp här, hade det mysigt, sjöng, åt tacos och drack lite vin. Sen gick vi vidare till Johan där alla våra underbara pojks var. Och om vi hade kul! vi hade otroligt kul, det blev en kalas kväll. Vi dansade, vi sjöng vi bara umgicks och va. Vi behövde inte ens gå ut och ändå hade vi otroligt kul.

I lördags blev det en rejäl middag med Ewe, kött, potatis i ugn, och grönpepparsås på det, givetsvis så skulle vi ha efterrätt också, de blev bär i ugnen med riven vit choklad på, vad det nu heter och MMMM va gott de var. Så otroligt mysigt, fler sånna kvällar tack. Efter att vi mumsat i oss allt detta och babblat på ett tag så gick vi ner och mötte våra ladies vid filmstaden, filmen berättar jag om senare för den va något otroligt bra! Man blev verkligen rörd!

Idag har jag vaknat och inte varit det minsta bakis, givetsvis så jag inte druckit men oj va skönt det var! Suttit och loppat framför The hills som kan va bland de bästa serierna och sen tränat, promenerat till eneby och ätit med familjen.

Nu sitter jag här med massa tända ljus och har det bra. Ska hoppa in i duschen osen se kärleken checkar in på tv tänkte jag, inte en aning om ifall den filmen är något att ha, någon som vet?


Några stulna bilder från Emmas blogg, hihi, tack Emma, you are the best! ;) (Babiidarling.blogg.se)
















bra bra fredagskväll, sånna gillar jag, A LOT!





Nakenlekar



Haha ni bara måste se det här klippet, jag kan inte sluta skratta åt minen! Helt otroligt, strax efter 2 min. . Ni kommer inte ångra er!  "- Spinkig?!?! " Haha amazing!




Gamla som gatan!

Idag har tränat, de är ibland bland de bästa jag vet fakitskt. underbar känsla efteråt å man känner sig så värd att bara få vara sen. de gillar vi tycker ja =) o ja längtar efter att kunna gå ut o gå ordentligt, i solen! Någon som är på en promenad i helgen om det är soligt? :)

Minns ni dom här låtarna ?! faktiskt bra jue ! :D





haha nu får de räcka med en massa högstadielåtar  :D Blir man inte lite nostalgisk när man hör dom eller? :D


Det finns en viss risk.

.. för att jag går in i väggen som 20 åring. Jag måste nog släppa min envisa och erkänna att de är dags för mig att slappna av lite. Kom på det häromdagen när jag vaknade och skulle till jobbet, låg i sängen och grät av magkramp, kunde inte stå upprätt utan att vilja skrika tills halsen lossnar. Jag fick ta tablett, gå och lägga mig o somna om och komma till jobbet en timma senare. För det fanns inte på kartan att vara hemma mitt i lönekörning, de skulle bara inte funka. Folk påstår visst att man kan få magkramp av inre stress. och ja.. lite stressig är jag kanske. Jag som alltid retat min bror som har 10 000 bollar i luften och alltid ska hinna allt. De kom visst med åldern.

Jag vill vara tjugo och leva de liv som man borde leva när man är tjugo.
Jag vill göra ett helskottas bra jobb på jobbet och lära mig mer mer mer då de finns oändligt med saker att lära sig.
Jag vill ha jätte fint och ständigt kliniskt rent hemma i lägenheten.
Jag vill träna fram en riktig beach 2010.
Jag vill umgås med mina vänner och bara vara, bara umgås.
Jag vill umgås och kunna åka hem till min familj utan att känna mig stressad
Jag vill gosa med kissen och bara vara helt för mig själv..
Jag vill veta vad ja vill med mitt liv.

Men jag måste inse att jag kan inte hinna allt på en och samma dag. Jag vill gärna hinna jobba, hem och laga mat, gå o träna och sen umgås med mina vänner. Det finns tid till det ibland. Men ibland så blir de så fel och superstressigt istället, för allra helst ska ja gärna plocka en massa i lägeneten och mysa med missen däremellan. En sak i taget emmsan. Jag kan inte göra allt, jämt. Det är omöjligt och funkar helt enkelt inte. Och tyvärr, alla dessa underbara vänner jag har som jag gärna vill spendera varenda dag med. Förlåt, jag hinner inte. Jag är urusel på att höra av mig och de vet jag. Men tyvärr. Jag måste slappna av lite och inte ständigt ha saker planerat. Så den närmaste tiden blir det, jobba, träna, och sen göra de som faller mig in. Erbjudanden? ja tack. Idag ska jag sova tidigt, så jag kan komma tidigt till jobbet och gå tidigt därifrån.  Sounds good? right?! :)




Lite vårsol skulle garanterat göra susen !:) ja längtar mer än någonsin! :)


Stylebystars = Rent crap!

Åhhh ja är så sick´n tired på Stylebystars.com. Nu ska jag ösa skit på dom!

 Dom kan ha dom finaste sakerna, sådär så man blir alldeles lycklig när man ser dom, men då är dom ju så fruktansvärt kassa! Jag finner bara ord som, usch, världelöst, otroligt dåligt, uruselt, inte okej, inte bra! Så täskigt!

Jag har beställt där ett antal gånger, alla frågar mig hur fasan jag kan fortsätta beställa där o jag tror väl helt enkelt för bra om allt o alla. Men hitills har det verkligen bara varit BIG PROBLEMO!

Jag har beställt en klänning, som jag betalade med kort, och skickade tillbaka. Skickade tillbaka den i början på juni, fick pengarna en sisådär 400 kronor i september. O anledningen till att jag ens fick dom var väl att jag mailade dom om ett annat problem. Dåligt dåligt dåligt!

Jag beställde en klänning i början på juli, sådär fin till sommaren tänkte jag och fick den i slutet på september. . . De säger väl allt? Då hade jag mailat till dom ca 6 gånger med en till två veckors mellanrum. Varje gång jag mailade sa dom vi ber om ursäkt den kommer inom 7-9 dagar, dvs nästa vecka. Okej då tänkte jag och väntade.. men de kom minsan aldrig någon klänning. Envis som jag va bara för att jag hade väntat så länge ville ja ju ha den, men tillslut tänkte jag okej nu  skiter jag i de o mailade o skrev att om inte ordern  är på väg så vill jag inte ha den.

Självklart! Så sa dom att den va på väg och inom några dagar fick jag den, skulle dessutom få ett presentkort pga av besväret. Det skulle komma med i ordern. Gjorde det de? NEJ! Jädra apa! Inget present kort fick jag  och inte orkade ja tjafsa heller så ja sket i det..

Nyligen beställde jag en kjol som jag också skickade tillbaka.. Betalade den här gången på faktura, ringde till de som har hand om fakturorna och ville veta om jag skulle betala någon del av den.Men jag fick inget svar. nu har jag fått en betalningspåminnelse på hela beloppet plus  påminnelseavgift! Crap igen! Jag ringde de som har hand om fakturorna igen o dom har tydligen inte tagit emot någon retur, hon sköt  i alla fall fram betalningsdatumet så nu är de bara jaga stylebystars,igen...

Beställ aldrig därifrån, vad ni än gör! ja ska inte göra de igen i alla fall !:O

Några av dom tidigare beställningarna.. nu blir de aldrig mer, tyvärr :(







Hej mitt vinterland!

De känns ganska otroligt hur jag går omkring o säger att det är vår ute numera, bilderna nedanför togs liksom i lördags, för ca tre dagar sen..  Och nu säger jag att det i stort sett är vår? :D
I vilket fall som helst så säger jag bara Hej och välkommen underbara vår, tveksamt om det finns något bättre.! Givetsvis är sommar sjukt bra, men ni vet dom där första vårdagarna när allt bara känns så härligt, solen lyser och folk rör sig överallt bara för att man äntligen kan gå utan att se ut som att man rent ut sagt varit med om en liten olycka. (O då menar jag inte vilken som helst :P). Det är underbart om man frågar mig! :)





















Nåå vilket lockar mest just  nu? ;P





Work it out!

Det finns inga undanflykter längre, man kör alltid med snart, nästa vecka, nästa måndag. Snart ska jag börja träna. Ja känner inte riktigt att jag kommit igång så pass som jag velat. Ett tag va de runt 4 dagar i veckan som gällde om inte mer. O dom dagarna jag inte tränade va det promenad, och de syntes, och kändes.

Det är dags att göra sig redo inför nästa bikini säsong 2010, jag säger inte att jag vill gå ner en herrans massa kilo, så länge de känns bra så mår jag bra. Jag läntar till snön är helt totalt borta så att man kan börja med långpromenader igen, bara köra en rejäl omväg hem från jobbet, bara gå ut o gå o njuta av solen. Det är faktiskt extremt skönt att gå, rask takt och ipod, eller sällskap förstås. Då är det inte så tokigt. :)

Nu jäklarns! Jag har hållt mig borta från Mockarutorna som ligger i frysen i tre dagar nu trots det extrema suget. Inget alls ska det va. Ska man köra så ska man köra. Och idag körde jag så att jag trodde jag skulle dö...

Har helt sjuk träningsvärk i benen från måndags och de va ju en jäääkla massa ben på passet idag, trodde jag skulle ramla ihop. De gjorde verkligen ont, benen höll knappt upp mig :D o de gjorde inte saken bättre att jag va allmänt skum i övrigt, kännt mig yr  och lite halvt sjuk hela dagen och även de kändes på passet. inte bra. :(

Nog om det! Dags för duschen tror jag så jag kan skutta i säng sen :) Adjöken.


Ytterst imponerad. :)

Det finns en sak som jag alltid blivit imponerad av.  
Det finns en sak som jag alltid har tyckt är riktigt faschinerande helt enkelt. Det är viljan.

Jag blir så glad när jag träffar folk som verkligen vet vad de vill, de som brinner för något. Då brinner jag för dom. Det kan vara vad som, brinna för att träna? Fota? Laga mat? Osv. I vilket fall så tycker jag att det är starkt gjort, jag vill också ha en sån passion för just en sak, istället har jag för lite av varje och då blir det ju inte alltid någon lätt sak att veta vad man ska fokusera på, man blir ju mestadels bara förvirrad. ? Men att ha den där känslan, det här älskar jag att göra, det här är jag bra på, det här vill jag kunna allt inom.

Att göra det, att älska att laga mat och arbeta som kock? Det vill säga verkligen arbeta för sitt eget intresse och kämpa för att varenda tallrik som serveras ska vara perfekt.

Att fota, ta hundratals bilder bara för att hitta den där som har allt. Lystern, gnistan, känslan. ja allt. Att inte ge upp. Bara fortsätta tills man blir nöjd och sätta ribban på nöjdhet högt upp i det blå.

Att plugga till någonting man brinner för och aldrig ge upp. Att hålla sig vaken och plugga för att klara sitt mål. Bara för att man vill ha de där betyget, bara för att man vill visa sitt allra bästa.

Jag måste säga att jag är imponerad av många av mina vänner som har den där viljan.

Av Emma som älskar att fota, fotar rent ut sagt av intresse och har växt så extremt mycket bara för att hon vill, för att hon tycker det är kul och för att hon älskar det. Bara för att hon skapar sitt eget av det hon tycker är som roligast.

Av Madeleine som tog chansen som många inte vågar och åkte upp till stockholm för intervju till att bli reseledare, en dröm som både hon o jag har haft i antal år. Bara för att hon trotsade sin osäkerhet och istället såg chansen!

Av Annielle som flyttade till stockholm ett år och pluggade till hudterapeut för att det var vad hon ville, vad hon tyckte va kul. Ensam i stortstaden i ett helt år medans en annan satt som ett frågetecken o inte visste vad man skulle göra eller när man skulle göra det. Nu är hon klar medans många andra står kvar på ruta 1.

Jag syftar inte på att vi andra (inklusive jag) är sämre på något vis för att vi inte vet vad vi vill och istället jobbar på och lever livet i vardagen för att komma på vad det enda rätta är. Vet man inte så har man inget val, då måste man låta tiden komma ifatt. Det är aldrig försent, det är inte bråttom. Jag säger mest att dom som vet har tur och ska vara glada för det. Och ska dessutom ha himla mycke cred för att dom tagit tag i det.

Och no offense på vilka personer jag nämnde. Alla  är bra men ni va dom första jag tänkte på :)





Är det fler som känner som jag, som verkligen kan beundra folk som är så säkra på vad dom vill? =)

Förövrigt så är de här klippet från Honey så sjuuukt mäktigt! :)


Hysteriskt kul! Ni måste lyssna :D

Oj ja garvar så ja tjuter, hittade det här långt bak i min blogg, ni måste lyssna, helt sjukt kul!!    :D :D :D

http://rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio&id=3529

Nu ska jag träna, adjöss :)



Bra bra bra!

Då har det gått ännu en helg, som dessutom varit helt underbar! Full rulle as usual men de är så de blir när man får två dagar på sig att hinna allt man inte hinner när man jobbar. :)

Började med stan i fredags med Emelie där jag köpte en kavaj som jag suktat efter ett tag, en mörkblå, jätte fin, och de finaste av allt är att den är randig i ljusblått o vitt inuti så den blir inte tokigt söt när man viker upp armarna! Grejt ! :) Efter stan blev de tacos hos emelie och sen va vi bara där hemma, satt i timmar och gjorde nog inte mer än pratade och lyssnade på musik, så skönt o bara vara för en gångs skull !

I lördags tänkte jag jobba lite men de va så underbart väder så icke! Jag köpte fika bröd och drog med mej bror ut till mormor o morfar på landet, jisses va snö! Ni ska få se biilder senare, helt sjukt mycke, de märker man inte alls av på samma sätt när man bor i stan faktiskt. Sen blev de vägarna förbi Tommys vänner Jimmy och Frida och blev kvar lite längre än väntat. Säger dock inte att det inte va trevligt för de va de, men en himla brådska när man väl kom hem sen bara då det nalkades vin och utgång med tjejerna. :)

Mötte upp grabbsen på krogen och det va precis som alltid annars (konstigt nog) sjukt kul. Jag gjorde en tabbe när jag försökte tänka ekonomiskt. Tänkte att jag skippar taxi och går med grabbsen upp till donken. Men jag och palle va så inne i allt pratande så vi märkte inte ens att vi tappade hela min väska någonstans på drottninggatan. Japp. Det va den nya väskan med visa kort, legg, och en hel del smink i. Så gick de att spara dom pengarna haha. Och de värsta av allt va väl nästan att när ja ringde till spärrservice fyra på natten så va de ändå kö. haha skönt att känna att det inte bara va ja :)

Igår va det slappsöndag, det innebar ett snabb besök av bror, middag hos päronen och filmkväll med Alem Amanda, Palle Palma och Skurtis, jag och Mandis va flitiga och bakade kärleksmums till oss, dom va poppis av alem vill jag lova. :) Vi såg förövrigt på Precious, den va nog inte så jätte bra för tillslut somnade jag men ändå :P Hemsk va den i alla fall!



Ja, ni får alltså kalla mig klant.. En ny väska är redan på G :)



Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden

De där med sommar lockar väl inte så mycke va? ;)



RSS 2.0