Yes I'm back!

Fick hjälp av min kära barndomsvän Madeleine o färga håret idag, nu är ja tillbaka igen, mörkt och lite rödaktigt =) Känns bara bra ska jag tala om :)

Får se om jag träffar Madde något mer innan hon åker iväg för att vara med om sitt livs äventyr, Au Pair i London och jag tvekar inte en sekund på om det är hennes grej, hon passar nog in där som handen i handsken! I staden, som Au Pair och i familjen :) Så nu hör du de Madeleine, du behöver inte vara de minsta orolig! :) De kommer gå galant! Och ja o Linda ska minsan hälsa på, eller hur Linda?;P hihi


Förresten, va ju på bio igår, eller nee i förrgår men i alla fall så tycker jag så rackarns synd om en liten oskyldig sak som bestämde sig för att gå helt själv på bio...  Frågan är ju vad som hade varit värst, att gå och sitta bakom två par eller att upptäcka att man är helt själv i salongen? Haha stackarn, jag hade ju nästan lust o säga att han kunde få sätta sig bredvid oss :D

(Ja vet, två par kanske o ta i men något sånt i alla fall, right?)






humm...

Jo men de här blir bra ! Rättskunskap är ju kul så de gör mig ju inget o sitta med de lite då och då, och dessutom så vadå, de är ju lite mysigt o sitta o plugga lite med tända ljus och lite sådär, eller...?

Jo visst om man hade tid! Jag har just insett att jag inte har tid, full rulle på jobbet, full rulle med vännerna och dessutom skola och träna, njaa.. ja är nog ingen mirakelmänniska trots allt..

Dum som jag va så gick ja in o kollade på komvux hemsida och insåg att uppgift 1 & 2 ska vara inlämnat senast imorgon... Great ! Läraren sa på de första och enda mötet att de första vi skulle göra va att skriva en presentation om oss. Det har jag gjort. Jag hoppas av hela mitt hjärta och ber till gud om att det förhoppningsvis räknas som uppgift 1. Då är jag faktiskt en bra bit på vägen för kapitel 2 har ja ju åtminstone börjat med, idag, inte en dag för tidigt precis som i sin vanliga ordning.

Återigen, mycke annat som lockar. Nu ska ja på bio. Awesome..

Going the distance, en romantisk komedi, gissa vem som valde? ;) hihi Emelie, finns de någon baktanke tro? de är juu antingen de eller skräckis eftersom vi lurat med jocke o eric med.

jaja. just my luck... Om 10 minuter går biljetterna ut, dvs. I should go :)

Hejs svejs!

Love my jacket!

Har äntligen hittat min skinnjacka, beställde en raring från Kenzas märke, Jofama. And guess what? I love it! Och beställningsgalen som jag ibland får erkänna att jag är så blev de även en väska från samma märke. Och en klänning från älskade Nelly. Allt på tok för dyrt för en fattig Emma men ack så värt.



Kenza 3 - BlackJofama Kenza Bag black



Klänningen orkar jag inte ens leta fram en bild på just nu. Måste ju lämna lite ovetandes. Igår skulle vi gått ut men icke sa nicke, ja och kära emelie har nog blivit sjuka. Vi va inte så pepp på de och ska dessutom ut idag så vi tänkte nä va fan vi skiter i det och går och äter istället. Och ja de gjorde vi. Och himla kul hade vi på vägen men det är ju as always. :)

Snart kommer älsk hit med donkidonken . Han börjar jobba om aa en väldigt kort tid men ja lyckades få hit honom för ett snabbbesök i alla fall :). Förresten, kul det är när man blir sådär YES ett essemess. Och sen till sin stora förskräckelse så är det typ tre. Yihoo liksom! Men vet ni vad? idag va de ännu värre, det va CENTERPARTIET. Tjuhuu! Jätte kul... Jag har noll koll när de gäller politik och de tänker jag forsätta ha. Faktiskt så tycker ja de vore fel av mig att rösta eftersom jag inte riktigt har någon egen uppfattning om vad alla står för och man kan väl tänka sig att folk som berättat bara dragit ut de bra i favoritpartiet och de dåliga ur hatpartiet.

Politik kan dock säkert vara kul.. Om man sätter sig in i det lite. :) Men sånt har inte jag tid för.. Ja kanske skulle röstat om min politikvän Amanda hade varit hemma o berättat om alla partier vilket hon säkert gladeligen hade gjort.. Men istället är hon som reseledare i ett ställe jag äntligen lärt mig namnet på men vägrar försöka mig på en stavning på. :) Kom hem snart? :) haha

Nä slut på chabbel. Vem vet när vi möts igen kära blogg? Kan va en minut, en timme, några dagar? månader? år ? Noboby knows.

Jag tänker fortsätta lyssna kärt på pursuit of happiness med kid Cudi och även på den med Lissie. Ljuv musik!

RSS 2.0