Nyfriserad och allt.

Ja det stämmer alldeles ypperligt, igår va ja nämligen hos Tessan och färgade håret ännu lite ljusare och klippte mig och ja,jag blev helnöjd även den här gången. =) Efter det blev det en fika på fräcka fröken med just Tessan och Evelina. Hur förklarar man det, mysigt och exalterat. Ja. ibland kunde man ju nästan inte sitta stilla när vi satt och diskuterade och drömde oss bort om olika planer angående den kommande tid. Vad det handlar om tänker jag nog inte säga men en sak kan jag lova. Jag somnade med ett leende på läpparna och en sak är säker. Nu börjar ett nytt liv. Wihooo!

Idagens har jag och Emma varit och badat och då pratar jag inte om mig själv enbart utan även min vän Emma dvs Bettan. I alla fall så var de vi, två barnfamiljet och 3 galna änder. Ja jag lovar, dom måste haft rabies eller liknande så som de bet och slet bort fjädrar från sig själva. VIsste ni föresten att Änder simmar under vatten? Jag trodde dom bara doppade huvudet men icke, dom försvann under och dök plötsligt upp med världens ryck någon helt annanstans, vi blev ju livrädda, sen ställde dom sig brevid oss på bryggan som att vi vore bästa vänner haha. Ajja, kul var det, och jag vet inte vad du säger Emma man vägen dit ska vi kanske inte prata om? haha

Nu kom jag i alla falli ut från duschen och tänkte piffa till mig, sen ska jag ner till stan göra min goda vän en tjänst och handla dricka åt en hårt arbetande tös. Och ja sen ska jag också ner och hämta ett paket adresserat till just mig, trevligt, visst är de? :) Kalasens kalas!

Time to piffi piffi.









 


Bara en kort historia.

Det var en gång en fredag då E och flera av hennes vänner va lediga, då ville dom göra något kul, först ville dom plaska i dammen, sen ville dom äta stora glassar och sen ville dom shoppa stora saker, ni vet sånt som man hittar på Ikea. Tillslut bestämde sig de tre vännerna TEA och E för att åka och köpa glass, och inte vilken glass som helst utan en söderköpingsglass. Gu va gott tänkte dom. Dom på E ska ju alltid vara värst så dom drog till på en 3 kulors. Och den ena E slog på stort o tog strössel på. Alla var nöjda med glassen och de gick längs "floden" i sörping. Sen åkte de hem, slog ihjäl lite tid på stan och på systemet. Plötsligt va de bara två E kvar.

Och suddenly. Så var de sagt att E gånger 2 skulle gå till trädgårn med EA. Det gjorde dom, men först drack som vin hos E och förfestade hos Stoffepropp och hans vänner. Efter att vi alla gått till trädgårn och avnjutit några glas på de härliga bruna trästolarna så gick dom till ett hyffsat nytt ställe de hört talas om. (Förutom stoffepropp och komp som redan var stammisar). The place to be heter i alla fall Vinkällare eller så att säga VK. Där hade dom alla väldigt roligt och dansade sjöng i flera timmar tillsammans med ett antal 40 och 50 plusare. Men de va kul, vi drog upp dom på dansgolvet och de fick vi ångra för då kom dom hela tiden och villle dansa :D Men som sagt kul vaa de!

Sen blev de som vanligt donken. Och den ena E the kläänt åkte hem utan nyckel och jag tvingade henne att ta en taxi hit för att hon inte fick sova på balkongen vilket hon egentligen ville. Och även gjorde i väntan på taxi :D Själv satt jag i en busskur och gjorde fula miner för att skrämma bort äckliga gubbar som kom förbi. Det va en evig väntan men tillslut kom min BFF och jag kände mig som någon annan som kom ut där och betala, jag kanske skulle gått i underkläder? haha vissa fattar kanske poängen där.

I alla fall vi somnade sött och de dummaste av allt?! Det var att vi den tiden vi vaknade ungefär så skulle vi varit i en bil på väg till Öland. Men som sagt, istället var vi nyvakna och hade dessutom inte packat men lite senare än va vi skulle så va vi i alla fall på rullande hjul till vårt avlånga Öland.

Snipp snapp slut så var denna saga slut.








 

Jag är så arg!


Finner inga ord, jävla stylebystars! Oj va ni inte får bra cred från mig längre!
Värdelösa hemsida..







Söta som små sockerbitar

Finally har jag införskaffat mig en super stor tavla och en superstor spegel med lite annat smått och gott. De tog sån plats att jag och Emelie höll på att bli kvar i Linköing. Men tillslut beslöt sig mor och far för att dom ville behålla oss och valde istället  att riskera mina dyrbara saker och åka med bagageluckan öppet. Men nu är det här och är till och med uppsatt på väggarna. Jag är nöjd =) De blir bara bättre o bättre här hemma på nygatan. Nr nästa är att köpa en gräddvit rya matta, en jukka palm eller hur det nu stavas och sen sätta upp gardiner och framkalla foton att rama in. :)

Men nog om hemmet., Idag har jag spenderat välbehövd tid med Johanna, det var alldeles för länge sen, det blev en sväng på stan då det var dåligt väder, där nförskaffades det en supersöt stickad tröja, en söt tvättkorg och en dundersöt frukostbricka, låter väl strålande.? Sen fyllde vi på kistan med en Skagenbaguett och senare även med tacos och massa grönsaker o dipp o en halvaktig marängswich framför en bra film och en sjukt snygg kille. Jag syftar självklart på A cinderella story med Chad Michael Murray. Ögongodis :)

Här ska ni få se en så urgullig reklam, gu dom är ju så söta man vill bara skämma bort dom o köpa en värld av leksaker till sötbollarna. :) Se njut och le :)



 


Visst är dom goa!?

Dåligt Dåligt Stylebystars.

Nu börjar jag tröttna på det här, jag tycker jag har väntat väldigt länge nu på min godbit till klänning som jag beställde i början av månaden, Nästan så jag tröttnat på den redan bara för det !? Nej fy. Nu får du ta o ramla in genom brevlådan snart, I'll be waiting!







You just gotta love it!

Jag har semester och jag kan inte säga mer än dom senaste dagarna. GU så härligt! Jag skrev att jag skulle berätta om helgen men det har jag inte hunnit så här kommer en snabbresumé.

Fredags; Först sista dagen på jobbet, sen hem o fixa sig med Emelie och tagga lite för kvällen. Blev sen upphämtade av Evenlinen och Amanda för att styra vår kos mot Linköping, Bergs slussar och Tomas Ledin! Så hiimla mys och jag måste säga att bilresan gör en hel del på sånna grejer :D sjukt kul i alla fall. Och eftersom vi tajmade klockan så bra så åkte vi raka vägen in till stan och till Otten för att skaka lite rumpa som någon en gång kallat det. Himla kul kväll måste jag säga, i stort sett nyktra. :) Sen blev det väl inte riktigt efterfest men däremot efterprat hemma hos Stoffe, väl hemma i sängen runt halv 5 om ja inte minns helt fel. Grym kväll!

Lördags; Trött som en gnu så skulle Morfar och mormor firas ute på landet, trevligt med god mat! Sen skulle jag åkt till Johannas 20 års fest men tyvärr så hann vi inte dit utan tog oss till Hugo.Hoppas på att få bjuda Johanna på en riktigt smarrig middag istället någon dag :) Kvällen var i alla fall sjukt kul. Efteråt stog Donken på schemat och efter en hel del engelska som jag inte riktigt vet vart de börja o en klättrandes Joakim o allt så kom vi efter ungefär 1,5 timmar till mc donalds. (Dom flesta vet nog att i nyktert tillstånd är det en gångbit på max 10 min. Men men kul va de och vartefter trillade jag och Amanda in hemma hos mig och somnade på stört. :)

Söndag; Hyrde film och lagade mat med Linda osen Adam och Pinken som joinade lagom när filmerna va hyrde och maten klar :D Mys :) Såg Raise your voice och tårarna forsade som vanligt.

Måndag; Shopping runda typ överallt i Ingelsta  med Madde och Linda, shoppades inte så mycke då kontot inte är vidare välfylt. Men på fredag så ;)  Sen åkte vi hem och bakade kladdkaka och såg på film, sen joinade Adam och Putte för ett kallt men ändå varmt kvällsdopp i Åby. Kanonens! Jag trodde ja skulle dö när jag stog på berget och tappade balansen o höll på o ramla i de iskalla vattnet. Snacka och chock !

Tisdag; Mulet hela dagen men de hindrade inte oss, jag, Tessan och Emma tog en picknick i mårängen och var självklart tvugna att ta även ett dopp. Vi planerade ölbrännboll så efter picknicken åkte vi och letade efter brännbollsrack och när vi hittat de vi sökte blev det tacos och Harry Potter =)

Onsdag; Åkte och bada med Emelie C och Evenlinen i gransjönäs. Satt och åt en massa gott och gassade i solen. Tillslut fick vi sällskap ute på bryggan då två tjejer kom med gitarr och undrade om vi ville ha lite musik så de blev lite allsång där längst ute på bryggan :) Sen blev de hem och fixa sig och köpa Woktime. O efter de tog vi "stadståget" till klocket för att ta oss till himpa men gick vilse i en blomstertrådgård och roade oss glatt med allt som fanns där, trädgårdslangar och burar. Sen va det ölbrännboll med lot´s of fusk och en massa trevliga människor. ! Sjukt bra kväll, efter att vi suttit där ett bra tag blev de trädgårn en snabbis och sen Wasa med Karaoke.


Jag är stört nöjd med min semester hitills! :) Idag blir det städa och tvätta osv, osen planering av helgens roadtrip. GU SÅ KUL! :)



Fredag varje dag i två veckor.

I fredags när jag skulle gå från jobbet kan jag bara säga att det kändes så sjukt bra! De är körning imorgon o vi försökte verkligen få undan så mycket som möjligt samtidigt som vi alla tre tjöt av skratt. Sen va de dags för mig att gå när dom andra skulle fika. Jag stänger av datan och säger jaha då går jag då med ett stort leende som skriker "äntligen semester" men sen kom fråga nr ett, har du kopplat mailen till semester? - nee.. Har du fixat te-time? - Nee.. Har du kopplat bort telefonen? - nee.. Ja tänkte inte  riktigt på allt de där, jag tänkte bara ställa mig upp och gå men jag fick snällt sätta mig ner igen o starta datorn once again, sen ringa till växeln o säga Hej nu går jag på semester koppla bort mig pleeease. Åhhh ha en bra semester säger dom på andra sidan luren och de va då det kändes, när jag själv sa de och hörde någon annan säga de. Jag har semester! Skönt :) Två veckor som kommer gå alldeles för fort. Jag hoppas på bättre väder än idag i alla fall.. Men de bästa av allt. Betald semester. Sånt gillar jag! :)

Och semestern har i alla fall börjat med en underbar helg, som jag berättar mer om senare. Och den fortsätter med en helg till om några dagar och trots att veckan ska bli skön så längtar jag förbaskat mycke till helgen! En del vet varför. Ni andra får veta inom en snar framtid. :) Nu ska jag peppa. Peeppar peppar puuuh.








Love // E.


Michael Jackson - Jisses!

Först en update; Saker börjar komma på plats, de som saknas är typ tavlor och gardiner o lite sånt små krafs, som jag egentligen måste vänta på lönen för :P En sak är klar, jag STORTRIVS, jag älskar mitt nygatan! Och nu när jag har internet osånt igen så kanske bloggandet kommer igång igen? Bli inte för uppspelda nu bara, jag sa kanske ;)


Jag är nog den sista som lägger upp den här videon, för inte sjutton är jag den första, andra, tredje eller fjärde osv. Men ärligt talat, det här är sjukt  fränt! Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig när jag tittar, leendet går upp till öronen och tårarna rinner. Är jag knäpp ? Kanske lite, men oj va han va stor! Sorry kungen, du är inte lika mycke värd.. Inte Einstein heller.. :) Se och njut.




Mitt lilla nygatan.


Inte alltför fyllt kylskåp. Inte alltför välfyllt på väggarna, lite kläder hemma på marklandsgatan och lite hemma på nygatan. Första räkningen har kommit, första matlådan har lagats (av martin, haha,) Tv och ljud har anlänt och är färdigkopplat med bara några frågetecken kvar, internet ligger hemma i en kartong och väntar på en smart hjärna som ska få det att fungera. Igår blev det picknick med Martin, Tacos på vardagsrumsgolvet i min profisoriska soffa, (Emelies madrass och en sjujäkla massa kuddar). Trots de lilla halvdana, du vet, tomma väggar, inte alltför många lampor, i väntan på riktiga soffan som medför att jag kan köpa dom sista detaljerna.


Men som sagt, trots det. Oj oj oj vad jag trivs!







RSS 2.0