Fantastiskt vilken kväll!

Kvällen igår va såå bra, det kunde inte bli bättre. Det blev lite spelande och vinande med en massa underbara vänner. Hur kul som helst! Det vi absolut inte tänkt o göra, de hände. Jag och Madde hamnade nere på puls med grabbarna grus som jag inte träffat på evigheter. Och vi hade hur kul som helst! :) Like it alot! Och ja gillar vakterna där också helt otroligt mycke, glad att jag slapp sitta o vänta tills alla hade gått innan ja kunde få min "borttappade" väska från garderoben.

Lyckat var ordet.

Och äntligen har min underbara lilla Linda kommit hem från Thailand! Hon har verkligen varit saknad, på de så kommer också Amanda hem inom kort, och efter det även Ewe, sen är alla min små troll samlade igen och jag längtar!

Jag orkar inte skriva så mycke mer nu faktiskt, jag ska sörja att mina klänningar inte blir sålda på tradera och jag sörjer att Eric som vanligt på helger jobbar. Just idag hade han gärna fått va ledig. Men men, jag överlever nog. Ska ringa och terra honom lite på jobbet sen så :)

Idag har de varit söndag söndag och de är så himla deppigt. haha. Längtar till nästa vecka, på fredag. När jag fått lön!!! Mammi vann hur mycke som helst i helgen, orättvist! Ja vill med ha. haha :) Nä slut på de sorliga, adios.



Kära Vän!

Jag har egentligen inte tid att skriva en massor, men jag måste bara nämna att vänner är så fina! Det va total lycka för mig att få prata med Evelina min fina igår, vi skypade över en timma. Ett få prata, se och skratta med henne igen! Underbart, hon är så saknad!

Att vi båda skrattade så vi tjöt bara för att ja bytte visningsbild till en gris säger väl allt, oh va ja saknar den lille krabaten!

Men nog om de, muntra upp. Otroligt snart kommer Linda hem, och om faktiskt inte allt för länge så dessutom Amanda hem. Fina fina ni! :)  <3











Lycklig som få!

Eric är verkligen oslagbar, han toppar sig själv om och om igen.

I lördags fick han mig att tro att vi skulle på afternoon tea och bubbla på Villa Fridhem, sen skulle vi äta pizza hut och sen hem han till grabbsen och jag skulle träffa några tjejkompisar och vina och gå ut. Trodde jag så att säga.

Strax framme vid Villa Fridhem och han kläcker ur sig, jag ska inte till Leo. What?! Då hade han fin som han är bokat in oss över natten på Villa Fridhem, det var Champagne på rummet när vi kom, och Chokladdoppade jordgubbar (Att tillägga att han verkligen fick jobba till sig att de skulle va vit choklad, dvs min favorit),Afternoon tea (typ kakbuffé med en himla massa gott), bad bubbel och bastu, fyra rätters middag med champagne och vin, en drink i salongen på det och ja verkligen allt man kan tänka sig!

Jag är tagen med storm! Älskade älskade du, det kunde inte blivit mer perfekt!

Jag kan fortfarande inte förstå att han lyckats hålla de här så hemligt för mig, världens mest nyfikna människa, och verkligen planerat massa utan att avslöja minsta lilla! Packat min väska med kläder och allt möjligt medans jag till och med var hemma, smsat med mina vänner och talat om att jag inte kunde träffa dom, men självklart spela dom på in i de sista haha. Söta ni! Jag förstod verkligen ingenting. Som ni kanske förstår så har helgen varit ungefär som i en romantisk film. Underbart!

Inte nog med de, idag när jag kom hem från jobbet hittar jag min favoritchoklad, mina favvochips och en loka, som "plåster" på såren för att han blev tvungen att jobba inatt. Fler än jag som tycker plåster på såren inte är nödvändiga på några år efter en sånhär helg? Men det ska jag nog inte säga högt, utifall att ;) haha :)

Behöver jag tala om att jag skippade träningen idag och valda att mysa framför en film istället?







<3  <3  <3




Apport med katt ?

Min söta älskade Flora kan va bland de bästa och sötaste jag vet. Hon leker apport. Kommer med en liten leksaksråtta, lägger den bredvid mig, jag kastar, hon leker med den lite och kommer tillbaka med den till mig och sådär funkar det. haha fantastiskt :D Men nu är hon trött igen så nu ligger hon här halvt utslagen och vi ska sova.

Hon är så liten min lille krabat så här ska minsan gödas medans jag är kattvakt. Ja Tommy ja vet nog att du läser även om du försöker hålla dig hemlig men du vet att vid den tiden du läser de här så är det försent, då är hon redan så rund och go så! :)











Friday! Once again.

Äntligen fredag säger jag som har jobbat hela veckan, det har verkligen varit en hektisk vecka måste jag säga, beslut att fatta, mycke nytt och helt enkelt tusen saker att tänka på, samtidigt som jag försöker fokusera på träningen med. Tre pass och en promenad sen i måndags, de måste väl ändå vara helt okej.?

Idag har det faktiskt varit en riktig beta av dag. Jobbet 8h, träningspass, solning och nu sitter jag hemma hos Johanna, helt redo för en riktig mysfredag! Det är sånna vi är bra på om man frågar mig :) Jag sitter och väntar medans Johanna duschar, lånar hennes mini dator och om jag ska vara ärlig så är jag helt kär. Ljusrosa Hp, och inte nog med det, den är inte bara ljusrosa, den är mönstrad också! Fin fin, kanske behöver en sån nu när jag har så mycke o tänka på med jobbet haha ,eller ?

Imorgon ska ja nog försöka mig på en långpromenix, lite inlärning av kollektiv avtalet, lite stan och kolla på en skidjacka och sen är de dags för middag och drinkar följt på en födelsedagsfest! Känns helt bra!:)

Söndag är Eric äntligen ledig igen och det är jag glad för, sen är han bortrest måndag till fredag, måttligt segt men jag ska va hurtig och träna och ha mig så jag överlever nog även om han kommer va saknad :)

Nu ska jag avsluta det här super tråkiga inlägget och mysa lite med deras söta lilla misse! UR söt!

Hooowdie!


RSS 2.0