Midsommar, Smögen, Dag 1

Nähe ni nu är rasten slut för här ska skrivas! Jag är en hejare på att skriva långt så jag tänkte som så att jag delar upp midsommar o dessa små delar som det faktiskt var. sjukt sjukt skoj. Here it goes.

Runt 12 lämnade den silvriga Saaben norrköping med ett gäng laddade loppar för en midsommar i smögen, vi hann bara komma utanför parkeringen från ICA när jag smidig som jag är öppnade min loka som sprutade glatt åt alla håll och kanter, så då fick vi börja med att hänga lite kläder på tork. Sen skulle vi ut till norsholm, inte för att att lämna av någon grisaknorra på djursjukhuset utan för att hämta upp två taggade pojkar. Sen va vi på väg. Det är väl inte så mycke mer att säga än att resan är verkligen en del av det roliga, ja sjöng mig hes hela vägen dit. Men kul va de. När vi kom dit stannade väktarna oss direkt, jag och Emelie fick rycket och blev livrädda, vi som hade lagt upp oss lite slappt o knäppt upp bältet fick panik och skulle knäppa de, men pga paniken så drog vi så snabbt så de hakade ju hela tiden, gick inget vidare med andra ord, slutade med att vi satt o log o låtsades som ingenting. Sen sökte vi oss till receptionen och fick fin fina mössor. Nu va de igång.

Torsdagen började sen med lite mat och dricka, sen sjöngs dt och dansades vilt i rummet vi hade, sen kom resten av gänget ner och joinade och strax därpå tog vi taxi in till riktiga smögen, över någon liten bro som va, taxichaufförerna proppade in mig martin o Emelie i bagageluckan dessutom, o de va till o med hans egen idé. Sen körde han oss fel oså fick vi gå en bit, Stephen som jag och Ewe mötte i Idre för två år sen mötte upp oss och tog oss till en förfest i ett båthus precis vid hamnen. Himla mys och himla kul o träffa Stephen igen :)

Sen blev de utgång hamnen 4 oså något mer ställe, faktiskt himla kul där men hör och häpna, dom  har ingen garderob ! Katasrof! i alla fall när man inte är förberedd på de. :D Va en äcklig äckelgubbe där som skrämde mig mer än någonsin han bara drog o drog i mig hela tiden, tillslut fick en annan kille i närheten skydda mig o säga att jag va hans flickvän o då blev gubben ännu surare och det blev ett jävla liv. Och jag stog där bakom ryggen på honom och va rädd så jag skakade, inte riktigt men nästan, jädra snuskgubbe!

Och en riktig höjdare den här kvällen va hemfärden, jag och Ewe va sist kvar och delade taxi hem med två killar som bodde strax före vår camping, så sen hoppade dom ur bilen o vi ville fortsätta för att vi inte orkade gå så vi åkte med Ralf/ Ronny som va en himla rolig prick, alla tre garvade så vi tjöt tror jag, vi fick betala 40 kr för "startavgift" eller vad de kallas, o ca 8 kronor för sträckan vi åkte de hade vi himla kul åt, vi berätta glatt att hemma på min gata i stan där kör dom ändå fram till porten och ja jag vetinte riktigt vad vi sa men vi satt kvar i bilen o asgarva i en kvart allihopa, tillslut stannade en kille till som gick förbi och ville veta vad som va så kul och sen hade vi kul åt honom också. OJ oj oj de där har jag skrattat åt ever since och ja vad ska man säga Ralf / Ronny va riktigt minnesvärd.

Efter detta satt vi mest bara o prata i munnen på varandra allihopa i rummet och vi berätta glatt och mr chaffis.

Det var dag 1














Enough with pictures!
A little video . . Bara för att visa att Ralf är ralf och bara för att jag är förundrad över om någon lyssnade på någon för alla pratar ju!? precis hela tiden? :D









Giirls, ska jag ta bort något? Let me know :P


Smögen!

Klockan 10 imorgon ska jag va i smedby o försöka få in all packning i bilen, förhoppningsvis tar det inte alltför lång tid, sen ska vi möta upp några av grabbarna i Norsholm. Sen ni, sen är vi på väg !

Jag försöker packa, har försökt sen klockan 20.00, nnu är klockan 01.16, jag är inge bra på sånthär. just nu vill jag ha mamma här o inte i grekland faktiskt. Funderar på att gå o lägga mig o ta de imorgon bitti, 14 linnen, 3 långärmade, 5 koftor/tjocktröjor, 2 par jeans, 3 par shorts, 4 kjolar o 8 klänningar mm känns lite överdrivet för en smögen resa mellan torsdag - söndag. Men ändå kan jag inte komma på en sak jag vill ta bort! Det blir o PRESSA!


Adjöken, nu ska jag banne mig sova!



 
G     L     A    D                             M      I     D     S     O    M    M    A    R !

Premiär i lägenheten

Idag fick jag nycklarna till lägenheten och jag är så nöjd! Jag och Emelie premiärade med lite hämtmat, gott gott! Nu börjar jag känna riktigt hur stressad jag blir, sjukt mycke på jobbet, en flytt på g. Samtidigt som jag mitt upp i allt ska till Smögen på torsdag morgon. Stress! ja. Jag behöver inhandla de sista, sprit och lite kläder. Sen behöver jag tvätta och packa. jisses. Lägenheten får stå till nästa vecka. Eller just ja, jag måste iväg på lunchen imorgon och gå o besikta lägenheten tillsammans med hyresvärden. Som sagt.. Mycket att tänka på!


Men ack så värt!

Horoskop;
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Ibland får man kasta sig ut i ett fritt fall. Ja, det finns en risk - men det är villkoret, om du vill ha möjligheten att vinna.

Kastar jag mig? JAAA :)

Skräckfilm!

Jag måste bara säga en sak, jag var på väg till badrummet och skulle tvätta bort sminket så tittade jag ut genom balkong dörren och hjälp! Stora svart/gråa moln, inte en människa, svart i fönstrena och man riktigt hör vinden blåsa. Det är väl ändå mer än en vanlig söndag ? känns som taget ur en skräckfilm. ! För att glömma det nu så ska jag kurra ner mig under täcket och drömma om komedier, såsom hot chick och Supersugen, haha dom skulle jag verkligen vilja se någon dag. Nog om det.

Godnatt! :)




Emma lämnar sitt bo.

Japps, så sant som skrivet. Imorgon får jag nykeln till lägenheten, såå spännande ;) Idag har jag varit och spenderat pengar i linköping med Emelie, Mor och Far. Far min envisas som vanligt med att parkera på familjeparkeringen då dom faktiskt hade barn i bilen, sen kom jag snabbt på att handikapp parkeringen kunde funkat lika bra då pappa var med. Fyndigt och chockerande nog så höll han med, anledningen var den att han faktiskt spelar golf och har 24 i handikapp, och ja, vad ska man säga. Så sant! Kanske skulle man börja spela golf  ? Känns ju betydligt lättare än o skaffa barn för att stå närmare. Fast å andra sidan kanske jag skulle börja med ett körkort och en bil ..

Väl på Ikea kunde varken jag eller emelie låta bli lite underkläder o för min del även ett par jeansshorts men lite vettigt blev de också som skålar och tallrikar (vilket jag absolut inte hade innan ;)) men även nyttigheter såsom kastruller och grytlappar, potatisskalare. Men sen så kom jag och Emelie gemensamt fram till att, ifall det skulle hända. Ifall det skulle bli ett nödläge sådär ett antal gånger i veckan eller om Emelie i egen hög person skulle komma förbi med sitt vanliga sug efter en viss liten sak så bestämde vi oss. Det var helt värt att kosta på sig en nödfallsgrej. En rosa pizza slizer ;P

Nu börjar filmen igen, faktiskt bra, Tips, se på kanal 5, nu nu nu men gör de fort.
(Absolut no offense med inlägget, skyller det på trötthet)




Helt otroligt, till o med helt galet sjukt!


 

Vilken jäkla KUL KVÄLL jag hade igår  (Som ofta annars med men ändå). :) Ni är dom bästa, allihopa,

Puss på er!

Jag säger bara, HUGO, Thats it, dom andra finns inte med på kartan. Skulle man inte druckit så mycke hade man nog brännt en sjujäkla massa kalorier igår, eller ja, de gjorde vi nog igår med men skulle man inte druckit allt så kanske det inte skulle blivit plus minus noll. Om ens det. Dansa, finns det något bättre än att dansa, sjunga och va galet glad till bra musik. Knappast! Ja givetvis ska man väl kanske va med sina vackra också, sina kära vänner. Musiken dog på Peter och Calles 20 års fest, för ett litet tag. Men vi höll nog stämningarna i alla fall i vårat hörn.

Vi skålar för våra vänner och dom som vi känner men dom som vi inte känner dom skiter vi i.! SKÅL!
Armen i vinkel, blinken i sky,så va de menat, whiskey och renat, vårt mål. alkohol, för dom som tål, SKÅL!
Bara några snaps visor som garanterat kommer sjungas på midsommar. Eftersom att detta skulle bli ett kort inlägg, max en mening då jag har ganska bråttom så får jag nog lov att avrunda. Nästa mål, IKEA. (Nu när jag läste inlägget så fick jag känslan av att folk kommer tro att jag fortfarande är full, men det är jag inte, förhoppningsvis, de vore illa. Men men, osammanhängande och lustigt, den bjuder jag på för er som orkat läsa)


ADJÖKEN






Möjligen snapsvisan ovan som sjungs?


Då kom man till det svåraste av allt.

KLÄDVALET!

Va sjutton ska jag ha på mig ? Klänning? Kjol? Sommrigt? Uppklätt? Lite lagom uppklätt? Inte lika somrigt? Enkelt? Avancerat? Jaa jag skulle nog kunna fortsätta i evigheter, jag skulle bara vilja ha någon fin klänning, men när jag öppnar garderoben ser jag ingen som ger mig känslan DEN vill jag ha ikväll. ! Till en början va jeanskjolen ett alternativ men nu känner jag bara blää, trivs inte i den. Känns det inte rätt så är de inte snyggt.

Är inte det bland det värsta som finns, det är någonting man tycker är så sjukt snyggt, men så sitter det inte bra. Men kan inte ha kroppen till alllt, så är det väl kanske men de är så förbaskat jobbigt. Åtminstone när man verkligen älskar kläderna i sig, som den här gången. Attans! Nu blev de svårt, ska nog gå o lägga mig en stund istället.. Enklare så. .  I värsta fall har vi säkert några svarta soppsäckar i garaget..








Lyssna . Tagga . Njut . SINGALONG!

Ikväll ska alla kära vänner vara taggade för ikväll är de 20 års fest, igen. :D Många sånna just nu.. Jag lilla jag hoppas lite sådär på att kvällen vartefter kommer fortsätta på Hugo, de va alldeles för länge sedan :)

My friends - Lyssna och njut, tagga till tusen!







Blir du inte taggad av dom här borde du sitta ensam hemma i soffan ikväll med en chipspåse o lite cola fram tills det att du får sittsår, då kan du lägga dig när som en soffpotatis och njuta av de härliga händelsefulla livet ?!?!


Borde jag packa ?

Ja, de är frågan de.. Jag får min kära lägenhet på måndag. dvs, i övermorgon. Och nej, jag har inte packat någonting eller sett över några av mina saker.. och jag kan säga till er som inte vet att det är himla många saker att se över o packa. O som pricken över I:t så åker jag o mina kära vänner till smögen på torsdag. Min bil ska åka redan på morgonen och jag ska jobba mån-ons, dessutom så ska mor o far förmodligen åka iväg så jag måste tvätta allt själv. Tror ni att jag borde börja nu? Jag börjar nämligen bli väldigt stressad här. . Alla frågar har du börjat packa än, nepp inte en grej säger jag med ett leende. O då säger varenda kotte, men vadå, när är de du flyttar? Haha Im so slö and slow.

Men först, stan och systemet för ikväll kära vänner så blire party och 20 års fest för Calle och Peter, Congrats!

Kolmårdstroll, är östgötskan såhär illa?

Oj va jag har hört det, om o om igen. Den kära östgötskan, våra U, bland annat, Nu, du, gu, oså även dessa kära Å, som i vadå, vad menaru nu!?!. Sist jag va i stockholm hann jag inte ens beställa en maträtt innan han sa ojsan hela vägen från Norrköping! Jaha, oj hej, jag behöver inte presentera mig för det står visst skrivet i pannan var jag bor. . . Om inte de så på stämbanden. Men vad gör la de så länge inte hatta är på sne?!
Å andra sidan beror de faktiskt på vem man frågar, ibland har jag hört att de mer varit en blandning av östgötska och stockholmska? Frågan är hur fin den blandningen kan va. . .

Häromdagen på jobbet försökte jag förklara för någon i telefonen att hon inte kunde se sina semesterdagar på "specen" än.  - Jaha på speecen säger du?! Fortsatte fråga lite till, sen lite senare kom det igen, vart kunde jag inte se dagarna sa du? Jag svarar, - På specen. . .  Sen lite senare i samtalet strax innan vi skulle lägga på så säger hon glatt, ja men nu är ja me, du menar löne spesssen. (riktigt betonat på s;en) Haha men jag ska inte säga att det inte är roligt.

Kommer nog aldrig glömma ett besök hos min kära syssling som jag inte träffat på år nere i skåne. Kan ni hutta mjölken? Var haru pungen? (pennan). Sen lilla historian Johan kom o skulle dra när jag låg nyvaken, jag lovar den va 10 minuter lång. När han var klar skrattade han så han tjöt, hahah ja de va kul sa ja lite för att inte verka dum. Förstår du inte? sa han då? Haha ne förstod inte ett ord erkände ja, då började han en gång till. Men sysslingen sa förståeligt till att med den dialekten kunde han säga det 40 gånger utan att jag skulle förstå. :P

Har ni också varit om sånna här pinsamma saker, ni vet när man bara nickar o håller med för att man inte villl fråga ännu en gång vad människan sa? Oj oj oj de har jag, blandannat där när jag skulle handla med hennes pojkvän (ex) som skulle påpeka att Trelleborg är himla litet o tråkigt jämfört med norrpan, haha jo en aning sa jag. - Det kanske beror på sällskap sa han lite sådär för att skojja till det. Dum som jag är så svarar jag, haha jaa. Tack för den sa han o as garva, först då frågade jag vad han sa igen, osen fick ja skämmas en del mendans vi båda garva.

Nog om detta. En sak är säker, Göteborskan är GULD värd :)




 

20 snart 40 . .? Nej tack, stanna på 20 år..

Till att börja med vill jag bara säga ett stort tack till alla underbara vänner som gjorde 20 års festen otroligt lyckad! Ni är guld värda!
Blev en del folk och Mamma & Pappa fick nöjjet att städa..

- Kapsyler i blomkrukorna
- Flaskor och burkar överallt. (Fyllde tydligen upp ett antal påsar sen när det städades)
- En ugn dränkt i Jäger.
- Fimpar i ljuslycktorna
- Flaska drick yoghurt på toaletten?
- Sverige kläder här och där
- Kladdigt här och där samt dyngsura mattor. (Både altanen köket, vardagsrummet och hallen fick skuras på nytt)
- Mat på gården, på grillen, på bordet, och i köket.


Dvs inga större skador men däremot en riktigt bra kväll. ! Om ca 1 timma och 10 minuter så är jag 20 år. Sjukt, snart är jag säkert 40.. Men snart kan vara om en kvart, tre veckor eller 20 år. Dvs det är inte nu. Imorgon jobbar jag, sen blir det raka vägen till systemet (hör och häpna) sen jäklar. Då är de fest!





Tack dessutom för alla fina presenter!  < 3  Fick bland annat min älskade klocka med Marilyn Monroe, den ska få den ultimata platsen när jag flyttar! Jag är kär! Föresten, morfar såg det fin fina kollaget förut, av misstag, sen tittade han bort med en liten besviken blick. .  :D Nog om detta. Grattis till mig, 55 minuter kvar för att vara exakt, o nu behöver jag sova för inte är man ledig för det inte..







Vill bara säga det med ett ord .


FAN !




Patetiskt stressad för en knapp 20 åring.

Ja, jag känner mig faktiskt patetiskt. Jag har liksom inte tid!?

De flesta av mina vänner är ute o festar just nu, här sitter jag. Har precis gjort klart en massa arbete jag hade med mej hem från jobbet, där det förövrigt är sjukt mycket att göra just nu. Det här är patetiskt. Jag har inte köpt en grej sen jag fick lön, förutom lite skor. Jag har nämligen inte haft tid för att gå på stan o titta. Istället har jag fått beställa hem kläder från nelly. Idag beställde jag hem en klänning, skulle visat en bild men ja tog visst den sista för bilden finns inte kvar. Som sagt jag hinner inte gå på stan. Jag hinner inte heller träffa alla vänner jag vill träffa, man hade kontakten så bra när man gick i skolan o sågs jämt men vad hände sen? Jo jobb hände..

Ja har inte heller tid att planera för en 20 års fest jag tänkte ha. eller snarare ska ha. Men planering med mat osv får jag ta när jag är ledig, på fredag. Jag har inte haft tid att önska mig några 20 års presenter eller tänka ut vad jag vill ha, förutom en klocka jag såg helt random för några veckor sen. Sen är ju jag en sån så att klocka och rosor står alltid på listan och det vet mor o far mycket väl om :) Semestern dagen före Smögen blev föresten indragen, hör och häpna, det finns inte tid! Det´gick inte för att allt skulle gå under om jag var ledig en dag. . .Hur är det möjligt? Nu är jag livrädd för jag kommer förmodiligen vara själv åtminstone halva juni, vilket innebär en lönekörning. Fan. Och probably så kommer min semester i och med detta dras tillbaka i början av sommaren men jag kan säga som så att om det händer så vill jag fan ha ersättning för det också! Jag har inte tid o ta körkort, inte tid o städa rummet, inte tid o ta den där promenden jag längtat efter i veckor och inte tid att lägga mig tidigt. Jag har definitivt inte tid till att packa till flytten. Och det sorgliga är att jag fick samtal från flera vänner igår och lovade att ringa upp, men jag har inte hunnit! De finns flera samtal jag vill ringa bara för att höra hur mina vänner mår, och jag har fan inte tid för det heller?!

Ska det va såhär när man är liten hur ska det då bli när man blir stor?!







Äckliga kryp!

Jag är totalt livrädd för insekter, jag vet, jätte mesigt o alldeles vrål löjligt men så sant.  En såndär vidrig nattfjärill håller på och ugglar omkring i mitt rum, runt o runt, närmare o närmare. Jag lovar att den kan känna av hur mycke han skrämmer mig, varför skulle han annars välja mitt rum före övriga villan. ? Taskigt o gå på dom svagare skulle jag säga!  Gu så täskigt. Jag minns en gång när vi sov med öppet fönster, då flög de in en grej och jag kan säga att jag har nog aldrig sett någon liknande. Han måste ha haft propeller till vingar osen lät han som ett flygplan. Båda  skrek o gömde sig under täcket. Där låg vi för att ingen vågare ställa sig upp =P Fegis, Japp!

Idag har jag jobbat, osen varit på maxi en otroligt snabb sväng, o sist o bäst så har jag fikat med Evenlinen på fräcka fröken, en perfekt syssla i det här usla vädret. :)

Nu ska jag sova eftersom någon sket i att ladda ner en låt till mig. Dålig stil! Du är precis som nattfjäril, elak o självisk ;)
Föresten, var är alla? . . . Godnatt då imorgon blir de sommar fest med jobbet i det fina vädret. God mat o roliga lekar. Får la se vad som händer  :)





Besviken! En knallgul t-shirt hallå !?!

Japps, den här skönheten fick jag hem idag. Vilken glädje, en knallgul mans-t-shirt. Skoj tjebroj! Mamma talade om tidigare idag att det låg en Nelly påse hemma o väntade, mungiporna hamnade ungefär i höjd med örontopparna pga lyckan. Min förhoppningsvis fina kjol hade kommit! Då kunde jag ju ha den i veckan, till de tre passande skorna jag precis köpt. Men ja.. Jag vet inte vad ni tycker men jag ville faktiskt hellre ha min kjol än den där saken jag fick hem.. Ren besvikelse. :D

Egentligen skulle ja ju kunna göra en affär på de här då t-shirten kostade närmare 600 och linnet/kjolen jag beställde som är på bild längre ner faktiskt bara kostade 250. Och på fakturan står de ju faktiskt bara ca 300 kronor, dvs kjolen plus frakt. Ingen karlakarl som vill ha en knallgul t-shirt med tryck i regnbågens alla färger ? ;) Tror faktiskt den kan va fin på en såndär riktig Karl-alfred man med en alldeles lagom solbränna! ;P Nå?






RSS 2.0