En enda önskan.

Jag hatar att gång på gång bli besviken och behöva ifrågasätta. Det är helt otroligt. Känner mig som pumba ute vid vattendraget. Helt plötsligt, från så många till ingen. Jag skulle bokstavligen kunna göra vad som helst för att få hem Eric igen. Och de värsta är att jag knappt kan säga det till honom, vill att han ska ha kul och bara tänka på mig så mycke som är nödvändigt.

Jag önskar att Madde och Emelie kunde vara hemma nu, och jag önskar att Ewe och Amanda inte skulle åka.

Typiskt... Sova snart, lika bra!

Hjärtat.

Jag tänker inte säga mycke mer om London resan just nu men jag har haft de bra, så otroligt bra! :) Och jag behövde verkligen det, en riktig toppenhelg med tjejerna och de tackar jag för kan jag lova :) Jag bugar och trugar! <3 Bilder kommer kanske förr eller senare.

Jag borde krypa till kos nu, lär ta ett tag o somna i den där ensamma tomma sängen.. Pyttsan. Så fort jag intalar mig att de går fort så inser jag att han faktiskt inte ens landat än. Mitt hjärta.. Men snart så! <3















Hjärtat!


Heeelg!!!

Helgen började helt fantastiskt med att hjärtat mitt hade städat hela lägenheten, köpt rosor och en flaska rött i fredags. Är det inte helt makalöst? Snacka om att få en bra start! Det blev en otroligt lugnt fredag med god mat, gott tillbehöver och OC. Haha OM jag har fastnat för OC igen. ! Sjukt.

Måste säga att jag trivs något otroligt med lägenheten numera, jätte fint om jag får säga det själv. Nu har jag även fått kuddar till sängen. Jag har letat efter röda stjärnkuddar, if you know what I mean. Men jag har inte hittat nått mer än svarta och beiga. Men Erics pappa hade minsann satt det där på minnet och hittade sånna kuddar på båtmässan så han va söt nog och köpte dom åt mig, och sen fick vi en otroligt passande filt som present också ! :) Nu kan de omöjligt bli finare här inne. Och även de trådlösa internet fungerar, för första gången på ett år. Den ni!

Jag såg en jätte fin klocka på stan idag.. Helt otroligt fin jag gillade den verkligen... Men jag tror inte jag får några mer klockor som present tyvärr, men drömma går ju?! Jag är ju så otroligt förtjust i klockor. Det slår hjärtan i ögonen på mig så fort jag ser en fin klocka. Nu kommer jag inte tänka på annat.. fasan att jag följde med ner på stan.

Nu har jag förresten inte tid o skriva mer, ska träffa Johanna för första gången på otroligt länge! Det ser jag verkligen fram emot! :)

Här får ni en goding till låt såhär på lördagseftermiddagen. :)





Nyfixad lägenhet.

Här kommer lite bilder på det nyfixade rummet, vet ju aldrig kan ju intressera någon, i alla fall nyfikna Amanda haha :)

Före; På ett litet ungefär, tänk med vit matta o vita gardiner.. :) Å sjävklart utan tomte och adventsljustake.







Nu ;











Nå?

Tror ni att Eric är nöjd med att det rosa flickrummet är spårlöst försvunnet? Oh ja!





Nostalgi .

Jag kan inte låta bli att längta tillbaka till sommaren. Sommaren va bra!

Alla kvällar vi spelade vollleyboll, alla baddagar i mårängen, alla badtrippar till Varamon, allt allt allt.!



















Nu laddar jag hem Eva och Adam, där har vi nostalgi!! :)


Tomt?

Så det är såhär det känns? Känslan av att inte ha några vänner.. ? Tomt, ensamt.

Jag är glad att jag i alla fall har några och ni vet vilka ni är.

Och OM jag är glad att jag har Eric! Min älskade som jag har förvandlat till en riktig OC älskare. :)







Ny touch!

Helt otroligt vad mycket man kan hinna med när man är ledig en dag. Jag var ledig en fredag och nu har jag nästan en helt ny lägenhet. Efter jobbet på torsdagen rusade vi iväg för att hämta grejer och köpa färg. Sen åkte vi hem och målade o målade. Min Rosa fondvägg blev vit... Direkt när vi vaknad på fredagen målade vi på nästa lager vitt, sen bakade vi scones (surprise), sen åkte vi till Linköping på jakt efter kuddar. Tog en tur till Ikea för att handla diverse nödvändigheter. Sen hem och måla de tjusiga beiga ränderna.

Sen for Eric ner till systemet och affären för lite smått och gott till kvällen och för de sista till lägenheten. Medans jag målade och målade. Sen va de dags o börja montera, ikea ni vet.. Och jag kan lova att mot sluttampen när vi ställde iordning allt så va de verkligen extreme home makeover känsla övert. Snart stog vännerna i dörren och vi samlades en hel hög och såg på skräckfilm och drack vin. Kvällen slutade med mobilspel och skojbråk.. Inte undra på då det var ja och ett antal grabbs. Men gud va man kan märka skillnad på killsällskap och tjejsällskap haha :D Nåväl trevligt trevligt. Och jag kunde inte sluta le åt att vi faktiskt hann klart!

Nu sitter jag invirrad i världens mysigaste filt och ska närsom resa mig för nästa uppdrag den här helgen. Storrensning av garderoben. :) Med lite tända ljus och bra musik så ska de nog gå an. !

Framåt kvällen kanske det kan slängas in lite före och efter bilder.







Tradera, bra eller dåligt?

Jag fundrar på att slänga ut några klänningar och jackor på tradera, kan det vara vettigt? Jag känner att dessa klänningar jag beställt men sen inte använt eller använt max en gång faktiskt kanske kan va värda o lägga ut? Kostar dom runt 500 innan så borde man kanske få något? eller? Likaså gamla vinterjackorna, Everest jackor där enda felet är att jag velat ha en ny? kanske de med?

Är det någon som har testat tradera? Är de någon idé? Jag får inte alls plats i garderoben, skulle verkligen behöva rensa så varför inte få tillbaka lite utav de bortkastade pengarna om det går? :)









Vad tror ni? Jag gillar ju dom flesta ovanför men av någon anledning trivs jag bara inte i dom... :D


Julpynt ?

Det är faktiskt ganska otroligt de här ska jag tala om för er.  I helgen här när jag satt o skrev blogg så skrev ja nä nu ska ja sluta annars börjar dom väl hänga upp julpynt nästa vecka och ja, på väg till jobbet måndag morgon så mötte jag dom. Helt otroligt! Där stog dom och satte upp julpynt, ni vet dom där granarna på utsidan av spiralen? Å ja, dom är där nu. :)


För övrigt så ramlade jag in på MTV nu, är det inte helt fantastiskt att lilla Justin Bieber la upp några låtar på Youtube för vänner och familj och lite senare har sålt över 3 miljoner skivor? Tänk så himla otippat för honom! Vilken känsla att plötsligt ha fans som blir helt tokiga av honom ? Internet är inte alltid så pjåkigt som många tror.
Tänk att folk kan få igenom sin dröm genom internet. Bloggare kan nå ut som förebilder för unga? (förhoppningsvis är de flesta i alla fall bra förebilder). Och faktiskt tror jag i alla fall att unga som blir mobbade i skolan har en liten trygg punkt på internet. De kanske låter illa men internet ger ju faktiskt en ny chans, ingen vet vem man här och den här människan kanske inser att ingen annan kan säga om man är bra eller dålig, cool eller töntig, osv. Att ha folk i samma ålder att prata med där kan ju faktiskt ge de självförtroendet som behövs för att orka, eller? Jag vet inte, jag har noll erfarenhet tack och lov men jag tror väl att de kan va så i alla fall?

Jag borde radera hela inlägget för det blev otroligt ointressant men de struntar jag i haha :)

RSS 2.0