Hjälpande hand?

Planering.

Det är ett ganska starkt ord, viktigt, oviktigt, underlättande men överskattat. Jaa.. hur är de egentligen med de där med planering ? Jag är ingen höjdare på det kan jag tala om.. Snarare för täskig. Jag skrev i något tidigare inlägg idag att jag skulle äta, städa, damma dammsuga och torka golven.. Här sitter jag? Jag har minsan inte gjort mycke mer än hämtat tofflor o tänt en himla massa ljus. Men visst, det är ju å andra sidan mys så det är ju ganska okej.

Och faktiskt så är de inte ens lite stökigt här hemma. Sjukt så mycket roligare det är att hålla koll på en lägenhet än ett rum ?!

I alla fall nu ska jag gå och lägga mig trots att magen kurrar. Har jag tur så hinner jag koka gröt imorgon :) Efter jobbet ska jag och johanna träna och ja.. jag längtar :D Dags att sova tidigt. Har jag tur så hinner jag krypa till kos innan tolv, då är jag duktig :)

Godnatt people- Jag vet att ni är där trots att ni inte visar er ;)


Hej kompis! Lustiga sammanträffanden dåå!:D

Haha jag måste bara skratta ner mig och skriva av mig. Tessan och Skurt kom på en sak. Himla kul om man tänker efter.

Gurra och jag, vi är lustiga vänner, konstigt nog väldigt olika. (och nu skippar jag sången där..)
Men de här är lite kul, vid ett flertal tillfällen har vi kommit på saker vi har gemensamt. .


Skurt - När fyller du år?
Jag -  8e juni, du då?
Skurt - Jag med!  (bådas födelsedatum är 890608, o inte hade vi en nys om det förrän 20 års festen skulle planeras)


Skurt nästa gång - Jag ska flytta snart!
Jag - Åh, Jag med!
Skurt - Till en etta?
Jag - Ja, du med?
Skurt - Ja, när flyttar du?
Jag - Runt första juli, du då?
Skurt - jag med!


Skurt - Jag ska skruva ihop en tv bänk idag, den är jätte krånglig.
Jag - Haha roligt, vad har du för någon?
Skurt - En vit högblank från ikea med två lådor och tre luckor, lite längre.
Jag - Grattis, den är ett helvete att få ihop.
( JA, de va precis samma tv bänk som jag hade.)


Tessan - Vad gör du ?
Jag - Jag ska städa
Tessan - Va fan de gör ju Gurra med!


Hallå vad är de här? tillhör det också till slumpen att han har en stora syster och jag en store bror i samma ålder? Ännu mer till slumpen att hans syster heter Emma?


Haha ibland är världen bra lustig. :P O de där va nog garanterat bra lustig. Föresten så har de ryktas att vi har samma dammsugare också numera. Haha gud..:D




När jag tittade på bilden såg jag i alla fall en sak vi inte har gemensamt. Längden hahaha :D


Överaktiv.

Hej jag heter Emma jag är överaktiv, jag springer o stannar och springer lite till. Vägrar vakna av väckarklockan förrän det är försent och jätte stressigt. Bums upp ur sängen och bums in i duschen. Studs ut, osen löpa varven runt i lägenheten och plocka ihop saker samtidigt som jag blåser håret, sminkar mig och borstar tänderna. Rusa ut stoppa in nyckeln i nyckelhålet, sen in igen, släckte jag alla lampor? Stängde jag av plattången? Glömde jag något?

Nää, oså rusa vidare. Raska steg till jobbet, raska steg där. Raska steg vidare, vidare den här dagen innebar möta ewe, leta träningskläder hos Johanna inne på stadium. Hitta några passande, inte orka leta vidare. In på monki, testa tröjan byta tröjan. Kolla på skor till ewe. Äta. Vidare. Bubbelkväll på Nordik. titta på massa fint, inte kunna hälsa på väldigt upptagna människor, dvs personal. Äta lite av plockmaten, och titta på långa köerna och riktigt känna hur trött man skulle bli av att stå där. Vidare.. Hem. Se idol som börjat för ett tag sen. Lugna ner sig efter bra framträdanden. Vila rumpan och benen i en skön soffa. Ta fram kort att framkalla. nu? Hungrig? äta? Bränna skiva! Städa, damma, dammsuga och torka golvet. Seen. krypa ner under duntäcket och sova natten lång.


Ser ni synen av en yr kyckling omkringspringandes och kacklandes om saker den själv inte förstår? Lugn, de är bara jag..  :D





Det är inte sant! Det är så inte sant!

Nog kan de väl kanske vara så att jag är lite känslig? lite för känslig? ja kanske de. Ja är ju bara en fjjärt i världen. Men oj oj oj jag finner ju inga ord! Ska jag va ärlig ? ja har aldrig gillat Idol sådär överdrivet mycket. Men alltså näe oj gud jag säger det igen, det är inte sant! Jag grät till Idol, Ja, jag fick tårar till Idol?! Jag trodde folk bara sa så.. Inte sjutton trodde jag att de kunde hända.

Erik. För fasan vilken röst, o inte lilla charmen heller, lilla pöjk va bra han va, och Carl? va han kan! Och jaaa, typ alla, vad dom kan! Vad hände egentligen? Vart försvann min förmåga att kunna sjunga som en gudinna, jag tycker de vore alldeles rättvist att jag också skulle ha en sån.. :)

Liksom vem bryr sig om att jag kan hoppa på ett ben och göra kullerbyttor? Vilken jury reser sig för de? (Allra helst då jag säkert inte gör det vidare snyggt haha. ) Men nog kan jag.

*Och för att avsluta pladdrandet så säger jag bara, jag är tagen. Helt tagen!






Snälla ni kan väl inte annat än hålla med?


Tårögd!

Jaa, hur kan man bli annat? Desperate Housewifes, åå så totalt livrädd jag va där ett tag! Och oj va ja inte ville att de skulle va slut. Men snälla visst va de väl Susan han gifte sig med och inte den andra häxan? Det här är de bästa med höst och vinter, massa bra på Tv, soffmys med tända ljus och gott gott. Det ska bli en bra höst det här. Oslagbar. Och då ska vi inte tala om vintern som kommer såsmåningom :) Så härligt! Massa härliga myskvällar, utgångar, basketmatcher o resor o mycke mycke mer. O än är det inte slut på 20 års fester. Nästa står på Schemat redan på lördag när det är Pontus tur :) Jag vill ha helg nu!


När det gäller en sak så blir jag faktiskt lite besviken på mig själv, varje dag lovar jag att gå och lägga mig överdrivet tidigt för en gångs skull, men gör jag någonsin de? Näe. Och varje reklampaus dom senaste två timmarna så har jag lovat mig att städa lite åt gången. Gjorde jag de? Näe, jag har nog inte rest på rumpan för en sån sak inte. :D

Nu är jag tårögd och sentimental sen Desperate och dessutom genomtrött, det blir ett sista ryck medans jag borsta tänderna när de gäller städningen, resten får jag ta imorgon. Och imorgon är de Bubbelfest på Nordik, 3 års jubileumet. Dit tänkte jag faktiskt ta mig tror jag, dom har så mycke fint! Kanske just de ja letar efter? Och nog kan de dessutom va kul att träffa Nordikarna igen :D Inte varit där o tittat på evigheter känns de som :D

Men nu, godnatt :)








News

En bra nyhet? En så fiiin fin tröja har kommit in på monki och det är desperate housewifes på tv. Jag kan inte gå och lägga mig nu? Jag kan inte resa mig och städa nu? Nee.. tar de en annan gång : )


Är de ingen som vet vart jag kan få tag på någon snygg hatthylla och skohylla i högblankt ? Och en fin klädhängare, jag vill ha en såndär fin ni vet, sån som ser ut som ett träd :) I vitt. Såå fint ! Typ de här :D Ååå va ja vill ha men dom är ju så dyra, dom flesta, är de ingen som har sett något billigare alternativ. ?




Inte okej.

Jag somnade illa kvickt förut, vaknade strax före idol o insåg hur lite jag hunnit göra av det jag skulle hunnit. Typiskt.. Och inte hade jag ätit sen klockan halv 12. Men jag tog mig i kragen och gjorde en riktigt smarrig tacopaj, snart ska ja plocka iordning lite här hemma också..

Så, för något halvår sen trodde jag inte att jag skulle bo själv, laga mat själv, städa lägenheten själv, ha en massa räkningar osv. Ganska många vuxenpoäng runt de där om man frågar mig. Men nu ska jag ta poängen några steg längre. Nu är det dags, jag ska börja träna och jag ska göra det ordentligt. Förhoppnings tar jag och johanna tag i det redan på torsdag och jag verkligen längtar!

Ska bli skönt att få de allra sista fullbordat, det är faktiskt helt fantastiskt skönt att träna, man mår såå mycket bättre, och jag menar hur jobbigt är det egentligen nu när jag bor med friskis runt hörnet i stort sett.?

Ni som håller till på friskis? Några råd på bra pass? :D  Jag vill på johan oddmans! Hans pass för en tid sen va ju riktigt bra! :)





.

Idag är det en så dålig dag, fråga mig inte varför det bara är det. Eller.. De bara blev det plötsligt. . Pga tio tusen olika saker som jag inte ens tänker nämna, jag orkar inte mer. Just nu vill jag bara stoppa huvudet i sanden. Så bli inte förvånade men idag tänker jag troligen inte visa mej inte utomhus eller för någon. Det vill jag inte. Det orkar jag helt enkelt inte.

Blir man en gång besviken så är det ibland väldigt svårt att glömma. Det plus att sjuttiohundra andra saker bara går helt åt helvete rent ut sagt gör att det blir såhär. Tyvärr men idag är jag ingen höjdare för anmälheten så tänker därmed hålla mig borta. Nu ska jag sova..


What A Night!

Ja den här helgen har minst sagt varit riktigt bra.! Som jag skrev så va de party på schemat igår kväll, vi va några hos mig till en början, frågar man mig så va de riktigt kul :P Sen blev de hugo vilket antagligen inte är någon större chock för någon. Det är nog inte heller någon chock att vi ville ha mat sen och hamnade på donken. Jag tessan alem palm och ponta köpte med oss maten och gick upp till mig och stojjade. En del av dom va dumma nog att shotta ren bacardi men jag och tessan kände oss inte riktigt så sugna på de om man säger så. Sen gick Alem och ponta och så småningom så satt vi kvar som fyra muppar på raken i soffan och sov. Klockan va ju en del, jag vaknade till av att jag inte sov vidare bekvämt imorse och la mig i sängen istället, nästa gång vi vaknade va klockan typ ett. Och vi alla undrade samma sak, vart va gurra, även kallad skurt och när gick han?

Sen gömde vi pallepalm som inte mådde så bra i överkastet och gick och köpte dagen efter maten, WOKTIME. Min absoluta favorit, sen åts de och sågs på film. What happens in vegas, och vilken varelse smälter inte av Achton himselt. (hur de nu stavas) I alla fall. .  Såå charmig !

I alla fall, fick en tanke förut när jag diskade. Hur kunde vi använda upp hela 7 shotglas, 7 vinglas och 16 vanliga glas? :D

Nu måste de sovas känner jag. :) På återseende! Pussilagoo







Check pleaase

Precis hemkommen från fotbollsmatch, Hird mot Saltängen, får nog kanske säga att fel lag vann (saltängen), varför de va fel lag det vet ja inte riktigt, mest för att vi kände flest i de andra laget och därmed flera som blir sura pga förlust haha.

Nu är det lite saker att göra på checklistan;

Tända ljus - Check
Hög partymusik för att tagga humöret ytterliggare - Check
Byta lakan - Check
Diska - Check
Städa -
Dammsuga en snabbis, och torka golv? -
Duscha och göra sig redo för kvällen -
Välja kläder - Check
Kyla drickan - Check.



Nu kör vi.


Perfect friday

Gårdagen va faktiskt kalas lugnt och kalas bra!
Efter jobbet sprang jag in en sväng på stan, det handlades en jeansskjorta och två linnen. Behövdes lite nytt kan jag tala om. Sen va de dags för basket med en massa vänner, Dolphins vann överlägset så det va inget jätte spännande match om man säger så. Och jag va mer otroligt rastlös men nästa match är vi nog där igen, de är kul :) Sen åkte vi alla åt varsit håll och köpte mat, vi möttes senare upp utanför mig, Emma droppade av direkt efter matchen och sen droppade även Pallepalma och Jocke av. Vi resten njöt av himlans god mat. Gurra tillkom strax och ungefär i tid med det så droppade Amanda och Emelie av för att dom bestämde sig för att gå ut. Dom erkände det inte riktigt men jag tror det berodde på att deras goodies va i vimlet ;) True? :P

Kvar blev jag Ewe, Tessan, Alem och Gurra, vi såg Alvin and the chipmunks. Den är ju så bra, dom är så himla söta, en liten Theodore vore inte så dumt att ha, gullesaken själv liksom:D Under filmen fick Even ett akut samtal och blev tvungen att gå.

Efter filmen fick vi en knas idé, vi fick för oss att testa om de gick att åka madrass nedför trappan. Vi satte oss alla fyra på rad och hoppas på en hejdundrans fart och trodde nästan att vi skulle slå halvt ihjäl oss. Men de gick faktiskt inte vidare fort :D Verkligen ett steg i taget .. Vi konstaterade att vi skulle testa med en luftmadrass någon gång istället haha. Sen blev det ännu en film som jag kanske såg halva av, jaa lite trött och ja blev liiite mobbad. :D Men så fort filmen va slut va ja jäättepigg igen och det pratades och diskuterades ett bra tag :D

Slutade väl med att jag grabbarna gick runt fyra och jag och tessan gick o la oss strax därefter. :)


Ikväll blir de fest! :)













Catchiiiing !

Hahaha ohh Johanna visst va de vi ?  :D Eller va de Ewe med? jag veet inte, i alla fall så skulle vi komma på en egen religion i trean på gymnasiet och vi döpte våran till Catchiing fyndiga som vi var, ni vet, catch, fångaa, fånga dagen!! Och jaa, helgen består av två dagar och en vilodag och då tänker jag och mina vänner köra STENHÅRT på den lilla religionen som kallas Catching, för imorgon, tänker vi först jobba av oss och tjäna pengar (en del av oss) sen tänker vi gå på basket och sista och peppa och bli nervösa och gå in för matchen som om de vore blodigt allvar. Och sen tänker vi se film hemma på nygatan och ha det sådär jättebra resten av kvällen/natten.

Fööör att sedan vakna och hitta på något annat skojjigt och sen förbereda för PARTY! så himla extremt kul. Jag längtar så jag spricker och det menar jag verkligen till 170 %

Finns inget som slår våran religion, tror till o med vi fick väldigt väldigt bra betyg. Våran religion va bäst på alla sätt och vis och skulle de va den som gällde så skulle jag mer än gärna va religiös. haha :) Man skulle bara ha kul och göra de man ville men ändå va de faktiskt en väldigt bra religion som jag tror skulle funka alldeles fin fint! så de så. haha ;) Would you join our religion? =P





Sup och svälj på manesa. För den där är ju så lätt att bara supa och svälja?
Mango och de där slutsaken på namnet tänker jag inte ens försöka stava. :D


Like a poppispåse :)

Haha jag värmde en panpizza nyss, oså glömde jag klippa bort ena hörnet sådär som man ska göra. Fick en liten chock när jag kom ut o påsen va stor som en popcornpåse haha :D Skojjigt. Ingen vidare mat men oj va gott de är med en liten panis då o då. :) I alla fall, nu måste jag nog kila, har ett paket och hämta ut och sen ska jag sola. Very nice, yes indeeed. Sen I do not know.. Sitta och längta till imorgon? underbart med helg. :) Ibland funderar man på om de vore bättre någon annanstans men tyvärr så tror jag att man alltid vill ha de man inte har. Vill man ha sommar och värme så känner man alltid att de skulle va så mys med vinter och tvärtom. Och när man snackar vardag och helg så handlar det nog inte jätte mycke om vad det är för dag och var man är utan snarare vad man gör av dagarna.

Det ska bli en bra höst. Och tjaaa, vad ska man säga, de kan inte bli annat än bra med alla godnosar man har runt om sig. Underbart. :)

 Dags att springa.


Naatti.

Jag hade velat lägga in en massa bilder och klipp här just nu, o ja hade velat sitta här mycket längre, och jag hade velat sova ut hela morgonen. Inget av detta kommer dock att inträffa, ska kurra ner mig under tycket typ (tittar på klockan) NU! Annars orkar jag inte morgonen dagen. Nu är jag ju dessutom bänkad på golvet på jobbet. Klantig som jag är skulle ja sänka bordet lite på jobbet, men sen gick de inte o höja igen, o då testade ja sänka knappen och det blev ännu längre.

Så nu sitter jag där på en stol mig ett bord nere på marknivå. En kudde vor likom mer användbart än kontorsstolen haha.

Och nej nu är jag trött. och jag har ont i magen, jag och Emelei lagade pannkaker och muffins förut, muffinssmeten bidrog till magont. Pyttsan!

nej nu måste jag verkligen sova, godnatt mina kära! :)




Saknar Midsommar i Smögen.

Är det någonting jag tycker att alla borde göra så är det att åka till Smögen, de är så fint, så underbart och härligt" Folket, stämningen, stället. Allt är bra och att välja smögen som destination för midsommar 2009 va nog de bästa val som gjorts. Åk dit. Allihopa, åk och ni kommer inte att ångra er :D






Haha ni ser, de va så mycke roligare än va ni kan tro. Klippen är inte ens i närheten av så roliga som real life.


Paaain, I want to go back!!

Ja, det finns en sak som verkligen känns som smärta just nu, jag har fått lite bilder från Even och man tänker ju lite tillbaka. Och jaa, sommaren va snabb men den har nog varit ganska bra ändå. Bara så sorgligt att inse att de är höst, men sen kan jag samtidigt se fram emot hösten. Det är lustigt de där, vet inte riktigt hur jag känner. Egentligen skulle de va varannan månad eller något, förstå va bra de vore! Då skulle man inte hinna deppa ner sig i mörkret så som man gör på hösten/vintern. Och så behöver man inte tänka på den där lilla detaljen som ibland är svår att släppa i höstmörkret.

Vore de inte för alla underbara som bland annat varit med på alla små event här nedanför, vad vore de då?





Alltså bara en så himla kul bild som säga A LOT om kvällen om man säger så. VK i all sin glans :D





Tomas Ledin, så härligt :)







Ölbrännboll på Himpis.






Nattbad och piknick!







20 års fester och poolparty. Jag vill tillbaka. Vill ha mer!

Jag skulle kunna go on forever. Men de ska jag inte. Nog är nog.

:)




OJ what an evening.

Jag tänker inte börja med att berätta om helgen som faktiskt var otroligt otroligt bra utan jag tänkte berätta om en väldigt väldigt hetsig dag, nämligen idag. Jag jobbade idag och hade som vanligt sjuukt mycket att göra. Slutar egentligen halv 5, sen undrade dom om jag ville med på IFK, de började sju så de skulle ja ju hinna. Sen skulle dom hämta mig runt 10 över 6, och jaa, klockan 6 rusar jag från jobbet för att hinna hem o ta på mig varmare kläder och förhoppningsvis slänga i mig en pan pizza. Jag skiter i trafiklysen och springer förbi varende rödljus, men jag gjorde det med lite kontroll så jag lever.

Och jag hann äta min pan pizza och byta om utan att bli sen. (vilket beror på att dom kom lite senare haha )

Sen blev de fotboll med Tessan Ewe Alem och Gurra, himla trevlans, vi blev tillslut helt inne i matchen o varenda gång något hände hörde man ewe skrika AAAAHHH och mig skrika OOOOOOHHH I alla fall så va de kul. Mötte Amanda o Emelie också ett tag men sen blev dom spårlöst försvunna så dom såg man inte igen :D Efter matchen blev de en fika på fräcka där alla va för trötta för att va seriösa, hetaste samtalsämnet var flugorna som surrade omkring i rummet och att Skurt va cool nog att knäcka en med bara händera. Som sagt.. är det de hetaste samtalsämnena.

Sen bildade vi en tävling. Försten att uppdatera statusen på facebook. (som sagt vi var trötta). Viktigt att nämna är att jag vann. Haha . Man får faktiskt ta till vilka medel man vill. Är man inte lite lurig så kan man inte vinna så överlägset. Haha. Thank god mobiltelefoni hihi :D










Godnatt, dags att krypa till kos.!


Eweflina.

Alltså jag pratade precis med Even i telefonen och jag förstår inte, ingen kan prata i telefonen som vi. För de första så har hennes telefon inte varit riktigt hundra på ett tag så ett antal upprepande gånger har båda bara sagt hallå hallå hallå varannan gång i väldigt många gånger osen avbryter den ena och säger 

-Hör du mig?
-Eh, ja,
gör du? - ja :D 

Men ändå sitter båda där o säger hallå sjuttioelva gånger innan vi riktigt hajjar. Och nu de senaste samtalet fick vi också ut väldigt mycket av känner ja . .  Båda garvar, jag garvade så tårarna rann för att jag är så trött och kroppen bara sjunknade ihop och orden svamlas ur munnen men whatever. Vi kom fram till en sak, vi ska mötas vid tjugo i sju. Då blir de o åka o köpa kina mat, ikväll vankas de filmnatt. :) With kära Emelie, Tessan, Ewe, Emma och maybe grabbsen om jag inte misstagit mig förskräckligt mycke. och jag. jag längtar till imorgon!!! :)
Och ikväll haha. .

Neee nu ska kattstråna dammsugas upp! Adjö adjö kisse katt. Don't you know att, du är världens sötaste kisse katt.?


HJÄLP!

jaa, ett stort hjälp! Ja blir lika rädd varje gång katten kommer springandes från hallen í en dunderfart, inte van vid  en massa tjofläng och tassande här inne :D Well well. Nu ska jag och miss krypa till kos. :) Natti!

Imorgon väntar helg och filmnatt. Wonderful!


Glåpmesar och banditer. . .

. . .  Akta så dom inte smiter! Vilka då!? Tänker ni väl säkerligen nu, och jaaa, vem menar jag då? Om inte era vänner, förmodligen de allra käraste och bästaste ni har? En värld utan vänner och kärlek är tom. En värld med vänner och kärlek är så mycke värd. Som en vackraste av dom vackraste. Och det här skulle folk säkert kunna vrida på och säga att de kommer från en singels ord men faktiskt så tror jag att följande är fakta vare sig alla vill inse de eller inte. En värld utan vänner är inte komplett. En pojkvän kan aldrig väga upp den plats som vännerna har. En pojkvän klarar man sig utan för vilka är de som alltid ska finnas där behind och stötta dig? Jo vännerna.. Och gör dom inte de så är dom inte vänner. De rätta vännerna och den rätta familjen ska kunna få dig att känna dig älskad ändå. Allt behöver inte handla om en pojkvän. (Inte för att jag skulle klaga om de dök upp någon). Men jag har de ändå bra som de är, med vänner som mina så är man inte annat är lycklig ändå :)

En del kanske tänker oh gosh, kommer de här ifrån dig? Men vi håller nog alla med om att det va då och inte nu. Man var ung och man var dum. Och det berodde inte enbart på en sak, jag hade mina skäl och det va bra skäl. Men tänker jag på allt som det är idag så ångrar jag inte en minut. Vännerna kan ge en värme som är svår att förklara, har man några riktiga vänner så känner man sig liksom inte ensam för vad som än händer så har man en backup. Glädjen blir större med sina vänner och sorgen blir mindre. Så vi kan väl alla stryka ett streck över allt annat och säga att vänner är bra  ?

Uppskatta dina vänner. Visa att du finns där och framförallt. Kör inte den där gamla tjejramsan, hon ringer ju inte då ringer inte jag heller. Va den modigare och starkare och ring. Keep in touch, det kan komma en dag då du kanske ångrar alla du låtit gå.




Tummen upp för vänner, eller vad säger du Emelie ? Och ni andra ? :D


Finally !

Nu är lönen körd men än får jag inte slappna av.. Men imorgon däremot, då är de fredag vilket den här gången känns alldeles brutalt underbart! Fredag imorgon innebär en riktigt härlig kväll tillsammans med vännerna, en lugn sådan. Ska bli skönt faktiskt, bara få vara med de bästa och umgås, och sen på lördag, att få sova ut! Vilken känsla! Helt otroligt så gudomligt och skönt :)

I can't wait! Kommer vara skönt att gå och lägga sig ikväll och veta att snart, snaaart är det helg :)





Haha hittade en riktigt gammal en :D


en söt liten sak från äggskallebyn

Åh den här sötsaken skulle mer än gärna få vara min lurviga söta vän från finspång! Nu jädrar, nu börjar ja fundera allvarligt på om jag kanske ska ta o skaffa mig en miss. Jag smääälter så söt den är!
Ska ja ha en miss så ska de va den här!





Snart snart snart helg igen . .

Idag kom jag inte från jobbet förän halv 7, o började 8.. Blev så att säga 2 timmar komp som jag längtar efter att ta ut, men något jag längtar efter ännu mer är när denna lönekörning är över, dvs. på måndag. Fast då längtar ja efersej mera till fredag haha. I alla falli.. Trött ? Ja, ungefär som en gnu..

Precis ätit vilket gjorde mig ännu tröttare, men nu ska jag nog ta o baka lite muffins, osen, blir de film =)
Åh idag fick jag mail från stylebystars, min vara är på väg, SUPRISE ! Klänningen som jag väntat på sen 8 juli är nu på väg. Finally, och dessutom lovade dom ett presentkort efter all jädra väntan så vi får väl se vad det är för siffror på de, jag lovar att de typ kommer vara 25 kronor eller något sånt mesigt :D :D

Nej. Nu ska det diskas, bakas, filmas och umgåsas.




Haha Kissen då!

Nu har Flora totalt tröttnat på att jag sitter vid datorn. Först söker hon uppmärksamhet genom att flyga kors o tvärs över hela golvet och sparka omkring leksakerna. Jätte kul? Ja säkerligen.. Men tyvärr så tröttnar hon och tycker att jag ska va med, så hon kommer och kryper intill i soffan, funkade lite men inte jätte mycke, då ställer hon sig framför datorn i knät på mig. . Oj va bra ja såg då, och tillslut så ja sjävklart, då ska vi klampa lite på tagenterna också, åh så kul. Ne men hon är söt hon. =)

Nu ska hon få sin vilja igenom, nu ska vi gosa o leka innan det är sovdags! Godnatti!

För er som inte vet och kanske undrar.. Flora är en katt :D




Hittar ingen bild på Flora så här kommer en några år gammal bild på mig och en annan kissekatt. =)


Tjudelosan!

Angenämt att vara tillbaka här på kära blogg.se igen, kanske kanske inte? Vet inte ens hur jag har tid med detta . . . Eller mjaa, de har jag väl egentligen inte, jag mera tar mig tid om man säger så. För det är ju otroligt nödvändigt och nyttigt att uppdatera detta lite  ? Not! Men facebook däremot kan ju anses lite nyttigt att uppdatera sig på, och även andras bloggar så då tänkte jag, Tjaaa, varför inte vara en adorable liten människa och göra ett litet avtryck som förmodligen inte roar andra människor jätte mycke men däremot kanske det kan hjälpa en annan rastlös själ att låta tiden gå? Och sånt behöver man ju ibland. Inte jag dock. Men jag kan nog tänka mig att en del kanske kan behöva det...


I alla fall så är jag en alldeles för busy tjejja idag för att kunna berätta om den händelserika helgen för er tyvärr, jag hoppas att ni tar er igenom detta och inte ser det som en jätte stor sorg. Om sorgen återstår så kan jag tipsa er att fördriva tiden till nästa inlägg genom att rulla på tummarna eller varför inte, om ni har en lekkamrat, köra sten sax påse. Jag varnar er dock att inte utmana mig på det sistnämnda då jag har knepen som klår allt. Whoala!

Idag har jag i alla fallens försovit mig. Otroligt duktigt, jag va fullkomligt vaken vid 6 tiden men sen kom katten o kröp sådär mysigt intill så jag kände mig så elak att gå så jag klappade henne lite och tänkte att duschen kan vänta i fem minuter. . .  2 timmar senare vaknade.. Aj då!

Nog om försovningar, det är ju trots allt inget att skryta om. :D Idag har jag tillverkat något av de bästa jag vet med några av de bästa jag vet. Jag har nämligen gjort Tacos med Ewe och Tessan. SMASKENS! Efter det blev de en del prat och idol för att sedan springa ner till filmstaden (okej jag erkänner... gå i slowmotion ner till filmstaden) där mötte vi upp Emma Och sen såg vi bästa filmen.! The Ugly Truth. Otroligt bra film kan jag lova er ! Måste ses, älskar allra mest ett klipp där någonstans och ni som har eller kommer att se den förstår vad jag pratar om för klipp:D Klockrent. För att låta sådär väldigt entusiastisk :D





Blivit med katt :)

Japps, det låter det. Det är bara en liten bit sanning i det men ändå, jag har faktiskt blivit med katt, för en vecka eller så medans min bror är borta. Mys! jag funderar faktiskt lite på att skaffa en liten miss, dom är ju så soeta!
Då ska jag ha en riktigt söt och busig en som samtidigt är supergosig och kryper upp i famnen lite nu och då. Precis som Flora, watch out, du kanske inte får tillbaka din miss Tommy. To bad, haha :)

I alla fall så har jag piffat till lägenheten lite ytterliggare med en liten hylla till micron oså, blev very nice. åsen va ja ju tvungen att skaffa en glas platta att lägga uppe på min byrå då den ofrivilligt blivit min lilla sminkhörna. Sen har jag och Emelie suttit här och blivit betuttade i killen från High shool musical, men liksom hallå, who can blame us? Såg 17 again och oh lala! Emelie satt me hink under hakan för att hon dräglade så dant ;) Haha nerå så illa va de inte, men inte är han tokig den där pöjken! Fråga vem som helst, jag lovar att hela sverige är knäsvaga för just den killen. :)

Imörn kanske jag berättar om den otroligt underhållande helgen, jag är ju inte den som brukar ta saker o ting i sin ordning o följd så att det kändes onödigt att börja med det idag. Här hoppas det hej vilt och så får de fortsätta vara. Vem har sagt att inte det kan va ett vinnande koncept? eller vänta, föresten, vem har sagt att folk ens behöver förstå det man skriver i sin blogg. ? Undrar hur många som skulle fortsätta klicka sin in hit om jag bara skrev dadööadadö, ungefär? Kanske är lika vettigt som det jag pladdrar om just nu efersej men ändå.. Dags att göra nytta. Ansiktet ska tvättas, tänderna borstas, och täcket och sängen ska bli attackerat. Bästa! :)



Ser inte den här katten ut att heta sixten eller sigge? :D


BÄSTA! Måste ses! :D

Ser på film med Alem och Tessiness, men de blev lite avbrott i filmen och alltså gud så kul! Hahaha ni bara måste titta, skönaste!



Gu så skön! " I feel funny" " Is this gonna be forever?!"


ARG!

Just nu är jag riktigt arg. Döö arg till o med faktiskt.

Lyckorus.

Ännu en helg har gått och jag har inte ens hunnit berätta om den förra kaotiska och sjukt roliga helgen. Egentligen finns det kanske inte så mycket o säga om den, eller så mycket man borde säga. Emma och Joakim Von Roodla fyllde 20. Och de skulle ju självklart firas, födelsedags fest i en lokal i vilbergen med massa nära och kära, det kan ju inte bli annat en lyckat och ja. Det va kul. Vi va extas över att lämna presenterna som vi var så nöjda över, Emma fick jätte fina(enligt mig i alla fall) vinglas 6 st, och tre flaskor vin så att det inte fanns någon risk, det blev Emmas Röda, Emmas Vita, och Emmas Rosé, vi bytte ut etiketterna till bilder på Emma och hängde bilder runt flaskhalsen, vi kan väl tänka er vilken sorts bilder, exempelvis bilder som brukar uppstå efter att en sådan flaska är tömd.

Jockelito fick något så himla fiffigt som vi kom på, en skål/kruka/hatt, ja vi vet inte riktigt va de va, men vi fyllde den men en sjujäkla massa citroner, ett paket salt, shotglas och en Tequila, så att inte han heller skulle känna sig törstig, det lektes, dansades och fotades men jag har knappt lagt beslag på några bilder än så dom får ni se, om några månader kanske ja har fått tag på dom o visar dom haha.

Kvällen i ära spenderades sedan på Ottens Scen inne vid lilla dansgolvet, där alla vi nära och kära höll till, väldigt många pers uppe på scenen där med andra ord trots att de bara va vännerna. Men OJ va det dansades och sjöngs, den kvällen va så otroligt rolig! Enda kvällen i stort sett som folk lämnade lille scenen va för att gå till baren bredvid och shotta eller möjligen gå på toa en snabbis. Sjukt kul va de i alla fall, när det stängde vet jag inte riktigt vad som hände alla försvann åt varsit håll på något vis.



Bästa under kvällen; Jag och Tessan fick efter stirrande hundögon och små leenden fram vårat önskemål på dansgolvet, Lemontree, orden löd; Ett väldigt udda och konstigt önskemål men här är den; Lemontree, och som vi jubla, som vi sjöööng! :D





Någon form av gruppbild?:D



Me and the ladies. :)


Gissa vem som är på vift? Jo spucken!

Haha oj så kul! :D Jag tycker det är så roligt så att jag lätt skulle kunna ligga dubbelvikt och rulla fram och tillbaka på vardagsrumsgolvet som i mitt fall också är sovrumsgolvet, men det inte till saken höra det är bara någonting man kan göra. Och vad jag än gör och vad du än gör så kan jag tala om att min spuck, dvs min tv kontroll är ute på en liten utflykt. Han är i Brånnestad och hälsar på hos Tessiness. Haha så sjukt kul, på något vis har spucken som vi kan kalla för KallaKalle tagit sig bort från bordet/soffan in i en påse, när KallaKalle väl var innuti påsen gömde han sig under innehållet i påsen, allt för att Tessness och Emmsipemm inte skulle komma på honom under hans rackartyg, jag lovar att KallaKalle ännu sitter långt därborta och hånflinar åt oss, så nöjd så.



Tur att man inte är tv beronde, jag säger väl som filmen nästan säger;
Jag hade i alla fall tur med datorn. Haha


Sjukling

Emma din lilla mupp du är en konstig människa helt utan såntdär va de nu heter som ska se till att man inte blir sjuk ja just ja. I M U N F Ö R S V A R, nå lilla Emma Maria Margareta Törnqvist, har du någonsín hört talas om det? Vet du va det är? va de någonting gud glömde när han skapade denna lustiga varelse, hyggligt hörredu! Nice price Dude. Lite frisk kan jag väl få va? En månad eller åtminstone en veckas bra sömn och bra dag utan att känna hur dunder förkyld man är, snorig samtidigt som man är supertäpt i näsan, ont i halsen och svullen i halsen, febrig och yr. Attans! Och det är dundermycket att göra på jobbet så det blir inget med att vara hemma o ta igen sig liksom. Hallå, skulle ja va hemma varje gång ja är förkyld skulle ja ju knappt varit en månad på jobbet sammanlagt. Sickt!


Nu är jag i alla fall sjukt upptagen med en film, sweet home alabama, trots att jag egentligen borde vara helt upptagen med disk, städning och sömn. En annan gång kära vän, en annan gång.

På återseende.

Typiskt . .

Fanns tusen av saker jag borde ha hunnit med! tusentalls.. Men ja trodde inte att jag hade tid, nu har jag tassat omkring i lägenheten o bara plockat och väntat med hungern i magen. Kom igen nu då? Vänta och hunger är minsan ingen bra kombo. .



Bara för att . . .

I äm good. Jag har lagat mat, jag har diskat. Jag har städat köket och nu ska jag ta övriga rum, har dessutom hämtat tvätten från bilen då mina päron tvättade den och körde hit den, illa ? Nja, men snällt av dom ja! Det är ju gudaläskigt o gå ner där nere, ska jag tvätta så får någon allt följa med, frivillig? :D

Jag har köpt två underbara tröjor, och imorgon ska jag ta med fasan köpa den tredje. Bara för att. Dom är bäst. stickat är bäst. Total bäst och jag bara älskar och beundrar stickat så mycket  ! Så att ja. så är de, jag älskar stickat, hösten närmar sig med stormsteg och jag måste ( är kanske fel ord, men vill ) uttöka mitt stickat förråd. För att hedra hösten just nu så ska ja sätta på bra musik, ta på mig ett par tofflor, en stickad tröja och tända ljus, sen ska jag lägga över banken på min dator så jag kommer åt mina konton och sen, sen ska jag se film! Däremellan kanske städa lite. Perfa? Javisst.

I like it a lot. Do you? Im inloove!






RSS 2.0