Bästa!

Det har varit en himla bra helg måste jag säga, i fredags va de riktigt fredagsmys med de braiga vännerna. Och innan det så blev de mycke mer shopping än väntat på maxi med emelie, ett par enligt mig ursnygga skor, tights, linne, klänning och underbaraste tofflorna, så mysiga! :) Ja är helt såld i tofflor, bästa ju!

 Och igår va de en så himla rolig utgång! Började hos mig, och sen blev det johans 20 års fest och hugo. Grymt kul. Och för information så åkte vi badrum till förfesten. haha, inte alla som förstår, men vi hade en himla rolig taxichaffis nämligen. Det luktade som nytvättat badrum i bilen. Baaadrum badrum, lala. I alla fall, jag gillar roliga taxichaufförer, det är kul. Men däremot så blir dom plötsligt läskiga när man åker taxi själv. Haha. Vi måste va riktigt bra för vi har alltid så kul, alltid! Eller vad säger ni? visst är vi väl bra ? ;P hihi

Nu sitter jag o ser på smällen, tessan åkte precis och jag borde sova. Men jag verkligen fastnar vid filmen, den är ju så bra men ändå så himla pinsam! Det är så synd om dom när dom gör bort sig hela tiden :D Men sen är de ju så vi är gjorda allihopa, skadeglädjen är ibland den bästa glädjen. haha kul :)

Nu ska jag sluta pladdra om en massa ointressanta saker. Och oooj vad jag låter positiv. Allting är visst väldigt roligt och kul och bästa i mina ögon, men de är lugnt, jag gillar´t. :) Positiv ska man va, annars kan man dra. tjohej.


Natti.


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag älskar´t! positivt,bästa :D

2009-11-01 @ 23:08:49
URL: http://ott
Postat av: tess

oj,ott:D

2009-11-01 @ 23:09:18
URL: http://ottossun.blogg.se/
Postat av: Emma - Foto m.m.

hahah fan va vi är bra :D!!

2009-11-02 @ 19:19:47
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: Emma - Foto m.m.

thihi åh så trevligt :D!

2009-11-02 @ 20:31:50
URL: http://babiidarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0