Dessa underbara vänner.

Igårkväll kom jag allt på mig själv eller kanske snarare att Eric kom på mig? Jag vet inte.. Men i vilket fall som helst fick jag ett sms från Söta rara underbara Johanna. Jag tänkte efter en stund och insåg ååh va jag saknar  den tjejen! Vi va ju så otroligt nära varandra när vi gick i skolan. Vi har så kul ihop och vi har så lik humor. Dvs ingen jätte bra sådan kanske men roligt har vi. Och mitt på de så är hon bland de mest omtänksamma jag någonsin känt. Sen vräker Eric ur sig är hon en av dom som bor i London? Nä säger jag hon bor ett kvarter bort och jag hör hur illa det låter. Herregud! Hur kan man sakna någon så mycke som bor ett kvarter bort o ändå så är vi så otroligt dåliga på att göra något åt det. Att ses en gång i halvåret, vad är det liksom?

Kära vänner förlåt. Förlåt att man är fantastiskt dålig på att höras och framförallt ses. Jag har så många exempel på vänner som ligger mig så nära om hjärtat och som jag verkligen älskar som vänner och har gjort i flera år men ändå ses man nästan aldrig? Fy skäms. Vi får ändra på det. Ni vet vilka ni är, lova att vi blir bättre på det?






Jag tänkte slänga in ett bildhav här på allt o alla men äntligen blev Emeliepemelie klar så nu hinner jag inte det. :) Adioos!


Halloween please make a scene .

Idag är de dags igen, dags för att fira halloween. Jag minns så väl förr förra årets halloween, jag mådde inte alls någon vidare bra den dagen. Hade varit sjuk och ätit pencilin ett bra tag, snarare 2-3 månader. Anledningen till att jag inte mådde bra var minsan inte drickan som för en del andra utan här hade man världens sjukdom, ont i halsen så de hette duga. Men jag intalade både mig o mamma om att jag mådde så bra så bara för att jag ville gå. Men så snart vi satte oss på bussen till norsholm så insåg jag att jag inte alls mådde så bra.

Förra årets halloween minns jag nog inte, jag har hela tiden trott att den kvällen jag precis skrev om var förra året men fy nej här går de undan! Jag insåg ju alldeles i skrivandets stund att de inte alls kan ha varit året innan utan som sagt året innan det. Livet leker allt ett spratt med oss ibland. Amazing. Och inte hänger man med i farten inte, men vad är väl de o begära. Vi har redan haft vår första snö och ska planera in julledigheter. Jag som knappt släppt min sommarledighet. Och bara för de i skrivandets stund så lär dom väl börja hänga upp julsakerna på stan nästa vecka. Wouldn't surprise me at all.

Men åter till ikväll så är det maskerad på hugo ikväll igen. Och på förfesten mer eller mindre. Men Hej jag är världens tråkigaste människa. Jag har inte haft tid eller energi till o komma på några kläder så jag skippart. Och inte jag ensam utan även min tjejkompisar så då är de väl inte så fy skam? Jag kör på mitt Civilpolis och hoppas att dom köper det. :)


Vad är en bal på slottet?



Förresten på tal om dessa skrämsligheter så hörde jag rykten om köerna till butterix i stockholm, lååååånga köer ut på gatan och vakter som släpper in några i taget. Jisses. Då är de ju nästan värt o skippa festen eller köra typ som sagt civilpolis. Eller varför inte helt enkelt en arbetare? dom kan ju se ut hur som. Kanske en spanare, dom ska ju också slinka in i mängden så dom lär ju se vardagliga ut. Eller så erkänner man sig själv och går dit under namnet fantasilös människa. Det finns nog många alternativ ändå! :)




True or false.

Amanda ber mig så hjärtligt att skriva blogg, jag antar att hon är lite nyfiken på vad som händer i hemtrakterna. Bara för att inte vara för snäll så ska hon allt få lite sant eller falskt här, så hon har lite o fundera på sen under kvällskvisten. För ja en del saker är sant, och en del är inte alls så sant..


- Emelie är numera super brunett. ( De där näst intill svarta som hon hade ett tag förra vintern.)
- Jag själv däremot har börjat sikta mot rödare tider och färgade håret knallrött.
- Annielle har börjat arbeta i garderoben på hugos som lite extra knäck nu när hon snart har nyckeln till den nya lägenheten.
- Emma R har mest troligen börjat ta sånglektioner
- Just ja, nämndes den nya pojkvännen till Emelie? Å ja, de stämmer.
- Evelina tröttnade lite smått på de korta och skaffade långt hår! Trots att förvandlingen som skedde på en knapp dag så frågar nästan alla, har du skaffat dam dam dam dam löshår? Jag kan inte sluta skratta bara för att alla borde väl egentligen veta att håret inte blir så långt på en halvtimme tre veckor liksom. Det är väldigt fint kan jag tillägga. Annorlunda och fint.
- Emelie som alltid saknat sin dans lite smått har du börjat ta bugglektioner tillsammans med Annielle och deras andra halvor. Amanda, har vi tur så kanske dom har någon uppvisning i vinter.
- Tessan har vänt linje och funderar numera på att ta vid sidan om kurser som konstnär, som vi vet så kan hon ju de där väldigt bra.
- Jag Emma Maria Margareta har börjat ta med Flora på utställningar, går inte så bra då hon som vi alla vet inte gillar o sitta still.
- Evelina har fått heltidsjobb, som servitris på papa grapa.
- Jag har stolt tagit mitt körkort. Helt otroligt... !
- Emelie har blivit lite småsugen på att skaffa katt och flytta hemifrån, hon trotsar katthåren och släpper lös pedanten inom sig.
- Alibabsi. Har provspelat för dolphins men tackade sedan nej och satsade på en karriär som bartender på delhi.
-Pallepalm valde är kanske fel ord men tog helt enkelt till lite extra stöd och gick på fyra ben under en period. Dvs använde kryckor, låter väl ganska troligt med tanke på palm. Men suprise. Det var inte på fyllan.
- Grabbarna har valt att åka på vår traditionella kryssning Magaluf Reunion. Vi tjejer tog till sunt förnuft eller något liknande och bestämde oss för att inte följa med.
- Det har snöat, och ryktas om en kall kall vinter. Kallare än förra actually.
Slutligen.
- Vi har fått en ny krog i norrpan! Det ligger vid gamla Palace och kallar sig Wonderland. Vi har valt att vänta med att prova stället tills du kommer hem kära Amanda. Känn dig hedrad.

So, that's some news. Fundera på du :) Och jag hoppas ni andra som blivit gladeligen nämnda inte tar illa upp, gör ni de så kan ja trösta er med att läsarna numera går och räkna på två händer. (jag säger inte om man måste börja om några varv på händerna.. räknas väl fortfarande som två?) Maybe? Esch nog med detta. nu har jag brått och måste skynda mig.

Hurry Hurry.




:)




All the same

Varje dag samma sak, varje helg samma sak. Nästan... Nu blir de till förändring här kan jag lova. Här ska de tränas! Måste verkligen komma igång igen, jag som va så hurtig i vintras/våras. Förövrigt så är jag mitt uppe i helvetesveckan som jag gärna kallar den, många tjejer förstår nog precis va jag menar och hjälp säger jag bara! Jag förstår inte, jag blir så otroligt svullen den veckan! Helt stört! Ser verkligen gravid ut, och sen när de är över så försvinner det igen? Förstår inte, blir så varje gång nu för tiden ? Kan de ha nått me p-pillrena o göra tro? Jag har inte en aning... Jag är bara glad för att de går ner igen, för de hoppas jag ju verkligen att de gör även den här gången :D

Linda. nästa vecka är jag på, då jäklar ska vi träna! Kanske typ på söndag till och med? Vad säger du? :)

Förövrigt så va ja verkligen dunderpepp för att gå till jobbet imorse, nästan så ja blev ivrig liksom ! Knäppa knäppa jag. Nu kommer Emelie snart, vi ska ut o walka. :)

Jag har inte så myck kul o säga faktiskt. Men jag kan väl klämma in att jag hatar de här vädret hit o dit, ibland hot hot hot och ibland cold cold cold. Snälla kan någon tala om för mig, skinnjacka eller vinterjacka för jag är förvirrad! Icecold ibland...

Åå på tala om allt och inget så kom ja på mig själv precis... När jag tänkte va lite lurig mitt i allt och facerapa Eric så kom han på mig typ direkt, trots att jag faktiskt inte sa något avslöjande. Gissa varför? Joo. jag avslutade med guess who. och han påpekade så vackert att de är bara jag som blandar svenska med enstaka engelska ord här och där.


Nu ska vi ut i de burriga vädret. Adjöken :)

Ja vet, men jag kan knappt.

Jag vet att ja oftast säger precis va ja tycker och tänker om saker och ting. Vilket oftast inte är så smart men jag klarar inte av det. Jag kan inte va som så många andra. En del stänger inne helt vad dom känner och bara kör på, men jag kallar de falskhet! Och jag är precis lika dålig på att vara falsk som jag är på att ljuga. Dvs alldeles fantastiskt dålig.

Nu har jag lyckats hålla inne så otroligt mycke så snart spricker jag väl. Men liksom vad ska ja göra? Jag orkar det bara inte .

Jag hatar att bli utnyttjad, de är de absolut värsta ja vet. Vill man bli kallad för vän så ska man bete sig som en vän. ALLTID! Och det finns absolut inga undantag på det. Hur kan folk tro att man inte förstår? Säg de rakt ut istället dessa små omvägar och falskheter de gör de bara värre. Ärlighet är väl de som uppskattas mest när de gäller vänskap, eller?

Något annat som är de värsta jag vet, baktalning. Jag fullkomligt hatar när folk pratar om andra bakom ryggen och säger saker som de aldrig någonsin skulle ha mod till att säga rakt ut till personen. Förjävligt! Är det något man har att säga om en kompis så säg det rakt ut. Framförallt om det slutar med att du själv hamnar i samma situation om inte värre? Hur pinsamt är inte de? Att bli precis den som man aldrig skulle bli.

Nu känner jag att jag säger för mycket så nu är de väl lika bra jag stänger av datorn och gör något annat.






Jag kan avrunda med att jag saknar Amanda och tycker hon ska komma hem inom kort. Punkt slut.

Nej föresten. Jag måste också säga att jag längtar något otroligt till den 18 november. När jag och Linda lyfter från ynkliga Sveriga och åker till förmodligen maffiga London och hälsar på Madeleine och Emelie.

<3



RSS 2.0