Lyckorus.

Ännu en helg har gått och jag har inte ens hunnit berätta om den förra kaotiska och sjukt roliga helgen. Egentligen finns det kanske inte så mycket o säga om den, eller så mycket man borde säga. Emma och Joakim Von Roodla fyllde 20. Och de skulle ju självklart firas, födelsedags fest i en lokal i vilbergen med massa nära och kära, det kan ju inte bli annat en lyckat och ja. Det va kul. Vi va extas över att lämna presenterna som vi var så nöjda över, Emma fick jätte fina(enligt mig i alla fall) vinglas 6 st, och tre flaskor vin så att det inte fanns någon risk, det blev Emmas Röda, Emmas Vita, och Emmas Rosé, vi bytte ut etiketterna till bilder på Emma och hängde bilder runt flaskhalsen, vi kan väl tänka er vilken sorts bilder, exempelvis bilder som brukar uppstå efter att en sådan flaska är tömd.

Jockelito fick något så himla fiffigt som vi kom på, en skål/kruka/hatt, ja vi vet inte riktigt va de va, men vi fyllde den men en sjujäkla massa citroner, ett paket salt, shotglas och en Tequila, så att inte han heller skulle känna sig törstig, det lektes, dansades och fotades men jag har knappt lagt beslag på några bilder än så dom får ni se, om några månader kanske ja har fått tag på dom o visar dom haha.

Kvällen i ära spenderades sedan på Ottens Scen inne vid lilla dansgolvet, där alla vi nära och kära höll till, väldigt många pers uppe på scenen där med andra ord trots att de bara va vännerna. Men OJ va det dansades och sjöngs, den kvällen va så otroligt rolig! Enda kvällen i stort sett som folk lämnade lille scenen va för att gå till baren bredvid och shotta eller möjligen gå på toa en snabbis. Sjukt kul va de i alla fall, när det stängde vet jag inte riktigt vad som hände alla försvann åt varsit håll på något vis.



Bästa under kvällen; Jag och Tessan fick efter stirrande hundögon och små leenden fram vårat önskemål på dansgolvet, Lemontree, orden löd; Ett väldigt udda och konstigt önskemål men här är den; Lemontree, och som vi jubla, som vi sjöööng! :D





Någon form av gruppbild?:D



Me and the ladies. :)


Kommentarer
Postat av: Emma

Åhh kanon födelsedag :D!!!!

2009-09-13 @ 19:17:55
URL: http://babiidarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0