Imorgon är en annan dag.

Ja här har man som vanligt mycket på gång, nu har jag och min lilla grupp flyttat på jobbet, så att säga flyttat till andra änden huset, och jag kan nog säga att vi garvade så vi tjöt när vi gick där och puttade omkring  våra bokhyllor runt o runt för att undvika alla dessa trösklar. :D Men nu är vi på plats och de känns väl bra.

Jag måste bara berätta att jag såg någon häromdagen, igår rättare sagt. Känner igen honom sen några år och det här kanske låter fel men de är en så grymt gullig och oförutsägbar pappa. Han ser ut lite sådär som en hårdrockare eller som någon från noice ungefär, madde du borde veta vem han är. :P Han är i alla fall så urgullig mot sina barn, minns inte om de va en son och en dotter men en ursöt dotter har han i alla fall, han följde henne så rart till spårvagnen, rättade till jackan och släppte av henne vid spårvagnen, sen vinkade han glatt när spårvagnen åkte. Jag har sett honom så ofta me barnen, på picknick o allt möjligt sött :) Skulle ja se honom skulle jag aldrig ens tro att han va en pappa. :D

Idag har jag sprungit runt på stan en sväng med Pemmelie, hämtade bland annat upp min inlämnade nya väska, hon sa att vi tjejer hade en förmåga att bära alldeles för tungt, och att jag skulle tänka på det., Kaanske skulle tagit en störra väska till stockholm. :P Sen köpte jag inte så mycket mer än lite sött :)

Imorgon ska jag till Tessan minsan och färga och klippa håret, gud va kul, skönt att få lite nytt =) Bara hoppas de blir bra, är ju inte van vid att ha ljusare :D men de blir nog fint :P

Tack och hej!

Mr cool, på en nattklubb?

Jag älskar att vakna och må kalas bra dagen efter utgång, det är verkligen guld värt! Igår började jag kvällen hos linda tillsammans med henne, emelie och adam. Vi pratade drack och valde kläder.. Haha. Sen gick vi i alla fall vidare till Hugo. Och det var absolut en kul kväll men jag måste nog få säga att det va lite annorlunda folk ute? Inte alls så många jag kände igen, kändes det som :D  Men en sak kan jag nog nästan garantera, Hugo måste vara enda krogen just nu där man plötsligt kan höra ljudet av låtar så som MR Cool. Ni vet den där coola katten i långa landet falukorv. Haha oj va förvånade liksom men alla stog o dansade så glatt och sjöng me för det är ju inte så att man inte kan texten :P Pga sommartiden stängde det ju två och jag kom hem piggare än någonsin och satte mig vid datorn?! Tok. Ja.. Men nåväl, sov som en stock när jag väl somnade .. :P

Idag var jag förbi bror min en sväng för att få en uppdatering på hur han och hans vän haft det i thailand och jo nog hade dom haft det bra, klättrat både här och där och träffat en del sånt folk, varav en som verkligen såg ut som en kolsvart Annanas. Haha himla kul! :D Ni undrar säkert hur sjutton man kan vara lik en annanas som människa? Jo de kan man i alla fall, han hade typ rastaflätor i en tofs mitt uppe på huvudet så de typ stog rakt upp, osen va han liksom bara så sjukt lik i övrigt med :D Fick en väska av honom som jag verkligen gillade så det tackar man ju för, o då menar jag att jag fick den av min bror och inte mr Annanas ;)
 
Sen åkte jag hem och storstädade rummet och efter det /under tiden kom Emelie förbi och vi diskuterade allt mellan himmel och jord. Sen slutade det med att vi såg Wipeout och Sanningens ögonblick precis som varje söndag. Och nu gott folk så ska jag sova. Imorgon vankas jobb igen. På ett sätt är jag faktiskt taggad, taggad för jobb liksom? hur låter inte det :D


Stockholm - Kurs.

Som jag nämnde tidigare så var jag i stockholm på kurs Tors-fredag nu i veckan. Faktiskt mycket trevligare än vad jag kanske trodde från början. Dock så är jag ju som jag är så jag glömde ju självklart någonting som för mig i alla fall är ett MÅSTE att ha med, jag glömde nämligen mobilladdaren kom jag fram till när jag satt på tåget upp. Klantigt gjort men så var det.. Så tyvärr vågade jag inte roa mig alltför mycket med mobilen, som tur var lånade jag Pintos laddare ett tag där på morgonen på hotellet, min telefon suger ju verkligen batteri!

I alla fall så va kursen ganska "intressant" måste jag säga, det va en kurs i Lönesystemet, personec S, Lärde sig lite mer grundligt om alla bilder oså så nu vet man väl lite mer varför man gör som man gör med styrelement o allt men jag kan lova att inte gjorde kursen mig till något proffs i alla fall.. tyvärr :D På kvällen åkte fyra av oss bort till Kista Gallerian och shoppade lite, hittade otroligt mycket, men allt fick inte följa med hem, den äran fick ett ett par skor och en som jag brukar säga "vardagsklänning", sen slog tre utav oss ner för att ta något att äta och dricka, medan den fjärde gick vidare för att möta upp en kompis. Ja som trodde vi skulle va tillbaka senast 9 för att njuta av dom riktigt fina hotellrummen trodde fel, halv 11 ungefär va vi tillbaka, men så stängde ju inte gallerian förrän 21.00 där, tänk om affärerna hade öppet så länge här?! De borde vi väl ändå införa här i norrpan. :)

I alla fall så var hotellrummet riktigt fräsch framförallt badrummet. De va otroligt skönt att burra ihop sig bland kuddarna i dubbelsängen och zappa lite på tvn och bara vara. Fredagen va de bara kliva upp och äta frukost för att sen gå tillbaka till kursen och efter det tåget hem. Helt okej resa, faktiskt väldigt trevligt men att komma hem till högar av snö i Norrköping, de va INTE okej. 

Man borde faktiskt ta in på hotell oftare för att bara vara, det är riktigt underskattat, och visserligen kanske lite för dyrt. :D Jaja, nog om det. :) 

Hittar ni soffan ?

Haha för en liten stund sen kom papps in, han tittade mot ena hållet i rummet sen tittade han på mig igen och de räcker me blicken kan jag lova. Ja vet sa ja tugnt. Förstår inte hur ja gjorde det men på något sett lyckades jag. Ja har som några visste sovit senaste tiden i min brors lägenhet då han själv är i Thailand, men imorgon kommer han hem o eftersom jag skulle på kurs i torsdags så flyttade jag hem redan i onsdags, och på något vis va de visst en hel del när jag väl skulle ta mig därifrån, ungefär 4-5 kassar typ papperspåsar och två resväskor. En del har jag plockat upp ur väskan bara men sen hann jag inte längre, och dessutom har mamma tvättat massa som är rent men inte kommit in i garderoben då jag inte varit hemma.  och ja jag vet inte, soffan är i stort sett borta.. Den bara smälte bort =D De jobbiga med det här är var ska jag börja plocka? :D Skönt att allt åtminstone är rent. Då har jag bara ett problem, hur ska jag få in allt i den redan fulla garderoben? Lösning tack!  . . . Min egen lösning är att göra om hela mittt förra rum till någon sorts walk-in closet. Men mamms och papps är inte riktigt lika förtjusta i idén. :P



Och bara för att tala om det att får man bara bort alla kläder, så är de ju trots allt ganska städat (A) Nu ska jag nog ta och skutta i säng och ladda inför morgondagen, blir det fest ? Kursen och stockholm osv skriver jag eventuellt om imorgon, om jag nu känner att jag är lite sprallig i fingrarna så att säga ;) Godnatt

Kurs i stockholm

Tiden har bara sprungit iväg den här veckan, helt sjukt va de går fort. Jag har beställt en ny bikini, den va sådär fin. Sen va ja tvungen att köpa mej en väska, eller tvungen är väl dumt o säga, jag har älskat den sen första gången ja såg den för ungefär ett år sedan.. Men nu behövde jag verkligen en väska till imorgon så jag passade på att köpa en jag älskar.

Imorgon ska jag nämligen på Kurs i Stockholm, händer mycket på jobbet just nu kan jag kanske påpeka. I alla fall så är jag tillbaka först fredag kväll, kursen håller på i två dagar så jag blir kvar där på hotell i stockholm me några andra från jobbet. Det blir nog bra, man får se de positivt, det är ju en erfarenhet. Däremot så kommer de väl kännas ensam därborta men en natt borde jag väl klara ?
Tåget går halv sju imorgon bitti så nu måste jag verkligen packa och gå och lägga mig.


Adjöss och hej då. Ha de strålande! Hör av er, haha. Roa mig så att säga, därborta i ensamheten. Bjuder kanske på ett mer spännande inlägg när jag är hemma igen, har liksom inte haft tid..


Vit men perfekt helg.

Då har ännu en helg gått, som jag faktiskt hade tänkt så blev de en helt lugn och vit helg. I fredags kom Martin och Emelie förbi och vi såg Eurotrip och mest umgicks. Väldigt trevligt måste jag säga. Och inte de minsta sug hade jag för att gå ut, trots allt. Jag vaknade upp med tuppen, dvs den typen av tupp som går upp halv 9. Smsade Linda och frågade när det var dags att åka och talade om att jag va sjukt pigg och kunde åka närsom. Lite senare ringde Linda upp och då hade jag visst somnat om, herre jösses va trött jag va. . De där med att jag kunde åka närsom ångrade jag ganska snart  =D  I alla fall så var det bara börja fixa sig, och med de pangväder som va så va de ju sjukt kul. Vårkläder, jeansjacka och tygskor, de är ju för underbart! Snart var jag linda, emelie, adam och Pinken på väg till Linköping. Folk i min bekantskapskrets är nog kända för att vara ständigt hungriga och i den kategorin platsar nog även jag. Linda skulle upp till sig och byta jacka innan de va dags, hon kom ut med lite matsäck. Några mackor och ett glasspaket med två stora skedar. Haha en jäkla syn, glassen va helt på Pinkens beställning men klart att man inte kunde låta bli att smaka av de goda. Glassmonster som man är.

Sen var vi framme och gick några varv på Ikea. Jag skulle på beställning av mor och far handla lite piff piff till min brors lägenhet och det gjorde jag. Dessutom söta saker till mitt rum så att nu längtar jag nästan efter att få flytta hem igen :) Onödig som jag är så drogs jag med i de där flytta hemifrån stuket som Linda och Adam lever i just nu så jag köpte med mig några dunder söta muggar från nordik. På tvång så fick vi Linus att styra in till Ikea sen igen för att även få kolla i klädaffärerna även därifrån kom jag med en påse. Trots detta va de ett ganska billigt kalas.

Senare på kvällen skulle vi gått ut, men suget bara släppte helt och vi bestämde för att strunta i det. Planerna gick i kras jag och Emelie gick och köpte pizza för att stilla den eviga hungern som jag nämde förut =D Tessan bestämde sig för att inte dyka upp, vilket va tråkigt men förståligt då hon inte hade bil eller hur det var. Lite senare kom istället Martin och Pinken och vi såg på film och umgicks helt enkelt. Nu sitter jag här i väntan på Tessan och Emelie så blir det ännu mer film. haha Rejäl uppdatering på filmer den här helgen. Men det är trevligt det med. Skulle gått på basket idag men hur ont de än gör att säga så hade Pinken rätt ;P Det var ingen basket idag då Dolphins redan var vidare.

Nu ska jag dra, På återseende.

   
(Inte direkt nya bilder men de får man ta. :D )

Knäck en nöt för nu är det helg.

Äntligen helg igen, veckorna går så fort så jag hinner knappt blinka. Igår blev de en sväng på stan efter jobbet med Emelie, hade bara tänkt att köpa stumpbyxor men självklart så hittade jag en vårjacka i första affären, precis en sån som jag velat ha, och även en klänning/linne. Då kom jag till vägkvalet, marin blå eller beige.? Jag köpte den blå och med lite tur och ett brev hemma från Åhlens så blev det trots allt ett trevligt kalas.

Men idag efter jobbet så kilade jag ner på stan igen me mamma. Hade nämligen fått beslutsångest ( Ovanligt när det gäller mej? NEJ!) Så jag ville kika på den beiga med.. Jag tittade på den och sprang även upp till MQ och köpte en jeans jacka. Finally, tittat på den så länge! Sen skjutsade de hem mig och ganska snart kom jag på hur hungrig jag var och fick dessutom för mig att jag verkligen ville ha den beiga jackan istället, så jag grabbade väskan och den "gamla" jackan och började marchera i rask takt, snart va ja där och bytte till en beige. Och gick dessutom förbi polarna pär & per och köpte med lite wok time. SMASKENS.

Väl hemma åt jag upp vitlöksbrödet, åt ytterst lite nudlar och drack lite cola och nu är jag mätt?! Vilken besvikelse. Och nu sitter jag och grubblar på de gamla vanliga, gjorde jag rätt? skulle ja ta den beiga ? Snälla säg ja, och om ni tycker något annat så säg det inte :P haha eller jo, gör de.. Välj själv föresten. Beslutsångesten knackar på även där.

Ikväll blir det lugnt.. Såååå lugnt. Och tro det eller ej, men det är otroligt skönt och jag ångrar mig inte de minsta ! Det trodde ja aldrig själv ens. Haha.

Imorgon blir det Linköping. Skulle åkt dit med Emelie men sen pratade jag med linda som också skulle dit med Adam och Pinken. Så då bestämde vi helt utan någon annans talan att vi åker allihopa. Och kvällen är väl ännu ett mysterium, lät som att Emelie börjat smida planer som även för mig lät väldigt bra. Lovande dag helt enkelt. [För att tala om det såhär i efterhand så har vi nu avslöjat planerna för Adam och Emelie, båda två tyckte det lät bra. Pinken däremot har fortfarande ingen talan. Haha förlåt vännen, men du får överleva trots att vi är med, de klarar du väl? ;) ]

One last word for today. Korgdunk?

Då var det snart helg igen, känns helt sjukt, dagarna bara springer förbi, börjar ju snart bli rädd för att bli gråhårig! Okej, kanske var att ta i men ändå. Idag har jag i alla fall jobbat, as usual. Ännu en lönekörning, var ju nyss en? Men men så är det. Sen gick jag hem och åt lite granna och pustade ut ännu lite granna. Sen hämtade Emelie upp mig och det styrdes mot Stadium Arena för lite korgdunk, dvs basket. Sjukt kul! Man blir så pepp, satt där helt inne i matchen och det kändes som att jag nästan skulle kunna flyga upp från platsen jag me under vissa mål, precis som dom runtomkring. I alla fall vid dom där riktigt snygga målen där bollen bara flög swisch disch, runt spelare, bakom ryggar oså dunk ner i korgen. Jag tror kryschmyntan från förra Idol juryn skulle kalla just det för ett hallelulja moment. Hur det nu stavas. =P 

På tala om det så mötte vi några vänner, eller kanske ganska många men framförallt, En oväntad som är otroligt snäll, helt sjukt haha och lite komiskt dessutom. Ses på fredag liksom haha. Sen en liten tös, inte alls så gammal, hon satt bakom oss, lägg märke till den ironiska tonen på satt. Hon var nog den sötaste jag sett, stog bakom och pillade i håret och på axlarna hela tiden, sen bara tjoho så böjde hon fram huvudet precis framför mitt, ohoo osen va de andra sidan på huvudet, sen fortsatte hon dessutom likadant på Emelie, och så höll det på hela matchen. Men hon va så söt så inte gjorde det något. Hon va en såndär som man skulle kunna proppa full me socker och ändå, trots detta skulle hon inte kunna bli en gnutta sötare!

Sån är inte jag så nu behöver jag min skönhetssömn, så med detta sagt så ska jag faktiskt gå och lägga mig och för en gångs skull kanske det kan bli en skönhetssömn?  Tror ni jag vaknar och ser ut som sjukt söta Rachel Bilson imorgon? De tror inte jag .. Men så länge jag vaknar efter en skön sömn så är jag nöjd. Godnatt =)

Får dom verkligen någon fisk?

Ni som känner mig vet att jag kanske är en sån som tänker alldeles för mycket men det är helt enkelt så det är. Det är smällar man får ta. Och jag måste säga att jag förstår inte hur folk hinner med allt om dagarna ? Jag gör det ju inte?
Idag har jag i alla fall jobbat som vanligt, sen var jag hos läkaren igen och nu står jag på kölistan för att operera bort halsmandlarna också, hur jag nu ska hinna med det. .  Det var efersej inget jätte måste men det va lång väntekö så han skrev upp mig så får jag eventuellt säga ifrån när det är dags annars.

Nu kom jag precis in från en promenad, helt annorlunda nu när jag bor i min brors lägenhet. Jag gick en sväng runt strömmen och ja det kom en del tankar på vägen. Jag såg en alkoholist som stog mot en vägg och söp, tanken va väl ungefär stackars patetiska människa. Men sen vet ju inte jag vad som fick de så, men det är ju hemskt om de nu måste gå så långt. Lite senare på min lilla vandring mötte jag en jag mötte lite tidigare, hon sprang, det va ju duktigt, själv gick jag i rask takt och tänkte jag är ju i alla fall ute och går. Sen kom jag förbi en affär, en matbutik, med rysk och polsk mat?! Visste ni att det fanns här? Det kan ju ändå inte gå bra? hur kommer man liksom på att starta en sån butik? haha hellre ännu en ica. :) och nere vid strömmen ungefär överallt så stog det folk och fiskade, jag menar inte att vara negativ på något vis men hur sjutton orkar dom stå där i kylan och ensamheten och fiska? Och hur har dom tid, det kan väl dessutom inte finnas överdrivet mycket fiskar i strömmen ? Jag tror dom följde stömmen och strömmade sig ut mot havet eller något.. Men dom kan ju stå där och fiska, dom går säkert förbi en fiskaffär på vägen hem och köper en biffig fisk som dom kan skryta över för frugan när dom kommer hem :)

Sen kom låten lägg benen på ryggen och det gjorde jag. Nu ska jag lägga köttfärsen i pannan och laga mat. Och då menar jag stekpannan och inget annat.


På återseende.

Matlagning

Nu är man som det så vackert heter kattvakt åt min bror som är och lever loppan i Thailand. En egen lägenhet för sig själv och dessutom jättenära jobbet är inte dumt. Snart kommer Emelie förbi och det ska tillagas potatisgrattäng med fläskfilé bearnaise sås och vitlöks bröd, så jäklarns gott! Ska tjuvstarta lite här nu innan Emelie susar in tänkte jag så helgen berättar jag om senare. :)

Wish us goodluck! Dom som känner oss väl vet att matlagning är som grekiska för oss, man skulle kunna säga att jag väldigt gärna äter maten, men tillaga den kan gärna någon annan själ få göra. Men ibland blir man inte serverad, eller jo de blev jag efersej men den maten var inte lika lockande så jag tänkte ändå att vi skulle testa på något nytt. DVS laga maten själv. Har ju hänt förr men mer i form med pannkakor eller pastasås osv, de mest simpla sakerna liksom. :)


Well well. På återseende.


Norrköping <---> Stockholm på x antal timmar

Jahapps idag har man varit på en liten shopping trip i stockholm tillsammans med fröken Wieselgren. Väldigt trevligt måste jag nog säga.

Måste bara citera lite granna här;

Första mat stoppet, Mc donalds, eller den gula måsen som någon annan skulle sagt, fråga mig inte varför. I alla fall så beställer Emelie
-En mellan cola och en mellan pomme. - En vadå ?säger hon i kassan frågande. - En pomme säger Emelie igen. - Menar du en pommes fritz ? säger hon i kassan då?
Liksom herregud, vad annars kan ordet pomme betyda riktigt så lustigt är det väl inte?


Sen när vi sitter på Pizza hut så hinner vi inte ens säga hela beställningen innan servitören säger;
- Jasså, hela vägen från Norrköping alltså? - Hahah är det så tydligt menar du? säger vi tillbaka och skrattar, osv.
Lite senare försöker vi beställa notan när vi inte orkade mer, men hörrni ät de sista me säger han och slänger på ännu en pizza slize på våra tallrikar.. Det såg ju lockande ut så visst åt vi lite till i alla fall. När vi sedan skulle betala kläckte han ut sig att jag var så lik någon han kände från Norrköping men hon var inte alls lika smart enligt honom så helt lika var vi visst inte.


En annan komiskt grej var att vi såg en butik jag prångt skulle gå in i, men vi hittade inte ingången, och då ville jag ju såklart gå in i den ännu mer så vi gick runt hela, och gick in i butikerna runt om och försökte hitta någon genomfart där. Sen tillslut stog vi på samma punkt där vi börjat, så sa jag okej då vi får väl strunta i de, o då öppnas dörrarna, precis framför oss?! Där vi till o me stått från början och diskuterat vart dörrarna kunde vara :D

I alla fall så tyckte jag först att de där med att Shoppa i stockholm var överskattat den här gången, då de enda jag hittade kostade way to much! Men sen rättade allt till sig och allt som allt fick jag med mej en svart hög kjol (Ja, tanken slog mig att jag har tre stycker oanvända hemma men däremot så påverkade det inte beslutet) Ett par blommiga tygskor, adorable! Ett linne, ännu ett par jeanstights, underkläder, ett linne / överdel vad man nu ska kalla det, sen smink och en ursöt sminkväska, rund och gosig, dessutom blommig och rosa. Så söt så jag kunde inte låta bli. =)

Trots allt detta borta bra men hemma bäst. Och imorgon blir det dessutom fest!
(Oj vad man blir fyndig när tröttheten slår till)   Godnatt


En Shopaholics Bekännelser

Var som jag skrev i det tidigare inlägget på en förhandsvisning på den filmen idag, heter typ Confessions of a shopaholic eller något, vet inte riktigt till punkt och pricka men det jag vet, det är att den var sjukt bra! Verkligen någon jag tipsar er om, och ja kanske ganska mycket tjejfilm men till er tjejer, SE DEN! Nu kostade det ju ingenting men jag hade absolut tyckt att det hade varit värt pengarna. :) Så bara som ett litet tips, premiären är den 20e har jag för mig. BOKA.

Sen har jag inte så mycket mer att säga.. Imorgon blir det stockholm, det ska bli riktigt kul. Får se vad och om man kommer hem med något men det hoppas jag väl. Det blir i alla fall Pizza Hut och det är ju inte dumt för fem öre. Den här veckan har verkligen gått som en dans, och det är fortfarande mycket kvar som ska hinnas med.. Men det löser sig. På ett eller annat sätt. :)

Nu ska jag nog ta och lägga mig, hade med mej lite jobb hem men jag orkar verkligen inte jobba något nu. Vill bara somna in och sova tills jag vaknar.. Tyvärr så hinner nog klockan väcka mig före det imorgon men ändå =) Principen är inte dum!


På återseende.

Förhandsvisning - Shopaholic, and la Stockholmia

Jag kan slå vad om att jag sett ganska nördig ut nyss. En bärbar dator i knät och en annan bredvid mej samt pratade i telefonen, men det är så det kan gå om man har banken på den ena och musiken på den andra. =) Nu är bussbiljetterna till Stockholm på torsdag bokade i alla fall. Det blir en liten trip tillsammans med Emelie, hoppas på att hitta en del fint. Och har inte Annielle salongen så ska vi även försöka möta upp henne en sväng. Det blir nog fin fint.

Idag var jag på stan en sväng efter jobbet med Emelie, hade lite ärenden, sen blev jag hungrig och vi gick till mina kära vänner på Woktime. Dom är så trevliga så, innan jag fick beställa så frågade han glatt om jag inte ville gå på bio, och jag blev lite ställd och förstod inte riktigt, men sen så sa han att dom hade fått biljetter till en förhandsvisning på Shopaholic imorgon. Så då undrade han om jag ville ha, javisst varför inte tänkte jag, han frågade hur många men de kändes dumt att be om fler än två så imorgon ska jag ta med mej Emelie och gå på bio. Blir säkert bra, otroligt passande film kan jag tänka mig, alldra helst innan stockholmsresan nu. Haha

Imorse föresten så kan jag bara passa på att sådär smygnämna att det var en himla trevlig Chaffis på spårvagnen, Godmorgon sa han trevligt till alla som gick på. Däremot så skulle de kanske inte skada om han också drog lite på läpparna men han såg ut lite som en såndär som inte ens är kapabel till att le, inte ens åt de allra roligaste. Då får man kanske nöja sig med ett godmorgon :) Det var i alla fall en liten uppdate från mig, nu ska jag nog tvätta bort sminket och skutta i säng trött som jag är.











G   O  O  D  N  I  G  H  T

Great as always.

Ja då var man hemma igen efter dagens påhitt. Och jag måste nog säga att ja, helgen har varit  otroligt bra. Det var inte menat men den bestog av flera roliga utgångar. I fredags blev de Otten/Hugo med Emelie, Martin och Olle. Väl där mötte vi även en himla massa roligt folk och ja man kanske kan säga de gamla vanliga med fler? Linus med komp. Och även Pinkevink. Himla kul kväll. Dagen efter blev de trots allt utgång också.. Blev svårt att hålla sig vid de där beslutet om att ta de lugnt. Men såhär med facit i hand så är det inget jag ångrar =)

Hör och häpna, jag har övningskört i helgen också, och de va ju ett tag sen det hände. La beslag på min brors bil och bestämde oss för att köra med hans bil istället då den ändå typ står här jämt då han har jobbarbil.. Den är betydligt smidigare att börja med än våran. Och ja, de gick nog faktiskt väldigt bra trots allt.

Idag har jag varit på basket med Emelie, Tessan, Alem och Pallepalm. Inte så att jag brukar gå på basket och jag får väl kanske lov att erkänna att det var roligare än väntat. Inte min favoritsport i vanliga fall. Något lite komiskt var väl kanske att Linda Adam och Pinken också var på basket vilket jag inte alls visste om. Och av hela stadium Arena så sätter dom sig på raden och stolarna precis bakom oss. Och dom såg inte ens att de va vi, vadå slump? :D haha . Sen var vi alla väldigt hungriga. Vet inte riktigt varför när man tänkte till sådär efteråt men vi delade på oss på tjejer och killar så att säga och åkte och köpte hem pizza. När vi ätit kom Alem och Pallepalm tillbaka hem till Tessan och vi såg de där nya programmet, wipeout eller vad de nu hette, men också Sanningens ögonblick. Så himla kul! Skadeglädje får man väl kanske erkänna att det är men dom får skylla sig själva som ställde upp. =)

Och jag vet inte riktigt vad jag ska säga men när det gäller vakterna på Hugo så blir de visst bara mer o mer pinsamt.. Vi mötte först ena vakten ute, självklart både fre-lör. Men inte nog med de så dyker han upp både på basketen och sen även på pizzerian, av alla pizzerior i stan vad är då risken att vi ska hamna på samma ? Haha jag ska nog inte skriva ner helt vad som sas men de blev en blandning av himla roligt och pinsamt i alla fall.

En helg med himla mycket slump var de i alla fall. Nu ska jag sova och imorgon får man väl kanske höra vad en mr bestämt sig för. Fly till Norge eller inte fly. I alla fall så vet du vad du betyder och förhoppningsvis så flyttar du väl inte föralltid i så fall. Nog om de det rör trots allt inte alla. Inte för att något här kanske gör det men ändå.. Lite privacy ska man ha.







Adjöken

So sick of this .

Också va de söndag igen. .  Varför ska tiden rusa iväg så dant? Jag minns i fredags när jag satt på jobbet, i alla mejl jag skrev kunde jag bara inte låta bli att skriva "Trevlig helg" det va ju fredag liksom, så det känns alltid lite fredagsmys att önska folk en trevlig helg. Sen åkte jag hem från jobbet och där började allt.. Fullt upp hela helgen och ändå känns de inte som att jag fått så mycket gjort. .  Ja jag har ju faktiskt inte ens haft tid att skriva blogg, eller ja där kan det ju vara orken som satt sitt också..  Nu vill jag bara göra någonting. Spendera de sista lilla på den här helgen på något riktigt kul, de vore verkligen inte fel. Jag vill inte ha måndag imorgon, de är de värsta med en helg.. Att när den är slut kommer alltid söndagsångesten. .

Oj jisses vilket dystert inlägg, men den bjuder jag på ändå. Jag skyller på det tråkiga vädret.. Jag vill ju ha förra helgens väder, strålande solsken?! Jag tycker det är dags för vårsolen att komma och stanna.


Strong enough, especially for being 10 years old!

På tala om att vara stark så måste jag bara säga en sak.. Jag var på stan en sväng idag med Emelie, och sen på Maxi en sväng. Där hade dom någon sångtävling för barn mellan 6-12 år och ja vad ska man säga, vi kunde inte låta bli att stanna och titta till lite och jag blev verkligen imponerad. Det var en tjej, hon kanske kan ha varit mellan 10 och 12.
Helt otrolig verkligen, hon står där och sjunger I remember love med Sarah Dawn Finner. Efter första stycken pajjade någonting och musiken slutade..

Där stog hon själv på scenen, hon tittade sig förvirrat omkring och undrar vad som hände, man ser liksom oron i blicken osen bara fortsätter hon, helt själv! Utan musik och allting så sjunger hon hela låten, hon sjunger verkligen ut och gör det dessutom så otroligt bra! Ja va verkligen helt rörd, hur klarar man det? Jag är 20 år och skulle aldrig stå o sjunga sådär på en scen, och jag skulle nog allra helst inte sluta om musiken slutade! Sånna personer beundrar jag verkligen, att stå där och sjunga i mikrofon på en scen för alla människor och dessutom försätta nära musik pajjade. Helt otroligt! Henne kommer det garanterat att bli något av. :) Man blev ju nästan tårögd när man stog där ju!

Dessutom parkerade vi i nya parkeringshuset, så de så. Coola hissar vill jag lova, dom pratar. :)




Is this goodbye ?

Uppenbarligen så är det här ett inlägg som är väldigt svårt att skriva, jag raderar rad efter rad och det är verkligen inte likt mig. . Men jag vet liksom inte vart jag ska börja. Ni vet när det känns som att en pusselbit fattas, hela tiden.. ett stort hål i mitten av bilden, ungefär så känns det. Jag kan inte riktigt förstå, det värsta jag vet är plötsliga nyheter. Och det är nästan ännu värre att förutsee vad det handlar om för att inse att det var rätt och att man bara måste gilla läget.. Men jag gillar inte läget.. Vad är ett pussel utan den där sista biten? Vad är livet utan den där stora stöttepelaren i mitten? Jag vet, vad hände egentligen men den positiva biten som jag skrev om några inlägg tidigare.. Helt ärligt så vet jag inte. Just nu blir jag bara påmind hela tiden.. Precis hela tiden.

When I look up in the sky I see you. Then I turn and close my eyes and It's you. When I'm sitting all alone in my room, everything reminds me of you. . .

Förlåt men jag finns inga ord, nu ska jag äta choklad och lägga in de nyinköpta kläderna. Jag vet, förlåt jag handlar och möjligen äter mer än vad jag borde. Men det gör mig glad. Jag behövde det efter gråten i halsen hela dagen.






Tänkte bara klargöra . .

Jag har fått höra riktigt många gånger hur klädberoende jag är, samt hur shoppinggalen jag är osv.. och ja, vad ska man säga, pengar har alltid en förmåga att rinna igenom händerna på mig, vilket jag också har fått höra några gånger, kvittar hur mycket det skulle va, jag kan alltid spendera. Och jag har faktiskt tänkt att jag ska dra ner på det men så varje gång jag tänker de så blir de där vanliga, "jag börjar nästa månad" visst har ja sparat lite nu men en del skulle nog få chocken om dom förstod hur lite. .
Problemet är det att det finns så mycket fint! Och allt detta vill jag helt enkelt bara ha, de är liksom inte bättre än så.. Jag har spionerat på ett linne på mq i antal dagar/veckor nu och ja, nu ligger det här bredvid mig. . . Likaså ett annat linne som jag köpte i veckan.. Hur kommer de sig att det ja längtat efter att köpa, blir mindre populärt än de som liksom bara slank med hem i farten?  I alla fall så är jag lite osäker på dessa linnen.. men i vilket fall som helst så måste jag behålla något så jag kan ha de på mig imorgon :P Hittade även en t-shirt, den fanns i två otroligt fina färger. En ljus orange och vit, och en ljus lila och turkos. Randigt! Oh så sött liksom, och billiga va dom, jag köpte den ena men frågan är om det är värt det att köpa båda? Eller vilken utav dom ska jag annars ta? Ska ju trots allt till stockholm med. .  Fröken beslutsångest, Så var namnet. Och jaa, va resulterar beslutsångesten oftast i ? Jo att jag tar båda för att slippa välja. . . Hopplösa människa!

Det är bara inse att om jag någonsin skulle flytta hemifrån med någon så måste denna person acceptera de faktum att jag förmodligen kommer behöver ett eget rum bara till kläder, skor och jackor och dylikt. Det är inte ens diskuterbart. En "walk in closet" vill jag ha. To die for! Tur att jag har mitt gamla rum dvs mitt extra förråd där allt jag inte vet vart jag ska lägga ligger huller och buller.

I alla fall, trevlig dag. Jobb, osen stan med Linda, och på den lite käk på Wok Time som alltid. Mumma! Sen vidare med tillökning i form av Adam, ja som sagt vidare till Nordik och därefter hamnade vi på City gross där vi lyxade till det med oerhört goda och säkerligen nygjorda biskvier. Mumma igen!

Ointressant inlägg, förlåt. Men de blir inte bättre. .
Jag vet att många kanske inte förstår, men alla är vi olika..

 

Trying to reach out to you.

Nu är det sådär att det är någonting som jag vill tala om framförallt för en person, men även till er andra. Ett litet tankesätt man kanske borde leva efter. För faktiskt så är det ju så att;

Kan jag? Ja, då kan du.
Kan han? Då kan även du.
Kan hon? Kan garanterat även du.
Kan ingen hitills, ja då ska ju alltid någon vara den första :)


Säg som så att du ska hoppa bungyjump, då vill man ju ofta se någon klara det innan. För kan den och överleva, ja då kan ju även du. Jag tror att det är automatiskt så man tänker. Man kanske ska hoppa över en bäck, sjävklart så ber du ju din kompis hoppa först för att se om det ens är möjligt så du slipper hamna mitt i bäcken o bli dyngsur, hellre kompisen liksom så du mera får dig ett gott skratt ;) Klarar kompisen det? Ja, då hoppar du med. Klarar kompisen det inte, ja då börjar du ju tänka att du kanske borde gå en bit till bort till bron. Eller så chansar du men det är inte poängen. Poängen är den att det är du själv som bestämmer.
Ger man upp då går det inte, det kommer inte till dig självmant /kanske finns undantag ibland/ men ju mer man försöker ju mer ökar man chansen. Och ju mer positiv man är, ja även då ökar man chansen så mycket mer för det är ju då man försöker utan att det känns jobbigt, alla vet väl att något som tar emot sjukt mycket att göra inte ofta slutar så bra.? Dessutom, så var positiv så får man i alla fall en rolig väg till målet. Når man inte målet under utsatt tidpunkt så att säga, så är man säkert en bit på vägen i alla fall. Men visst känns det väl bättre att tänka jag försökte i alla fall än att från början säga det är omöjligt och ge upp för att sedan vänta på att miraklet kommer och knackar på din dörr. .

Förstår du/ni poängen?
Det är vi själva och ingen annan som sätter gränsen för vad som är möjligt och inte möjligt.
Ännu en liten jämförelse, det ska vara absolut omöjligt att råna en bank och komma undan med det, men hur många har inte klarat det liksom? Och med det försöker jag absolut inte säga att jag har eller planerar att råna en bank. ;)



Kan ni ta körkort, ja då kan väl för sjutton även jag?! Eller ?


         

Ja tänk själva, hur många gånger har ni inte suttit i skolan och tänkt för er själva att studenten inte kommer inträffa?
[Varför var jag så dum och tittade på dom här bilderna? Tårarna kom ju direkt.. Jag var så lycklig den dagen, det finns inte ett enda kort på mig där jag ser vettig ut. En av anledningarna till att inga tack-kort skickades ut. Alla bilder var i farten med en gapskrattande Emma ]

I alla fall. Punkt slut!

Oh god I do, I stil need you.

Jag måste bara skriva av mig lite, vilket har märkts ganska uppenbart idag men ändå. Läs om ni vill annars kvittar det, kommentera gärna men det är ju inte så att jag dyker upp i era drömmar om ni inte gör de :)

Jag tänkte bara påpeka att jag lärt känna så sjukt mycke folk senaste året typ, vilket är en himla kul grej. Vänner och bekanta de kan man jju bara inte få för mycket av. Och alla ni borde kanske veta att jag är glad att jag träffat er, men så blev jag nyss sådär väldigt faschinerad /om de nu stavas så../ över att en jag faktiskt träffade i Idre för över ett år sedan dvs förra vintern, bara kort över en kväll sådär rent ut utav en slump fortfarande hör av sig väldigt ofta och regelbundet bara sådär för att fråga hur det är och hur livet leker. Det är ju faktiskt himla trevligt må jag säga :) Vi pratar ju oftare än vad jag pratar med många här hemma som jag ändå varit väldigt nära.

Det  är absolut inte så att jag försöker säga att jag är så himla mycket bättre än någon annan på att höra av mig för det är jag minsan inte och det händer nog ganska ofta ändå att jag exempelvis lägger ifrån mig telefonen när jag fått sms och tänker ska bara hämta något att dricka så svarar jag sen och wipps! så var det bortglömt..  Inte direkt smset i sig men det där att jag borde svara kan vara som bortblåst. Men det är i alla fall inte meningen och det vet nog de flesta jag känner om :)

Men det jag kanske försökte säga med det här är att man kanske borde höra av sig lite oftare till alla vänner och bekanta? Oftast numera gör man väl mest det när man har någonting att fråga om. Men inte litet sms som undrar hur det är, vad som händer framöver eller kanske ett godnatt sms, det är väl egentligen ingen stor grej? Men visst blir man väl glad när dom väl kommer?

Nu ska jag ner och kika i kylskåpet efter något gott och onyttigt, dumma dumma Emma, du borde inte. Men ibland är det såå värt. Väldigt bildlösa inlägg men så får de väl vara?!

Åldersnojja ?

Händer det er också ibland?

Att när ni kanske sitter hemma o har en allmän usch dag så tänker ni så mycket så ni till slut mår dåligt ? Det är inget bra, jag tänker alltid för mycket.. analyserar hit och dit. . Tro mig jag vet hur det är att gå vilse i sina egna tankar, och som ni kanske märkt en eller annan gång så vet jag även hur det är att gå vilse i sin egen text. .  Oså bara tänker man på allt man vill göra och sen kommer jag fram till hur sjutton ska man hinna det? Hur ska man lyckas hinna med allt livet har att erbjuda, jag kan inte prioritera, jag vill inte prioritera och jag tänker garanterat inte göra det heller. Vad är det egentligen med det här, jag vill ju göra allt? 
Tänk dig själv, nu jobbar jag heltid för att ens få råd till något, sen vill jag resa, bara försvinna bort i några månader och se alla världens olika ställen, eller jo där kan ja ju erkänna att jag aldrig kommer kunna se alla men några i alla fall.. Sen vill jag flytta till en takvåning och renovera den och sen bo där i sitt alldeles egna, sen vill jag börja träna igen, och jag vill ta körkort. Och jag vet i sjutton, men de känns som att snart ska man till och med ha karl och ett barn?!  Och på tala om det där me karl, jag kan stå rakt framför världens underbaraste kille och så känner jag att då blir det ännu mer att hinna med, då är man plötsligt två om allt, då måste jag prioritera och hitta tid till allt, fast å andra sidan vore de ju inte heller fel o va två om allt, men titt jag gör det igen, både analyserar och går vilse. .
Slutligen, Varför har folk så brått, dom stressar mig. . Och blir jag stressad, då skjuter jag upp allt, lägger det åt sidan och fokuserar på något nytt.  Jag vill inte leva vuxen livet än, jag vill va någonstans där mittimellan.

Borde man ha åldersnojja om man fyller 20 om några månader? Sjukt, det är helt sjukt. . .

. . . Jag glömde säga, att utöver allt det andra, så vill jag dessutom leva i nuet och bara va. . .

Can I speak English to you?

Bara för att nämna de så är det såhär att idag fick jag ett samtal på jobbet, eller ja, det va ju ett av många men han var lite speciell. Inte den första men speciell. Han lät så otroligt trevligt så jag liksom bara hallå jag vill bo i England?! Han frågade snällt om han kunde ta det på Engelska, Ofcourse sa jag och tänkte hjälp. Ne inte riktigt, men blir så nervös när det är på Engelska. Skriva, det är liksom visst inga problem. Men jag tycker inte ens om att svara på frågor när jag inte är säker på svaren, inte ens på svenska tycker jag om det!  I alla fall, han hade fått sitt andra barn idag och lät så trevlig så det var sjukt. Engelska är så fint! Jag vill verkligen ta en kurs i engelska nu, Engelska C, någon som är på?
Jag vill kunna prata engelska lika bra som jag pratar svenska. . . Det vore verkligen något ju! :)

Allt precis allt låter så mycket bättre på Engelska, Allt fint låter finare, allt seriöst låter seriösare (seriösa saker på svenska kan ju ofta låta sjukt löjliga) . Allt roligt, mycket roligare. Allt coolt, MYCKET coolare. Tänk själv, Hi, How you doin? Hej, hur mår du? Hahaha okej att man kan slanga till svenskan också men ändå, då blir det ju inte mycket bättre än hur ere eller hur äre? Ja, säg det högt för er själva så hör ni ju själva =P

Jag skulle gärna bo i typ California, Florida, USA däromkring i några år eller så. Inget illa mot sverige men liksom tänk själv :)












När man inte tror att de kan bli bättre. . .

Då blir de bättre! Efter otroligt mycket om och men så beslutade vi oss för att inte gå ut och Empan satte sig i bilen och styrde sin kos hem till sitt andra hem,  Marklandsgatan nummer pippihus. När hon va på väg ja då ringde andra Emelie, och sa glatt åhhh säg att du ska ut, säg att ni ska ut. . ! nää, sa ja tyst och osäkert. NEEJ joo men klart ni ska sa hon högt och besviket, okej vi går ut sa jag snabbt och glatt tillbaka. Sen sprang jag några varv och mobilen plingade lite till o folk frågade om vi skulle ut. Jag skickade sms till Emelie, o skrev - Vi går ut! Sen fortsatte jag äta upp maten tillsammans med släkten som va på besök. Ganska snart ringer Emelie på, hon släpper väskan i golvet och säger - Jävla Idiot! Vi skulle ju ta de lugnt, vem har ringt? Sen skrattade hon och snart så va hon övertygad. Vi fixade oss, och åkte hem till Emelie och hämtade kläder, en halv timma innan hälde vi i oss vinflaskan och sen var vi ute i vimlet igen.

Och som början kanske avslöjade så va de en grymt kul kväll! Ganska komiska händelser och jag ska nog inte ens nämna vad väktarna sa. Haha våra vänner. .  Jag tänker inte skriva så mycke mer. Men det va riktigt kul, jag minns hemgången ganska väl. . Gick till Mc donalds, jag har nog aldrig haft så ont i fötterna. Tillslut bar linus vän upp mig på ryggen och gick en bit sen blev jag rädd och rastlös så då ville jag ner. Väl på Mc donalds skrattades det en hel del och sjöngs på låtar så som Lejonkungen.. Sen kom även Alem och Jocke förbi så då fastnade vi där ännu längre.. Kom inte hem mycke tidigare den här kvällen trots att vi lovat att åka direkt hem.

Lite pinsamt när vi stog i baren och mitt  visa kort inte fungerade då klockan var efter 12 och det bara gällde till Februari . .  Då körde vi på Emelies istället och ja vad ska man säga, när vi kommer till mc donalds ja då funkar inte hennes heller.. Då fick Pinken ställa upp som den gentleman han är.

Nu ska jag och Empan vidare till Jocke pocke och se skräckis med honom och Alem. Adjöss.






RSS 2.0