Saknad .

Jag kan inte låta bli att undra hur min kära vän Sebastian har det i Australien ? Nu har det ju faktiskt gått ett tag, och jag har inte hört mycket mer än om de första dagarna. Du vet mycket väl hur nyfiken jag blir så nu är de på tiden att vi får en liten update?! Och även på hur mor din o lillebror har det i Nya Zeeland med den nya skolan och allt?! = )

Jag kan väl nästan lova att ni har det bra men jag är så nyfiken! Jag vill också åka till australien, nu nu nu!




  





Lättroade?

Som sagt så var jag en runda på stan med Emelie, va väl inte direkt någon som var så himla "leta efter kläder sugen" men däremot så var vi ganska lättroade, vilket kanske händer en aning för ofta. Idag blev det i alla fall lite mössprovning innan vi insåg att affären stängde.. =P då hälsade vi på Amanda lite på donken och åt oss fyllproppade sen åkte vi hem och filade på en liten grej, så mycke får jag väl säga Emelie? =D

Möss serie - Lättroade ? en aning..

     
 

Magaluf 08

Nu ska ni få se hur det gick till när jag lyckades tappa rösten redan andra dagen i Magaluf, o än är den faktiskt inte som den ska. Men de va det värt!

Kika & njut!

Höst - stickat - käärlek. !

I måndags kom äntligen lönen, det innebar stan med Evelina, en hel del shopping med det, Rengöring, Stövlar, Höst Jacka, Kjol, Byxor och en tröja sisådär 3-4000. Känns verkligen såhär i efterhand.  Nu vill jag verkligen ha höst så höstkläderna kan börja användas, jag älskar ju stickat! Sen följde jag med Ewen till tandläkaren, Inga hål, good girl. Och efter det, tro det eller ej, vi åkte till Bråvikens golf klubb och slog lite rangen, gick bättre än väntat och jaa, jag är sjukt sugen på att börja spela. = P

Igår blev det stan igen, den här gången med Amanda, och faktiskt så var de enda ja handlade av något värde, dvs bortsett från godsaker så som mat, ett spårvagnskort. Däremot så hittade jag så sjukt snygga skor så nu är jag osäker på dom jag köpte i måndags, kan inte köpa ett par för 1200, och ett par för 800 på en o samma månad. Det gör ju nästan ont :O Sen tro det eller ej igen, jag åkte och spelade badminton med min bror , Stina  och Pappa, jag och pappa vann stort, om ja får säga mitt. Sen att jag av ren reflex ville ta lyra istället för att slå iväg bollen är en annan sak. =D Efter det  följde ja me amanda hem oså kom emelie så kollade vi lite jobb och boende i Norge. Jag vill!

Nu ska ja skutta in i duschen osen ner till stan igen, nu med emelie, man kan tro att jag inte har något hem att gå till när jag springer på stan hela tiden. Så är det inte, jag bara gillar kläder väldigt mycket. Och mina favvo skor skulle komma in i 38 idag eller imorgon = )

Någon mer som längtar ihjäl efter höstkläderna?!

Efter en alltför kort sommar är det ändå inte fel att kurra ner sig med en stickad tröja i en mysig höstjacka med halsduk och vantar! I alla fall inte enligt mig. =)



Augustifestens allra högsta punkt.

Värt att nämna är faktiskt augustifesten, framförállt fredagen. Onsdagen har ja redan dragit lite kort, och torsdagen blev lugn, med Kalle bah me Madeleine och Patrik , sedan fyrverkerier. Lördagen blev en sjukt trevligt kräftskiva, men vi började på tok för tidigt efter på tok för lite sömn. Och jag shottade på tok för mycket så lördagen är inte sådär jätte värd att nämna. Men fredagen däremot, den var sjukt kul. !

Vi började med att förfesta lite hemma hos mig vi tjejer, det sällskapet och infinity strömmandes ur högtalarna, ja, de kan inte va annat än lyckat. Sen fortsatte vi in till stan, först hämtade vi en stämpel på hugos för att slippa kön senare, sen skulle vi till trädgårn. .

vårat första stop var ungefär första tältet på marknaden där vi glatt bestämde oss för att göra en varsin henna tatuering, why not liksom, dessutom på magen vilket innebar att jag och emelie glatt skulle dra upp hela klänningen mitt för publiken som gick förbi, det är nog ingenting jag skulle gjort i normalt tillstånd, men då gick det bra.
Dessvärre kom föräldrarna med deras sällskap förbi och hade ganska roligt åt oss, samt en gammal lärare. . .


Sen blev det typ toalett besök på trädgårn och sen direkt vidare till hugos då klockan faktiskt hade sprungit iväg. Väl inne på Hugos var det skitkul. = )

Efter kvällens slut hade jag och emelie tappat bort resten och sitter o väntar på skjuts hem. .  Då ringer dom o säger att dom är på Mc Donalds, vi bestämmer oss för att ta oss dit. Och orkade inte riktigt gå. Det blev en smitning. Haha ska inte skriva mer om det men ja kan säga att varje gång jag såg en taxi sen så blundade jag och höll händerna för ansiktet. ni vet, ser man inte, finns man inte. = D

Maten smakade ovanligt bra på Mc donalds, och efter det blev det en spännande promenad hem till smedby, vilket innehöll väktare och allt möjligt. Det var minsan jobbigt, men visst var det kul! : )


 


Kvällens Enda bild Mr Palm


Happy Birthday Amanda.

Nu tänkte ja ägna en liten tanke och ett inlägg åt Amanda som fyller 19 today. ett år kvar till 20, de är bra :)

GRATTIS!


 



Och tack allihopa för en sjukt lyckad augusti fest, men mer om det en annan gång :)

Min lilla gömma .

Kan jag få gräva ner mig ett litet tag och bara försvinna. ? Det vore så skönt.

Lönespec & Snålskjuts.

Gårdagen var en bra dag. Det blev god mat i form av planka och ett glas vitt med släkten, vidare för att möta vännerna, då blev de fyrverkerier, trädgårn, världens bar och sedan Hugos. Givande som vanligt.. = )
 Men så gjorde jag även något som var otroligt roligt, jag skrattade så jag tjöt men de gjorde vi nog alla tre, jag och emelie fick nämligen syn på den där killen som cyklar omkring me släp o kör "cykeltaxi" haha titta va kul sa vi o sprang ifatt o frågade vad det kostade, 5 kr per minut sa han. Hmm tänkte vi, i den här folk massan kommer man väl inte långt på det. Då frågade vi glatt, en femma upp till korsningen i rikskuponger då? Javisst sa han glatt, vi hoppade in och ropade till oss amanda som kom glatt springandes o ville åka med, fler fick vi inte plats. Oj va han fick ta i och oj va ja skrattade! De sprang till o me fram massa okända människor och fotade oss =D väl framme fick han en 10 i rikskuponger och han blev så glader, och jag lika glad som alltid när ja kan betala me riksisar istället. =P

Tillbaka till överskriften så berättade ewe glatt att hon fått sin spec i telefonen förrut, o nyfiken som jag blev så sprang jag glatt ut och kikade i lådan om jag hade fått min. Det hade jag, jag öppnade förväntansfullt och kan helt klart säga att det blev en glad överaskning. =) men de gör fortfarande lika ont o se hur mycket mer det är innan dom drar den där sabblarns skatten.! I alla fall, nu längtar jag till måndag, och jag VILL till stockholm nästa vecka, följ med mig?!




Nu måste ja in i duschen. Adios Amigos!


A ordinary day.

För jag har inga vardagsrutiner men lika glad är jag för det.
Idag har jag gjort både dittan o dattan känns det som och min gamle granne gav mig några ord av visdom. "Vi blir bara äldre o äldre här på gatan, de va inte länge sen du var så liten o sprang omkring här och lekte." Jaa, de går fort minsan, de gäller att ta vara på det, för min del är de lugnt, ja har de bra, ingen dag är en annan lik typ men de gillar jag och nu ska jag bara lista ut nästa steg. Norge; Ja tack!

Idagens har jag minsan varit riktigt snäll, städat hela nedervåningen åt mor och far. Varit ute och gått, gick till blomsteraffären köpte rosor, gick till kyrkogården o lämnade dom på farmor och farfars grav eftersom min käre farfar skulle fyllt 80 år idag och jag saknar dom. Sen var jag snäll och stannade upp och pratade med våran kära gamle granne, som jag inte minns vad han heter just nu, tant Ellen och farbror  Åke. Så va det ja =) Han är trevlig men de är nästan jobbigt att se hur gammal han har blivit. . Jag berättade om hur jag tar en dag i taget o det tyckte han va smart,, sen berättade jag att jag vill till Norge. Då sken han upp och sa ja det skulle nog va roligt, i oslo är det livat. Det är kul och se hur glad han blev av att bara prata lite, oftast susar jag ju bara förbi på väg till spårvagnen eller något.

Nu ska jag ta tag i nästa steg, körkort / skriva CV. Något av det. Ikväll kommer jag bojkotta rix Fm, ändå inga bra artister så de stör mig inte så mycket. Jag ska till Bacchus och äta med släkten för farfars skull. Kan bli trevligt, men sen ska jag självklart möta upp vännerna för fest. =) Hugo ikväll? Aldrig fel. Jag vill :P


Så var det med den saken.

Börjar redan tröttna på vardagen, varit frivilligt arbetslös i två dagar, redan är jag rastlös, sjukt! Fast å andra sidan är det ju skönt också =)

Ikväll blir det plankstek med mina kära vänner Johanna, Linda och Evelina. It´s been a long long time. Så det blir trevlans, as usual I guess. Jag skulle behöva fixa mig, hade inte direkt något intressant att berätta så de är väl lika bra att sluta svamla också. Fast en sak kan jag säga, jag vill ha ; Lön, höstkläder, [Redan hittat ett par stövlar, en höstjacka och massa stickat o mysat som garanterat är bokat på den kommande lönen.], vill också ha en stockholms resa / göteborgs resa + massa mer resor. Varför reser man inte mer  än vad man gör för?! Att resa är ju allt.

Augusti fest väntar; Får la se hur de blir. Säkerligen kalas! Eller vad tror ni ? =P


Dresscode, bröllop

Nu är det såhär, om drygt en månad ska ja på bröllop någonstans i Sverige, hellesvik eller något.
Min pappas kusin gifter sig, Nära släktingar men som bor i göteborg/kristinehamn/spanien som vi alltså inte träffar så ofta.

Klädkoden är kavaj. Vad innebär det för mig? Kan man ha den här?



By the way, tack för ännu en trevlig kväll. Yesterday. Men ack aj va ont ja hade i fötterna när ja kom hem!

Thanks!

Det finns ett visst folk, som bara är sånna där som gör att allting blir väldigt kul. Ni vet sånna det inte går att ha tråkigt med, vare sig de handlar om en filmkväll, festkväll, promenad på stan, utlandsresa, middag, jaa till och med en lång kö eller lång väntan kan ibland bli väldigt rolig i sig. Jag känner mycket sånt folk och det älskar jag och tackar er för.
Ni vet nog vilka ni är för de flesta jag känner bör ta åt sig av det här. :)

Tack för ytterliggare en sjukt kul kväll. Ni är för bra!


 

 

Vänskap

Idag träffade jag även Linda en sväng nu när jag landat i norrpan igen.
och du ska veta en sak, jag är glad att jag har dig min vän, och jag är glad över att veta att vi alltid kommer ha varann oavsett vad som händer runt omkring. precis som för 8 år sen, tänk att jag hade dig då också. =)
[Antar jag, feels like forever? ] 



Det här var minsan inte igår.. :D


Magaluf -08 Grym Resa!

Om jag säger att Magaluf - 08 med Emma, Emelie, Evelina och Amanda var oslagbart, tror ni mig då? 
 Vilken jädra vecka, alla citat, sol & bad & fest! Har bara fått bilderna från sista kvällen, kräftskivan, men jag måste nog säga att det minsan var den bästa kvällen.
Vet inte hur mycke snapps man fick i sig, glas efter glas, senare flaska efter flaska, det slutade med att vi alla stog på golvet o dansade fågeldansen =D
Som sagt grym vecka, tror ni mig?
Berättar kanske lite mer detaljerat någon annan dag. :)










Tack tjejer, den här veckan slog över mina förväntningar!

snart igen eller vad säger ni? ;)

RSS 2.0