Bostadsrätt?

Har haft en del att fundera på under helgen som varit kan jag lova. Är de dags att säga farväl till min älskade älskade lägenhet och skaffa sig en bostadsrätt?

Var faktiskt på visning i fredags och jag är väl helt klart sugen! Men så är jag så kär i den lägenhet jag har idag! De är ju en liten chansning och ännu en sak som får mig ännu mer fast här i Norrpan, vilket jag aldrig riktigt kan bestämma mig för om de är en bra eller dålig sak.

Hur gör man? Hur kommer man fram till exakt vad man vill göra ? Vad man vill bli? Supersvårt! Allra helst för en med min beslutsångest. De är bara chansa och ta allt för stunden :)

Jag är grymt imponerad över dom som har hittat sitt  ! Dom som verkligen verkligen vet vad de vill och kämpar för att göra just de så bra som möjligt!  Det är klockrent!


 

 

Känner för övrig att de kanske börjar bli dags att boka en liten tripp? London?!


Dagens läxa.

Du sitter aldrig säkert . Det finns alldeles för många faktorer som kan påverka dig. Det här låter som ett otroligt deppigt inlägg men det är sant. Precis som en pedofil ofta kan verka som den perfekta människan utifrån, och hustrumisshandlaren ofta verkar vara den perfekta mannen så kan även den som verkar va den bästa vännen inte alltid vara garanterad. Likaså den där underbara pojkvännen som aldrig skulle kunna såra just dig. Inte för att vara den som är den, utan våga självklart ta chansen men tänk dig för.

Kom ihåg, vilka är de som alltid ställer upp och finns där? Ta vara på dom! Glöm dom aldrig, inte för den nya bästa vännen som verkar så perfekt eller för den perfekta drömmannen. De kan komma en dag då du behöver dom och vad gör du då?

Om det kommer en dag när alltid brister, då är de alltid de sanna vännerna som finns där. Oavsett tidpunkt. Dom skulle sannerligen åka land och rike för dig, skulle de inte va möjligt så är dom aldrig mer än ett samtal bort. Och de bästa med de riktiga vännerna är att dom vet. Du behöver inte be om hjälp dom ser när du behöver någon. Man behöver inte prata speciellt ofta men händer det någonting så finns dom ofta där.

Men än en gång. Glöm aldrig bort dom! Visa att du uppskattar även dom som är självklara.
Är du en vän får du oftast vänner tillbaka!


Någonting alla borde se!

Det är så otroligt sant! Alla borde titta på de här, och alla borde fortsätta göra det kontinuerligt under en tid. Det är ju bara erkänna, för stunden fattar man hur världefullt allting är, men visst är de bortglömt igen efter ett tag. Tyvärr!

RSS 2.0