To be hurt to be lost to be left out all alone.

Hur länge ska en förkylning egentligen kunna hålla i sig. Jag har varit förkyld ändå sen jag var i Idre. Bara önskar att jag kunde få bli helt frisk någon gång, jag som aldrig brukar bli sjuk. . .
Måste dessutom sluta handla kläder har jag börjat inse. Kommer aldrig ha råd att flytta utomlands annars. Antingen eller . . . Varje lön rinner iväg, till vadå? Kläder och alla andra tusen nöjen. . .
Mobilräkning o de där vill ja inte ens tänka på. . O allt jag bara bokar.
Men Simple Plan kommer garanterat vara värt det!
Snart är det dags att hämta ut balklänningen, och skorna o väskan. Men vem ska man gå med? 

Nu är den stora frågan, hur ska jag göra imorgon? Shall I go out and Dance. ? Kanske bara för att mina kära vänner ska det och jag vet mycket väl att inte en sekund med dom är tråkig?


Just trying to think of something to do, anything just to keep me from thinking about you. But you know it´s not working out cause you are all that´s on my mind. One thought of you is all it takes to leave the rest of the world behind.
I did´nt mean for this to go as far as it did. I did´nt mean to get so close and share what we did. I didn´t mean to fall inlove but I did.
I´m Sitting here trying to convince myself that youre not the one for me, the more I think the less I believe it and even more I want you here with me.


Mina vänner är A-Ö för mig. - Lovely

            
               
          

Vad hände med den röda tråden ?

It´s been a while but I am glad to see you again my dear.

Hänt a lot sen senast skulle man kunna säga. It´s been a weekend.

Fredag - Då Jobbade jag och stod i hela dagen. Gick väldigt bra med tanke på att vi var så några där, någon mr ringde in o bad att få prata med chefen. Han påstod att han hade handlat av den trevligaste säljare han någonsin träffat, och det hände på Nordik, Hon hette visst Emma. :) Vilket intryck man gör liksom!

Sen blev det att gå ut, började med att förfesta hos Martin med lisa och Hanna. Sen slutade det hela i katastrof. Gick först till Hugos och tog en stämpel, sen över till Otten direkt. Där var det sjukt trevligt, massa folk man kände. Alla var goa och glada.
Fram tills Vincent kom. Då fick man en smocka mitt i ansiktet av någon jädra brud som var där och trodde hon ägde stället, allt jag begärde var att hon skulle stå på sina egna ben och inte hänga på mig! Som tur var träffade hon knappt men det gjorde mig sjukt irriterad. Så onödigt! Ska de till och med börja vara sådär mellan tjejer ? Och man kan ju gissa vilket dansgolv det var på. . .

Eftersom jag blev sjukt irriterad gick jag och Lisa över till hugos en sväng istället för att roa oss där för en stund. När vi sedan ska tillbaka till Otten kom vi på att vi glömt ta en stämpel på utvägen! Då blev ja plötsligt ännu mer irriterad. Vi gick tillbaka in till Hugos men ganska snart bestämde vi oss för att kräva ut våra jackor från Otten och åka hem. så blev nästan fallet.

Lördag - Åkte ner till stan med Lisa, shoppade loss ordentligt! Köpte min kära jacka, så nu är båda mina. Ett par vårskor hittade man även, och inte nog med det. Även en tröja, ett läppglans och en halsduk. Det var nog typ det. :)
Sen åkte jag hem och sov ett tag, var sjukt trött! Sen blev det OC med linus kvällen lång, hinner inte ses vidare mycket när han ligger i lumpen, men det är ju alltid trevligt dom gångerna man lyckas få tid.

Söndag - En utav de härligase dagarna på länge! Började dagen med en 2 timmars lång promenad runt strömmen vid fem öres bron med Linda. Soligt och jätte skönt!
Sen kom jag hem och Madeleine var sneppet snabbare än mig och satt här och väntade. Då fick jag manikyr och handmassage! Wiho! Hör och häpna vilket lyx!
Sen for vi ner till sol & motion för att sola, och sen till friskis för att träna. Johan Oddmans pass, inte alls tokigt men fasan va det kändes!

Måndag - Idag hade vi en höjdardag i skolan, slutade 11 och åkte in och käkade på Wok Time eller vad det heter, med Evelina och Johanna. Vad kan man säga?! Ni är så goa så de är fasan inte klokt! Har inte slutat skratta för en minut idag tror ja! Är så man fick ont i magen!
Sen åkte jag och johanna hem och lagade mat och bakade innan träningen med Marie Alm. SKÖNT!

Men den bästa nyheten av alla är :

Att Simple plan är bokat i stockholm!
Inte bara biljetter dit, utan även en natt på vandrarhem så man hinner med både shopping och utgång.
Tror det är i slutet av Mars någon gång, Men OJ! vad jag längtar!
Så vitt jag vet så blir det bil upp med Linda Linus och Adam.


        

Oh Sweet Darling!

Äntligen har ja börjat träna igen! Känns otroligt skönt måste jag säga, idag har ja verkligen bara tagit det lugnt, tränat, solat, gjort manikyr och allt såntdär jag aldrig har tid till. Imorgon är jag ledig, då blir det stan en sväng, sen ska man till Roots också, klippa och färga håret ljusare, återstår att se hur det blir. Hälften hurrar och hälften är helt emot. Men det kan ju faktiskt bli fint även om jag älskar att ha mörkt hår?!

Fick lönespecifikationen idag också, det såg inte alls fel ut. Och i helgen är jag ledig så då blir det shopping! Jackor jackor jackor. :) Och massor mer självklart, mitt namn är ju fortfarande Emma. En hel del utkollat och provat, Pengarna är säkert slut om en vecka . .Mig skulle det inte förvåna. Har ju precis lyckats dra på mig ännu en övertrassering på kontot, jädra Visa. Varför ska man behöva betala avgift och ränta o allt. .

I övrigt så är jag nästan frisk nu, och ledig hela helgen så det blir det att leva loppan! Inte alls pjåkigt. Något som däremot är pjåkigt är att snön typ är tillbaka och det är halt och jobbigt. Jag vill börja ha vårjacka o vårskor nu ju. .  Men än är det visst inte dags. Höll på att ramla och bryta både armar och ben imorse, nu är jag trött på snön, och ännu mer trött på det som oftast gömmer sig under den. IS!

Well well, Sleep well. I know I will. :)

   

Simplethingsthatmakeyourunaway.


Back in school efter en skön helg me vännerna och jobb! 
Tog en sväng på stan sen med Evelina, hittade två så sjukt fina vårjackor som ja ska lägga vantarna på så fort lönen kommer, en fin tröja också, and shoes! Längtar! Ska ja inte jobba på lördag så blir de stan för hela slanten. :)

 På vägen hem idag kunde jag inte sluta fundera på en sak, vad är roligast egentligen? Kläder eller inredning.? Kom fram till att ja antagligen aldrig kommer kunna bestämma mig när de gäller den saken även om det lutar åt inredning så är ju kläder också så otroligt kul.. Jag vill ha världens finaste lägenhet när ja flyttar, stilren och i Emma stil, dessutom vill ja ha en walking closet så ja äntligen får plats med allt även när inte hälften ligger i tvätt.  

I fredags var jag på Formex mässan i stockholm med Nordik. La Vie En Rose. Mässa med massor av inredning o accesoarer.. Otroligt roligt att se! Förstå att gå där själv o beställa hem en massa till sitt eget företag, så sjukt kul! Var på två föreläsningar också, en helt värdelös, och en riktigt intressant om trenderna just nu.

Nu sitter jag och planerar nästa resa med kim och gänget vi mötte i Idre för en vecka sen. Det var helt klart den bästa resan någonsin! Vilket folk! Alldeles underbara hela högen, om ja är glad att man lärde känna er. Och framför allt tack till alla mina kära vänner för antagligen den bästa veckan i mitt liv. :)

Imorgon ska ja äntligen börja träningen igen! Nu orkar ja inte vänta tills förkylningen är över, blir det värre så blir de.. sånt som märks.

Hej svejs!

                       

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0