Himla läckert!



På väg till Linus igår, vad gör man inte om det regnar ute?! Haha gud så de måste sett ut när vi kom där gåendes gata upp och gata ner med våra turbaner. Vi är så himla bra på de där med kort så att de här va dom enda korten som togs igår. haha :) Gårdagen va faktiskt väldigt bra enligt mig, o ja måste säga att jag o Emelie hade ett riktigt flyt där ett tag. :D  





Jag måste få påstå att jag har varit väldigt hurtig idag. Storhandlat och grejat. Rensat kyl och frys, till och med frostat ur frysen, de behövdes då ja tydligen hade missat att stänga den ordentligt häromdagen. Ganska bra jobbat för en bakisdag? ;) Sen har jag varit hemma i eneby och ätit en himla god måltid, fläskfilé potatis grattäng och bearnaise sås, det måste ju vara de godaste som finns!? Bästa!

Nu ska ja loppa mig och leka lite med söta lilla kissemiss så hon blir trött och somnar så ja slipper klappa henne ständigt sen när ja försöker sova. Hon ger sig verkligen inte förrän man gör de, hon bara står där o ser besviken ut och puttar på mig med tassen. :D Onödigt vetande men de är väl de mesta, förutom att vi ska på green day! De är grymt nödvändigt vetande :)






För att vi har bokat Green day!

Yes, det är så sant som det är skrivet. Den 5 juni 2010 kommer bli en dag med stort D. Så fruktansvärt underbart! Green day i Ullevi, göteborg. Jag kommer skratta, jag kommer sjunga tills jag blir hes, jag kommer gråta av lycka, jag kommer stortrivas med allt, platsen, musiken, folket, mina älskade vänner.


Det kommer bli grymt! Tänk er själva, låtar som; Basket case. Time of your life. 21 guns. American Idiot. She. Boulevard of broken dreams. Wake me up when september ends. When I come around. The saints are coming. F.O.D. Holiday, osv. Det finns för många bra toner med dom. Jag längtar ! <3







Lyssna på klippen o förstå hur grymma dom kommer va!!!  :)

Än så länge, jag, Emelie, Tessan och Emma. O jag  har en känsla av att vi kommer bli många fler :)


Bildregn från Onzda :)



Här kommer för ovanlighetens skull lite bilder från förfesten i onsdags i KFUM hallen. Tänk att man alltid har lika kul med de bästa :)











en himla nöjd palm :D





Förstår inte varför alla så gärna vill ha med tungan på bild :D




















o en fråga är ju hur många ansiktsuttryck alem egentligen kan göra?!













Nu får de räcka! :D

En bra bra kväll va de i alla fall!


Full Rulle!

Oj va senaste dagarna har varit hektiska!

-I onsdags blev de systemet direkt efter jobbet och sen utgång med förkrök i KFUM hallen osen Onzda.

- Torsdagen va ja ledig, skulle åkt till Linköping men det blev stan med Ewe  istället, vi kände att de inte riktigt att vår shopping dag var fulländad så vi tog bussen till maxi när stan stängde, där blev vi sedan hämtade av Alem och Pallepalma som ville ha myskväll, vi hämta upp pizza och hyrde film, klockan gick och skratten ökade, halv två kom jag i säng och skulle jobba dagen efter.

- I fredags efter jobbet blev de o rusa förbi systemet sen fixa sig, vi skulle förbi Johan som hade hemma fest, tänkte gå dit och umgås lite med våra vänner ett tag bara och sällskaps dricka lite.

Efter en vinflaska och några cider blev de roligare och roligare, mellan 5 halv 6 tog vi taxi hem hit och somnade konstigt nog inte på stört.

- Igår, Lördags, vaknade vi trötta som bara den, men då skulle jag till linköping med Emelie så de va bara kliva upp och göra sig redo, innan turen började dit så blev de ytterliggare ett besök på systemet.

Väl i Linköping blev de shopping, missade att köpa lite där och tvingades rusa in även på stan här hemma, sen va de bara hoppaa in i duschen och packa väskan och köra vidare till Emelie i smedby för att fixa sig och äta lite gott. Efter det vidare till Even, sen blev de lång promenad till Linus där det skulle förfestas ytterliggare. Sen vidare till stan för att dansa och ha kul på Otten/Hugo.

- Nu har jag vaknat och dessutom gjort något som jag är extremt glad över. Berättar senare.

Stressigt? Idag ska jag ta de såååå lugnt! Bara va liksom.. :) Men missuppfatta mig inte, det har varit grymt bra dagar!!! :)

 







I want it now!

Vill få hem min väska nu nu nu ! Men här ska man minsan få vänta.. Typiskt. Men jag överlever. :)
Jag hinner inte säga så mycke nu, ja tänkte hinna städa o torka golven innan de är dags o fixa för kvällen.
Igår va de en väldigt bra dag och även dagen före, de gillar jag ;) Varför får ni veta sen om jag hinner !







Vem var du?!

Imorse när jag gick till jobbet efter att ha somnat om och sovit alldeles för länge så frös jag typ ihjäl. Men de va inte poängen, poängen va att de åkte förbi någon bil o vinka, o ja tänkte esch de va till någon annan. (Trots att de inte va någon runt om), men sen vänder bilen och han/dom ropar Emma, oh my vem är det?! Tänkte jag.. Så ja traskade på, någon vit jobbarbil, kan ju va vem som helst liksom? Sen åker dom förbi igen och vinkar som en tok. Och ja vinkade och log lite diskret men kunde ju fortfarande inte se vem det va för att det speglade sig så himla mycke. :D

Jag har verkligen ingen aning ju, vem va de?! :D Så himla lurigt att inte veta ju, sånt kan man störa sig gärnet på! :D




Omtyckt av världens sötaste granne?

Fick ett rejält välkomnande idag när jag kom in på gården, hann knappt komma innanför grinden innan de kommer en liten pojke springandes i världens fart och kramar om mig méd världens leende. Sötis! Så go va han, där stog ja med matkassen och inte släppte han mig heller nej då, han gick o höll om mig hela vägen o ville leka. -Jag ska kasta ner dig i en snöhög hihihi. - nee, hihi så får man världens bamsekram istället.
Mamman blev visst lite chockad när han kom runt knuten och höllstenhårt om en granne. Hon kunde inte låta bli att skratta, men å andra sidan, de kunde ju inte jag heller :D

Gosing! Jag ska också ha barn när jag blir stor ;) haha. dom är för goa :) Man blir ju alldeles glad o varm av att bara se dom med dessa leenden.




Jag och min bror för antal år sedan, och neej vi va nog inte alltid sådär fridfulla. :D


Emelies läxa

Emelie sitter och läxar upp mig på msn just nu, de tycker jag är bra, ja behöver en läxa, eller två tre fem läxor kanske. Frågan är om de hjälper, de liksom bara blir ju. I alla fall, hon är inte klar än, jag väntar med spänning på vad det lilla hjärtat mitt har att tillägga.  :)




 
Tror ni jag lär mig något av läxan? :D



Fin fin klänning

Efter ett kämpigt pass så kände jag att jag va värd något, oså tänkte jag, jag har cupcakes, nej de ska vi inte äta, ja har glass, nej de ska vi inte äta, jag har mat, nej de ska vi inte äta. o de va då Tessan ringde och lurade in mig på Nellys hemsida. O hur slutade det om inte som vanligt?

Den ska dimpa ner i brevlådan inom några dagar tillsammans med Tessans halsband, great. :) Idag är en bra dag, jag tycker om att träna :)




Fin fin klänning

Efter ett kämpigt pass så kände jag att jag va värd något, oså tänkte jag, jag har cupcakes, nej de ska vi inte äta, ja har glass, nej de ska vi inte äta, jag har mat, nej de ska vi inte äta. o de va då Tessan ringde och lurade in mig på Nellys hemsida. O hur slutade det om inte som vanligt?

Den ska dimpa ner i brevlådan inom några dagar tillsammans med Tessans halsband, great. :) Idag är en bra dag, jag tycker om att träna :)




Saturdaynight!

Jag kom på att jag glömde nämna en sak, nämligen att jag har haft en riktigt bra helg! Middagen va great, allt va great. I lördags så var det tänkt att det skulle vara klassfest med våran gamla klass från 1-6an, mysigt, det va sån sjuk sammanhållning i den klassen så det är ju synd att man inte träffar så många längre. Men men, i alla fall så blev det så väldigt många som skulle komma och det strulade till sig med vart vi skulle va. Det slutade i alla fall med att jag linda och jenny sågs, oså emil och oscar. Himla kul o träffa dom, emil och framförallt Oscar har jag inte ens sett på flera år, det är alltid kul o se folk nu när man fortfarande har kvar bilden från lågstadiet liksom, det är ju alltid så dom kommer se ut i mina ögon haha :)

I alla fall så blev de himla bra, mycket att ta igen och uppdatera sig på om man säger så. Innan gästerna kom hem hit så va jag och Linda på stan en sväng och jag va smart. Jag köpte ett par byxor som jag faktiskt hade på mig på krogen sen, de va ju så fasligt kallt ute så de lockade ju liksom inte med strumpbyxor, det är bara vänja sig jeans och pumps är ju sjukt snyggt ihop!

Sen lagades det god god mat och bakades fin fina cupcakes som vi skulle bjuda på. Perfa. Dom blev ljuvligt goda måste jag säga, och underbart söta :)

Kvällen slutade på krogen där vi splittades några till otten och jag till hugo, väl där inne mötte jag upp emelie & annielle, samt massa folk jag inte räknat med att möta, kul! :) Älskar dom där kalaskvällarna som man inte anar men som bara blir så sjukt bra, synd bara att jag va lite elak däremot slutet och kände att någon behövde få lite snö på sig. Men de va faktiskt bara en liten puff, offret får skylla sig själv som va ostadig :P PS, jag vidarebefodra faktiskt en liten ursäkt till honom igår. Haha





Enda bilderna som togs under kvällen va tyvärr på våra fina cupcakes så jag har inte mycke mer att bjuda på :D
Nu ska jag laga till lite mat osen träna, det behövs efter den här helgen och jag är riktigt pepp. Emma/Bettan, nu jäklar tar vi tag i de här sista månaderna fram till sommaren, den närmar sig ju med stormsteg!
Pepp pepp pepp!






Är det okej att känna sig nere?

Är det okej att känna sig nere och må dåligt ibland? Är det okej att känna negativiteten sprudla? I någon film säger dom att ingen människa allid kan va perfekt. Men varför försöker man alltid in i de sista då? Varför försöker man så mycke så att man tillslut själv faller. Man kan inte vara överallt, göra alla glada, och samtidigt göra sig själv glad. Jag vet så väl att ibland måste man stanna upp och koppla av och försöka fokusera på allt bra man har, men varför gör man inte de då? Varför tar man sig inte tiden, jo för då går något förlorat. Då förlorar jag några timmar. Och tiden känns knapp..

Jag vet nog egentligen precis vad jag behöver, men tyvärr så är det inget man kan få bara sådär.


Middag på La Uva

Blev en lite längre dag än väntat på jobbet, tänkte lyxa till de och gå vid fyra idag eftersom jag hade lite brått, men alltid när man planerar att gå tidigare så dyker det ju upp något, helt otroligt, och när ja väl stängt ner o bestämt mig för att gå så ringer det och ja fastnar i telefonen i säkert 20 min, eller  13 min som dom vanligen brukar va, tur att dom är så goa så att de inte gör mig så mycke :D

Men nog fick jag rusa hem och hoppa in i duschen snabbt som attan! Sen kom bror min hit och mormor och morfar,sen gick vi vidare till La Uva där jag och tommy skulle bjuda på middag. De blev tapas, en himla massa lustiga saker och potatisen va nog godast :P Men nu ska ni få höra Emma testade något nytt,  just det, Emma smackade på bläckfisk! Friterad sådan,  inte dåligt va? De måste åtminstone Tessan tycka som mobbar mig för att jag råhatar saker som jag inte ens smakat, o även ewe håller säkerligen med Tessan på den punkten. Woktime.. höm.. :D

I alla fall så avslutades middagen med en Creme Brulé,mmmm så gott! Någonting jag poänterade är att man borde göra sånt lite oftare, för nog uppskattades det, mormor tjallade om att morfar pratat om det i flera dagar, söt :) haha





Hur bra?

Hur kul har man egentligen när det bästa man kan hitta på tvn är the osbournes?! Haha katastrofalt. Innebär att jag måste ställa mig upp från soffan och sätta på en film, men, hur elakt är inte det när Flora ligger o sover i mitt knä? Stackars söt korren ska väl inte behöva vakna för att  ja vill se film ? Eller?

Svårt val, jag får väl sitta här o tralla o sjunga för mig själv medans jag funderar ut vad som är det enda rätta. :D




Farsan! :D

Kom precis hem från Bion, herre min himmel så bra den va! Tråkigt vara att vi är lite korkade bara vi blev 10 stycken tror ja som gick på bio, och vi hämtade ut 11 biljetter? Hmm.. Men vi fick stoooora poppisar och color (oj va kul de såg ut! :D ni vet en cola, flera color. :D ) I alla fall, vet inte varför vi borde väl kanske fattat att vi betalade en för mycke?  Men i alla fall så va den grym!

Och innan bion blev det tacos med damerna, så gottigt så. :) Och allihopa kallar mig nog fröken svår att få tag på idag, förlåt, inte meningen jöe :P

Nu måste jag sova jag ville mest bara varmt rekomendera alla att gå till närmsta biosal och se farsan för oooj va ja skratta! :D eller aa, oj va vi alla därinne skratta snarare ! :D


Natti natti !


 



Någon bio för  drygt två år se tror ja? :D minns jag inte helt fel så va de mirror som visades då, en aning läskigare! :D



Hurtbulle?

Ne, seg propp. Jag skriver ett litet inlägg på beordran av Mandis själv. Och förlåt men ja har inte så mycke mer att säga än att jag plötsligt insåg att jag är lite av en tidsoptimist, jag vill alltid hinna så himla mycke. Idag har jag jobbat, sen köpte jag ny lampa, fin fin. Ni får se imorgon eller något =) Sen skulle jag äta på goda underbara woktime med amanda och ewe, och sen klockan 18 ungefär skulle vi rulla vidare mot basketen med de några av dom andra hjärtanen.

Men jag va klantig, hann inte så mycke. Gjorde bra prioriteringar, maten och basketen, de goda före de jobbiga eller hur säger man? Sen när jag kom hem tänkte jag ne nu ska ja va hurtig o torka golven, klockan va väl mellan 21-21.30 när jag kom hem, och jag kan säga så mycke som att än har ja inte direkt lyft rumpan ifrån soffan, och nu är klockan 23.45... har de på tok för bra här i hörnet med min stickade tröja, datorn i knät och en sovandes (för en gångs skull inte snarkandes) katt. Så mysigt så.

Och nu är de typ dags att sova, får försöka klämma in städningen på schemat imorgon som förövrigt typ redan är fullt. Först jobba till minst halv 5, sen tänkte jag hinna byta en tröja på stan, städa, byta gardiner, äta tacos med de underbara, och gå på bio. Superaktiva Emma, javisst. Och nu, godnatt önskar törnqvist. (oh så klurig man kan va såhär på en kvällskvist.) Haha nu går jag för långt här.

Bjuder på en bild som är 100% stulen från bettan så länge. Bara för att ni alla är så bra. <3. och, ja säger direkt de där är inte alla de bästa, de där är dom som va där just då. Så jaa, just det, även du du och du som inte är med tillhör de bästa :)


Haha vi ser typ ut som en klass på klassresa eller något :D


En av världens finaste

Den här låten är bara för fin, like it a lot. Långsam, men så fin. Visste ni att Jason Mraz har gjort massa bra låter utöver den gamla klassikern I''m yours, den liksom glänser så mycke så att alla andra hans låtar hamnar i skuggorna, bland annat den här, make it mine, You and I booth, Lucky. Så bra allihopa! Lyssna vettja  :) Annars missar ni något. :) Dom finns på youtube och säkert på spotify så resten av jobbet får ni göra själva.


Emelie (ville skriva ett smeknamn här mellan) wieselgren

Och nej, smeknamnet jag tänkte skriv va inte lilla My, o ja tänker inte säga vad det var föör då får ja typ stryk :P
Men i alla fall, ja skrev att jag skulle skriva vilka låtar som påminde mig om vilka vänner, Woilla! Ja börjar med Emelie Pemmelie.



Den ena låten är så Emelie bara för att hon va feg en gång i tiden, innan vi ens kände varann. ungefär, men de är en lång historia och den kanske inte uppskattas här så ja skriver nog inget mer. haha. Men den blev bara så du! (hon) haha. :) Sjukt bra är den dessutom, älskar den! :D





Och ja, emelie, här behöver jag väl inte säga mer än Hockey?

Erkänn att du förstår mina val lite? :P


Katastof kasst!

Följde med Emelie förut som blivit av med sin telefon o va tvungen att köpa ny, kass säljare alltså! Han glömde till och med skicka med sim kort! Emelie drog de där kortet med att jag va mer van genom jobbet och fick mig tillslut till att ringa till kundtjänst o höra om han missat de eller om de kommer på posten eller något, men han va totalt värdelöst och hade glömt att ge oss ett simkort. Dålig alltså, men den här va bra mycke trevligare och skulle skicka hem ett.

Väl där inne blev jag påmind om hur mycke ja behöver byta telefon, min är sämst, den slutar fungera totalt i x antal timmar, den är seg som attans, den tar inte emot hela sms, skickar inte som den ska och väckarklockan är totalt körd. Jag hatar den här telefonen, men de känns ju lite att behöva betala av en tredje telefon, fan också.. Ska aldrig mer köpa något annat än sony ericsson. Min telefon är en total blåsning och jag lovar att gud sitter o skrattar åt mig varje gång ja blir tokig och vill slänga telefonen i golvet. Vilket ja givetvis inte gör då den antagligen skulle bli 1000 gånger värre, om möjligt. haha fan också, nu ska ja ringa emelie på beordran och sen se en film.


Hej jag är en lila ful telefon som suger och är totalt värdelöst. Köp mig och jag gör din sociala frihet med telefonen till en förbannelse. Mouhaha.





En helt vanlig söndag.

Sitter och ser någon film på tv nu, verkar faktiskt bra men det känns som att jag skulle somna på nolltid om jag försökte så de kanske ja borde. . Snart i alla fall. :D Idag har jag varit hemma i eneby o ätit tre rätters med familjen och mormor o morfar. Gott som aldrig förr, nästan längtar till matlådan imorgon ! :) Sen har jag bara varit hemma, fått lite oväntat besök, vilket alltid är väldigt trevligt! Tommy va här en stund och hälsade på katten (tommy är min bror..) och sen slirade alem och Pallepalma i en sväng också, och jag kunde passa på att reta dom lite för att dom va så fasligt bakis och jag mådde prima ;P Alem kunde knappt ställa sig upp från soffan, och inte heller stå stilla när han skulle ta på sig skorna haha. KUL syn! :D Och när jag inte gjort något av de ja skrivit över så har jag typ pratat i telefon. Dagen i ära kunde jag inte låta bli att tänka på alla vänner som jag träffar allt för sällan. De måste faktiskt ske lite förändring där annars blir ja inte vidare glad..

Jag, Alem och palm pratade om att se farsan i veckan, rättare sagt på onsdag! Jag vill vill vill! :) verkar ju så himla rolig! :) Vem är på? :)








tokar!


Bullshit

Jag hatar skitsnack. Skitsnack kan slänga sig i väggen. Varför gå o säga all denna crap bakom ryggen, säg det direkt, rakt ut. Den man minst tror de om kan va den som säger mest. Man är minsan inte säker med någon så de är bara hålla tyst. Aldrig säga vad man tycker eller känner, det är likabra. Kanske ska man inte säga eller göra någonting alls så att folk inte har något att prata om? Aldrig erbjuda sig eller ge ett förslag utan bara glida med. Göra som alla andra och framförallt inte ha någon egen vilja? Det är ju också en idé som låter klok för nog kan folk prata, de vet vi väl alla. Men varför? Varför dra ner folk i andras ögon bakom ryggen. Lär dig historien först tack. Å så trött på det!

Hur länge ska man orka? ska man behöva ta det? Just shut up.
Jag tänker då fortsätta tycka och tänka högt. Erbjuda mig, inte erbjuda mig ge förslag och säga om jag tycker något är fel. Tänk om inga skulle våga stå för vad dom egentligen tycker? Då skulle det finnas en ledare i alla gäng och sen bara små dvärgar som följer efter och är rädda som möss.



My own place.

Jag älskar att ha en egen lägenhet att fylla med mina egna stuff! :) Fick fin fina små detaljer av mamms i alla hjärtans present och nu känner jag ännu mer hur mycke de lockar att köpa dom där fina sakerna jag hittade på Casanova. Så mycke fint, jag hoppas på att kunna lägga vantarna på det nästa vecka. En lampa i old style, nya gardiner, vita långa och en lykta att hänga i fönstret, å så fint! sen är jag så supernöjd. :)

Jag vill så gärna köpa det! det är ju så jag blir tårögd av tanken att jag inte är stenrik. Puhu..


Oj va ja måste bo stort sen i framtiden om jag ska kunna ha allt krimskrams som är fint! :D


Bästa kvällen!

Gårdagen eller gårkvällen om man kan säga så blev sjukt grym! Jag och Ewe började med väldigt god mat hemma hos mig sen såsmåningom så dök Emelie upp, vi festade till det ganska rejält här hemma hos mig med högsång till en massa gamla klassiker. Vi gick sen vidare till Putte och Tess som hade inflyttningsfest, där höll dom flesta till i vårt kära kompisgäng, och OM vi var peppade! :) Hann inte va där så länge då vi kom runt 22 och skulle tydligen åka vid 23..

Men dom flesta kände att vi inte hade fått röjja loss ordentligt än så ingen va riktigt redo för krogen så hela gänget drog sig vidare hem till mig igen, där blev de dans, sång o stoj på riktigt! Finns väl inte så mycke mer att säga än att hela kvällen va sjukt bra enligt mig. Vi är verkligen för braa, har ju nästan bortskämt kul varenda gång!

Även krogen
som vi så småningom dök upp på erbjöd en sjujäkla kväll rent ut sagt, bra bra, me like! :) Flitig som man är så plockade jag undan varenda glas och flaska inatt runt 4-5 medans jag pratade i telefonen, OM jag va glad för de när jag vaknade i ett städat rum. Köket vill jag dock inte se för ja va inte så pass energisk så att ja diskade också, det fick minsan vänta.. :)







Haha på tala om happy face! :D


Duktigt!

Klockan är inte ens tolv än och jag har städat hela lägenheten, dammat, dammsugit, torkat golvet, damn I'm good! Nu ska jag byta lakan och springa ner med tvätten. Sen blir de stan en svängis o köpa finputset till ikväll :) Sen måste jag hem till eneby o fixa o dona med tvätten (ja, jag tvättar inte själv, livrädd för tvättstugan) sen ska ja hämta min kjol i eneby också som har kommit, spännande! Ikväll blir de party party! :)  Nu ska ja putsa speglarna :) Känner att jag är så pass duktig idag så kanske att man skulle göra något gottit bakverk också? eller nee, de har ja nog inte riktigt tid med, har ju faktiskt arbete med mig hem också. . . :)





Oops

Jag vet vad jag sa men näe, första låten kommer nog upp imorgon eller på söndag. :P Sorry förstår att ni "otroligt många" läsare är riktigt nyfikna. hahhaha :D


High on life.

Eller hög på mitt hår? Ja förstår inte, jag är helt fast! Lukten av nyfärgat hår måste vara de bästa som finns! Luktar så gott så de finns inte! nu kan ja lova att någon tänker tanken att något luktar inte gott, de doftar gott och luktar äckligt. haha men ändå, detaljer, man får inte tänka på detaljer.

Jag tänke på en sak, mitt i detta snö landskap, de är sjuuukt va snö de är. Och jag tycker synd om dom stackare som suttit på taken runt mig o rensat från is från de att jag kom hem från jobbet, ca 5. Fram till det att jag kom hem från fräcka, strax före 11. Hallå? Stackare låt dom vila, de är ju fredag! Jag är inte avis inte ens de minsta. Jag gillar mitt jobb, de må vara mycke o göra och rörigt så man blir yr i bollen, men nog är de varierande och roligt! :) ja säger som jag alltid gör, jag gillar't! De måste ju vara både kallt o läskigt däruppe! Mörkt som tusan också, men efersej så har dom ju sådär tjusiga pannlampor. En sån som vi borde köpa till Annielle o Annie i present så att chaffisen ser dom där ute i snödrivorna i krokek. Haha :)

Hade inte så mycke att säga egentligen, ville mest ge en tanke åt alla stackars takarbetare, martin o linus bland annat :D Ni är nog riktiga livräddare! Kanske i längden i alla fall. så medans vi andra staplar fram, o kollar neråt för att vi är rädda att halka och uppåt för att vi är rädda och fascinerade av istapparna så gör ni något åt saken. Bra initiativ där foks!



Någon som känner igen sig? :P
Går det ens att se? (-Jag borde verkligen träna lite! Sitter hemma framför TV;n för ofta! - Ska du inte med på spinning ikväll då? - Är du galen! då missar jag ju både vänner och seinfield!


Skapligt osammanhängande inlägg men de får ni ta ;P


Någe nytt ! :)

Jag tänkte börja med en liten sak som jag tänkte kunde vara lite kul?! Ja tänkte nämligen på en sak.. Ni vet hur en låt kan få er att så alltid bara tänka på en viss person, sin kärlek? sin vän? En främling? Juste, så nu ska ni kära vänner få se vilka låtar som bland annat är era låtar! Den ni! Självklart är de väl kanske fler på en del men framförallt låten som jag kommer lägga ut. Någon gång kan de hända att de blir flera, om jag har svårt att välja haha.

Självklart, vad är paradiset utan en tvist? näerå men givetvis tänker jag inte lägga ut alla på en gång så ni får vara tålmodiga. En per dag, mer än så blir de inte. Så håll utkik för bövelen. :)

Börjar snart =P






Så kasst!

Precis kommit hem från en mysig fika med mina kära vänner, emelie, tessan, annielle, annie och ewe =) Mysigt som attan och lagom avancerat för mig idag känner jag. Huvudvärken typ dunkar! Lite negativ kritik för fräcka på kungsgatan alltså, för de första vänta annielle en evighet på hennes macka som dom hade glömt, hon fick efersej en cola i genäld men va fan de hade hon ju redan en?

Och gissa vad? de sämsta jag har hört, vi frågade när dom stängde, då va klockan va halv 10, och vad säger han? Joo att dom brukar stänga 11 men idag tänkte dom stänga tidigare, men de va ingen "fara" han skulle säga till när vi skulle gå. DRA MIG BAKLÄNGES så otroligt dåligt! Usch blä fy, det är så inte okej.

De är i dom lägena man ska va lite grym o säga att enligt paragraf 5 i arbetslagen så är de inte godkänt att stänga tidigare än utsatta öppetider. Han skulle nog få sig en rejäl elchock då, vad skulle han säga liksom ? Ofta han vet vad som står i paragraf 5, ofta han ens vet om det finns en sån, han vet väl inte ens om det finns en sån lag ? :) de vet efersej inte jag heller men de behöver man ju inte tala om.

Vi skulle sagt att vi va skribenter från aftonbladet och skulle testa norrköpings cafeer! OJ DÅ, kick i rumpan av chefen då kanske? Skulle nästan va värt :) Fast vi fick sitta kvar, de kom några av hans egen sort o dom våga han ju inte säga till. ( Menade givetvis inget illa, men de är ju sant o de vet vi alla. )





Kölsvart :) Gu sicka bilder!

Just nu är jag som vanligt den här veckan väldigt trött men så känner jag mig ändå väldigt glad på ett sätt o de gillar jag A LOT! :) Kanske för att det är fredag imorgon, wiho liksom, vem kan inte jubla över de?

Igår såg jag på sommaren med Göran for the first time, men lilla evenlinen. Så himla bra film, så himla bra sällskap och himla goda poppisar! (alla förrutom dom brända) :P

Och idag my dear friends, idag har jag spenderat eftermiddagen med mina gamla goda barndomskompis, och jaa, då pratar ja om Linda Macy! :D haha. blev en snabb runda på stan för att göra god knows what. Sen köpte ja en lovely väska, vilket ja gillar :) Får tacka för bidraget, säger inte vem som gav de då bli pappa putt, han förstår sig inte på de där med köpbehov! =P I alla fall, annars hade det nog inte varit så möjligt :P

Sen ska ni få höra, sen färgade vi mitt hår! Första gången jag färgade hemma på flera år! :) Okej sist också men de räknas inte för då va de ju Tessan som gjorde de o hon är ju ändå frisör o hade sån färg :P Men i alla falli så blev de nog bra. KÖLSVART

Minns så väl när jag skulle färga mörkbruna slingor i Lindas hår när vi va små, de va så typiskt mig att bli så förbaskat trött på dessa plasthandskar så ja slängde av mig dom o tänkte esch vad kan hända. haha. jaani. Mina händer blev kölsvarta helt enkelt. Men bara fingrarna och på insidan av handen. Very nice, yes indeed. Levde med vantar i två veckor för gissa, så länge höll de sig kvar också! Trots att jag scrubbade (Jag tänkte ändra stavningen men den fick mig att tänka på Scrubs, vilket gav mig ett gott skratt så de får va kvar, haha ) med allt jag kunde hitta, Aceton o allt möjligt :D Tack gode gud för att de va vinter och vantar med andra ord va helt okej :)

SovA? jaa..








Vem kan hitta Linda här då? För X antal år sen! :D



Jag och Jenny samma kväll, va bara tvungen o visa hur festfin man va när man va liten o hade kalas. HAHA Fina outfits de där..  :D




So sorry!

Förlåt men jag orkar helt enkelt inte lägga in några bilder idag heller, jag är helt slut! Mötet blev långt vill jag lova.. Vi åt lunch i mötesrummet, under mötets gång, likaså frukost och fika så de blev minst sagt ingen vila. Jag drog nitlotten som vanligt och åkte på att skriva protokoll, fun. Så nu vet jag vad jag gör imorgon, renskriver ett protokoll på tre sidor, på ENGELSKA. De kan ja som sagt pyssla med ett tag.. Oså drar det igång på jobbet imorgon , massor att göra. Och dessutom massor att göra från mötet, saker att kolla upp osv inför nästa möte. Den gången är de i alla fall ett telefonmöte. Vi hamnade mitt i värsta projektet nu, de blir ju minst sagt spännande! :)

som sagt, jag är dödstrött, ställde mig och stekte pannkakor klockan 20.00 när jag kom hem för att jag va så extremt hungrig! Och Flora är leksugen som aldrig förr, sötsaken, jag ska busa lite me kattsöten och pussa henne lite. Sen ska jag sova, tro't eller ej klockan 22 kommer jag va i drömmarnas värld, ja lovar. :D

Förresten, min klänning har kommit från nelly! Har dock inte hunnit hämta den än eftersom jag kom hem så sent, men imorgon så :)




Nervös!

Blev visst inget att lägga in bilderna idag, det har ja absolut inte tid med. Nu har jag suttit o läst igenom papprena inför imorgon och jag är såå nervös! Imorgon klockan sju är det tänkt att tåget ska gå till Stockholm. 10 börjar mötet som vi ska på med företaget vi handlägger löner åt, först va de tänkt att de skulle hålla på till 18.00 men vi måste med tåget 18.20 så vi ska inte stanna så länge. Men ska jag vara ärlig så räcker det nog ändå... Nämnde jag att mötet är helt och hållet på engelska och med en massa höjdare varav jag inte har träffat en enda..

Skrämmande!


Jag är enormt, sjukt, extremt nervös.

Och nu måste jag sova annars kan det sluta illa, godnatt. :)




Jag vill träffa Emelie carmhagen min lilla pärla snart! :)



Namen, se där!

ska skutta in i duschen nu, blir snabba ryck här, fick nämligen plötsligt lite brått. Pannkakorna får vara, jag och mandis ska på hockey istället. Chockad? Jag med! men vadå, hockey är kul :)

Blev nog kortaste inlägget någonsin i min blogg tror ja, haha. Oj va ja gör många kors i taket idag!


En hane på varje sida.

Yes!

Palm uttryckte sig så vackert för ett tag sen och sa att jag behövde ha en hane på varje sida, och det har jag nu :)  Och då är det alltså en sladd vi pratar om, tydligen funkade inte min gamla sladd när jag bytte ljudsystem eller vad det får kalas. Men nu kan jag så vackert koppla in datorn eller ipoden till mina högtalare. GREAT! Det resulterade i att det blev en hej dundrande förfest igår.

vi dansade omkring till tonerna av allt möjligt. Det va Gyllene tider, magnus uggla, spice girls, A-teens, Patrik Isaksson, Westlife oh jaa, helt enkelt all gammal musik man kan tänka sig, sjöng för fulla muggar så man får vara tacksam att man har rösten kvar idag :)

nu sitter jag här och det är i stort sett helt städat och även diskat, tack vare att Amanda hjälpte till och tog bort de värsta, THANKS! Det är ju alltid de där första man ska ta tag i det som känns jobbigt :D Nu ska jag nog steka lite pancakes, blev så sugen!

Återkommer säkerligen med lite bilder från gårdagen typ ikväll! :)




Ursäkta tjatet.

Ge mig vår tack?! gode gud jag lovar att vara dej evigt tacksam om hela norrköping kunde få sig torra och inte snöfyllda gator och en himla massa solsken. Östen med resten, ni kan väl komma och droppa av lite solsken här? Eller förresten, de va väl inte dom utan snarare Maria som kom med solsken? Eller hur var de, minns inte.. Förresten är melodifestivalen något man borde se ikväll? Jag brukar aldrig gilla de, tycker mest programledarna är löjliga. Dock så va de ju grymt sist när Björn va med ! :) De kan man ju leva på än idag haha  :D

I alla fall. Jag köpte jackan, förlåt pappa. Men den va oerhört viktig och oerhört billig. :)




OOCH! Jag köpte världens sötaste krona, och då menar jag inte en såndär plastig prinsess krona att ha i håret utan en vit liten kungakrona att ha ljus i :)  Typ den här nedanför tror ja de är, fast en mini alltså :P







Tradigt

Ibland kan de verkligen vara tradigt när man kommer hem efter en rejäl runda, känner sig lite hängig, ont i huvudet och trött. Då tänker man ju ganska ofta, SKÖNT då kan ja unna mig en liten stund för mig själv, sitta vid datorn en sväng, lyssna på musik, kolla facebook, o bara läsa allt spännande. Men så ramlar man på mållinjen, det finns ingenting att läsa. Inget nytt har hänt, inget är spännande då känner man liksom bara neeeeej! Nu måste jag ju göra något vettigt istället, himla onödigt! :D

Ska man hitte på då? Laga mat? Städa (behövs konstigt nog inte direkt), städa garderoben kanske? det är ju en spännande grej men å andra sidan så tar de typ hundra år, och jag har helt enkelt inte hundra år på mig..

Sova en slurp kanske?  Tufft val! Måla naglarna kanske? där kom jag minsan på något! :)

Något sköjjj ska man väl kunna göra!


En känsla av vår.

Jag älskar våren, dom där första riktigt vår solstrålarna som sipprar sig igenom, den härligt torra asfalten, känslan, luften, omgivningen, allt är underbart på våren. Och trots alla högar av snö så känner jag att snart så, snart är de dags för vår :)

vårbyxorna är köpta, skorna får vänta till nästa månad, men frågan är, ska jag satsa på stan imorgon och köpa den där vårjackan som jag suktat efter innan den är slut? den kostar ju inte så mycke.. Älskar den :) Måste nog försöka pallra mig ner till stan i alla falll, måste ju dessutom till systemet. Sällskap? :)







Sticks and stones are never gonna shake me .

Take me away, a secret place.
A sweet escape, take me away.

Take me away, to better days.
Take me away, A hiding place.

I got a pocket, god a pocketful of sunshine
I got a love, and I know that it's all mine.

Do what you want, but your'e never gonna break me,
Sticks and stonoes are never gonna shake me.




Where did you go?



Ibland förlorar man en..
Ibland förlorar man två..
Ibland förlorar man alla...
Men förhoppningsvis, om man har den turen här i livet
så förlorar man ingen över huvudtaget.
Men om man gör de, får man aldrig glömma dom som finns kvar,
dom som alltid gör de.
Och framförallt
man får inte glömma att glädjas åt dom nya.

Jag har förlorat, och hittat tillbaka.
Att hitta tillbaka är världens lycka och får en att inse.
Jag hade tur. Kan turen vända?
 Nästa gång är de kanske inte min tur att ha tur...



Mina älskade, ni vet vilka ni är <3





Nya beställningar :)



Beställningarna nedan är gjorda, skönt nog så har även stylebystars börjat med faktura nu så ja behöver inte betala ett öre förrän jag vet om det är bra! Skönt! :) Kjolen längst ner ska tydligen vara lila så de blir ju minst sagt spännande om man säger så :D Och den andra klänningen från nelly är sååå sommar, brun, jeansjacka, fiiint!

Vill ha hem de nu nu nu! Vet att jag kanske borde hålla fingrarna lite i styr men lite i styr är dom faktiskt.. lite. :) Men de är så mycke roligare o beställa vissa saker för dom få sakerna som man hittar på stan som är otroligt fina är de ju ofta 100 personer till som älskar och köper och jaa, då är de ju inte riktigt the same. Jaja.. Hoppas dom sitter bra, nu borde ja sleepa. Imorgon ska jag pallra mig till jobbet !













Memories <3

Ni vet hur en låt kan betyda och säga en så otroligt mycke. Det behöver inte vara en låt man älskar, det behöver inte vara en låt man spelat sönder. Bara de att den va där och spelades under ett visst ögonblick kan vara någonting man minns föralltid. Typ som dom här.



När jag och Madeleine åkte tåg, kommer inte ihåg vart vi skulle, har mina svaga aningar på stockholm men de kan ha varit linköping :D Minns i alla fall att vi tyckte den skulle va strålande som intro på en bra film :D































När jag och Linda var i stockholm på en liten tripp med mina parents, den här spelades om och om igen i den toppmoderna cd spelaren vi hade :P De va den där resan när vi va överlyckliga över våra nya puma skor, dom som va sååå cola i den nya modellen!



När jag och Madeleine åkte till Dalsland med hennes far och bror för att hälsa på deras släktingar. Den här låten kom upp och hela familjen Nilsson jublade av glädje och jag tyckte mest de va hysteriskt kul att dom kunde hela texten men ganska snart så kunde jag den lika bra.. :D




Bara en allmän gång när jag och Linda satt och stortjöt hemma i mitt rum för att vi tyckte den helt enkelt va så fin. :D Tårarna forsade minst sagt. :P


Om den här låten behöver jag väl inte säga mycke mer än att den skriker idre! Första kvällen, en trubadur som fann oss på after ski'n, gitarr, sånghäfte, och 5 varningar innan klockan halv 12 och jaa, en himla givande kväll! :D

 

Och tar man den här låten så vet väl ungefär alla att den absolut inte får kopplas till något annat än studenten 2008?



Den här tar mig lätt tillbaka till festivalen Pier Pressure 2007?! Bara för att dom såg så sjukt fula ut och va så oerhört dåliga. Som sagt, låten behöver inte vara bra..



Magaluf 2008, behöver nog inte säga så mycke mer. :)



Midsommar i Smögen, bästa :) Och ja, faktiskt sommmaren 2009 i övrigt. Orkade dock inte leta fram rätt version :P




Midsommar i spö regnet på Tyreslöt eller vad de heter med Even och lisa för herrans många år sen :)


Å de här va bara några av väldigt många :)




Snöökaos!

Jag har hört rykten om att snön har blivit värr o värr nu under dagarna som jag har varit sjuk, folk har fastnat, är insnöad, kollektivtrafiken har visst också fått fnatt. Och vad vet jag som har suttit här hemma med tända ljus under en filt dag ut och dag in.. Det är minsan inte mycke man ser här på sin lilla innegård. Känner mig helt ovetande. Riktigt sådär så att det ska bli spännande och komma ut, och bara för att alla sagt som dom sagt så tror ju jag att de kommer va driver som är bra mycke högre än mig själv men riktigt så kanske det inte är...

Det tråkiga med att bo här inne i stan mitt i smeten är att man är nog inte riktigt med på hur mycke snö det egentligen är. När jag kom hem till mina parents i eneby i helgen så va de ju helt ofattbart mycke snö, skulle ja hoppa jämfota ner i snön där så skulle ju till o med halva låren försvinna. Sånt märker man inte riktigt här, här är de nertrampad och i äcklig färg pga bussarna. Och drottningsgatan är ju dessutom lika torr som i juni ungefär.

Emelie sa att snön nästan kom upp till hennes fönster igår, coolt. Jag vill också kunna öppna fönstret och klappa snön ungefär. Men ska de va snö upp till mitt fönster på typ fjärde våningen så är de ju inte så bra för då är ju halva stan verkligen verkligen insnöad o de vore väl ingen höjdare i guess. :)



Dom här bilderna tog jag i tisdags, nu är de ganska mycke värre vill jag lova!


Saturday night, damdidamdam.!


Idag är jag minsan bildgenerös, så går det när man är hemma o är sjuk. Ytterst tråkigt!!!

I alla fall så kommer det lite bilder från lördagen som spenderades hemma hos mig at the beginning innan vi tog oss ner till något vi håller så kärt så kärt. Hugo ! Kanonkul kväll med efterfest och Alvin och gänget på uppvaket. Eller vad man ska säga, uppvaket lät väl lite o ta i kanske, i alla fall, dagen efter haha :D 











Vår!

Jag tror jag nämnde ett par underbara byxor häromdagen som jag ville ha i vår tillsammans med ett par vita converse. Well.. Jag åkte till linköping i lördags med mor och far för att hitta en lite mer passande storlek, men hittade dom inte. Beslutade mig genast för att ta dom i alla fall och istället besöka gymmet lite oftare nu framöver :) Dom är ju så superfina!

köpte även ett par high heels, ibland kan det ju va vackert att få se ner på världen ;)





Nästa månad ska jag unna mig ett par vita converse. Jag längtar, då hoppas ja den vita smörjan är borta också så ja kan använda dom direkt, annars är det ingen kul :)



Long time ago. .

Ja, nu va de visst ett tag sen jag skrev här, det är ju inte alltid man hittar tid till sånt, tex, på helgerna är de ju oftast bara att glömma det. :)

Den här helgen va bra bra. I fredags efter jobbet så va de bara rusa iväg till affären för att inhämta lite snacks och drink material till kvällen som sedan skulle börja här med tjejerna och skulle fortsätta på Palace för nyöppningen där. Varenda liten bild är stulen från Emmas blogg, hon är ju den av oss som alltid varit en hejjare på att fota. :)

Jag kan kort och gott erkänna att Tessan gjorde den snyggaste entrén ever! Med följd av Amandas Entré och Emelies kvittojakt. Haha ni som va där vet ju va de handlar om, och förstår nog mycke väl att det kan ha varit en gnutta ironi i de där med snyggaste. Kul va de i alla fall :D Garvade så jag grät ungefär. :)

Palace va helt okej men jag har varit med om bättre folk, stämning, musik :) men men. Jag och tessan gick redan vid två och satte oss och käkade istället. Bästa på länge va faktiskt när vi kom upp till södertull och skulle ta en taxi där så Tessan kunde komma hem. Men vi förstod inte varför alla plötsligt väntade på en kund när vi sa vart vi skulle. Ja, de va helt enkelt ingen som ville köra oss två kvarter bort. :D





RSS 2.0