M.M, Måndagsmys.

Efter en hård, stressad fullt upp dag på jobbet som idag så är det alltid skönt med ett bra avslut på dagen. Det bra avslutet fick jag, det blev en sväng på stan med Even där jag hittade en del fint, Worth every penny. Sen blev de ett rejält pannkakslass på wayne's och många ord i munnen på varann. Ordkriget om allt och inget fortsatte sen hemma hos mig. Sen fick vi ett enormt sug efter att se Raise Your Voice som kan va bland de bästa filmerna som tillverkats. Tessiness kom och joinade oss och vi åkte för att hyra den superduperbraiga filmen, men icke sa nicke.. den fanns inte. Och det vore väl fel ordval att säga att vi fick nöja oss med The perfect man med Hillary Duff och mr supersöt. För den är ju faktiskt också riktigt bra. Så den blev de, i bra sällskap med en massa gott och ätbart.

Nu ska jag be lite good och diska innan jag hoppar bums i säng. Imorgon är en dag späckad med möten och rensning i mailkorgen. Jobbigt, stressande. Men roligt :) Dessutom intressant o höra vad the news willl be på mötena imorgon.

Som sagt, time to bumsa.

Lite kul förresten, jag och Ewe satt och rastlösade oss på google och sökte på olika personer, jag sökte på mig själv och sa hahaha där är garanterat någon som inte kommer va på första sidan. Känns som jag har sveriges vanligaste namn och dessutom är jag väl inte den där Heron som uträttat tusentals under i mitt 20 åriga liv. Men plötsligt släppte Ewe ett asgarv och likaså jag när jag tittade tillbaka mot skärmen. Vem va där om inte jag? 2 gånger om? haha Komiskt ja, charmigt näj.











Goodnight.

öh, nu glömde ni något ? Haha !

Oh sicken helg, så himla skön den har varit! Jag känner mig för en gångs skull verkligen utvilad för jobbet imorgon (säger förmodligen inte samma sak imorgon bitti när klockan ringer). I fredags känns det som att jag och ewe hann med hur mycke som helst och i lördags blev det dramatiskt. :D

Direkt när jag slutade i fredags så hämtade ewe mig, vi parkerade bilen och promenerade in mot mig där det skulle tillagas och ätas tacos. Underbart på en fredag! Det blev supergott! Sen va de planerat att vi skulle se baksmällan men den har tydligen slutat gå på bio:O Men vi är envisa vi, så vi bokade bio biljetter, gick och köpte en himla massa godiis osen satt vi tillsammans med  småpojkar och barnfamiljer och såg Ice Age 3. Den va bra och allra helst första stunden i filmen så skrattade vi nog mer än de övriga i salongen tillsammans men ett tag va den lite seg, lite för allvarlig för att vara Ice Age liksom, om man får säga så. Shame on me  . . Sen promenflixade vi bort till linus och lånade istället baksmällan av honom och gick hem och såg den samtidigt som vi åt en massa marängswisch och dipp o annat gott. Den va hej dundrans bra kan jag lova! Den vill jag se igen, många gånger till  :) :) osen vill jag se sommaren med Göran, och G-force haha. Saliga blandningar här :D

I lördags grillade vi hos stoffepropp. jag, ewe, tessan, emelie och emma och sen grabbissarna. Väldigt trevligt och gott.! Sen gick vi till Manesa och efter det var de tänkt att vi skulle skaka rumpa fötter armar och ben till Michael Jackson Tribute på Hugo. Men så blev det inte av flera skäl som jag inte tänker dra upp här.


Jag måste berätta det roligaste i världen!

Vi träffade några minderåriga igår, bekanta till en kompis. De är dock inte poängen för de roliga är att Polisen skulle köra hem dom som va väldigt onyktra. Och här kommer det. ! Poliserna kommer glassigt och kör fram i en stor "polisbuss" som jag så fint skulle kunna tänka mig att kalla det, glider ut där, lyfter ögonbrynen, viftar lite med batongen för "cooligheten", sträcker på sig och muttrar till rösten lite så att dom låter extra coola. Ena polisen står och pratar med några vid sidan om och dom andra tar hand om små pojkarna. Dom tar in pojkarna i bilen och plötsligt så börjar polisbilen rulla sin väg.. Och guess what, haha den andra polisen stog kvar en liten bit bort och pratar med dom, tar fram den där grejen dom har och pratar i, harklar sig lite och säger Ehm, ni glömde något. . .  Mig!


Hahaha oh jag garvar så ja tjuter. Jag tänkte inte så mycket på de igår men kom på de idag igen när jag vaknat till. Oh oj de förgyller min dag. :D Jag va inte där när de hände tyvärr men så mycke som han som berättade det garva så kan jag bara tänka mig!:D


    



Också en bild på Even och kvällens värd. Också kallad hennes pojkvän, och stoffepropp.
(Jag har gjort något olagligt. Jag har stulit bilderna ovan från Emma, tack emma ;) )



Hemleverans please?

Jag såg en reklam på TV häromdagen, ja läs o häpna, jag har tittat på tv. Händer kanske någon gång i månaden om man bortser från filmer.  Men i alla fall så va inte det poängen utan poängen va ju den att det fanns någon matbutik på internet som hade hemleverans, sjukt bra ju? och jag tycker att systemet också borde ha hemkörning ? Tycker inte ni ? Trots att jag har det runt hörnet så är de ju så att man vill ju inte gå dit alldeles nyvaken så då måste man ju fixa till sig lite, trots att man bara ska dit. Osen kommer ju de där andra, helvetes trapporna. usch de är ingen höjdare, skönare o sitta här eller o ta tag i den tänkta storstädning som måste tas tag i då jag inte ens packat upp den rena tvätten.

Det blir väl ungefär som sist, jag glider in på systemet en kvart innan dom stänger och får en chock o dör för att det är så mycket folk! eller okej, i admit, jag dog inte, inte alls, inte ens lite.. Men en chock fick ja! Hade inte en tanke på att de va augustifest och lördag. Det va varmt och packat. Köerna va bort till väggen o de va ingen idé o titta ut den kortaste utan det va bara ställa sig där o se nöjd och glad ut. Och dessutom hoppas på att det fanns pengar på kortet sen gårdagen för köerna till bankomaterna där man kunde göra kontoutdrag va inte skyhöga men däremot skylånga.

Men men nog om detta, nu ska jag nog ta tag i städningen, osen systemet för ikväll kära vänner, då är det kräftskiva! :)









Söta söta människor.

Jag måste börja med att säga förlåt, men ligger de här ute på internet så får dom fasan skylla sig själva :D Så himla kul! :D




 


Ni MÅSTE se hela videon, allra helst på den sista, Heeeela sa ja då!


Fredag på ingång, superbt vilka låtar! :)


Lite låtar, bara för att dom är så bra!
Blir värsta pepp när man lyssnar, oså är de fredag imorgon, dom på pizzerian idag när jag o ewe va o käka på min lunch fick ett himla intressant samtal att lyssna, garvade så vi tjöt när vi kom in på pusskalaset som vi hade i Otten kön under vårt paraply men oss, emma och en okänd människa. Ja, vi stog och pussade varandra i ring, om o om igen, och hade en lite tävling med det svarta paraplyt framför oss, men blåa paraplyet vann :) Och som vinst så medverkade de kära blåa paraplyet med att en av oss inte ens fick komma in. haha tråkigt men ändå så komiskt i efterhand! :D Ne nu har ja brått, måste sova, de där me ansiktsmask o måla naglarna o allt va de va får nog bli en annan gång hahaha. Illa :)

Godnatt, lyssna och njut. O peppa inför helgen. :)



 


PS. SHIT va många de blev , inte riktigt meningen att hålla er vakna hela natten, men ni måste lyssna :) DS.

Relax, take it eaaaasyy!

I got a confession. Jag trivs för tillfället, jag sitter ensam hemma, med tända ljus och myskläder och tittar på oskyldigt dömd i min ensamhet. Precis ätit en god måltid och diskat all disk. Fy skottsan va de är skönt att bara va hemma ibland, jag tror verkligen man underskattar det. No offense mot mamms o papps men allra helst nu när jag inte bor hemma längre, alla vet väl hur det kan va? Man borde nog verkligen ta en stund för sig själv ibland, bara va och flappna av lite sådär. Ska köra lite egen lyx också, noppa ögonbrynen och måla naglarna. kanske en ansiktsmask också ? Ja, de får de bli. I vilket fall som helst så njuter verkligen jag av att vara hemma i denna stund. Ladda inför helgen som erbjuder både det enda och det andra. :) Hoppas bara mina kjolar hinner komma!

Nu ska jag se på oskyldigt dömd som sagt, kanske men bara kanska återkommer i någon paus eller sådär. ÅH de fick mig att tänka på pasta salladen från paus, mumma. Skulle jag inte ha världens goaste matlåda så skulle jag köpa de imorgon :)



Trots min dåliga erfarenhet från stylebystars sså kunde ja inte hålla tassarna borta, allra helst från den högra, åhh vill ha nu! =) Förhoppningsvis kommer dom imorgon. Lagom till helgens överaskningar som inte ska avslöjas än :)

Lill lördag :)

Hopp tjolahopp, Jag har inte tid egentligen men jag tänkte ta mig lite tid, senaste tiden har varit hektisk, men ändå inte liksom.. Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt jag planerar att göra. Augustifesten är i alla fall över sen några dagar tillbaka, orkar nog inte säga alltför mycket om det, det va i alla fall några riktigt bra kvällar de där, då pratar vi om fyrverkerier, trädgårn, rix fm festival från ett öltält, andra öltält. trevliga förfester och bra utekvällar. Och ja, allt detta i sällskap med mina underbara vänner, kan de bli mer lovely?

Ikväll har jag varit på Deli och ätit vitlöksbröd, plankstek och drack ett glas vitt. Jag och Ewe bjöd Johanna på det plus en present för att hon fyllt år, men de blev inte som vi tänkt oss. Vi mötte Ethan på vägen som va hungrig så han följde med, när vi ätit upp och lite senare ändå så ploppar det in ännu två pelejönser, Stoffe och Petter. Det var en bra kväll, allra helst en riktigt bra mitt i veckan kväll. Petter skjutsade mig på cykeln hem som tur är för fötterna värker minsan en aning. Hittade nya pjux idag på stan, både ewe o jag blev frälsta och köpte dom direkt, sen är ju ja alltid den som vill använda allt direkt. Wola, premiär för mina nya högklackade, min älskade nya stickade tröja och min älskade nya kavaj. Nice.

Känns som att jag shoppat en del sista tiden, jag och Linda är inte bra för varann, de jag nämnde ovan, plus ett par jätte söta lila tygskor och ännu en skinnjacka fick följa med hem från Linköping när vi va där och handlade i helgen. Vi puschar varann till mer o mer o mer haha inte bra men vi har minsan alltid haft den effekten på varann när det gäller kläder. Ibland vill man liksom bara ha :)

Nä nu rullar ögonen igen, Natti!



Åh ja, nog finns det många olika begär.
Men allt jag begär just här o nu är lite bra sömn och en pigg jag imorgon bitti, tack!


Så vad har mjölkpaketet lärt dig idag ?

Jag lärde mig ett citat som va ganska läsvärt "ingen kärlek är mer äkta, en kärleken till mat" - Av George Bernard Shaw.

När jag läste det högt för mig själv insåg jag att det lät väldigt patetiskt, ungefär som att det var en tjock gubbe som levt ensam i en ungkarlslya hela livet och aldrig prövat på något annat. Jag som singel kan väl kanske erkänna att oj va ja har kärlek till mat men liksom, hallå, de finns säkert någon "riktig" kärlek som kan övervinna tacotallriken, eller? Plankstek däremot vet jag inte, det är ju en klass för sig ;)

På tala om mat så har jag precis ätit Kolbullar, potatis och brunsås. Jag tänkte att jag va ju så smidig så jag skulle ju klara av att göra mat, damsuga och städa o rubbet samtidigt, o dessutom satt jag på msn mellanåt och sprang och sjöng till musiken, det gick inte så bra.. Slutade som sagt med kolbullar, men dom var skjutsingen goa!

Idag har jag varit extremt duktig. gick till jobbet vid 20 över sju och var med andra ord drygt en halvtimma tidig, sen gick jag på stan med Emelie och köpte nada. Sen gick jag hem och städade och dammade, sen damsög och våttorkade alla 43 kvadrat i min lilla lya och det blev så tjösigt! Nu ska jag dessutom ut och vandra. Föresten så märks de att Augustifesten är igång, jag hör småbarnen skrika från karusellerna. Eller åt minstone så tror jag de är dom de skriker ifrån, annars vore de ju sorgligt för då vill jag inte ens veta varför dom skriker?


Promenix Tjöflix!

                              


My pink darling!   Och någonting som kunde varit mina brända fina meatballs. Haha :)


Sista sommardagen ?

Lördagen spenderade jag med en picknik i Vasaparken, goda ätbara saker på en filt med trevligt sällskap dvs Lindis. Det kallar jag mysigt och framförallt sommar, tyvärr så känns de lite som att de börja bli ont om sånna tillfällen numera, hösten knappar in mer o mer. Men på ett lustigt vrickat sätt så längtar jag lite, massa myskvällar i lägenheten med tända ljus, mycket gott och ätbart och sällskap av mina kära vänner. Det är faktiskt inte fel, och något som verkligen inte heller är fel, det är stickat, stickade tröjor, halsdukar och vantar, å så gosigt att kurra ner sig i dessa en anningen stickande saker. Det är inte bara dåliga saker med hösten, allra helst inte med den här hösten. :)

Idag svängde Amanda och Evelina förbi mig efter deras shoppingstund, det blev mycket prat om allt och ingenting och sen blev vi hungriga och några knapra minuter innan woktime stängde så smet vi in och ställde oss vid kassa med ett leende. Vi gick därifrån med våra favoriträtter i påsen och var så nöjda så. :)

Imorgon ska jag jobba, och det kommer va nådigt mycket att göra! Idag jobbade jag över i 45 minuter. Vad kommer jag behöva göra imorgon? Ska sova nu så kanske jag kan komma lite tidigare på morgonen istället . Natti natt!




Här sitter vi och äter svarta som natten nere i Maggan. Ett år sen och lite till. Sad so sad.




O här sitter jag och Linda, för lite mer än ett år sen . . .
Ungefär i 7an haha :D

Nog om nog, godnatt, fånga sömnen. :) haha


Saturdaynight was so ..

. .  GOOD

Såhär säger jag och Emelie om lördagen som spenderas hos Tessiness som fyllde 20 år och hade poolparty. Jag orkar inte förklara kvällen utan jag säger bara som så att de dracks, sjöngs, lektes, badades och stojjades. Den här gången fick vi inte besök av polisen, men däremot bärgaren. Haha! =P






Haha passande bild jag slumpade fram på tessan? :D
Hoppas dagen va allt du önskade dig och lite till =)


Fan också.

Varför ska jag få dåligt samvete för allt och inget, varför ska ja alltid vara den som erbjuder mig, joo för att de där jäkla samvetet drar fram kortet av sig självt. Nu är jag ett antal 100 fattigare och dricka kassan för ikväll och matkassan för kommande vecka är borta, vad gör man? Kan jag inte ha ett fjärde konto där de faktiskt finns pengar för dom andra är tomma.

Å dumma dumma jag. Lär dig att inte alltid ställa upp och lägga ut pengar till varenda kotte i stan, känd som okänd för dom kommer inte tillbaka..! Nu ska jag på picknik, kanske har råd med några kex o knapra på..

Flower power

Hur kan en dag va dålig när de första som händer när jag ska gå ut ur lägenheten och låsa dörren på morgonen innan jobbet är att jag hittar blommor som hänger på handtaget?

Så himla gulligt, gick med ett leende hela vägen till jobbet och de höll sig väldigt många timmar till efter det, vilken obeskrivlig värme att vakna till. De finns folk som är så bra, så bra!  Jag är glad att jag har sånna i mitt, annars vore vissa tillfällen väldigt svåra.

You made my day wonderful. Eller jaa. .  snarare hela veckan :)  Tusen Tack!!






Yesterday oh yesterday.

Ja igår var det en ypperligt spännande dag känner jag.. Jag jobbade och efter det träffade jag Emeliesvängeli. Vi åkte och storhandlade på maxi, blev ett dyrt kalas hem till mitt kylskåp men vad har man för val? Sen köpte jag även en ram så att jag äntligen har min komplette tavla som by the way sitter på sitt rätta ställe nu. Lite för långt ner bara men vem orkar med detaljer.. ?


Vi såg en otroligt sevärd och bra film också!                                                  TAKEN
Precis som changeling så va de en såndär film så man bara inte kunde sitta still, helt uppjagad och inne i filmen, godsakerna bredvid sig va de inte på tal om att röra. ! Det handlade om två tjejer som blir "tagna" av fel folk på en liten semestertripp dom ska göra, tjejerna va runt 18 och den enas pappa va en pensionerad agent så han visste precis vad det handlade om och skulle göra allt i sin makt för att få se hans dotter igen. Men risk för att säga för mycker så slutar jag nu. Men en sak kan jag säga, vid att antal ställen i filmen ville man bara ställa sig upp i soffan o skrika in your face! för att han gjorde saker så otroligt bra, så rätt. ägande. Man ville bara ge killen den där Mouhaha blicken som säger "ja vann!"

Som sagt, med varje ord så blir risken att jag skriver fel saker för er som inte vill veta högre så nu slutar jag, Adjöss!






ÅåH those lemon tree's.

Bara bara måste, lyssna och sing a  long för guds skull, den är så svänging o bra, nygammal favorit, YES!




Nu när jag gett er en underhållande sång så ska jag försöka sova bort min onda hals. Natti Natti. :)

Shoppa shoppa halva dagen.

Hello dear diary! Today I've realised that I'm cursed with a hell of a throat and neck, hurts like hell..
(Många helveten där såg jag nu när jag läste igenom de. .  Den bjussar jag på, det är payback)

Men nog har jag gjort mer än så, jag har jobbat, faktiskt otroligt givande, gillar när det är mycke att göra, fick dock ett samtal som fick det att krypa i hela magen så otroligt hemskt och obehagligt. Mer kan jag inte säga, tystnadsplikt är tystnadsplikt. Efter jobbet for jag i alla fall till kära Ikea, Mor var snäll och bidrog med lite hemma mys saker såsom gardiner till köket och höst gardiner till vardagsrummet, sen en rya matta och en liten blomma och en väldigt stor blomma oså en adorable filt då jag offrade min igår vid pickniken, jag är nöjd. Självklart slank även en o annan småsak ner.. Å jag höll på att glömma! Jag köpte en tavla, oops, där kom en lögn. Jag köpte snarare en bild, en bild på vackra Marilyn Monroe och imorgon ska jag shoppa loss en ram på gallerix och sen, sen kära vänner har jag fått en tavla! Tavlan kommer ha sin alldeles egna spot ovanför byran i den större men ändå lilla hallen, då vet ni precis var jag menar va? hihi.


Nu ska jag fixa och dona! Adjöken. En dag, en vacker dag kanske ni får se en eller annan bild på stället, om inte så får ni väl bjuda in er själva på ett live besök. Den hurrar vi för, hurra!



På ett sätt så bara ÄLSKAR jag lampan. Blir man inte glad?


Chapter Two.

Once uppon a time . . .
Så va de en lördag i augusti. Emma passade på att nyttja några timmar i solen, gjorde det, roade mig med att Martin och min bror gick på lina, som jag kallar de. Det har säkerligen något namn och ska tydligen va bra träning och alldra helst för en klättrare. Men i alla fall, de finns det inga poäng i. Sen kom Emelie , vi solade lite och när vi tröttnat åkte vi till systemet och det va de poäng i kan jag säga! Lite senare drog det igång med lite fördrickande hemma hos mig med Amanda Emelie och Alex, senare var vi vidare på Hugo. Med tanke på att jag är trött och vill sova snart så sammanfattar jag det som en kul kväll helt enkelt. Efter krogen vandrade vi till Mc Donken. Där skulle vi äta men planerna gick visst i krash någonstans och det slutade med att jag och Tessan satt och åt glass och pomme på donken. Och då menar jag inte glass OCH pomme útan snarare pomme MED glass. De flesta tycker jag är bäng men just på donken så är det en väldigt bra mix. Sen började vi gå hemåt, det slutade med att Tessan sov hos mig och vi hade fått för oss att ha filmkväll helt plötsligt men vi insåg nog att vi knappt skulle hunnit fram till menyn innan vi skulle somna. När vi vaknade imorse såg vi att de va fint väder så då åkte vi hem dit och solade och badade vilket resulterade i att jag säkert är rödare än en kräfta..


Sen blev de Tacos innan vi åkte iväg för en härlig picknik med kvällsbad som innehåll ute i gransjönäs. Antalet vänner hade ökat till fyra och dom  nya deltagarna va Emma och Ewe, lite senare kom även Amanda och Emelie förbi en sväng. Hör och häppna! Vattnet va inte jättekallt, ja va i vattnet längre idag än vad jag varit någon gång tidigare den här sommaren. Lovely ! Helgen var sen slut och this was THE END, resterande saker att göra sista halvtimman innan helgen tekniskt sett är slut är att tvätta bort sminket och bädda ner sig under ett underbart mysigt duntäcke. ME LIKE!






En fredag i augusti, kapitell Emmas äventyr.

Nu har ännu en helg gått av mitt liv och jag är helnöjd med den! Den invigdes i fredags at Petters place, det var lite dricka och mycke umgås med några vänner. Väldigt trevligt och kvällen slutade lite halvlustigt. Petter låg ute i en hängmatta på altanen och ser polisen komma. Klockan va ungefär tre och oops tänkte vi. Min tanke va snälla snälla snälla kom in bara för att jag hemskt gärna hade velat se deras miner då de upptäckte att det satt en sådär 8 st relativt nyktra ungdomar och bara pratade helt jätte lugnt och knappt drack. Haha hade väl låtit ungefär "Where did they go? Where are they hiding?" kanske inte på engelska dock.. Men Jacke kände att han va manen i huset iklädd hans foppa tofflor och gick ut o skulle klirra dom små gästerna som kommit, drog till på någon historia om någon payback och hämd mot grannarna. Polisen lämnade huset ganska snart och bad oss som vanligt bara att sänka volymen..

Sen va det dags att tringla hem för mig, gick bra fram tills de att jag hör en hög snarkning, skuttade till som den vildaste kaninen någonsin och med hjärtat i halsgropen och chippning efter luft så tittar jag mig omkring och tänker vad i * va de där! Och då ser jag honom, en man i sina bästa år som ligger och sover så nöjd på en gräsmatta intill trottoaren med händer nöjt på magen. Haha jag fick mej ett skratt och tänkte ta ett kort men så blev jag rädd och började tänka tankar som tänk om han vaknar och blir arg och jagar mig tills jag stupar, med den och "är han en mördare" tanken så gick jag snabbt därifrån och ringde och pratade av mig för att tänka på annat.

Det var en fredag i augusti 2 tusen 9 i kapitlet Emmas äventyr.











Foood

Är hemma i eneby nu, ska få lite food, lite extra energi i form av grillat! Jummmie! Å vad som händer ikväll har jag ingen aning om, men nu, duschen kallas,¨å så schöönt.

Det är ju tur . .

. . . Att man blir lite extra uppmuntrad på jobbet när man mår lite som man gör   =)

Något lite lurt som ingen annan än, Linus Johansson, Lumpen-linus, Raggarn, Björnen satt och trixade och skickade till mig på arbetstid,fy linus. =P

> Mors lilla Emma i staden gick, hittade en klänning de gick på ett kick, men klänningar blev många o påsen den blev tung men nu är hon nöjd och mår som en kung. //Mors lille Olle för överskattade människor som inte hänger me på de lättaste sakerna :)

> Bä bä Emma tös, har hon något klös? Ja ja käre du hon har väskan full, två tequila shot o söndagsfilm med mig, å två - tre kjolar från Nelly och stylebystars. // Bä bä vita lamm för den som inte listade ut det innan.

>  Emma var i staden, skulle gå och shoppa, men så kom ju fredan då fick hon så bråttom,flydde till bolaget och en förfest med de andra.//  Melodi ekorrn satt i granen.

Nå, är man lättroad på jobbet tro   ?





Nog ser väl ja med att bilden ser lite tragisk ut men man kan bli sådär utmattad av att skratta så man tjuter. De är inte som de ser ut. Haha


Yes yes yes!

Det känns som att jag mår lite bättre, och snälla gud straffa mig inte bara för det med världens tillbaka vändning som alltid när man säger något sånt..

Idag jobbade jag igen, hade det inte varit för att jag mådde så dåligt så hade det varit roligt. Men imorgon hoppas jag verkligen att jag mår bättre. Mor min köpte en jätte fin tröjja till mig som jag har sneglat på länge länge, de är lycka. Jag kommer ihåg när man va mindre, hade inga tråkiga utgifter och kunde alltid unna mig vad jag ville. Det va tider det. Men nu har jag ju faktiskt någonting jag alltid har drömt om.

En old fashion lägenhet som jag älskar. Gammalt hus, gammal stil, tre meter i takhöjd och makrame eller vad det heter(mönster vid listerna och i taket). Me love! Kan hända att jag försöker ta några bilder så ni som läser och inte redan sett får se:) Förresten har jag städat,jobbat, lagat mat och umgåttsmed Emelie idag.Oj vad ja har hunnit med saker trots att jag inte mådde bra=)  Nu börjar filmen igen, Coyote Ugly, greeat!




Time to . . .

. . . Sleep.

Jag mår kasst och imorgon ska jag jobba. De känns inget bra men jag måste ta mig dit.

När allting känns dåligt och tråkigt så får man tänka på något bra som man har framför sig. Så nu tänker vi på något bra !? Right?     =)          Jag vet vad jag tänker på, men de säger jag inte, vad tänker du på,tänker du på samma som jag? ;)

Godnattens, hoppas hoppas hoppas att jag kan somna, och föresten, va mörkt det är, är de inte sommar?





Läkaren igen . .

Det va juu roligt, nu är ja sjuk igen. Det va ju efersej länge sen sist nu men de suger ju att jag va på gränsen till operation sist för då är de väl de jag har framför mig nu. Alldeles svullen i halsen, å ena sidan kan de ju vara skönt o bli av med dessa halsmandlar som inte verkar göra någon nytta ändå men hallå, jag är livrädd för operation!

Är hemma hos mor och far, har tvingat i mig lite grillat, de första och förmodligen sista jag ätit idag. Det här är inge kul.. Nu ska ja kurra ner mig med massa filtar och vara ledsen ett tag så kanske, kanske det kan bli bättre sen?






Det blir aldrig som man har tänkt sig.

De är väl de man säger för att skylla ifrån sig när man inte skullle gått ut men gör det ändå?

Fredagen va mysig. Som jag redan skrev så var jag och badade. Sen blev det god mat, lite vin och mamma mia med Tessan och Evenlinen. Himla skön kväll måste jag erkänna. vi va lite frågande på om vi skulle ut o skaka lite rumpa men icke, det blev som sagt Mamma Mia.Och jag är/var helnöjd med beslutet.

Å jag kan uppdatera er och säga att paketet som jag skulle hämta ut från stylebystars svek mig. Kjolen var trasig!! Tur att min mor är lite fixig när det gäller att sy. Hon bytte ut dragkedjan. Och för att ge igen på min slöhet att inte prova den direkt när mamma kom med den så insåg jag när jag skulle klä på mig och gå att den va alldeles för stor. Trist! Så det blev bara och tänka om för jag skullle ju på 20 års fest och hade bråttom. Åkte till Jossans först och skulle till Annielle sen men de blev som de blev och ja, jag orkar inte dra detaljerna men vi mötte dom på hugo istället. Där va de livat, kanske inte den alldra bästa hugokvällen men ändå. Jag tänkte gå hem tidigare då ja är så himla förkyld, men varje gång jag ens tänkte tanken så kom någon med en drink och ja då blev ja ju tvungen att dricka upp den först o ju mer onykter jag blev ju längre stannade jag. Tillslut kände jag mig duktigt som följde med min syssling och mr markus redan vid 20 i tre. haha, de blev ju lite tidigare i alla fall,men sen satt vi på mc donalds så länge så nästan alla slumrade till då o då.

Nu ska jag fortsätta min kurering och se en film.:)                                                            PUSS











RSS 2.0