Finns folk och dagar till allt. . .

Ibland är jag så dum så ja inte kan låta bli att skratta åt mig själv.. Uch Emma då. Jag minns en liten diskussion från helgen. Tänk om man ändå vore en struts? Charmigt de skulle va. Varje gång man säger bort sig eller gör något dumt är det bara stoppa huvudet i sanden och vips, så är man borta. Det man inte ser, det finns inte. Halkar mitt inne i domino, huvudet i sanden och vips, det har aldrig hänt.

Tänk om man ändå kunde få vara en struts ibland. Förresten, som en liten notis så säger jag typ hej då sociala liv till mig själv den här veckan. Här ska de jobbas ifatt innan jag ska va sjukskriven. Ständigt jobb och massor att göra. . . Och jag måste ner på stan den här veckan och köpa julklappar i och med att jag inte riktigt vet hur ja kommer må sen, kanske inte vill visa mig ute på två veckor?! Stoppa huvudet i sanden? Who knows. Det tråkiga med det är att jag typ har imorgon på mig.. Säger bara, company tack?

De där med att vara struts känns mer och mer lockande, titt så långa ben jag skulle få :) HAha.
Ne skärpning Emma, nu ska ja vidare till mer vettiga saker, såsom att tvätta bort sminket och borsta tänderna. Mys :) Haha



Yellowcard VS. Michelle Branch

Bara av ren nyfikenhet så skulle ja vilja veta, vilken är bäst enligt dig?! :) Själv kan jag inte bestämma mig, de beror helt på humöret haha.



Förresten. Mina vänner är bäst, jag hade grymt kul igår och även i fredags, as always.
Vi är bäst på allt. haha.


Operation.

Idag va ja hos Doktor Jones(Kommer ni ihåg? Aqua?!). Ne, men Doktor Johan var jag i alla fall hos. Satt o åkte till västervik för ett läkarbesök, det är ju sjukt egentligen. ? Men vad gör man inte... Dumma jag trodde att besöket bara skulle ta en kvart men nä för sjutton, 2 timmar. Vi skulle hit o vi skulle dit o dit. Steg 1. Prata, kika i halsen, klämma känna och avgöra, dvs bestämma datum. Sen ville han ha mail adressen och jag fick som vanligt skämmas. Emma understreck flickan, men med 2 k. Seriöst?! haha. Usch va den adressen är gammal och pinsam, jag verkligen måste skaffa en ny lite allvarligare mail.

Steg 2. ja då skulle vi gå till byggnaden mitt emot, sen till höger, sen vänster, sen upp en trappa, sen höger fram till en lucka och lämna kuvert 1. Läskigt!! Blodprov och sånnadär farliga saker skulle snart hända. och usch va ja ogillar de. Sen fick ja ett stort jäkla plåster som vägrar lossna, ja sitter o ständigt pillar upp kanterna sakta och harmlöst, pappa försökte lura mig till att dra bort hela snabbt som attan men icke. Sakta men säkert ska de va.

Steg 3. Ja då skulle vi tillbaka, upp en trappa till och sen vänster. typ. Till en lucka där med otrevlig personal. Där lämnade vi de andra kuvertet. Och sen fick vi sitta där o vänta bra jädra länge. Både jag och pappa gick fram och tillbaka med hårda steg lite då o då för att dom skulle höra oss men inte sjutton brydde dom sig. Men tillslut tillslut fick vi gå in till ett litet minimalt rum och sitta där och lyssna på en doktor som såg lite rolig ut. :D

Jag sa att han såg ut som frankenstein, min pappa tyckte att han såg ut som en sånhär och vinkade med handen som ja, ni vet, en viss typ av folk brukar göra. haha. Jag tror fortfarande att han är typ frankenstein, eller kanske båda. I alla fall. Jag kände mig dum när han ställde tusen frågor, varit inlagd förut? haft någon allvarlig sjukdom? ätit eller äter någon medicin? går på hälsokontroller regelbundet pga typ asma? Känslig eller inte tål något?! Röker? Allt va bara nej nej nej och åter nej. Han konstaterade att jag va frisk som en nötkärna, och då kändes de ganska lustigt att jag trots allt satt på en brits och va på ett förberedande möte för en operation ?! haha.

I alla fall. Det konstaterades att jag måste tvätta håret i lustiga saker. Ta massa smärtstillande tabletter på morgonen för att inte ha ont efter operationen, ta lugnande tabletter osen ska ja ha massa klisterlappar på bröstet, ekg eller va de nu heter, få drop, bli sövd, bli förstörd i halsen, sticka in en nål i handen och allt detta för att sen vakna upp och känna som att jag har en rejäl halsfluss och inte kunna äta på en massa dagar.

Tjaa... De låter väl vettigt. ?! Han förstod att ja va livrädd för sprutor så ja skulle i alla fall få bedövning. Det är ja nöjd med. Sen säger ja en sak till min far och mor. Tro inte att ni får lämna västervik medans ja ska sova där på ett läskigt rum. Aldrig någon måste stanna. :O

Förresten, för er som inte vet ...  Jag ska operera bort mina halsmandlar. Så sen ni, sen ska ja minsan inte bli svullen i halsen längre! AHA!









Emma med halsmandlar. Emma utan halsmandlar kommer om några veckor. Tror ni man ser skillnad?! Inte?! Osis.. hihi


Lön lön mera lön!

Japps, lönen har landat på alla konton i sverige. Nä inte riktigt, men på mitt :)
Och ja, den är slut. Jag har redan fått för mig att handla 2 par jeans, skor, flera tröjor , linnen och massa underkläder och smiink. så nu blir de nudlar resten av månaden och inga julklappar. Oops, sorry!

Ne. De där va inte sant, jag tycker själv att ja har varit lite duktig, ja har inte köpt de ovan, okej, förutom lite underkläder men dom va ja värd. Något mer som ja köpt är riktiga nödvändigheter, minne till datorn (vilket verkligen gav datorn en språng så nu måste ja nästan sluta retán), sen har ja köpt något mer till internet som ja inte minns vad de heter. De va dom hundralapparna som kändes så himla tråkigt o lägga ut så därför har de liksom fått vänta i ungefär ett år, haha. Illa!

Sen har ja köpt en kul sak ska ni få höra! En nyårsklänning! JA, de tyckte ja va kul, den är beställd från stylebystars.com och kommer förhoppningsvis inom några dagar, som gamla erfarenheter har visat från den sidan så vet man ju aldrig... Men hoppas, de kan man! :) Sen är de bara hoppas på att jag kan ha den, det återstår att se :)

Snart är de jul, eller ja, i helgen är de första advent, o enligt rykten är de nu ja borde sätta upp mina adventsljustakar som jag faktiskt införskaffat mig :) Hoppas dom blir fin fina! Julgardiner får vänta . . . O julgran o sånt krimskrams står fortfarande kvar på inköpslistan! Mysigt med massa julfint! ja såg söta tomtar på hemtex men mils långa ben, dom vill ja ha :)

nog om detta, nu ska ja fortsätta lyssna på gamla godingar vilket har varit lite utav ett tema för mig den här veckan :) Me like!




Nyårsklänning, nå? Duger den? :)
Ja vet att de är tidigt men va fan, ska man va sjukskriven i två veckor i december så måste man va förberedd :)


O ännu några slowies låtar :)


Såja, bara några slowies till :)



Gamla underbara låtar <3

Idag är jag bussig och bjuder på massa gamla godingar. Bara för att liksom.
Gamla goda fina låtar, finns de något bättre än att bara sitta och lyssna och njuta av dom!
Ni får leva med att jag bara slumpade fram klippen på youtube, orkade inte leta då jag faktiskt hade tänkt att sova egentligen innan Tessan bad snällt om några ideér, här är några :)

Puss och godnatt. Allihopa är sova låtar så sov på ni :)




Just another perfect monday.

Idag har det varit en bra dag. Jag är sjujäkla trött, men det spelar ingen roll så länge det är en bra dag. Jag har jobbat, flitigt dessutom, fått undan en del. Det är skönt, och känns bra. Jag lunchade med Even och åt världens godaste pizza och som de flesta säkert redan vet så hittar man den på Miami. Gott gott gott. Vezuvio med mildsås, alltid. :)

Sen fick jag lov att jobba ännu lite till. Efter det mötte jag upp Evenlinen ännu en gång, vi gick och köpte biobiljetter och lite grejer på ICA,sen gick vi hem och lagade favoriträtten. Mums. Godare än någonsin tror ja, så hungrig va ja! Vi fastnade framför Youtube och massa roliga klipp. Haha. okej, jag erkänner, dom är bara roliga för sånna med lite spännande och samtidigt kass humor, men sånna är vi så nog va dom roliga :D

Sen blev de Twilight på bio, och vad ska man säga mer än att den va bra bra bra bra! Pussa björnen! hihi  :D Söt va han =)

Se och njut av klippet nedanför, taskigt, dåligt men sjukt bra. haha :) Ungefär som en ljudbok. Hans Af Claes. :)
Jag skrattar ihjäl mig, stackars Lennart, han va inge go som hockeypulver. Synd att han inte återuppstod.




 

We think it is funny, do you?


Of the record. . .

Of the record tack.

Jag satt inne i mitt gamla rum förrut. Rummet som jag bott i under ungefär hela min uppväxt. Ungefär 17-18 år innan jag bytte till rummet bredvid, mitt rum var ju min tillflykt. Sånna har vi alla. De finns så många minnen, så många händelser i det där rummet. Att ett rum kan betyda så mycke och ge så många känslor. Minnen kom tillbaka. Minnen från något som idag känns som ett helt annat liv. Det finns en människa som har sårat mig så himla mycket. Som har fått mig att må så bra men samtidigt så dåligt. Spåren finns kvar. Jag märker det, om och om igen. Jag försöker att inte ta åt mig, inte lyssna, och inse att det bara va någonting som sa's för att det skulle såra. Någonting mitt i de arga som bara skulle sätta lite grädde på toppen. Inte någonting som skulle följa mig i flera år. Jag vill ta språnget, ta åt mig och bevisa motsatsen men de är svårt. De är så himla svårt. Orden ekar i mitt huvud hela tiden och jag ifrågasätter direkt, jag drar mig undan bara för att, bara för att det är så jag gör. Det skulle ju aldrig mer hända mig, det va ju så det sas så då kan jag lika gärna dra mig undan direkt.

Jag förstår inte. Som sagt, det är ett annat liv. Det finns inte på kartan. Jag kan inte förstå att det en gång varit. Det känns som en annan verklighet. Det va så bra fram till det där. Och efter de där. Då blev de bara värr och värr. Allt för att förstöra. Ska inte jag, ska ingen annan. Måste man tänka så?! Varför va du så idiotiskt jävla korkad helt plötsligt? Säg aldrig att en människa inte duger. Det borde va straff på det, livstid i fängelse. För tro mig, orden kan eka i bakhuvudet på just den personen i ja, en livstid. Det spelar ingen roll, 15 kontrings komplimanger och 20 förlåt hjälper inte de där enda dåliga ordet. Det sitter ändå kvar.

Alla duger. Alla är bra som dom är, och ingen ska någonsin behöva ifrågasätta sig själv eller känna att dom behöver ändra på sig. Man är som man är och ska aldrig ändra på sig för andra personer.

Ibland tänker jag för mycke. Way too much. Och känn inte att ni behöver ifrågasätta detta på något vis. Jag vill nog inte prata om det, men jag behövde skriva av mig. Nu ska jag sitta här och vara fly förbannad ett tag på en person som förändrade mtt liv flera gånger. Till något jätte fint. Och till något totalt värdelöst.

One three hill börjar nu, efter det är jag förhoppningsvis på banan igen. Vad vore jag utan er kära vänner? Ingenting alls.






Dumma jag.

Det finns en sak som är förskräckligt jobbigt med mej. De kan väl efersej kanske va en bra sak men det är ändå jobbigt i vissa lägen. Jag får så lätt dåligt samvete, jag kan till och med gå o ha jätte dåligt samvete för något som jag inte ens va delaktig i, hur normalt är de? Jag kan inte ljuga för en människa, de går inte. För de första så äter samvetet upp mig inifrån om jag gör de och för det andra så ser folk direkt om jag ens försöker ljuga. Jag vet, man ska aldrig ljuga men ibland kan de ju faktiskt va bra med en liten vit lögn. Men nä, de går inte för sig. Då får  lilla Emma en hemsk liten gubbe som kallas samvete på axeln och den gubben flyttar inte på sig i första taget. 

Och en sak till, jag kan verkligen inte såra folk, då går jag under jorden själv också. Ofta så vrider jag och vänder så mycke som möjligt på mig själv fram tills ja själv brister bara för att göra det bättre för alla andra. Frågar någon om jag kan ses och jag är upptagen, då får jag dåligt samvete för de?! Hallå, inte bra. Jag måste kanske sluta vara så mesig när de gäller sånt? Jag kan inte se någon se ledsen ut och sen släppa det, tro mig det sitter kvar länge i bakhuvudet. Och hade det med mej at göra så kan jag aldrig sluta grubbla och undra vad som gick så fel. Jag kan bli riktigt svinförbannad på mig själv om jag sagt något som någon missuppfattat och tolkat fel. De är inte bra, jag önskar jag kunde släppa saker ibland. Det är ju trots allt väldigt ofta jag inte sagt eller gjort något fel men ändå tagit åt mig skulden helt bara för att. Sen ska ja gå o grubbla i de och må dåligt av det.

Inte bra de där. Inte bra. Nu ska jag hem "hem" till Eneby, där ska jag äta rostade mackor. Mums! Jag vill ha en bröödrost!






Fredagsmys, om det så är de sista ja gör.

Igår va de en bra dag, kvällen var fin fin. :) Den började med att jag och Tessan gick och handlade lite gött, bland annat en pizza :) Sen blev de idol för hela slanten! Och ja, vad ska man säga?! Erik? Calle ? Tove? Fasan så bra dom är, nästa att åka är mariette om man frågar mej, henne brukar ja gilla, men inte igår, inte de senaste gångerna så hon kan lika gärna va.

Sen kom jocke the militär, gurra och alem, lite kul när vi stog i fönstret o tittade om vi såg dom.
- Där är dom!!
- Eller nee, de va en militär..
- Meh ,joo de är ju dom! :O

Titt på tusan de va dom! :)
I alla fall så hade vi de mysigt och pratade oss igenom en film som säkert skulle varit ganska bra. haha. tråkigt då, men ja pratar hellre haha.

Ikväll blir de party party. Birthday party hos Alema tror ja? :) fun fun fun!
Ja är väldigt loaded. :)



                                            



Mystofflan

Jag vet inte vad de har hänt med mej den här veckan!? Antingen är jag sjukt överstressad eller så håller ja på att bli sjuk, kanske båda? Känner mig yr, kallsvettig, fryser, svettas, ont i hela halva kroppen typ, är totalt snuvig och totalt trött. Så idag va ja väldigt värd en dag som den här. Började faktiskt med att jobba kvar till strax före 6, sen gick jag hem, diskade all disk, torkade av hela köket samt ugnen, sen gick jag och handla, sen städade jag hela lägenheten, damsugade och torkade av golvet, sen gjorde jag tacos till mig själv bara för att ja va så totalt sugen på de, samtidigt som jag åt såg ja på desperate housewifes.

Och nu, nu sitter jag här, fortfarande med tända ljus i hela lägenheten, bra musik, mina favvotofflor, ansiktsmask och SOLO. Hur underbart är det inte ibland? Så värt. Funderar på att sova snart, men först ska ja göra de roligaste, dra bort ansiktsmasken. hihi bara ja som tycker att de är ofattbart kul att göra grimaser när man har ansiktsmask? Så stelt och läskigt, kan ju inte ens skratta :D haha. Och ja, slutet gott allting gott. Alltid lika kul att dra bort den från ansiktet sen, jag är pillgalen, ja vet. :)

Godnatt gott folk!


                                     


Skulle vilja hämta hit min kamerasladd från eneby, inte lagt över en enda bild sen ja flyttade hit typ, här är ju precis när ja hade flyttat in typ, vilket syns med tanke på hur tomt de är, inte ens några gardiner haha :D
Men men, en annan gång.. :)


Kryssning :)

Ja, alltså ja vet inte riktigt vad jag ska säga. Kryssningen va grym! De va så kul! Ja älskar't, dansgolv som är öppna dygnet runt och ja vad ska man säga, en sak är säker, me de vänner jag har så är de omöjligt att inte ha kul. Har alltid så otroligt kul, spelar ingen roll om vi sitter på vägen upp till stockholm och smsar dåliga skämt, om vi sitter o förfestar, om vi dansar, om vi bara springer omkring överallt och ingenstans, om vi äter, om vi ligger halvt däckade, om vi ligger helt avslagna dagen efter, eller ja till och med om vi sitter på en buss på väg hem från stockholm och har festat i två dygn och varken druckit något vettigt eller ätit något på alldeles för många timmar, ja även då så har ja så ofattbart kul med er! Förstå de ni är guld värda! <3

Kryssningen va galen, fylld med allt och lite till och nej, jag skulle absolut inte tacka nej till att åka igen redan imorgon om de vore möjligt. Bästa! :)

Väntar in lite bilder här, sen får vi se om någon är värd att visa eller inte, haha, probably not :) Nedanför är lite andra random pics från en annan random och galen kväll!






Spännande, lifta från stockholm på söndag då! :)

Jaa, den här tripen imorgon började ju minns sagt spännande, vi upptäckte att sju av oss har "missat" att boka bussbiljett hem från stockholm på söndag när båten kommit i land. Och jag slår vad om att vi alla kommer att vara väldigt pigga och glada, och framförallt, väldigt sugna på att leta lösningar till vårt lilla problem. På söndagen vill man ju bara komma hem, gärna direkt, gärna på någon minut. Men nu till en början får vi leta bussar och tåg hem, och ja funkar inte de får vi väl lita?! HAha spännande.

Gu så de kan gå! och ja har fortfarande inte lyckats packa, hela sängen är full med kläder och jag säger bara tjena lena att jag en skulle kunna använda allt de ja lagt fram, inte ens om ja bytte om 10 gånger om dagen förmodligen.. Emma, wakie,wakie. De är fredag - söndag. Alem skrattar och säger planering med ett stort p, Planering! Ja säger whatevah! De ska nog gå att trycka ner, kanske får ta ut ett o annat plagg, alldra helst då ja ska få ner lite skor också :P Great job!

Dags att keep up the good work! Precis laddat ipoden med ett 50 tal nya låtar, och självklart åker min gamla goda ipod med som jag inte bytt ut låtarna på sen dryga två år sen? snacka om gamla godingar :)




Till de där med att ha "missat" att boka buss hem säger vi bara tummen upp! :)
Det ska bli en intressant fortsättning på den här lilla historien ska ni se.. :D

 

 


Time to pack my bags!

Jaa, det är nog på tiden? Hur ska detta gå, ska ja klara av att packa allt helt själv?  Papps va här med resväskan förut, så nu står den här och gör sg påmind. Känner jag mig rätt packar jag ner typ hela halva gardeeroben, de handlar om en helg? Men vadå, hellre för mycke än för lite, ja vet ju att om ja lämnar något hemma så är de ju just det som jag kommer känna mig så sugen på att ha på mig :D dåligt dåligt! :D ÅÅ ja så längtar!

För er som inte vet vad jag pratar om så pratar jag givetsvis om Magaluf Reunion 2009, en kryssning till Riga, Fre-sön. Förra året va den ofattbar, helt crazy och såååå rolig! De här är året lovar jag, de kommer bara bli bättre! :)
Snart så!

Imorgon ska ja hinna mängder av saker! Träna? Handla? Packa? osv osv osv, självklart jobba också, och något som ja känner ligger i riskzonen är städningen. Vägrar komma hem till en ostädad lägenhet på söndag så jo, de bara måste bli gjort! :)

Nu måste ja verkligen sova, och oj va de härblev ointressant men jag säger som världens sötaste bäbis, Whatevah! Kryssningen kommer bli galet grym! Någon som vet hur mycke dricka man får ta över? Är de någon gräns?




Dags att sova. Natti :)


Härligt, Kul, jätte roligt!

De va nu jag tänkte skriva ett himla skojigt inlägg här, men sen tänkte ja esch, whatevaah! O insåg att jag borde sova istället, men jag kände mig tvungen att göra ett litet avtryck först. Då vill jag bara säga, helgen. 8 november? Lördag. BÄSTA!


De va alla . de va dans . de va tequila . de va högsång och vild dans till gamla högstadie hits . de va jag må han leva låtar . de va farväl kväll . de va en alldeles fullproppad bil med taggade tjejer av den bästa nivån . de va fyllekäk . de va för en gångsskull ingen vakna till en apgarvande alem till pokémon . de va kul . de va galet . de va oslagbart! Det va livet! :)


Härligt, kul, jätte roeligt!


Bilderna är från en helg för ett tag sen, vet inte om jag ska va så ledsen över att inte ha sett helgens bilder än? haha kan va lika bra så,, eller ? Hur ligger de till Emma? vill man se dom? :D


Spela då för sjutton.

Jag tycker att man åtminstone skriver, hej tyvärr kan jag inte komma, hoppas de blir en kul kväll ändå.

Men nääe.
Onödigt kanske vem vet? Men är det någon man ändå känner bra så känns de väl lite respektlöst ?

Ikväll kommer de i alla fall bli kul kul kul!

Och efter den här veckan vill jag bara säga, folk som är otrevliga och sura, utan anledning. Kan slänga sig i väggen och låta dom glada positiva förbli glada och positiva.

:)

Beat it.

Precis hemkommen från ännu ett pass, aerobics, kul =)  Känns så skönt att verkligen komma igång! Jag till och med lyxades ignorera kinderchokladen som låg på hyllorna i affären och köpte de ja gick dit för, två bananer..

Imorgon är de dags igen men nu ska vi inte gå allt i förväg, nu ska ja skutta in i en varm skön dusch igen sen måste jag äta, dagens rätt blir nog Pasta och pastasås, det är göttit. :)

Blev kort och gott, och ja, onödigt. :)

Micke Jackson

Oj oj oj va folk antagligen skulle kunna reta sig som bara tusan på mig just nu, jag tror inte man får kalla Michael Jackson för Micke? Eller vad tror ni  ? Uppskattat, eller reser han sig från graven ?
ne usch så ja skrev.. såntdär får ja inte skriva. Skulle kunna ta bort de men sån är inte jag liksom.. Skrivet är skrivet liksom som alltid, de är min lilla policy, hur real blir de om man funderar i en timma eller skriv om bloggen om o om igen? Struntsamma liksom.. Nåväl jag pladdrar på ganska bra men liksom, ni som vill, ni läser ni som inte vill.. ni skiter i de rent ut sagt :)

De ja villa ha sagt va att jag lyssnar på Micke nu som ja så gärna kallar honom, kärt barn har många namn vet ni. Han är grym, satt o kolla klipp på honom häromdagen och han sätter minsan stegen som ingen annan, och precis som han sätter dansstegen som ingen annan så sätter han dessutom noterna som ingen annan. Klockren skulle ja nog kunna säga..

Nu vill jag veta, jag är väldigt sugen på att se filmen på bio, this is it. En del säger att de skulle va kul o se och en del säger att de bara är ihopklippt skit ungefär. Vad säger ni? Ja vill nog se den i vilket fall som helst.. de är nog liksom ingen film man får missa helt enkelt.


Oj va liksom man drog till med idag då! :D haha Varierande va ordet :)
nu ska ja blåsa håret.. :P


Micke?


Uppskattat!

Åhh goodeli goodeli goood!

Jag känner mig som en väldigt duktig människa idag, och det jag uppskattat jätte jätte mycke är en kämpigt pass på friskis och sen en otroligt lång varm och skön dusch! Snacka om att inte begära mycke . =P

Det är för de första oerhört underskattat att träna, det är bra. Man mår bra av de även om man inte har något behov av att gå ner i vikt eller så. Jag har varit totalt jätte trött hela dagen idag och skulle kunnat somna på nolltid om jag väl lagt mej men ändå gick jag hem tog en banan och bytte om och pallrade mig genast vidare till friskis. De är så skönt att bara puscha in i de sista och känna att man satsa allt. Då är man så värd att krypa ner med tofflor och filt i soffan sen :) Ett litet minus bara.. när de gäller mig så att säga. Badkar tack! Ja vill ha badkar. vill vill vill. :)

Nu ska jag gå och bluusa håret så jag kan gosa ner mig under täcket sen och sova bättre än någonsin! Me like. Imorgon är det Aerobics. :) Men först jobbet och där väntar jag på ett samtal från Chuck som har 10 000 frågor som jag ska bita tag i. . Nämnde jag att han är engelskman och inte förstår något annat? Tro't eller ej, ja börjar vänja mig.



Charmig bild? Näe, men sååå pepp är jag på allt just nu. Kul :)
och det där är by the way sååå inte min hårfärg längre, I'm a brownie. :)


Bästa!

Det har varit en himla bra helg måste jag säga, i fredags va de riktigt fredagsmys med de braiga vännerna. Och innan det så blev de mycke mer shopping än väntat på maxi med emelie, ett par enligt mig ursnygga skor, tights, linne, klänning och underbaraste tofflorna, så mysiga! :) Ja är helt såld i tofflor, bästa ju!

 Och igår va de en så himla rolig utgång! Började hos mig, och sen blev det johans 20 års fest och hugo. Grymt kul. Och för information så åkte vi badrum till förfesten. haha, inte alla som förstår, men vi hade en himla rolig taxichaffis nämligen. Det luktade som nytvättat badrum i bilen. Baaadrum badrum, lala. I alla fall, jag gillar roliga taxichaufförer, det är kul. Men däremot så blir dom plötsligt läskiga när man åker taxi själv. Haha. Vi måste va riktigt bra för vi har alltid så kul, alltid! Eller vad säger ni? visst är vi väl bra ? ;P hihi

Nu sitter jag o ser på smällen, tessan åkte precis och jag borde sova. Men jag verkligen fastnar vid filmen, den är ju så bra men ändå så himla pinsam! Det är så synd om dom när dom gör bort sig hela tiden :D Men sen är de ju så vi är gjorda allihopa, skadeglädjen är ibland den bästa glädjen. haha kul :)

Nu ska jag sluta pladdra om en massa ointressanta saker. Och oooj vad jag låter positiv. Allting är visst väldigt roligt och kul och bästa i mina ögon, men de är lugnt, jag gillar´t. :) Positiv ska man va, annars kan man dra. tjohej.


Natti.


RSS 2.0