Kryssning :)

Ja, alltså ja vet inte riktigt vad jag ska säga. Kryssningen va grym! De va så kul! Ja älskar't, dansgolv som är öppna dygnet runt och ja vad ska man säga, en sak är säker, me de vänner jag har så är de omöjligt att inte ha kul. Har alltid så otroligt kul, spelar ingen roll om vi sitter på vägen upp till stockholm och smsar dåliga skämt, om vi sitter o förfestar, om vi dansar, om vi bara springer omkring överallt och ingenstans, om vi äter, om vi ligger halvt däckade, om vi ligger helt avslagna dagen efter, eller ja till och med om vi sitter på en buss på väg hem från stockholm och har festat i två dygn och varken druckit något vettigt eller ätit något på alldeles för många timmar, ja även då så har ja så ofattbart kul med er! Förstå de ni är guld värda! <3

Kryssningen va galen, fylld med allt och lite till och nej, jag skulle absolut inte tacka nej till att åka igen redan imorgon om de vore möjligt. Bästa! :)

Väntar in lite bilder här, sen får vi se om någon är värd att visa eller inte, haha, probably not :) Nedanför är lite andra random pics från en annan random och galen kväll!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0