Teen mom

Soorgligt!

Jag sitter och tittar på Teen Mom på Mtv, och ja ska jag vara ärlig så måste ja nog stänga av tvn snart för ja blir så sjukt irriterad! Gapiga monster, otacksamma jäkla människor. Bara tjuter och klagar. gud lägg av.

För det första så får den ena höra om och om igen att hon är oansvarig men hon håller inte med, för hon ser ju till att hon har barnvakt när hon hela tiden går iväg o gör annat. HALLÅ? Wakie wakie, man ska väl inte få någon eloge för att man skaffar barnvakt vad ska man annars göra? Lämna barnet helt själv o gå ut ändå?  Usch folk. Ta hand om barnen om ni skaffar barn annars behåll inte barnet eller adoptera bort dom, de är ju synd om dom krakarna. Och när dom väl är med barnen, så sitter dom vid datorn eller i telefonen med barnen brevid. Hallå, barn behöver leka, barn behöver uppmärksamhet.

Hemskt att se.. Just nu ligger barnet ensamt i ett annat rum och skriver medans föräldrarna bråkar om vem som ska ta hand o henne ? Stackars :(

Det är dock två som verkar vettiga. Dom adopterade bort barnet till en vettig familj och det är fasan bättre när man inte kan ta hand om barnet själv.



Dock så förstår jag inte hur man inte kan vilja göra allt för en sånhär godsak :)






Kommentarer
Postat av: madde

hahahaha du också? ser du tjockismamman som är så jävla bortskämd?? fattar hon inte att han kommer lämna henne om hon inte slutar?? åååååh!

2010-05-08 @ 15:14:07
Postat av: elin

Hej, nu öppnar jag bloggen igen med nya bilder, mera kläder och priser fr 5 kr. Besök gärna, tack.

2010-05-12 @ 11:42:23
URL: http://buyitnoworlater.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0