Everybody's doing a brand new dance now . . .

. . .  Come on baby, do the locomotion, I know you get to like it if you give a chance now. Come on baby, do the locomotion.


Egentligen när man väl tänker till så är det ganska kul att jobba ändå. Visst är det mycket att göra ibland och visst blir ja förvirrad som en jag vet inte vad när jag lägger papper både här och där på skrivbordet. Visst är det tråkigt att någon gång ibland sitta och skriva ett novell långt mejl om att det blivit fel på lönen ? Och i många fall ska detta skrivas på engelska dessutom då alla engelska samtal och engelska mejl numera vidarebefodras till mig, men jag gillar det. Och ofta skrattar jag tills jag får mag kramp men när man är ett knapp tryck ifrån att skicka iväg ett förskott på flera hunda tusen som i samma sekund dras tillbaka, ja då blir man skakis. Men när både vi och de på andra sidan sedan skrattar åt hur nära det var. Då gillar jag det, Det är i alla fall helt värt trots att jag gärna sover aningen längre på morgonen. =)

Och vad ska man säga, för en spendera glad människa som mig så behövs ju faktiskt ett jobb. Igår kom beställningen från H&M tack och lov så satt även denna bikini bra, till o me alla tre delarna så då gör de inte lika ont att jag måste skicka tillbaka den andra imorgon och det gör inte alls ont att jag även har en blå och vit randig på ingång. Resten satt också bra by the way, men jag fick fel skor, beställde svarta fick guld :O Segt.

Nu har jag köpt en kalender också, typ världens sötaste lilla grej där jag ska skriva in alla tusentals resor jag ska göra, svårt att hålla koll på allt liksom. Ne men lite mer seriöst så behöver jag något för att hålla koll på allt som flyger runt i luften annars flyger jag väl me tillslut o virvlar bort mig själv. Och jag måste berätta att jag köpte ett såntdär litet block ni vet som dom hade på de där programmet på tv med streckgubben ? Så nu ska jag räkna ner dagar, först till helgen, sen till varje helg, sen till Amanda, Evelina och Emmas hemkomst, ABSOLUT värt att räkna ner till :) Efter de ska jag fortsätta o räkna ner till sommaren och alla andra sköjsigheter. Jag längtar!

Som jag skrev till Amanda. Medans ni räknar ner av längtan, räknar vi ner i sorger, medans ni absolut inte räknar dagarna till hemkost så räknar vi väldigt väldigt noga. Nåväl, vi överlever; tiden går vidare sakta och säkert men bara som en notis för att jag tycker ni ska veta om det. Så ja. ni kommer vara saknade. :) Emelie, låt oss invänta våren och handla vårkläder instead. ;)








. . . Do it nice and easy now, dont lose control, A little bit of rhythm and a lot of soul . . .




Glömde visst publicera det här tidigare idag (A)

Fanhelvetejävlajärnspik!

Nu har jag åt minstone fått ut lite och de behöver jag. Jag börjar känna av halsen igen, så otroligt typiskt! Jag har ju tagit de så lugnt som de bara går! Snälla snälla snälla, vänta åtminstone till efter helgen, jag orkar inte med den här ramsan en gång till! Jag trodde de va tre gånger gilt, men icke, då tänkte jag okej då . FYRA FÅR DE VA! men fasan inte fem. :( Åh jag blir så ledsen!






Another year swisching by like I would like to say.

Då satt man här igen och det är söndag, ännu en söndag, faktiskt den fjärde söndagen i år. Redan hallå ? Är det bara jag som tycker att tiden rusar iväg ? snart är de vår/sommar och sen står man väl där igen o firar in 2010. Otroligt..
I alla fall så innebär söndag att jag ska jobba imorgon, känns lite segt, känner att jag verkligen behöver vila upp mig ordentligt efter alla dessa kurer men sånt hinns inte med . .

Idag har vi varit ute på äventyr, och dessutom fick jag med mej Linda som lite trevligt sällskap. Kom hem med 2 par jeans, varav ett par miss sixty med dragkedja i vaderna vilket jag velat ha sjukt länge. Sen ett par skor från björn borg, tittade på dom i sommras men dom kostade lite för mycke, nu blev de ju halva priset, jag vet inte vad ni kallar det men jag kallar det kap. :) och som den klock entusiast som jag är så kom jag även hem med en storm klocka.. Må hända att den är lite lik klockan jag fick på studenten men det här är lite mer en sommar variant och det är ju dessutom ett annat märke. Jag är nöjd. Snart ska jag dessutom börja mitt nya liv, vare sig jag får eller inte. Nu är jag trött på doktorer och allt du får inte.

Nu stog de dessutom klart att jag ska träffa Emelie och kika på en film och äta lite gott. Jag är så otroligt sugen på frukt i ugn med vit choklad över, helt sjukt gott. Jag antar att den här veckan bara susar förbi som alla andra. Har inte så mycket annat spännande att berätta, förutom att jag verkligen väntar in vår och sommar nu. En längtan såå stor. Men den som väntar på något gott väntar ju alltid för länge men det är ju någonting man får ta och äta upp.

Adjöken ! Nu ska jag byta lakan, ljus blåa siden lakan, åh känslan av att krypa ner i en alldeles nybäddad säng må vara bland de bästa känslorna! Nu riktigt längtar jag till sovdags :)


Öland med Maddot år 2005. Minns det som om det vore igår, helt sjukt!
Like I said, time is swisching by. På lite svengelska sådär. :)



Med livet som insats .

Gårdagen blev supermys men vad har egentligen hänt med idag ? Jag sov typ hela dagen vilket inte alls är likt mig, gick ner o försökte äta lite, de gick inte jag va inte alls sugen så de gick inte . .  Gick upp igen, tänkte börja fixa mig för kvällen men så kom rädslan igen. Jag är totalt livrädd för att bli sjuk igen. Jag åt sista tabletten idag, och me de gamla vanliga beräkningarna så lär jag må hur dåligt som helst igen ungefär på onsdag.. Jag vågade inte gå utanför dörren och stannade hemma, nu sitter jag här med världens kramp igen, helt skakis i armar och ben. Det här är inte rättvist, ska jag behöva bara acceptera att det ska vara såhär ? Snälla kan jag inte få vara frisk nu igen och få vara det framöver ? Jag har inte all tid i världen, jag vill fortsätta leva mitt liv. . .




En lördag som den här vill jag aldrig mer ha. Inte ens en söndag som den här lördagen vill jag ha. . .
Får väl hoppas att dom andra har kul för mig med. .




I'm pleading before you for you to understand how much I adore you.
I will be there til the end, when everything falls down, will you hold my hand?
Baby it's you, when I look up in the sky I see you. And then I turn and close my eyes and it's you.
And when I'm sitting all alone in my room everything reminds me of you




Ryan Cabrera  -   It's you

The way you make me feel .



Like I just said. .

Tack gode gud att det är helg! Nu sitter jag här o loppar mig i min ensamhet och i väntan på tre kära vänner. Som för att nämna vid namn heter Amanda, Emelie och numera Lumpen Martin. :) I can not wait to get some company. Redan efter en timma i min ensamhet klättrar ja ju på väggarna efter folk, jag har faktiskt svårt att bara vara. Så länge jag inte får bara vara med någon annan !? I alla falli så blir de lite film och sådär och en fågel viskade precis i mitt öra att det var På Smällen som hyrdes. Bra val har ja för mig i alla fall :) Kommer inte riktigt ihåg vilken det är , har ett par jag alltid blandar ihop den med.

På tala om något helt annat så att säga så har jag jobbat och slitit idag med. Givande om det inte vore för att man är trött som en heffa klump på morgonen när man ska upp och göra sig iordning. . Sen blev det lunch med Amanda som bodde några trapper upp i sin lilla reception, och ja, tro de eller ej. Jag åt helt frivilligt en pastasallad till lunch. Jag bojkottade liksom mitt kära Wok time, So sorry, You know I will be back :) Min vän, jag tror han ser mig som en stammis, frågar dom andra vad jag vill ha så rabblar han hela alltet innan jag hinner öppna munnen. Dessutom utan Zucchini ( hur de nu stavas) och alltid en större cola då jag ofta dricker mer än jag äter. Och tänka sig, aldrig har han haft fel. Det är ju så man får dåligt samvete om man äter någon annanstans. :D 

  

Hello Stranger Kraaamp!

Ja, jag har fortfarande en enorm kramp i benen, vilket är anledningen till att jag fortfarande inte rest mig och tvättat bort sminket oså. [Ja vissa dagar må jag uppdatera oftare än andra]. Fortfarande klurar jag på helgen. Mina kära de fyra Ena och A't kommer ju inte vara komplett länge till så lite lockande kan ja nog påstå att det är. Men jag vill gå downtown imorgon också, shoppa loss lite för lönepengen som finally når mitt konto så jag blir lite mer pepp. Liten på jorden stor i orden nu borde jag ta tag i de hela och resa mig, jag känner mig som den där som va på tv någon gång, som inte rest sig på år och dar! Men tack o lov så har ja ju de, och tack o lov så väger ja inte flera hunda, ja inte ens ett hundra. Tack och lov.

På tala om tack o lov, minns ni de där tv programmet me komikerna, dom va så sköna! Tack gode gud att du är här. . Egentligen borde man sprida lite värme sådär till nära och kära men även till inte nära och kära. Tänk om jag skulle komma fram till dig och bara Tack gode gud va glad jag är att du är här ! Vad skulle du tänka då ? Skulle du inte tycka de va lite roligt.? Eller vänta nej just ja vi bor i sverige. Här bör man inte vara trevlig mot okända människor. Och går man på bussen sätter man sig alltid på de helt lediga platserna först. Helst ska nästa person vara så långt bort som möjligt så man håller avstånd? Om man inte bor i götet förstås, för där är de ju goa gubbar. :) Men i övriga städer så.. De är väl lite tråkigt ändå? Då säger jag, TACK gode gud att alla inte är otrevliga mot främlingar, då skulle de ju sluta med att alla vore främligar för varandra ? I alla fall det här tyder på att jag borde sova nu. Tack gode gud att det är fredag imorgon.



Shall I keep this one?


Man ser inte färgen pga min kassa mobilkamera men den är lila, med ett typ vinrött/annan lila band. Och rosett på ryggen? Nå? Är den värd att betala för?

How could I ever forget ?

Haha ååå ja är alldeles tårögd! Ja linda, klart jag minns! ja minns så väl! Hur skulle jag kunna glömma ?

Jag minns hur vi satt på himpafältet vid strömmen och diskuterade allt och inget! Jag minns alla gånger våra mammor gaddat ihop sig och förbjudit saker, som vi givetvis trotsade. Tex då din mamma tyckte jag va en ungjävel för att jag vägrade hoppa in i bilen o följa me hem, eftersom jag va tvungen att gå hem med emelie o vi inte kunde visa henne då hon inte fick vara ute alls. Jag minns när du försökte krypa igenom staketet vid din pappa. Självklart minns jag när du stoppade knät i koskit för en tjuga, ja minns också att min pappa gav dig en tjuga för att han tyckte du va värd minst de efteråt. Jag minns den otroligt fula bilden vi tog när vi tvättade håret i havet och ställde ditt hår som en tuppkamm absolut rakt upp . :D Jag minns när vi såg Armageddon hemma hos stina och tjöt som små barn, jag minns när vi såg Pearl Harbour och tjöt som små barn, då när även charlie kom förbi och hade otroligt roligt åt att mascaran rann ner för kinderna och kuddarna va dygnsura. Jag minns när vi såg fjorton suger också och tjöt som små barn. Jag minns när vi va ute i stegeborg på sommaren och satt vid vattnet och återigen pratade om allt och inget. Och jag minns när vi var på konfirmationsläger och lämnade en liten sovenir som vi va dumma nog att signera och fick betala flera tusen för. Jag minns när vi var på kent och tappade bort alla andra, kvar va du jag och emelie, men minns du va kul vi hade  ? Minns du lilla händelsen med killen framför, minns du att han gick på de helt och hållet och även du ? Ja jag minns varenda gång vi  lyssnade på turnaround, och jag minns att jag skulle göra mycket för att få uppleva någon av gångerna en gång till.. Frågan är minns du när vi åkte till Sunne med skolan? och tog oss upp till högsta backen och inte vågade ta oss ner ? vi satte oss i backen la skidorna i knät o tog fart. sen gick vi in o satt i restaurangen resten av dagen. . Minns du när vi nästan började slåss för att vi båda utnyttjade våra svaga punkter ? Ditt haka mot knä och mitt hålla i vaderna ? Minns du det där asgarvet vi fick hem på något vänster som vi skrattade så enormt åt ? Minns du när du försökte ändra ditt skratt ? Minns du den gången vi träffade en kusling som vi tvingades gå o fika med ? som såg grön prickiga hundar med rabies ? Minns du när vi satt i jesus bussen och åt bullar för att värma oss ? Minns du när vi alla hade picknick på himmelstalund hela dagen och sen tog bussen ut till blacka för ett kvällsbad?  Minns du när vi åkte husbil till Ullared, bodde i skogen och gick loss på shoppingen? Minns du den stunden vi var ovänner, hur hemskt det faktiskt var?! Vi sa inte ett ord till varandra under ett års tid ? Det efter att ha gått i samma klass och varit bästa vänner i 9 år ? Jag minns allt precis som om det va igår, och jag lovar dig, fler minnen kommer det att bli.




 





Helgens härligheter

Äntligen, Äntligen är det helg! Jag blir så trött av dom där ursäkta språket - Helvetes tabletterna! -  Jag vill aldrg mer äta anitibiotika, satans hals rent ut sagt. Nu får de väl ändå räcka?  Jag blir helt slut av att äta dom där, nu har jag jobbat hela dagen, sen tog jag och Evelina en fika och pratstund på fräcka. Direkt när jag kom hem satte ja mig i sängen med datorn i knät och jag har inte orkat flytta mig än, det nästan krampar i benen för att jag är så slutkörd. Det här är inte rättvist ?!
I övrigt mår ja ju kalas ?! Lurigt de dära. . . och otroligt ledsamt..

Men imorgon är de ännu en dag full av jobb, sen va de tänkt att jag trots allt skulle gå ut, även denna gången nykter men jag kunde bara inte riktigt stanna hemma. Men nu är planerna helt annorlunda och faktiskt, ja faktiskt så funderar jag på att vara hemma hela helgen och ta de så lugnt som de bara går och leva i lite egen lyx! De vore ju faktiskt skönt ... :)
Kommer de inte fram något som får mig att ändra mig före jag lägger mig så blir det nog så att säga, ännu en lugn helg.

Nu ska jag tvätta bort sminket, skönt! Finns de något bättre än att gnugga sig i ögonen när man är trött utan att mascaran sitter under ögonen sen ? =)

Do you remember, do you remember when I lost my mind ?

Jag jag vet att jag kanske borde köra en del två på min 2008 lovely moments jag påbörjade men jag är alldeles för tankspridd för att bara skriva om en sak så nu tänker jag köra do you remember. . .

Linda - Do you remember, när vi satt på karlshovsskolan och grät och grät, ja du vet den där gången då det inte tog stop ? Eller den gången vi skrattade så vi tjöt då jag imiterade Östen med resten? - Har tvättat kostymen och skjortan min är strykt, slipsen knöt jag klart redan igår. "yhhh" =D När vi satt i bilen på väg till Stockholm och jag tittade med ögonen i kors osen brast ut HJÄLP dom har fastnat, du blev så rädd och förtvivlad och visste inte vad du skulle göra, och jag bara skrattade =D Alla gånger vi bara varit och jag tex sovit hos dig den där perioden vi båda bestämde oss för att ha loftsängar ? Alla gånger vi bara skrattat och skrattat tills magen krampade utan att veta åt vad ? Kanske någon av gångerna vi bakat, tex den gången vi bakade kladdkaka hos din pappa och när vi lyfte på sidan så rann kladdkakan ut över hela skärbrädan och ner på golvet, din pappa kom snabbt med en skål osen åt vi glatt upp smeten med en varsin sked istället. Takida ? Simple plan? Alla minnen! Skulle kunna go on forever . . Får inte glömma alla gånger vi satt hos Linus och spolade tillbaka Lejonkungen om o om igen och brast ut i skratt varje gång vi hörde "far jag kan inte få upp min kokosnöt tiddelidi" O då inte på tala om den gången vi kom på att vi kunde lyssna på den på engelska :D

Madeleine - Do you remember när vi bestämde oss för att åka till stockholm och se Noice, du sa att din kusin bodde med gångavstånd från stationen, så vi gick o gick, hela tiden sa du därborta är de, men icke. Tillslut frågade vi någon herre som genast brast ut men HERREGUD dit kan ni inte gå! Där stod vi med väskorna och hade lika långt tillbaka som dit. :D Eller när vi såg Fame Factory i mantorp och ja snubblade på en penna mitt framför allt och en viss favorit till dig Markus Öhrn skrattade glatt. Eller när vi låg och solade på perrongen på vägen hem o sjöng när några vissa personer råkade komma ? Gången vi såg en viss person utanför parken och ramlade på rören samtidigt som vi hälsa? Gången vi var barnvakt och blandade saft, effekten blev att kevin först grät o grät osen somna och vi blev nästan som fulla, hur mycket energi som helst och bara skrattade och skrattade ? Första gången vi träffades och blev totalt osams med några. Alla gånger folk mixat ihop oss ? Öland resan när vi träffade på några skåningar. Skåne resan när vi träffa några skåningar och va me om ett dödsdrama och dessutom kunde sutit mitt i smeten ? Dalsland? Vad ska vi rösta på? Fina skylten vi tog kort bredvid, och dödspromenaden då vi va knappt 10 minuter ifrån att bli överkörda av ett tåg ? - Markus, kommer du ihåg när vi åkte tåg ? Du stack ut ditt huvud och jag min rumpa, folk trodde ju vi va tvillingar. ALDRIG garvat så mycket tror jag, och desto surare blev markus. Haha Sjuuukt många minnen här med , alla vi förföljt ? Och de bästa av allt, PANNKAKE videon haahahaha den hade jag glömt :D

Jenny - Jag bara kom o tänka på den gången vi bestämde oss för att ha picknick på mitt lekstuge tak, så vi hämtade oss en stege och klättrade upp o satt o åt bullar o drack saft ? Den gången du skulle öppna fönsterrutan i lekstugan och ganska snart insåg att de inte gick då hela glasrutan gick sönder i stället ? :D Den gången vi körde gympa med korna i hagen på landet ? Den gången vi bestämde oss för att klä ut oss och snart stog klädda som iprem och dansade och sjöng för föräldrarna ? Den gången vi bestämde oss för att bara måla oss alldeles knallröda i fejset och ta på oss din mammas o pappas träningsjacka som hängde till knäna osen gick en promenad ? Den gången vi glatt satt och ritade över hela täckmattan på mitt golv med kritor ?

Det är så sjukt att man har så många minnen överallt! Känns som att jag skulle kunna sitta en livstid och bara rabbla upp underbara minnen man har från olika stunder och olika personer. Snacka om att jag hitills inte kunnat leva ett bättre liv :) Allt tack vare alla dessa underbara vänner jag har! Och varje dag blir de bara fler o fler minnen, men inlägget däremot börjar bli för långt ;)




 

Notis; FY så man sett ut genom åren, tur att jag inte hade de älsta bilderna på den här datorn :D

Det svåraste av allt .

Det kan inte finnas något svårare ord att säga än Hej då? Det är helt otroligt, känns som att klumpen i magen blir större o större och tillslut bara släpper allt. Bara att säga hej då för en kort tid kan va bland de värsta jag vet, när Sebbe skulle till australien o va här dagen före krama man ju bara om varandra om o om igen, de där steget att bara gå är så otroligt svårt. O då träffades inte vi speciellt ofta men han är en underbar vän och ja ni vet ju själva, ett år innebär 365 dagar, en höst, en vinter, en vår och en sommar. Och vi har inte ens kommit till en vår än ? Otroligt lång tid med andra ord. . 

Idag var jag i Stockholm, den jobbigaste resan jag någonsin gjort till Stockholm, det var begravning för Ulla. Hon gick bort i cancer som alldeles för många andra. .  Det var  inte någon som stog mig jätte nära, det va min farmors syster. Men av alla 7 syskon min farmor hade så är hon ändå speciell och faktiskt bland de närmsta, hon är så farmor dessutom. Jag kämpade för att inte brista ut i gråt helt, men det är svårt, och de är ju inte så lustigt. Och när man ser lite längre fram i kyrkan där hennes barn sitter, och de syskon som fortfarande är i livet. Då blir de så svårt att hålla emot. Tårarna strömmar och jag vill inte ens tänka mig hur de känner sig i den stunden. Den otroliga tomheten. Ulla va så speciell, hon va så rolig och pigg jämt, i min bild av henne är hon alltid så glad, och jag minns ju henne o farmor tillsammans, hur kul de alltid såg ut att ha.  :)

Självklart var de en hel del tal och hennes bror som är en känd talare i släkten gjorde de igen, han gjorde så att tårarna bara ville strömma igen. De va vackert, Ulla jämfördes med mittdelen, den delen som höll allt samman, som såg till och brydde sig om alla. Hon va den pusselbiten som kunde passa in precis varsomhelst. Han berätta också att Ulla blivit så trött på honom efter något rackartyg när han va liten o hon va barnvakt, så hon låste in honom i garderoben för en liten stund. Han somnade och när deras föräldrar sen kom hem och undrar var pöjken va så brast hon ut - Just jävlar han sitter i garderoben. Jag verkligen hör henne säga de haha :)


Allt de här kopplas till farmor & farfar, går inte att sluta tänka på dom en dag som den här. När de bar ut Ullas kista så blev man alldeles svag, jag såg all min släkt som tårögt vände sig om och följde kistan. Jag verkligen såg sorgen i deras ögon. Jag förstår dom, jag hade den med men troligen inte på deras nivå. Men däremot så kom jag och tänka på farfars begravning, han var den första nära som gick bort, han var sjuk och jag kunde inte hälsa på honom på sjukhuset för jag va också sjuk och ville inte göra honom värre. Han gick bort dagen före julafton, 23 december 2001. Min älskade farfar, han som alltid följde med så glatt när ja va liten och vi skulle göra något, han som alltid hade blåa marianne  och "wertes" och massa annat hemma,  han som älskade knåp och knep precis som jag. Flera gånger har ja hört att jag har fått så mycket från min farfar. Men framförallt min farfar, han som alltid knep tag i nästippen på mig och låtsades som att han tagit min näsa, i början kanske ja gick på de men inte tillsist, men han fortsatte så länge jag kan minnas, fram till allra sista gången. Hans begravningen var de svåraste jag varit med om, även det va självklart jordbegravning, och när hans bästa vänner i "flottans män" 6 vänner han hållt kontakten med och träffat typ regelbundet sen de gjorde flottan tillsammans, när de gick fram till kistan, i kläder från flottans män och bar ut kistan ur kyrkan och till graven så va de nog de finaste och jobbigaste någonsin! Man såg sorgen även på dom, deras o likaså mina tårar bara rann och rann. . .  Hur kan man inte sakna dom ? Farmor & Farfar framförallt, men även alla de andra. . <3


Något minnesvärt prästen sa; Tänk att en människa tar så liten plats på jorden men ändå lämnar en tomhet så enormt stor efter sig. En tomhet som finns där och aldrig försvinner.















Ladies Nights

Helgen har så att säga varit en lugnt men otroligt mysig helg, och visst rycker de lite i benen ibland och man dras med i musiken o bara vill ut o dansa men nej, jag är kalas nöjd med helgen. I Fredags möttes vi nämligen upp hemma hos Amanda, Jag, Emelie, Emma, Ewe och självklart Amanda själv. Vi drog oss emot ica och inhandlade lite saker för att kunna styra upp en middag hos Amanda. Det blev tacos, vilket är kanongott och lagom lätt att tillaga för oss ;) Sen tittade vi på let's dance och sedan fortsatte vi med sex and the city. Däremellan och under tiden så lät de självklart som en hönsgård med allt prat. Trevligt som vanligt, kvällen avslutades med en massa gamla bilder och minnen.

Och idag kom Emelie förbi en sväng, sen mötte vi upp amanda och ewe för lite nattbowling på vilbergen, väldigt givande. Jag var bättre än vanligt men ändå förlorade jag :P Jag skyller det på den dåliga starten och min sjuklighet, dvs antibiotikan, den drar ner mina krafter och förmågor ni vet ;) Sen hyrde vi Morgan Pålsson och åkte hem till mig och kikade på den. :) Faktiskt väldigt bra, sen kom även Emma förbi lagom till filmens slut. Då blev de bara prat o prat och en massa sångstämmor till gammal goding musik. Tack ni är för bra! <3 Värt att nämnas.

N  o  w          I  '   a   m          l    e    a     v    i   n   g          f   o   r          b    e    d .       N   a    t    t    i      







Del 1, Idre . Det bästa med året 2008


Januari 2008; IDRE med Ewe, Linda, Jossan, Karin, Adam, Ante, Moberg och några jag inte minns vad de hette :P
Underbara dagar helt enkelt och massa nytt skojjigt folk!

Helt sjuk resa, ena dagen möter vi upp några på afterskin; Mitt försvar för att inte behöva bjuda in dom, är någon av er trubadur så kan ni komma. (Vad är oddsen liksom)  Svaret; ja faktiskt och vi har sånghäfte och gitarr me oss. Jaha men dååså liksom. Killarna blev inte så glada när vi bjudit över gäster till vår stuga så dom bjöd över några tjejer med. Och senare såhär på efterkälken fick vi höra att det dom filmade va till ett projekt i skolan " en vecka i Idre"  som skulle visas upp på skolan. O om man säger såhär, dom kom festklädda med lockat hår, vi gick osminkade med mjukisbyxor. ( Efter att vi suttit i bastun och haft det bra). Men det sjöngs dracks och stojjades hela kvällen, fram till 12 i alla fall då fjärde klagomålet kom, den här gången från "de ansvariga för hela alltet" och inte från grannarna som de tidigare gångerna. Orden löd; En gång till och ni åker ut ur stugan!  Jaha tänkte vi, de va första kvällen liksom. Men vi kickade ut folket och vi som bodde där satt kvar och mös o skrattade och roade oss åt kvällen i ära. Stora delar av skrattet berodde nog på SID som man skulle kunna säga att vi träffade. (Ice Age ? ) Likheten var extrem som ni ser nedan. Och vi får ju inte glömma "heren med skägg", och Adam då han låtsades vara jag när ja vägrade svara i luren, "- Jag heter Emma men du kan kalla mig Empan" Under hela samtalet förstod inte männsikan att han i själva verket pratade med 3 olika andra personer, varav ingen dessutom va jag. :D

Andra dagen blir vi rastlösa  när vi kommit från backen och fått i oss lite mat. Så vi bestämmer oss för att åka soppsäck. Det va inte så mycket "glid" som vi hoppats på så istället hoppade vi bland snöhögarna, till sist blev vi tillsagda och dagen efter gick det en textremsa på tv;n, Strängt förbjudet att åka soppsäck i backarna. Efter de skulle vi ta de lugnt, jag och Ewe tog en promenad och fick vägarna förbi farfars krog där blev vi uppmötta av ett helt gäng med killar från Göteborgs trakterna, de blev glas efter glas och självklart stannade vi och efter det blev de efterfest ett bra tag. Vilket vi inte förstod tidigare så bestog gänget på sjukt många människor av två gäng, och förvirrade som aldrig förr så följde vi me de ena. Jag med mina klackskor kunde knappt gå då de va så hala, ja helt enkelt höll i Kims arm medans han gick så gled jag bara med liksom :D Efter att en stackare från de andra gänget tjatat hela kvällen på att vi skulle gå tillbaka mot våra trakter. (Han bodde vid oss tydligen) så bestämde vi oss tillslut för att gå, och efter mycket mer dricka så var de fortfarande omöjligt för mig att gå, Tillslut sa de bara shuuff så ramlade jag bakåt och slog huvudet i marken. Jag kunde knappt ställa mig upp igen, dels för att det var halt och dels för att jag blev så yr i knoppen när jag slog i. Dom var hjälpsamma och vi gick sedan sakta men säkert vidare. Vi kom hem till en sovande stuga nästan in på morgonen. Hittade 2 av dom på soffan och jag och Evelina skrattade så vi tjöt och berätta glatt i munnen på varanndra om våran kväll för två näst intill sovande personer. Den kvällen var de otroligt synd att vi inte tog me någon kamera, men va fasan vi skulle ju på promenad, vi hade varken pengar, legg eller kamera med oss.

Dagen efter drog killgängen med stackars mej och evelina Offpist, och jag, de blev volt efter volt ner mellan skogen och dom bara skrattade. :D Dumma som vi va följde vi sedan med moberg och dom offpist i en avstängd backe, och ja snön var över knäna på oss. Vid ett av gångerna då de tog stop för mig så stog skidan rakt ner i snön och jag kom inte loss, varken från skidan eller snön, ewe fick pulsa upp genom snön och ta i för kung o fosterland för att få loss mej och skidorna ur snöhögen. :D Senare blev vi bjudna till killgängets "lyxstuga" jämfört me vår och antagligen många fler. middagen tackade vi nej till men det blev förfest med guitar hero och för en en del av oss även efterfest efter krogen. Har inte så mycket mer att säga än att det var sjukt kul. Sen har vi ju klant jag när vi väl var ute. Toadie, en stackare som var så rolig så ja blir tårögd. Snäll som han var kom han med en drink till mig, jag smakade ohh den va god sa jag, sen dunk så gick glaset i golvet. Och ja, händer de hemma så är de ingen som bryr sig men där va de som om alla skingrade sig, och toadie säger med en besviken röst, men Emma då.. Sen tappade jag mitt pass, toadie hittade det glatt o kom o sa Emma du måste följa me o hämta ut de i baren, jag fick inte för jag ser inte ut som du :O. Haha namnet toadie kommer från en svampmössa, honom glömmer jag aldrig, ett fin fint bälte hade han ju i alla fall ;) Dvs. Ett resårband hahaha!.Jag och Even tänkte nogrannt över erbjudandet vi fick att stanna kvar i deras stuga några dagar till och sen boka om biljetterna hem men tillslut tog vi beslutet att det fick nog räcka. Vi kom hem vid 8 typ påå morgonen, sov en timma drygt sen var de bara packa snabbt som attan o gå till bussen hem. Helt  klart en resa bland toppen!


   


Det bästa med året 2008!

Jag bestämde mig för att samla det alldra bästa med året och jag insåg snabbt att de kommer bli ett sjukt långt inlägg. Då kom jag på idén att jag delar upp det hela i antalet delar, så kommer dom o dyker upp lite framöver. Bland annat följande händelser.


 

  •  Idre vecka 2 med vänner.
  • Sälen besök med Johanna.
  • Johnossi på Hugo; faktiskt värt att nämna.
  • Påskfirande i göteborg med Ewe och delar av gänget vi mötte i Idre 
  • Stockholm - Simple Plan med Linda, Linus, Adam.
  •  Studentkrýssning
  • Studentveckan
  • Bal
  • Utspring
  • Midsommar Öland
  • Magaluf
  • Kräftskiva Palm
  • Augustifest / Kräftskiva Pöz
  • Myshelg i St: Anna
  • Magnus Uggla & Håkan Hellström
  • Magaluf Reunion, Tallin kryssning
  • Alla eviga födelsedagsfester

Men trots allt detta så är nog det allra bästa med 2008, Allt nytt folk man har lärt känna och alla nya vänner framförallt <3 Frågan är vad man skulle göra utan er egentligen, med en del har man en förmåga att ha kul vad man än gör, och det är så sjukt underbart! [Ni vet vilka ni är]

Och det tråkigaste är alla man tappat kontakten med mer eller mindre, men det hoppas jag förändras nu. Och ja, ni som känner er träffade, ska nog göra det. Även om det blir jobbigt splittrat jämfört me förr under skoltiden då man sågs typ jämt så betyder det ju inte att ni betyder mindre! Alla dessa minnen <3


                         Love you all more than you can imagine // Emma, dagens sanning.


 


Då kör vi igen! Rond 4.

Ja, nu har jag besökt den kära läkaren ännu en gång och ikväll påbörjade jag min fjärde antibiotika kur sen slutet på oktober. SJUKT! Egentligen hade väl den där operationen stått på schemat nu men eftersom jag aldrig haft några direkta problem med halsen innan oktober och det uppenbarligen är samma grej så slapp jag undan, han ville försöka en sista gång. Så det är väl bara att försöka svälja ner de där sakerna som ser mer skrämmande ut för varje gång jag hämtar ut dom. Snart blir jag ruinerad på mediciner, tur som sjutton att de inte tar betalt för undersökningen före jag är 20 ! Men de mest jobbiga är att det alltid är något stort ivägen på varje grej.

1. Maskerad / Födelsedagsfest / Avskedsfest för Tholf & Martin.
2. Juldagen!
3. Nyårsafton
4. Avskedsfest för Martin J.

Och jaa nu den femte gången fick jag samma dag reda på att vi är inbjudna på premiäröppningen på nya Otten den 23e, och ja vad ska man säga. Det hade ju varit trevligt. .  . Men jag ger inte upp så lätt, jag tänker nog pallra mig dit om jag så ska göra de helt nykter. Punkt slut! Så som jag gjort vid de tidigare nämnda tillfällena, men de är ju ingen höjdare att göra de med en spärr på att ta de ko lungt.

Men nu ska jag se de positiva, snart får jag säkert ett stamkundkort hemskickat på posten. ;)

Och på tala om positivt. Imorgon ska jag klicka hem något som skulle kunna kallas en dröm i klänningväg, den du. Frågan är om bekinin ska slinka med.. Återstår att se. Bjuder på en tokig sak jag hittade i mappen Memories from 2008. Det var ett bra minne kan jag lova, en riktig sommar dag med Håkan Hellström & Magnus Uggla. Vad vi nu gör på bilden kan man dock fråga sig ? Och om Amandas blickar kunde döda så skulle jag nog inte sitta här idag ;) Haha! :D Och nee, jag har inte lustiga linser på mej, de blev nog bara något knas.. :)




T   I    M   E                      T     O                       S    L    E    E   P  !


Bara att acceptera ?!

Jag vägrar att bli sjuk ännu en gång, det här är inte rättvist, efter tre antibiotika kurer i stort sett på rak, den ena starkare än den andra, ja efter det så borde jag väl va frisk? Men NÄ icke, sånt är inte livet för lilla Emma. Nu börjar jag få ont i halsen igen, och ont i hela kroppen, orken bara sipprar ur mig, det är inte sant vad jag är besviken!

Och jag måste fortfarande jobba, idag jobbade jag över som dom andra dagarna, klockan sex tog jag mig i kragen och plockade ihop mina saker och gick hem, 1,5 timmar senare än vad jag borde.. Och då har jag inte ens mått bra idag, landade i sängen med datorn i knät strax efter halv sju, och sen dess har benen knappt orkat bära mig därifrån.. Nog klagat, tur att jobbet är kul i alla fall, annars hade jag inte klarat det här. . . Känns väl däremot pinsamt att bli mega sjuk om och om igen. Tidigare i livet förutom då jag hade körtelfeber och lunginflamation så har jag inte ens varit sjuk två dagar om året, Helt otroligt! Nu har jag varit mer eller mindre sjuk sen i oktober, känns som att det är dags för den hårda dommen imorgon . Skulle inte ens bli förvånad om jag blev inlagd.. typiskt. Det har jag inte tid med. Det är sååå många jag vill träffa som de va alldeles för länge sen sist, och så mycket jag vill göra. Oså ska jag på bio i veckan så det så!

Nog om det, idag fortsatte jag min lilla letning på internet då ja inte verkar ha tid eller orken till att gå på stan, hittade en fin klänning till sommaren som troligen klickas hem närsom.



För jag vill ha sommar igen . . .
Nu Nu Nu!
Sommar, sol, händelser och resor! Och nya kläder ja tack. :)

A taste of summer . Smakråd tack?

Kunde inte låta bli att klicka hem lite vårkläder förut, börjar känna såndär extrem sommar längtan, finns så mycket saker som liksom bara händer på sommaren. :) Och det får bara inte hända att jag blir sjuk igen! I torsdags avslutade jag min tredje antibiotika kur, den här gången en starkare och nu börjar ja känna det lite smått igen, jag blir tokig! Jag hoppas verkligen att jag bara inbillar mig :( . . . Och jag som vill komma igång me träningen, hur ska de gå när jag inte ens får anstränga mig ?

I alla fall jag kunde inte bestämma mig för vilken färg jag skulle ha på årets första nyinköp på bekini, så jag tog alltihop :)



Frågan är om jag ska beställa den här också? Det är ju kul att ha någon som inte är riktigt lika vanlig, dessvärre kostar den lika mycket som allt de ovanstående, vad säger ni ? Är det värt det?





               

En helg som alla andra .

Helgen har inte varit lika fartfylld som vanligt, men det var väl tur de?

Fredag; Avskedsfest för min kära vän Martin som åkte in i lumpen/marinen idag och planerar att stanna  11 månader framöver, tråkigt men sant. I alla fall så bjöd han på en hej dundrande måltid och värt att nämna är väl att Amanda faktiskt hjälpte till att skära grönsaker o potatis så lite cred till dig med ;) Senare kom lite fler folk förbi innan det var dags för ett besök på Hugo.. Och kära nån, vilket folk  ? Vet inte om jag ska skratta eller gråta, o de komiska me de kanske är att ja ändå träffade en del jag kände.. haha :) Inget illa menat :P

Lördag; Lungt som bara den, försökte ta sig ner på stan en sväng med Emelie, gick inge vidare, åkte hem till mig och fastnade framför gamla skolkataloger och film. Det var roande och jaa jag kan ju säga att en del chockade mig, ALOT! :D

Söndag; Stan for real, i alla fall tillräckligt länge för att jag skulle tröttna. :) Åkte då hem och jobbade, hör och häpna. Men jag har inte så mycket val, jobbade in en hel del flex förra veckan, och mer blir det väl den här antagligen. Sen for jag till Linus och umgick, såg på Alvin and the chipmunks, och fortfarande så är Theodoré bland de sötaste jag sett. :)



Adjöken min vän . Var nu snäll därborta så du får komma hem till oss lite då och då i alla fall. :)

En sjuk sak .

Jag sitter här alldeles jätte pigg och klockan är 4.55. Det är kanske inte fullt normalt, jag var trött nyss men som vanligt så blir jag  pigg när jag tvättar bort sminket. I alla fall, det sjuka jag ville berätta är att jag har umgåtts med fröken Wieselgren idag, vi kom till skott och bestämde oss för att hyra film typ vid 10 snåret, för en gångs skull valde vi film på nolltid vilket aldrig har hänt förut, och dessutom så var filmen kalas bra. En såndär film så man blir alldeles kärlekskrank. :)
I alla de sjuka var inte att jag har umgåtts med Emelie, utan att vi har en förmåga att de få gångerna vi bestämmer oss för att ta de lugnt hela kvällen och det inte står något utgång på schemat så umgås vi ändå lika länge som om vi skulle gått ut ? Haha det är lite vrickat, vad gör vi egentligen? Jo sitter o sjunger till gammal musik, tittar på gamla bilder, pratar  ikapp med varanndra, skrattar så vi tjuter osv. Komiskt om man frågar mig.  :)

I alla fall så var vi på stan en sväng idagens också, hittade en fin fin "klänning" på Mq som jag efersej har kikat på länge, men nu när de va rea på den så tänkte jag pyttsan jag tar den. Och Emelie påpekade hela tiden att jag är lättlurad när de gäller rea och att jag är en sån som butikerna verkligen tjänar på :O Jag bet ihop och ville inte säga emot då de faktiiskt kan ligga en del i det.  . Mamma pratade om att Cervera här i stan skulle stänga, så jag fick lov att köpa något för mitt presentkort. Så då körde jag snilleblixten och tänkte att det är ju dumt att börja "samla" på något från en butik som snart ska stänga? Så såg jag Boda Nova glasen som jag redan har en samling på i olika färger från studenten, och jag tänkte glatt esch jag köper 4 turkosa till, det går väl alltid åt. Sen kom jag hem o drog ramsan till mor min och kände mig så duktig.

- Jo men du vet då kan jag använda dom lite som dricksglas till vardags istället även om dom kanske är lite finare eftersom ja ändå har så många av dom. sa jag glatt. Ja men du köpte ju drygt 20 dricksglas från Nordik som du skulle ha som vardags svarade hon förvånat ?
 

Ojsan det hade jag totalt glömt bort. men ja vad ska man göra..  Jag har ju inte ett glas för lite direkt, 40 dricksglas borde ju räcka när man flyttar hemifrån. ? O då menar jag bara dricksglas sen tillkommer ju alla andra glas så som vinglas o allt det där. Gudars, jag lär ja få ta en lägenhet me gästrum där jag kan ställa in allt porslin och dylikt som inte kommer få plats. :D Jaja så kan det gå . . Nu ska de här onödiga inlägget få ett slut så jag kan sova, börjar bli dags känner jag. . .




N A T T I     N A T T I  !


New Years Eve - Deli .

Jag pratade precis med fröken Wieselgren i telefonen och då fick jag en order på att skriva blogg.  Tillslut la vi på och jag lyssnade till på musiken, den hade hoppat över till Drängarna - Jösses lilla flicka. ( Ja ni får skratta men drängarna har sin historia när de gäller midsommar och är faktiskt underskattade. ) I alla fall, refrängen till den låten blev lite som ett tecken, ja det va dags för ett nytt inlägg.  - En del förstår nog sammanhanget mellan refrängen & Emelie - haha.

I alla fall, sorgligt nog så är vi nu inne i år 2009. 2008 var det bästa året i mitt liv pga en mängd händelser! O ja, år tvåtusenåtta kommer bli grymt svårt att slå, näst intill omöjligt. Det innehöll så mycket bra saker så att det va riktigt sorgligt att fira nyårsafton. Men det firades ändå. Det började med att jag mötte upp tjejerna på ewes mammas frisörsalong, där de skulle fixas, trixas och förfestas. Med alla dessa speglar, produkter , sällskapet m.m så var det grymt lyckat. Vi skålade med lite champagne innan det var dags att röra sig.

Vi gick då mot deli som Pöz hade abbonnerat dit vi plus 60-70 pers till var bjudna. Till min stora lycka var även Johanna där och äntligen fick jag fira nyår med den människan som jag saknat sjukt mycket. :) Det började i alla fall med middag, oxfile, fläskfile med potatisklyftor, ris, bearnaise, tsatziki, pepparsås och rödvinssky. Grymt gott, men som en del av oss vet så kan ja äta ofta men inte mycke, o en del av oss äter ju både ofta och mycke mer ;) o de är tacksamt åt båda hållen kan ja lova, pinsamt o lämna tallriken med massor kvar. haha. I alla fall, sen blev de dans av de hela. Sen kom champagnen fram tillsammans med massa jordgubbar, ost vindruvor o kex mm. O tolvslaget kom och gick, efter de rörde vi oss mot Hugo och nya människor. Jag som lovat att inte va ute hela natten pga mitt inte så jätte friska tillstånd bestämde mig stolt över att gå hem klockan kvart i tre . . . Då kunde ja ju i alla fall säga att jag inte stannade tills det stängde ;)

Mitt nyår var grymt och kunde verkligen inte ha blivit bättre.
Tusen tack till alla som gjorde så att 2008 fick de avslut det förtjänade .
Ni vet vilka ni är, ta åt er! :) <3







2009 - Ett helt nytt år att fylla med upplevelser.
Trots att de förra är sjukt svårslaget men jag ska göra ett tappert försök.




RSS 2.0