Mercy!

Tack för hjälpen, ni är bra. Jävligt bra! :)


Måste sova innan jag storknar. Natti.

Imorgon är en stor dig, inte många vet why, ihi :)


Om Emma kommer bort . .

Ring detta nummer eller släpp av henne på denna adres.
Jaa snart får jag nog ha en adresslapp i pannan utifall jag kommer bort och virrar bort mig själv. En superstressad 20-åring som varken vet ut eller in det är precis vad jag är, förvirrad som christer i full frys ungefär. Skoj.

Idag skulle jag ha städat promenerat betalat räkningar och storhandlat. dessutom jobbat.. hur mycke av dom sakerna tror ni ja kan bocka av idag? Joo, jobbet åtminstone för där har ja ju inget val. :D

Men det här blir säkert bra, de kan ju inte bli värre i alla fall? eller? Gud ge min en adresslapp in tatuerad på handen bara ifall, ifall att jag går lite vilse och går in i en vägg? Haha shiit. Måste jag ha en tendens att släppa precis allt när jag känner att de blir mycke? Blir de för mycke så släpper ja allt och börjar istället garva åt hur komisk situationen egentligen är.. :D

Förlåt att jag är seg på att svara på sms föresten, i know liksom, i know! ja ska försöka komma ihåg att svara.. snart.. någongång ikväll. Och glömmer jag? så snälla bli inte arga? :D Jag är vimsig idag och borde komma undan med att göra precis vad som helst för så är de väl? Man kan ju inte anklaga någon som är förvirrad och som de är synd om? då är de ju faktiskt inte dens fel? ;P right? :D hahah


bråttom bråttom, måste springa nu! :D


PUSS!

emma är brabrabrabrabrabra :)
<3

/tess.

Coold!

Å det är så iskallt!!!
och jag måste städa och jag måste göra de nu! sen har ja sjukt stressigt för att hinna duscha och fixa mig för kvällen och äta. faan vad ja inte orkar..

:D

Det snöar . . .

. . . LÖV.

Japps, så sant som det är skrivet, hösten kom med stormsteg om man frågar mig men nu är den här, på riktigt! Gick östra/södra promenaden hem från jobbet härom dagen, jag kunde inte ens se "gången" som man ska gå på, den va så täckt med gula löv! Och imorse flög de löv överallt när jag va på väg till jobbet, träden blir glesare och glesare och ute blir de mörkare och mörkare, mörkt klockan 18.00 och mörkt när man vaknar. Kul?! Nej.

Fast nog är det lite mysigt.. ? De innebär en perfekt period för att trimma kroppen med lite träning, höstpromenader mys hemma i tv-soffan med tända ljus och lite sådär egenlyx med ansiktsmask och grejer, det är inte dumt!

Nu har jag dessutom bäddat rent med mina nya ljuvliga lakan, vita med stora blommor på ena sidan och små blommaktiga saker på andra sidan, oså knytning i ändarna. Så fina. så nu ser jag inte fram emot något annat än att krypa ner och nu är det dags. En snabb rush med städning och sen sleeepa.

godnatt, jag har blivit dålig på att skriva jag vet. och jag står för det men det är så mycke att göra nu när det gäller allt så tyvärr. Snart så är jag nog igång igen :) Imorgon blir en stressig dag, pust hur ska ja orka?!


Lyckade Lyckade Helg.

Älskar't !

Helgerna är alltid så himla bra, så himla top notch! de går inte, de bara går inte att ha tråkigt med er. Helt otroligt.

Började helgen i fredags med lite karaoke kväll och snittar o grejer på jobbet, sen blev de idol och mys hemma på mitt nygatan. Jag och Emmsan blev friserade av tessan så nu inväntar jag bara att jag ska färga också, snart snart snart! Sen på lördagen så var de dags för Ikea. Rolig och dyr resa med många oförutsedda händelser. :D Kalasen blev schwein dyrt men det va de värt. För första gången känner jag dock att kylskåpet är väldigt tomt och att jag inte riktigt har råd att köpa mat .. Men men.

På kvällen nalkades det fest, förfesten blev hemma på nygatan till mångas stora förvåning, skulle varit hos Gurri men vi va sega. Sorry :) De blev en himla rolig taxiresa då ja hade världens hicka och bad chaffisen skrämma mig, och direkt kör han världens tvärnit, om jag blev livrädd! mobilen flög och jag flög, men ja va så nöjd så, hickan försvann :) Hade grymt kul på hugo igår, precis som alltid annars! Efteråt blev de donken hos mig med Tessa, gurra och alem, sen somnade vi lite och vaknde upp igen vid 8-9 snåret om jag inte minns fel,

 Och gissa varför? För att Alem satt och titta på barnprogram på tv och fnissade.  ;D

idag har jag inte gjort många knop, diskat och gjort fint här hemma i lägenheten bara. och nu ska jag sova, oh så skönt! Natti :)












ont om tid? Ja

Jag tänkte egentligen skriva ett roligt blogginlägg tänkte jag men så kom jag på.. ja har inte tid.

Jag måste faktiskt sova, och innan det så måste ja egentligen plocka iordning mina kläder. de är inte lätt att hinna med allt när man inte sitter hemma och loppar sig, ja har inte varit hemma mycke alls, och om man drar bort den tiden här hemma som jag faktiskt gjorde lite jobb som jag hade med mej hem så blir det ungefär en halv timma, på den halv timmen gjorde jag mat och åt den, sen va de dags att rusa.

Det va nämligen dags för en givande promenix med Madeleine. slutade med att vi satt på en parkbänk i över en timma och pratade gamla minnen. Sååå bänga vi var! Helt jätte jobbiga, retsamma och jaa, jag vet inte vad haha. Oj vad ja har skrattat åt oss och om man säger så.. många saker borde jag inte ens nämna här, och alldra helst inte nu när jag inte har tid :D Men jag kan konstatera att det var en sjuukt rolig tid, många skratt till tårar när man tänker tillbaka, och jaa, nu när man vet lite bättre så va de en ganska pinsam period haha :P


Nä slut på skvaller, dags att sova.. Körning imorgon, stress. stress. stress.


Godnatt.


                                                            

 


Bästa!

Idag efter jobbet blev de Woktime med Even och Mandis. Sjukt gott, as always.. som att de finns något bättre ? Efter att Tessan slutat så styrde vi alla vår kos mot stadium arena där det skulle spelas match, Dophins - Plannja. OJ jääädrar vilken match!

Så sjukt kul de va, så peppade vi var, skrek och klappade och hej dundrans va vi gick in för de.. Skulle kunna tro att de va fyra sportgalna grabbs som satt på läktaren och inte fyra tjejer på 20 år. Haha men kul va de. Va helt uppe i varv men de segades till rejält när vi skulle ut från parkeringen. Ja säger bara segkärring! ursäkta språket, men men. vi vann, right tess? Både vi och dolphins vann :)


I alla fall. Jag gillar att gå på basket och umgås, och ska ja vara ärlig så dagar som den här så ÄLSKAR JAG DET!

Nu ska ja stoppa in den nytvättade tvätten i garderoben direkt för en gångs skull. Disken är klar och till och med ugnen är helt avtorkad även inuti. Inatt kommer jag sova gott och vakna lycklig. Yes :)


Bild från jätterånet i stockholm!


Hahaha jag skrattar ihjäl mig!




lite kul får ni lov att erkänna att de va?

:D

Går inte att undvika.

Jag måste bara säga en sak, puuust. Vilken lördag, drama drama drama. Men oj så kul jag har med er!
Det började med lite förfest hemma hos mig, till en början va de jag, ewe, emelie och martin, amanda begav sig tyvärr ut på andra äventyr.. Vi såg lite fotboll, drack och pratade. Sen kom vi igång ordentligt, ungefär då kom lisa och annielle. Sen kom vi igång ännu lite till och då kom Tessan och  Emma. och jag vet inte vad ni säger men oj va kul jag hade!!

Grabbsen mötte vi upp på hugo och ja. Det finns inte så mycke mer att säga att med den här bekantskapskretsen så går de inte ha en tråkig stund! Galet kul! Dancing all night long. De kan man verkligen säga, ont i fötterna hela dagen efter ungefär. Inte riktigt kanske men kunde ha haft :P  Hände lite annat tråkigt på slutet men det tänker jag bortse från och bara säga att kvällen var over the top. Som alltid :) Hamnade några stycken hos mig efteråt precis som i sin vanliga ordning och jag måste bara säga att Jocke kittlade sönder mig, han kittlade mig under fötterna så mycke så ja fick panik och verkligen trodde jag skulle dö. ! Ja klarar verkligen inte av sånt och de har ju en del märkt av :P







5 tjejer på lilla toaletten på hugo  ? Inte så lite trångt kan jag lova. :D







Som sagt, bilderna kanske visar en del. . Galet roligt.

Tack ni är bäst! All of you! :)



Fredagen den 9 oktober, maybe?

Helgen har varit helt perfekt på många sätt och vis. Kan ju kanske börja med att shoppingturen i stockholm satt fin fint! Kom hem med mycket som jag inte alls ångrat mig med än, tror ja. Både stickade tröjor, t-shirt, jeans, klänning och tights, inte illa tippat för en resa där ja mest hade förhoppningar på något fint. Emelie blev nog lika nöjd hon, hon handlade en hel del hon med, bland annat tre par olika tights och va dessutom inne och nosade på ett par fjärde haha =)

De blev lyxtåg hem, jätte varmt och skönt, inga skrikande ungar, inget lustigt folk, inget drag från fönstrena och absolut jätte fina säten. :P Not. Men så kräsen är man minsan inte så vi tog oss hem och skrattade mest åt de lustiga tåget. Jag fick nästan en såndär känsla att de till och med stog någon längst fram och liksom vevade fram tåget om ni vet va ja menar haha. Dom där kämparna som man sett på tv? :D

När jag kom hem så kom Tessiness Och Bettan hit och det sågs idol och pratades ett bra tag, en himla bra fredag om jag får säga mitt. Älskar fredagsmys ibland! så skönt att bara vara och tagga för den kommande lördagen :)



Oj maggan, va har du i munnen  ? :D




Haha The look!

Okej, för att använda lite fula ord i bloggen så kan jag säga att jag verkligen SUGER på att lämna kära datorn för att göra vettiga saker :P

I alla falli, Tessan skickade en bild som hon tyckte såg ut som oss när vi gör "the look". Strax när jag tagit emot bilden kom jag på mig med att sitta och göra the look för mig själv för att komma fram till om det va likt eller inte. Haha Pucko? ja!

Men vet ni vad som är de värsta av allt. . .?



Att det faktiskt är likt, haha! :D

Och på tala om något helt annat, jag är peppad för imorgon :) Borde sova..

 


Home sweet home.

Varenda dag på jobbet den här veckan så har jag suttit på jobbet och tänkt att idag, idag ska jag bara hem, plocka iordning lite i garderoben, fixa och dona och sova jätte jätte tidigt. Och ja.. de går ju som vanligt väldigt bra.. Blivit myskvällar med mina vänner hemma på nygatan varje dag den här veckan. Och inte blir de ju så jätte tidigt heller..

Jag och Madeleine skulle sett film igår, men hade så mycke att prata om så det pratades timma ut och timma in istället. Men jag klagar inte. Det är trevligt, jag gillar besök :) Någon på jobbet frågade häromdagen om jag gjorde mycket mat hemma själv och om de inte kändes ensamt mot hemma nu att komma hem och ställa sig och laga mat åt sig själv och jag svarade ärligt, de gör jag i stort sett aldrig. Man kan nog inte riktigt säga att jag bor riktigt jätte själv. Alla mina vänner är mina inneboende. Alltid trevligt med sällskap och besök. De är ju bästa.
 
Och veckor som den här vill jag ha flera när regnet slår mot fönsterrutorna, basket med vänner, film och matmys med tända ljus, chips och dipp och poppisar. Onyttigt men så värt. :)

Synd bara att jag ska vara 20 år och stressad som en gnu, hinner inte alls allt jag vill och det tycker jag minsan inte om!

Nu ska jag bränna skivan, ladda ipod nummer två och fixa och dona innan det är dags att kurra ner sig under täcket igen och sen har ännu en dag gått i livet. Helt otroligt. Hade de nyvuxna ångest vid 20 års ålder även för 10-15 år sen? De tror jag faktiskt inte. De va väl först när 89orna kom som vanligt.. vi 89or är ju bra på att va först med både de ena och de andra har jag märkt.

Natti. Det här blev långt och ointressant. Fredag, stockholm och Pizza hut imorgon. Me like!





Sommaren var som vanligt. väldigt kort.


Shopaholic.

Yes.

Passande nog så var jag med Ewen idag, lagade god god mat och sen kom även Tessan och vi såg shopaholic. Det passande med det är att de är min lediga dag imorgon, vilket innebär att jag ska till stockholm och förmodligen hitta lite fint med Emelie. Och om jag inte missminner mig helt så har jag för mig att vi såg shopaholic på den där förhandsvisningen på bio dagen före vi skulle till stockholm sist också? Haha det är ju som att vi peppar inför våran Stockholmresa med Shopaholic filmen varje gång. Så himla oklokt.


Den här veckan har varit så himla tuff! Jag skulle säkerligen kunna lägga mig ner och sova dag ut och dag in några dagar nu, det är så mycke att göra, så rörigt och så stressigt. Vad tror ni ? Är man stressad om man sitter och redigerar ett skrivskyddat excelark och kommer en bra bit på vägen innan man inser att de är skrivskyddat och typ inte går att spara ? De fin fina med det är att det dessutom va jag som hade det öppet på min egen data. oops.

Tur att vi garvar så vi gråter dag ut och dag in ungefär. Det mest komiska som finns är alla Hej Emma eller Hi Emma mail som kommer, man känner liksom plötsligt ett visst ansvar för dom ? Och ännu roligare är de när Engelskmän ringer och säger; Hi, I would like to talk to Emma please? Bara för att alla engelsla mejl och samtal går direkt till mig. though. Men sånt är livet. Tur att jag plötsligt blivit så otroligt bra på engelska ? haha. Blir kort och gott, whatevaah! haha nerå :)

Nuu ringer de! BRB.




Fooood!

Det är så sabblarns kallt här i lägenheten! Jag förstår de inte, fast de kan ju bero lite på att jag kännt mig halvt sjuk hela halva veckan, segt som fasan.. Men de är nog lugnt, all stress som är på jobbet just nu är väl kanske en del av de hela..

Händer ikväll då ? Noo susning, först ska det lagas mat, en sorts wook med cocosmjölk, bästa =) Är så himlarns hungrig! Sen blir de väl o plocka iordning lite och efter det så blir de nog minsan lite filmtajm, själv eller med sällskap, det är sånt man aldrig vet. Alltid trevligt med sällskap . . ? :P HAHa

Nu ska ja springa en tändrunda och tända varenda ljus i lägenheten, mysigt :) Men dock å blev det väldigt varmt nu?  Humm.


Hej. Jag är ett päron.

Ja, för en stund sen trodde jag att jag va knäpp, jag tänkte gå och lägga mig. men nu börjar klockan springa mot 23, snart 24 vilket innebär att ja kanske kommer i säng någon gång mellan 24-01 . Jag är bra på att hitta saker att göra istället för de jag borde.. Otroligt bra på det. Men nog borde jag sova med tanke på hur mycket vi har att göra på jobbet, sjukt mycke.


Idag har jag varit på Basket med Ewen, Emelie och Amanda, sen kom även Linus the raggare som han så vackert kallas och Jocke och joinade oss på vår lilla rad. Det va sköj, va dock inte vidare fokuserad på matchen, dom vann så stort. Blev mer intresserad av godiset som jag inte ens borde äta egentligen. Haha. :D

Träna snart? JA TACK!

Jag vill ha fredag nu, då blir de stockholm med Emelie, the vessla. (ohooo kan bara tänka mig mördagblicken där, ungefär samma som jag får av linus när jag kallar honom raggarn. ) Sorry. I alla fall så ska det kommas bort från norrpan över dagen och förmodligen handlas lite. Very nice. :) Dessutom bokat och klart. Gooodeligoodeli goood! och något jag vägrar släppa är PIZZA HUT. Mumma :)

godnatt, det blev inte mycket av ett vettigt inlägg men i alla fall ett inlägg. :P

Shoppa shoppade shoppat.

Ibland är det så svårt att hålla tissetassarna borta från alla fina saker, ögonen blir som ett barns ögon när dom ser en klubba, sen kommer det, åå vilken fin klänning ?! Den kostar ju ändå bara 300 kronor, osen har jag ju faktiskt 50 kronor rabatt, då tjänar jag ju nästan 50 kronor.. Och jo, visst är jag värd den ? bara den? Den är ju så fin, de är ju trots allt min färg? och modellen är ju oslagbar. bättre går de väl inte o få tag på?

Åå. fina alldeles jätte braiga vantar! De är ju faktiskt jätte kallt ute nu och jaa, jag går ju till jobbet varje dag så ska jag inte få köld skador så måste jag ju ha ett par vantar ? Right? Nåväl kostade inte så mycke, måste köpa ett par förr eller senare.

Och den där. Den är ju alldeles lagom fin och jätte bra till ett par tights ? Perfekt på jobbet? på basket? på en myskväll? På en middag? Hmmm..oj bra mycke billigare än vad ja trodde, helt klart värt! vore ju dum om jag inte slog till.

Evelina vid min sida stöttade mig så bra bra så att jag fatta de rätta besluten. Bara Ja. Men de va ja ju värd så som jag jobbat och kämpat senaste tiden? Något vi också va värda va tacograttäng och tv mys. Bästa. Sen lite humor på youtube, sånt gillar vi!

- Hej. Jag är ett päron . Vad är du?

Ludiluuu Ludiluuu ludiluuu.

I love clothes. Sorry. That's just the way it goes.


Skurtis

Sitter och tittar på Tessan och skurt som spelar Fifa just nu, jag och Alem är hejjarklack, och Tessan ser ut  o göra det väldigt bra, Gurra blir mer och mer förtvivlad och Alem vrider på sig i sängen av nervösitet. Why so serious liksom? Precis sett Ice Age 3. Bästa ju :) Sen är de den ensamna mamman som söker.

Helgen har varit grym grym grym! Alltså helt ofattbart grym. :) Ni vet ju redan vad jag gjorde i fredags, basket och filmmys och fyllebesök fram emot småtimmarna.
Igår var de 20 års fest och Hugo. Grymt bra kväll! Orkar inte ta mera om det nu ja kan bara säga att det va de bästa på länge. Sicken kväll. :)

Nu upptäckte vi något hysteriskt kul, Tessan va kanske inte så duktig. Dom upptäckte att de va spelet själv som körde hennes lag och inte hon. HAhaha efter att dom spelat hela matchen. =P Oj va kul där fick vi oss ett redigt. :D

Nu är de chirrar och ensam mamma söker.

Föresten ni har väl avnjutit en liten bulle idag? det måste man, de har vi :)

Hello

hellfo people, we have fun, wee haveee eaten, allan förutom SKuret, han la de hela på mattan iställlet , de tyckte han va roligar. ihih skojigt. Oj va vi har haft kul ikväll, oj oj ojoj skakat rumpa och schakat skumpan al night looongis., skojigt. Man skulle kunna ´kalla det svänga på de k´lurviga men de är ar bara skurt som är lurvis. like a bearnitaion.  JHihih how fun is that. good godd goood.!!!

such at ffynny thing, Alem tapparade precis sin phone och Gurrrt fickk ett sms där han fick ett sms där dom undrade om hanz<ff i vylls zäällivz..


hahhahahhahhaha paö,os l'kte högt. ja garvar så jaaa tjuseteeeeer! :D:D:D


tjolahohej!

Fyllemat det är jävligt gott men inte nör man tappar ut allt... men som tur var hitta jag 50kr så den var ju gratis hahahahahaha :D uhuuuuuuu .D:D:D:d.:D.D:d.D:d:D., det är så jävla typiskt gud att straffa mig för att jag hitta pengar men va fan gör man ? :D livet leker och man mår bra så jag får väll vara tacksam för det :D hej hej alem kan inte sjunga men han tror att han kan :D sen här va ibte lika rooligt men vi publicerar ändå frr skojs skull =) puss o kram hjärtegull gurrination^:D

alem frysar som en liten piggelin

Alem ligger i fosterstälning mot palm och försöker göra barn men vet inte om det går så bra ? =), det märker vi undra bara vem som blir mamma ? Alems mamma kommer bli arg på alem för att han har skititga bycpr lus jävligt skitiga skor :D haha ägd, aånt slipper jag =) ingen som klagar på mig  hihihi hej alem sluta vara så jävla full ? :D mat på marken det är jävligt gott :D fast lite såvrt att äta men det såg lite mysigt ut :D strumporna fulla med mat nya ideen ? ::D palm kan bara hlla käften hej hej på dig med :D Nuigt moget framför ala sådär.... en jävl har don trekant i säng nu blev det lite fel men skitsamma kul ämndå :D. MMMMMMMM rulla på varandraaaaa..... låter finemang :D. Idag har jaga sovit och hjobbat skitråkigt va det sen så sket jag i jobbet och åkte och söp då blv det roligt :D nnu går vi in på detaljerna först när jag kom till jobbet så satt jag i kassan kanske 3 minuter sen s¨plockade jag upp lite bananner det va j'''''te toligt :D sen vet jag inte var lite bakis ;D
pusss och godnatt nu kanke jah ska sova i en pirngles burk :D eller finns det något annat man kan somna i ? förövrigt så får jag inte plats i en pringles burk bara så ni vet. folk kan ju undra annars :D puss och kram kungen kingen i bingen gurrination tha maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaN^:D

Fyllekajjor.

Här sitter jag och Tessiless med Skurt och Alem. Vi har varit på basket, där satt dom och söp och sen gick dom och söp och nu sitter dom och dreglar.

Just nu siter det tre stycken och halvsover runt om mig, nyss gick Alems och Gurras munnar i ett, fram till dess att Skurt somnade med handen i chipsburken och halvt dreglande. Alem sitter mest ostill och sjunger och skrattar och har sig. Jag kan garantera att snart vaknar dom igen och allt börjar :D

Så ja, nu va Alem igång igen. :D Nu sitter Alem för info och slickar sig i näsborren, det hela började med ett försök att snudda nästippen, men alem ville ta de hela ett steg längre. :P

Förut när dom kom hittade jag den ena på köksgolvet raklång och den andra fullt koncentrerad på skorna.

Oj va de kan va kul och bara se på ibland :)


Se Tessans gästblogg nedan och Alems fylle gäst blogg på www.ottossun.blogg.se

Nu ska vi sleepa.

Freedag!

wihihihi tessan här :)


emma är söt, hon ä snäll och vi skrattade jättemycket ikväll åt knäppa saker! sånna är vi :) imorn ska vi på kalas, vi ska röööööja. vi ska shota. vi ska dansaaaah. vi ska ha kul. vi ska ha lördag :) hihihi.

jag blir sugen på kebab nu  för alem och gurrination sitter och gluffsar i sig, iochförsig med mestadels av såsen runt mun men ändå! :) gott. klockan är kvart över tre typ och jag jobbar imorn, braaaaaa. får inte försova mig. jag ska sova hos emma som en vanlig fredagskväll så går väl upp runt nio, gör i ordning mig lite snabbt och sen ta lite fil. sen smygdiskar jag när emma inte hör så hon blir överaskad när hon vaknar. sen går jag och lämnar min dricka här, för jag ska ändå hit imorn och ta en fördrink. av mitt vin, tihi.

på sndag ska vi till gustav olsson på fyllehemmabio, myyyyys. fast jag har hört att kolmårdens djurpark har öppe på söndag(råkade skriva sindag men alem, som sitte rhär packad(!) rättar min stavning)  med halva priset på entré, skulle va kul att se alla sööööööltisar till djur men nejnej, vi kan inte köra antagligen. :) BUUUUS.

nu ska emma ha sin dator, PUSS OCH GODNATT MYSISAR. <3


Är världen så puttenutt?

Är världen verkligen så pytteliten som man kan tro ibland? Helt sjukt ju, dom allra knäppaste sakerna kan verkligen hända :D Pratar fortfarande med samma spekabel på msn.

- Spektabel; Vad händer i helgen då?
- Jag; ne jag ska på 20 års fest
- Spek. jaha va kul, hos vem? jag ska på tjugoårs fest om två veckor.
- Ne, hos pontus, vem ska du fira då?
- Jaha, han som gick på skarphagen? Malin heter hon . .
- Jaha, hon som bor i lagerlunda.

Hallå, vad är oddsen? :D:D Första gissningarna va rätt, lilla lilla yttepytte värld då!
Nää.. nu måste jag sova på rikt, tyckte bara att de över va lite skoj. Natti :)


Haha Vadå vilja sjunka genom jorden?

Absolut absolut inget illa menat här men oj oj ojoj! så kul:D

Jag sitter och diskuterar idol med Adel på msn och jag gör de igen, gråter av skratt samtidigt som jag tycker så himla synd om tösen! Skriker av lycka och hoppar omkring, hoppar upp på jihde och säger att hon älskar honom och får sen veta att de inte va hennes namn han sa. Som sagt, så otroligt sjukt synd om henne jag skulle verkligen bara vilja sjunka genom marken men ändå, sjukt sjukt roligt! :D :D Esch hon verkar kunna bjuda på sig så då kan man få skratta utan att få dåligt samvete ? Eller whatever, spelar roll, det går ju inte att inte skratta åt de? :D

I övrigt så va Tove eller vad hon heter alldeles sjukt grym. Och för övrigt en gång till så är det Fredag imorgon. Fredag för mig innebär jobb och sen basket och fredagsmys. Perfa! Precis vad jag känner för, en slags uppladdning till lördag :)

Nu ska jag diska och sova, godnatt :)


Nä. Inte idag heller. . .

Okej. Nu börjar de gå till överdrift, hela veckan har jag planerat att dammsuga och torka golven. Men de blir då aldrig gjort! Jag städar och plockar undan men när de kommer till resten så fastnar jag plötsligt någon annanstans. :D

Och ingen träning blev de heller, av en förstålig anledning som jag inte ska dra här. Men träningskläder är inhandlade och jag är fortfarande lika pepp på söndag eller måndag. :) Kul! jag är verkligen fullladdad på att börja nu! Synd att de inte blev något idag, istället jobbade jag kvar lite, garvade så jag tjöt ett tag där på jobbet, och små små bebbar kom på besök och dom är ju så söta! så sjukt underbart söta! Vem kan inte tycka det liksom?

Sen blev de o åka hem o tvätta, pappa hjälpte mej, sen åts det. När de kom till att torka tvätten så gick de mindre bra. När jag och Tessan skulle ner och hämta tvätten va den dyngsur! Vi hängde upp de i torkrummet istället och satte på världens dunderfläkt, så husliga så :P

Sen tittade vi på idol och en massa annat och knaprade poppisar och drack juice. Mystorsdag. Och guess what. Imorgon är det fredag :)


RSS 2.0