Första doppet, St Annas skärgård.

Precis som jag skrivit tidigare så skulle jag och Ewe till hennes land ute i ramsdal och ha det skönt fredag - lördag. Och så blev det också, hon hämtade upp mig direkt efter jobbet, vi köpte med lite woktime och en massa andra godsaker såsom chips, kex, ost, gurka, Cookies, chocklad och även de bästa av allt, jordgubbar! Så fredagskvällen satt vi o åt massa gott och pratade och hade trevligt, såg väl nästan 4 filmer, bland annat Yes man och Mamma mia, sjukt skönt att bara va helt enkelt, bara få sitta o äta gott o ha det trevligt med massa tända ljus och en mysig brasa. Det skrattades ganska rejält, vi va väl rätt trötta framåt natten och tyckte det va himla kul att vi lyckades fånga "den skrattande kon", vi delade med oss lite av nyheten men de va nog ingen mer än vi som fattade poängen. =P Lördagen satt vi på altanen och åt jordgubbar me socker på hela förmiddagen, så himla skönt, solen bara brände och i bakgrunden körde vi en massa gamla sommar klassiker. Sen kom det, den strålande idén;

Jag lite fundersamt till Ewe;
- Undrar va folk skulle säga om vi kom hem och sa att vi hade badat?

Ewe tillbaka;
- Haha va kul de skulle va, dom skulle ju tycka vi va knäppa!

Båda skrattar och kollar bort, en liten stund senare tittar båda på varann och säger i kör med ett stort leende, - Ska vi?

Haha ja sen bestämde vi oss för att göra de så vi gick och hämtade handdukar och vips så stog vi i bekini i blåsten ute på bryggan. Jag tror båda ångrade sig men vi kunde ju inte åka igen utan att göra det så en i taget gick vi i vattnet och flög upp igen, sen skuttade runt på bryggan för att försöka få upp lite värme igen. Så första badet är väl dumt o säga men första doppet i alla fall =D Och jag kan säga att det var verkligen iskallt! Det va så att säga krampkallt men oj de va de värt! Sen åkte vi hem till stan igen, och åt grillat som serverades här hemma innan det var dags för oss att bege oss till smedby och förbereda festen. =)

Nu har one tree hill börjat så nu måste ja kika på det. :)



                                         


Kommentarer
Postat av: Emma

hahah ni e knas :D!

Vi måset åka ut allihop till ewes land nån gång :D

2009-04-26 @ 19:16:17
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: Amanda

Du hade rätt, ni är hel knasiga som badade ju! ;D haha

2009-04-26 @ 23:23:18
URL: http://backhaus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0