Sjukling

Emma din lilla mupp du är en konstig människa helt utan såntdär va de nu heter som ska se till att man inte blir sjuk ja just ja. I M U N F Ö R S V A R, nå lilla Emma Maria Margareta Törnqvist, har du någonsín hört talas om det? Vet du va det är? va de någonting gud glömde när han skapade denna lustiga varelse, hyggligt hörredu! Nice price Dude. Lite frisk kan jag väl få va? En månad eller åtminstone en veckas bra sömn och bra dag utan att känna hur dunder förkyld man är, snorig samtidigt som man är supertäpt i näsan, ont i halsen och svullen i halsen, febrig och yr. Attans! Och det är dundermycket att göra på jobbet så det blir inget med att vara hemma o ta igen sig liksom. Hallå, skulle ja va hemma varje gång ja är förkyld skulle ja ju knappt varit en månad på jobbet sammanlagt. Sickt!


Nu är jag i alla fall sjukt upptagen med en film, sweet home alabama, trots att jag egentligen borde vara helt upptagen med disk, städning och sömn. En annan gång kära vän, en annan gång.

På återseende.

Kommentarer
Postat av: tess.

jag kan komma och diska, betala igen på sätt och vis för filmkvällar vi har haft/ska ha i din superfina lägenhet :D hihii.

2009-09-08 @ 23:16:36
URL: http://ottossun.blogg.se/
Postat av: Amanda

Krya på dig nu sjukling! Du måste vinna över bakterierna!! ;D

2009-09-09 @ 18:26:16
URL: http://backhaus.blogg.se/
Postat av: Emma

ahh typsikt :O!

2009-09-09 @ 20:41:28
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: Emma

ahh typsikt :O!

2009-09-09 @ 20:41:29
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: Robin

Tror inte du vill veta att jag läser om HIV i skolan just nu, och att det gör immunförsvaret svagt...

2009-09-09 @ 21:23:31
URL: http://rsvedling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0